עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nondos,

שלום, הגיע אלי מחשב ThinkPad X200 שהתקלקל לו הלוח אם ללא אחריות. בעל המחשב שלח אותו למעבדת IBM לאחר שנשפך על המחשב קפה מעבדת IBM מצאה שצריך להחליף את הלוח אם. הסכום שנדרש על התיקון גבוהה מאוד והיה עדיף כבר להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש בסכום הזה ולכן רכשנו X200 חדש. בכל זאת אנחנו רוצים לנסות להציל משהו מהמחשב. המחשב כרגע מפורק לחלוטין אני מחפש מעבדה בארץ שתחליף לי לוח אם ותרכיב את המחשב מחדש עם עדיפות לאיזור המרכז תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לחברים וסחתיין שנכנסתם לעזור אשמח לחוות דעתכם על מפרט מחשב לגרפיקה 2D, תוכנות אדוב בעיקר פוטושופ ואילו (במקביל) והרבה יותר מידי דפדפנים וטאבים פתוחים.. מידי פעם עריכת וידאו HD בפרימייר (שימוש בייתי) תקציב:5-6K אין צורך בציוד הקפי או תוכנות הפעלה וכו מעדיפה לרכוש בKSP או אייבורי KSP מתחייבים למחיר הזול ביותר ככה שאם אייבורי מוכרת רכיב בזול יותר מהכתוב למטה, אשמח לדעת. להלן המפרט שקיבלתי מKSP (ומחירים לכל רכיב שיהיה לכם נוח): מעבד: 1480 ש"ח Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : 177 ש"ח Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל : 525 ש"ח Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש לרכוש לאחותי מחשב נייד בתקציב הנל, באילת המחשב לא ישמש למשחקים וכן ישמש קצת לקורסים בתוכנה ואולי גם cad. מעבר לזה שימושי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. החלטתי סופית שאני הולך על מחשב pci/agp ולא מחכה ל-pci-e. המפרט הבא הורכב ב-logicpc. שתי התלבטויות שיש לי - האחת האם להחליף את הלוח אם ב-Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard שהוא גם זול יותר וגם בעל אחריות של שלוש שנים לעומת שנתיים של ה-EPOX. אני כרגע על מחשב AMD 1.33Ghz עם Gigabyte 7DX ואני חייב לציין שהוא היה מעולה, הטמפרטורה שלו תמיד הייתה נמוכה, למרות שהמארז והמחשב וכל הרכיבים חמים מאוד, ולא היו לי עם המחשב בעיות (עד לאחרונה, כשגם זו כנראה בעיה ב-RAM). השניה האם ללכת על AMD Athlon 64 3000 בסוקט רגיל, או להוסיף 200 ש"ח לסוקט 939. אילו יתרונות יש לו במערכת agp/pci רגילה? בכל אופן, הנה המפרט, עם ה-EPOX, ו-AMD 3000 רגיל. אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא(ים) וגם אם …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by thebestof2005,

מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by דובי770,

הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה אני מחפש מפרט למחשב לא כולל את הדברים הבאים : צורב, סידי-רום, כונן דיסקטים, מארז, ספק-כוח. המחשב החדש שיהיה מבוסס AMD ושהלוח-אם יהיה מובנה עליו: כרטיס קול, כרטיס רשת (לא חייב), כרטיס מסך ומעבד גם כן. זכרון DDR - 256MB. והארדיסק חדש הכי קטן שיש 40GB נכון? של WD. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sahar4gamer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, פתחתי לא מזמן אלופן הקלטות בבית, עד עכשיו היה לי מחשב פשטו מעבד i3. אבל המחשב התחיל לעשות לי בעיות, נהיה ממש איטי. אני עובד ומקליט בתוכנת קיובייס וגם מכין פלייבקים במידי בתוכנה. יש לי כ 4000 ש"ח. מה האפשרויות שלי? אפשר למצוא במחיר כזה מחשב שיעבוד טוב? תודה מראש לכל העונים!!!

13. Started by A1eX,

הרכבתי מפרט בשאיפה שיספיק לטווח ארוך כמה שיותר. לציין כי איני משחק אך לא מוכן להתפשר על מפרט "פשוט". להלן המפרט שהרכבתי. ברצוני לקבל חו"ד מכם ואולי אף להאיר את עיני במשהו שאולי פיספסתי. המפרט הנוכחי שלי הוא: Q6600 ASUS P5K SE 8GB RAM GTX 550Ti ספק TT ToughPower 650W ו3 HD בנפחים שונים.

14. Started by AboveBeyond,

אהלן , לא מזמן קניתי את המחשב asus zenbook ux31a רציתי לדעת אם אפשר להחליף את ה SSD ? האם זה msata או sata 3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Guy Saadon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

16. שלום, מחפש מפרט למחשב בתקציב של עד 2000₪. המחשב יהיה רב שימושי, גם משחקים (פיפא וכאלה) וגם להקלטות ועריכת סאונד. אין צורך בציוד היקפי. חשוב מארז שקט שלא ירעיש בהקלטות. המחשב יחובר למסך 40״ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סרטים, הקלטות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם קריטי - אפשר לא לכלול כרטיס קול כי יש. אבל עדיף להוסיף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אומנם רצוי פחות. אם ייצא משמעותית פחות, כך שאוכל להכניס מסך, יופי, אם לא, אשאר עם המסך הישן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא בכוח, אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, כולל מסמכי וורד עמוסים בשרטוטים. כמו כן עיבוד תמונות עם פוטושופ, ברמה בינונית (חובבני פלוס). לא מתוכנן גיימינג בשום שלב. כיום קיים מסך 19 אינץ' 4:3 (ריבוע) של פיליפס. אם יישאר תקציב, יישקל להחליף למסך מודרני יותר. כרטיס המסך מן הסתם צריך לתמוך בכל רזולוציה עתידית, אני מאמין שכולם עושים את זה. 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by error403,

CORSAIR DDR CMX256A3200 (512MB, PC-3200, CAS 2.5, HEATSINK, 400MH) INTEL Intel P4 - 2.4GHz ( 478 PIN ) - ( 512K cache - 533MHz ) -NEW - 0.13 Gigabyte GA-8SR533-P - SIS 645DDR/478 - ATX - 133 - DDR333(2Gb) - Sound Support CPU533FSB USB 2.0 GIGABYTE GIGABYTE GA-AP64 D ATI RADEON 8500Pro 64 mb DDR TVOUT TwinViewRet אלה הדברים החשובים במפרט שלי של 6500 +מסך ועוד מארז מקלדת צורב סידרום הארדדיסק וכו... רציתי לדעת מה לשנות במפרט בטווח מחירים הגיוני למשל תעירו את עיניי לגבי הלוח אם ו הכרטיס מסך בעיקר...יש יותר זולים שמביאים ביצועים משובחים יותר?? יש טיפה יותר יקרים שפשוט עושים את ההבדל????? {אני מתכנן אוברקלוק בעתיד הרחוק.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז קודם כל הנה המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 CL3 410 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 375 ש"ח סה"כ 3,799 ש"ח קודם כל, אם יש לכם הערות / הארות, אני מוזמן לשמוע. אז לפני שאני שואל אתכם, רציתי להגיד שזה בערך המפרט עם אולי שינויים קטנים, אולי לקנות עוד סטיק זכרון בחו"ל כי ההורים טסים. אז הנה השאלות: 1. האם זה משנה אם ה-CL הוא 2.5 / 3 ? כי ה-3 זול יותר (15 ש"ח לסטיק). 2. האם מוצדק להוסיף 140 ש"ח ולקנות Leadtek ? הלידטק מגיע עם קירור טוב יותר שמוריד את הטמפ' בכ-10-12 מעלות …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Paci,

מוכר את המחשב לחבר אז מחיר בערך יעזור לי. Intel Core 2 Quad Q8200 G31M2 V1.0 2x2GB DDR2 800MHz AMD Radeon HD 6850 1GB GDDR5 MSI FSP 350W תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by daniking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 (כלול כבר i7 - 7700k ב600 ש"ח - כלומר 4000 בסך הכל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שח אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר call of duty , leauge of legends וכנראה עוד ברגע שנקנה אותו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (144HZ -לאילו הגדרות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר אז כן אבל רק אם זה יותר משתלם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter strike,assassin's creed,gta,fifa 2015 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KingYog,

אחרי 8~9 שנים הגיע הזמן שלי לקנות מחש חדש. אין צורך במקלדת, מסך, עכבר ורמקולים. התקציב סביב 6K~ אני רוצה mini-atx מארז קטן שאקח אותו לפעמים לסלון. ההתלבטות שלי היא בין intel ל - amd. amd החדשים באים עם pcie4. אני רוצה כרטיס מסך חזק הרזולציה היא 2K שיתן לי אפשרות להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. closed water loop - פנטזיה שבא לי להגשים. RTX דור חדש גם כן בא לי אבל לא איכפת לי להחליף בדור הקרוב של AMD.ATI. התחלתי לבנות מ-newEgg. תודה לעוזרים. מארז SSD קירור זקוק להמלצה, זכרונות, לוח אם, מעבד. תודה רבה לעוזרים.

24. Started by -D4wN-,

שלום! אני בן כ-22 ומעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים במחשב יהיו בעיקר משחקים, סרטים, מוסיקה, עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט וכו'. אין לי מושג מה טווח המחירים כיום, לכן אני לא משאיר כאן תקציב אך חשוב שהמחשב יהיה ברמה גבוהה ויחזיק לי מעמד בשנים בקרובות. אם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל שהיחס בין עלות לתועלת יהיה טוב יותר אז אני אוסיף אך אם לא כדאי להוסיף את הסכום אז אני אחסוך. אני לא מעוניין לעלות אוברקלוקינג או מודינג. אשמח גם למסך טוב. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by No-One,

לאחר קריאה ארוכה באתר של אסוס, עדיין מתלבט בין לוח rog maximus x hero לבין rog maximus x formula אשמח אם מישהו מבין יותר ירים את הכפפה ויעזור לי להחליט ולהבין את ההבדלים המעשיים ביניהם, ובכלליות איזה מהם נראה טוב יותר, לגיימינג כמובן

דיונים חדשים בפורומים