עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Evilized,

המחשב מיועד לחבר המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים וגם משחקים הוא לא גיימר אבל הוא רוצה כרטיס שיריץ טוב תמשחקים החדשים אם אפשר להכניס בתקציב מקלדת ועכבר אז עדיף (לא צריך מסך) הוא מעוניין לחבר תמחשב לטלויזיה LCD 32 ואם אפשר חנות מאיזור חיפה והקריות! תודה ושבת שלום!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moshe36,

שלום חברים, אני אוטוטו מתחיל לימודים וחשבתי לקנות לפטופ שיוכל לשמש אותי בלימודים, אך ישמש אותי גם בבית לצפייה בסרטים ולמשחקים. התקציב שלי הוא עד 5 אלף, כי אני חושב שמחשב לא קונים כל שנה אז אני מעדיף להשקיע עכשיו ולהיות בראש שקט בעתיד. * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, משחקים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אני אצפה בדיי הרבה סרטים במחשב, אז שיהיה מסך איכותי... * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. * כונן אופטי? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by מוטי770,

קבלתי אתמול את המחשב הנייד שבכותרת הוא נקנה בארה"ב ואני מעוניין למכור אותו , אך אני לא מצליח לדעת מה הדגם הישראלי המקביל שלו, המחשב חדש אתמול העלתי לו את הווינדוס 8 . אולי יש למישהו הערכה לגבי השווי שלו ? מסך 15.6" בתודה מראש על כל עזרה

4. Started by Chevy,

מחשב לא בשבילי, לחבר בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שירטוט, פוטושופ, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע' הפעלה וינדוס 7 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא, כרגיל. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, אינטרנט, תכנות (סטודנט למדעי המחשב)! עריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3/14 , מעדיף מסך מגע למרות ההשתקפות. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל: פחות מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 256 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. *חשוב לי מאוד האיכות בנייה של המחשב והחומרים ממנו הוא עשוי, שמהחשב יהיה ברמת ניידות גבוה, מעדיף i7 ,זיכרון ram 8 גיגה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, להלן המאפיינים שאני מחפש במחשב: - צג 15.6 - סוללה 8 תאים - SSD (אופציה לSSD +HDD יותר טוב , HDD 7200RPM) - כרטיס מסך טוב שיכול להריץ משחקים כמו LOL . - מקלדת נוחה (סטייל אסוס) - מתאים להרצת תוכנות של לימודי תוכנה. - DVD לא חובה - מעבד I5 ומעלה ומראש המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ofirgrisaro,

. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לשלם 4000 ש"ח כולל ציוד היקפי והרכבה, 4.5K זה הלימיט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפס חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביום יום: עריכת תמונות ווידאוים קצרים (HD) ועריכת מוזיקה (וגם שימוש בסיסי של הורדת שירים וגלישה באינטרנט) צריך שלמחשב תיהיה יכולת להחזיק תכנים ב HD ושהרינדור שלו יעבוד בקצב טוב גם עם הוספת אפקטים (דרך הפרימייר) או שילוב אפקטים דרך האפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי, אני צריך מחשב דחוף לעבודה (אדריכלות) שישמש בעיקר לרינדורים ועבודה עם תוכנות מידול תלת מימד. מצאתי את המפרט הבא ב- KSP, מה דעתכם: מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחירו 1450ש"ח לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL מחירו 790ש"ח זכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחירם 630 ש"ח כרטיס מסך HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מחירו 460ש"ח כונן HD 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II מחירו 485ש"ח מקרר למעבד Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan For (s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מחירו 200ש"ח מארז CM 690 Black (No PSU של coolermaster מחירו 355ש"ח ספק כח eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מחירו 380 ש"ח זהו סה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by barfadida,

שלום לכולם קניתי מחשב, מסך וציוד היקיפי מחברת KSP והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו: מעבד: Athlon || x4 Quad Core 460 Socket AM3 3 GHZ Box לוח אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G DDR3 1666 VGA ATI HD4250 HDMI זכרונות: DDR3 1333MHZ 2X2GB G.SKILL RIPJAWS X EDITION DUAL CHANEEL דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB SATA || HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI MINI 2XDP PCI-E צורב דיוידי: SAMSUNG SH-S223B DVD +RW x22 black SATA מארזים: COOLERMASTER ELITE 370 BLACK NO PSU ספק כוח: SEASONIC 500W 80+ BRONZE ACTIVE PFC 12CM FAN PSU SS500-ET OEM מסך: SAMSUNG 2333T PVA 23" LCD 8MS DVI WIDESCREEN BLACK אוזניות: STEEALSERIES 7H USB עכבר: LOGITECH 650…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון כי לא ידעתי לאיפה ללכת!!! שלום יש לי מחשב נייד אני מנסה להריץ סרט FULL HD ויש לי תקיעות אני יעלה לכם את המפרט חומרה ותגידו אם יש בעיה במפרט או שאני אומר לעשות משהו אחר כדי לסדר את העניין הזה. מפרט חומרה: מערכת הפעלה : windows home premiuom 7 64BIT RAM: 4g ארדיסק : 500 GB מעבד: Intel® Core™ i3-350M‎ • ‎2.26 GHz, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 גרפיקה כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics‏ (ניתן להחלפה), זיכרון גרפיקה כולל של עד ‎2202 MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 512

