ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
-
בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני צריך לבחור בין שני דגם GL552VW-CN404T או N551VW-FI251T מה כדי לקחת??? יש מפרט של מחשבים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב ללימודים, באזור ה3000-3700 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא נחוץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עם הרכיבים הבאים: מארז,מעבד,לוח אם(SOUND+LAN),זיכרון 512MB,כרטיס מסך,ודיסק 120GB. המחשב מיועד: 1. לצפייה בסרטים - צריך כ.קול איכותי עם חיבור לרסיבר וכ.מסך עם יציאת TVOUT איכותית. 2. מוזיקה - אני צריך דיסק איכותי ומהיר עם 120GB+7200RPM+8MB (אולי SATA). 3. משחקים - אני לא משחק יותר מדי אבל שיהיה אפשר לשחק באופן סביר. 4. לפחות 6 יציאות USB עוד נקודה חשובה היא שהמחשב הזה צריך לשרת אותי ל-4 שנים הבאות(אוניברססיטה) אז חשוב שיהיו לו גם אפשרויות שדרוג עתידיות ואולי גם OC בשלב יותר מאוחר. (לא משנה INTEL או AMD מבחינתי מה שיותר מהיר) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לבן דוד הסכום הוא 2500 מותר לחרוג (עד 100 שקל יותר) הוא צריך את זה יותר לאינטרנט משחקים לא כבדים ללא ציוד הקפי תודה יש איזה מארז שהוא רוצה במיוחד SunBeam Samurai Blue case
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הפעם אני פותח דיון עלי, הגיע הזמן להשתדרג בשילוש חדש + ספק כוח קודם כל אני מדביק פה את המפרט שלי (מה שיש בצד ימין) כדי שתדעו בדיוק מה החומרה הנוכחית וציוד היקפי: Monitors: Crossover 27Q LED-P, Dell 2209WA, Samsung 2443BW CPU: i7 920 2.66Ghz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: GA-X58A-UD3R PSU: TT Toughpower XT 650W GPU #1: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 GPU #2: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 SSD: Samsung 840 EVO Series 250GB SATA III Case: DEFINE R4 Black Pearl - Window Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 Hard disk #1: Seagate 3TB Hard disk #2: Seagate 3TB Hard disk #3: Seagate 2TB Mouse: Logitech G700 Mouse pad: Rocca…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Address: Ramat-Gan, St. Haroe 2, Telephone: 03-6728681 Date: 15/4/2007 Time: 18:44 № Code Product Price Quant. Summ 0 9164 17" Viewsonic VP720B Black Silver Pivot 4ms LCD Monitor 1350.00 ¤ 1 1350 ¤ 1 9560 Abit AB9 LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 687.00 ¤ 1 687 ¤ 2 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 151.00 ¤ 1 151 ¤ 3 672 Computer Integration + New Operating System Installation 250.00 ¤ 1 250 ¤ 4 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 429.00 ¤ 1 429 ¤ 5 10475 Enermax ECA3050-BS Chakra Mid + P/S Not Included Black Case 360.00 ¤ 1 360 ¤ 6 10141 EVGA e-Geforce 880…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בכללי - אני מחפש מערכת מחשב, מארז+מקלדת+עכבר (יש אופצייה גם למקלדת ומשטח משולב) אשר תחובר לטלוויזיה שבסלון. 1. התקציב המקסימלי הוא כ-1500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה מעל. 2. שימושי המחשב העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, יו טיוב, סרטי HD. התוכנות העיקריות שתהיינה בשימוש הן אופיס, נגן מדיה (VLC) בשביל סרטי HD ועוד כמה בסיסיות ביותר. 3. ציוד הקפי דרוש - המחשב יהיה בסלון אז צריך עכבר ומקלדת, אולי כדאי אפילו לחשוב על משהו משולב עם משטח מגע לנוחות וחיסכון בציוד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב יהיה מונח בסלון, כנראה שגם ישכב, אין מקום לעמידה. חשוב שיהיה שקט ומתאים לשכיבה מבחינת הציוד והאוורור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל רכישה של מחשב בעוד כמה חודשים, וכנראה שאולי אני ארצה לרכוש אותו בתוך שולחן מיוחד כזה אם אתם מכירים... הכוונה היא שהמחשב יהיה בתוך שולחן עץ וזכוכית. כעקרון העלות של שולחן והעבודה זה בסביבות ה-2000 ש"ח, ואמרו לי שלא בהכרח זה מיועד לכל המחשבים היקרים ביותר. אבל זה בכל זאת גם עולה כסף... אז אם אני קונה מחשב ב-4K לעומת 6K זה יהיה קריטי וההבדלים ביניהם יהיו גדולים? אפילו סביבות 6 וחצי או 4 וחצי. יש לי רזולוציה QHD ואני רוצה מחשב חזק כנראה עם רייזן 7.. או שבכלל כל העניין הזה נראה לכם מיותר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי יום הולדת בקרוב, והיא ביקשה שאני אתקן לה את המחשב הנוכחי (מחשב ממש ישן - חד ליבה כלשהו, SDRAM במהירות 166MHZ וכ"ו...) וכשיידעתי אותה שהמחשב שלה גוסס וכדאי כבר להחליף אותו היא אמרה שאין לה כסף לזה כרגע והיא תדחה את זה (שזה קצת הכאיב לי) אז חשבתי אולי להפתיע אותה ולקנות לה מחשב חדש (חלקים וארכיב לבד) התקציב הוא עד 1000 שקלים, ודחוק - משמע, לחסוך עד כמה שאפשר. (אפשר לחרוג מ1000 שקלים - אבל מומלץ שלא) המחשב יהיה לשימוש כללי (היא לומדת עיצוב גרפי) והמחשב הנוכחי מלא בתוכנות Adobe למיניהם (ניסיתי להתקין את הגרסה האחרונה של התוכנות שלהם והHDD פשוט קרס) ככה שעיקר התוכנות הגרפיות יהיו שלל תוכנות Adobe מה שאני חייב בעצם זה: מעבד לום אם זיכרון RAM ספק אופציונלי …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ניתן לנצל את כל התקציב לחרוג במידת הצורך אבל לא יותר מדי. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב אבל שלא יהיה מוגזם. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע עדיין אבל למחשב הישן עשיתי oc. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה. האם…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם חייב קירור למעבד i7 בלי מכפלת ה"k" ? האם המחשב ייעשה רעש בזמן משחקים כבדים באם לא אשים לו קירוק / מאוורר ? ואני מדבר על מארז מאוד טוב של קולר מאסטר עם מאוורר 12 ועוד 2 מאווררים של 8 וספק גם מעולה של סיסוניק. ברור לי שתשאלו למה i7 זה מיותר למשחקים ? התשובה: לא מתכנן לשדרג ב6 שנים הקרובות לפחות ולא בא לי לקנות לדוגמא i5 ועוד 3 שנים כבר הוא יתחיל לתת רמת ביצועים של 70 אחוז במשחקים כבדים.. וגם לא נראה לי שיהיה לי כסף לכל מה שקשור למחשב.. כרגע יש לי ורוצה לשים כספי על זה אני בנדאם בן 22 נשוי ויודע מה אני רוצה ולמה. אודה לתשובתכם. דרך אגב כבר עכשיו יש משחקים שבדרישות מערכת רשמיות שלהם ה״מיטביות״ כותבות שצריך i7 לדוגמא מקס פיין 3 וכך גם מטרו לאסט לייט החדש. ומה יהיה עוד …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, סטודנט להנדסה שהולך להריץ AUTO CAD/PHOTOSHOP ומעוניין להשתמש בעט באיזה מכשיר עדיף לבחור דגשים: יכולת עבודה סבירה, סוללה , והדבר שאני הכי חסר ידע בו - מי מהם נחשב למוצלח יותר בשימוש עם עט מפרטים: X360: ® Core™ i7-8550U (1.8 GHz, up to 4 GHz, 8 MB cache, 4 cores) + Intel® UHD Graphics 620 (8 GB system memory) 8 GB LPDDR3-2133 SDRAM (onboard) 13.3" diagonal FHD IPS micro-edge WLED-backlit touch screen with Corning® Gorilla® Glass NBT™ (1920 x 1080) 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD Office Software Trial Security Software Trial 3-cell, 60 Wh Li-ion polymer No DVD or CD Drive Full-size isla…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560113[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1407/1379[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97-Gaming-3[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪613/601[/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי לחבר לטובת קניית מחשב חדש וחזק יותר הנה המפרט המלא של כל הדברים הרלוונטים, הכל מגיע כבר בתוך המארז הנוכחי עם כונן DVD Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570, 3600 MHz (36 x 100) Motherboard Name Gigabyte GA-B75M-D3H (2 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Panther Point B75, Intel Ivy B DIMM1: Patriot Memory 1600 CL9 Series 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 800 MHz) (8-8-8-22 @ 711 MHz) (7-7-7-19 @ 622 MHz) (6-6-6-16 @ 533 MHz) (5-5-5-14 @ 444 MHz) System Memory …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
OK אז ככה, אם אתם שואלים איך יש לי כזה הרבה כסך למחשב התשובה שלי פשוטה יום הולדת 14+15 =מחשב לא בקשתי כלום ליום הולדת 14 ולא 15 (15 עוד לא הגיע) לכן אני יכול להרשות לעצמי מחשב חזק(מאוד!!!) OK לחלק המעשי יותר אני יכול פחות או יותר להרכיב מערכת בעצמי אבל השאלה הגדולה היא האם לחכות או לקנות עכשיו בסוף החודש אמורים להגיע לארץ לוחות אם של 780i ובסוף החודש הבא יוצא הכרטיס הראשון מסדרת 9000 של nVIDIA לכן אני בדילמה (ואי כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת חחחח....) למפרט.... המפרט צריך לכלול כרטיסי מסך כי אני הולך לעשות SLI משהוא מסדרת 8800 את ליבת הQ6600 של אינטל כול הציוד ההקפי כולל מערכת קירור מים (מומלץ Thermaltake Kandalf LCS) מסך אין צורך ממשי ברמקולים מכיון שאני משתמש יותר בא…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר , ושידור תכני 4K לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WINDOWS 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים/סטרימינג/עריכת וידאו (אבל בעיקר משחקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיצא ב 2-3 שנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי הקטן קונה מחשב חדש לכן "מתפנה" מחשב,דיי חלק אבל עובד. INTEL PENTIUM D 925 STOCK COOLING ASUS P5L-MX 1GB DDR2 800MHZ GENERIC PSU+GENERIC CASE 500GB WD צורב פשוט יש ברשותי להוסיף GeForce 6200LE. כמה אפשר לקבל על מערכת כזו?אם בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-