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, תקציב למחשב הוא כעיקרון 8K למחשב מסך מקלדת ורמקולים אבל יש אפשרות לחריגה קלה.. המחשב הוא מחשב למשחקים, יש סיכוי שעוד כמה שנים אעשה OC, כעיקרון המשחק הכבד היחיד שאני משחק הוא FSX, אבל בשבילו אני צריך מחשב חזק, מה גם שאני לא אחליף מחשב בכמה שנים הקרובות.. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1265 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤636 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2044 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SC…

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי, קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאד. האם כדאי להחליף כרטיס מסך? או אולי מארז? או משהו אחר? האם הלוח מומלץ? תודה מראש לכל התותחים! חגי 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel DRAGONTAIL PEAK DP35DPM לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor Full ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® P35 Express Chipset, Intel® EM64T, BIT Dual channel memory DDR2/677/800Mhz - 4 sockets/8GB max 3x PCI, 3xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (12xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1 PATA(2dev), 6 SATA including 1 eSATA port (3gb/s) Intel Matrix Storage Technology supports RAID 0, 1, 5 and 10. Two IEEE-1394a int…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בוקר טוב! אני מתחיל בימים אלו את לימודיי באדריכלות נוף, ואני מעוניין בקניית מחשב נייד שיתמוך בהרצת אוטוקאד בצורה מיטבית. לפני הכל, מהן הדרישות להרצת אוטוקאד? ממי שיודע, כי בדקתי בדרישות החברה ולא צוין שם כרטיס גרפי כזה או אחר, אבל משיטוטים ברשת משנים קודמות נכתב שרצוי שיהיה כרטיס מסך, מסדרת quordo אין לי רקע במחשבים ניידים, בטח שלא בכרטיסי מסך מסך זה, אשמח להמלצות למחשב נייד. תקציב? 2000-3000 ש"ח, אם אני הוזה וצריך סכום גבוה יותר,עדכנו אותי * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט, הרצת אוטוקאד בצורה מיטבית * גודל המסך?14-15.6 לא יותר ולא פחות. * משקל רצוי?לא מעל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nandrut,

לאחר מחשבה לרכוש PC רגיל החלטתי לשנות כיוון לHTPC בתקציב של 3000 ש"ח אבקש עזרה במפרט ללא כרטיס טלויזיה וציוד הקפי. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל!!! צריך לסחוב בקלות FHD 1080P (יחובר לLCD FHD) חשוב מאוד שיהיה שקט!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קודם כל, אני מחכה לינואר, עד שיצא המעבד Q9450. הבעיה היא שעד שאני כבר מוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב, לא כדאי לי לחכות עד שתצא הסדרה החדשה של ה-GeForce? הבעיה היא שאני מתגייס במרץ, ואני מת כבר לקנות את המחשב. אז אולי לקנות את המחשב במלואו אך עם כרטיס מסך כדוגמת GF7300 רק לחודש-חודשיים? כמו כן, אני לא סגור על הקירור של המעבד. כמה שכותבים עליו שהוא טוב, קשה לי להאמין שב-100 ש"ח ועם צלע קירור כל כך קטנה אפשר להביס את הZalman 9000 וה-MaxOrb וה-BigTyphoon של Thermaltake. הנה המפרט: Chassis: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (25cm Fan) PSU:Enermax Liberty 620W Motherboard:DFI LANParty UT X38-T3R CPU:Intel Core 2 Quad Q9450 CPU Cooler:Arctic Cooling Freezer 7 Pro + החלפה למשחה תרמית A…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pooki_1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, moviemaker, premiere, after effects, flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ומשחקים עדכניים בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של כ 21" + טלוויזיה 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TheRealOG,

היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 4500 ש"ח, אם אפשרות לחרוג עד 5000. * מטרות המחשב? בעיקר למשחקים, אולי קצת לתכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא קריטי במיוחד, הבנתי שמסך מאט עדיף להרבה משחקים וסרטים אז אני מניח שמאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא קריטי בכלל, מבחינתי שישקול 20 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה מיוחד, מה שסטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI * Bluetooth? לא מחייב בכלל, אבל תמי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Akiles,

צ'בי .. צריך את עזרתך. השימוש העיקרי שלי יהיה מסחר בבורסה, סרטים. הייתי מעדיף שהמסך יסתובב 360 ויהפוך לטאבלט (מסך מגע) מסך IPS מט מקלדת מוארת גודל מסך 13-15 כונן SSD (או פלאש קטן גם מספיק טוב לעלייה מהירה של הווינדוס) פחות חובה: רמקולים איכותיים אין בעיה למתוח את התקיצה גם ל6 - 6.5 אם יש משהו שווה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם. אין לי מושג בחומרה ופרט במחשבים ניידים. מטרות המחשב: אופיס וגלישה גודל המסך: לא חשוב רזולוציית המסך: לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא חשוב משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא חשוב Bluetooth: לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא חשוב כונן אופטי: לא חשוב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב, אחריות בארץ מספיק האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חשוב אני מחפש באמת מחשב מנימלי לצרכים מינימלים במחיר מינימלי :] תודה רבה לעוזרים!!@!!@

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים