עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ENROLL,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מחפש מחשב פיסי קטן כמו ה-MAC MINI ולא מצאתי (ולא HTPC). האם קיים מארז קטן כמו המיני שניתן להרכיב ממנו מפרט חזק כמו שהתפוח מציע? תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by nate,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שאמור להתחבר לטלוויזיה כמסך יחיד (40 אינץ') בסלון. המחשב ישמש לצפייה בסרטים (HD), ביטורנט והאזנה למוזיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ‏‏3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC + ביטורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מתוכנן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).

4. אחרי התלבטויות וחיפושים מרובים החלטתי ללכת על המחשב הזה: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=641 לפני שאני קונה אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הנייד. מה דעתכם על החברה? איך השרות שלהם בארץ? כמה זמן תחזיק לי הסוללה? יש כאן מישהו שברשותו הנייד הספציפי הזה? מה הם החסרונות שלו? יש דברים שלא שמתי לב אליהם? ורק אוסיף שהשימוש שלי יהיה לאוטוקאד, תוכנות תלת מימד, פוטושופ, אינטרנט, הורדות וסרטים תודה רבה לכם אנשי מחשבים גאונים יקרים.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* אה... ועוד משהו קטן - האם יש סקירה מסודרת על המחשב הספציפי הזה? גם עברית וגם אנגלית

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  5. אהלן חבר'ה, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב לבן דודי היקר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני סוגר את המפרט, הרי, מי יותר מבין ממכם (: אז ככה, הבחור כבר בוגר, אין לו צורך במשחקי מחשב ולא בOC ומוכן להוציא עד כ-3500 ש"ח (כמובן עם העדפה לסכום הנמוך ביותר) למרות שעם סכום כזה אפשר להביא מחשב מצוין למשחקים. העניין שיש לו כבר מחשב ישן מתוכו הוא ייקח את המסך HD 500GB SATA, WIDESCREEN 20, רמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ובנוסף הוא מעוניין בכרטיס טלוויזיה חדש שיתפוס לו את כל שידורי הטלוויזיה באיכות שלא תאכזב כל אוהד כדורגל מושבע, עם העדפה לHDMI. אני מאמין שבמפרט הזה ההשקעה הגדולה ביותר תקח משמעות בעיצוב ובנוחות! ולכן הרשיתי לעצמי לבנות לו מפרט שאת האמת אני לא סגור עליו כל כך... לשיפוטכם: Int…

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- עדיף לחסוך אבל שיהיה כמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-200-300 ש"ח אם זה באמת משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים וגלישה לרוב (דברים יומיומיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty 2 Multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אשמח אם תוסיפו מסך למפרט -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by tapas10,

שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! צריך דעה שלכם עם הפרט למה אני לא כל כך מבין בזה המחשב יהיה לבית - תכנות - סרטים - לפעמים משחקים - לא צריך כרטיס הכי טוב. - לא יהיה אוברקלוקינג זה מה שיצא: CPU AMD Athlon 64 Bit 5000 Dual Core Socket AM2 Box CPU 650.00 M.Board Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2 Motherboard 520.00 Memory Kingston KVR667D2N5/1G DDR-II 667 Memory x 2 380.00 Video Card Asus EN8600GT/2DHT PCI-e 256Mb Video Card 819.00 CDRW\DVDRW Pioneer DVR-112DBK Black x 16 Bulk DVD±R/RW 185.00 HDD WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 441.00 Cases EZcool H-550D Front USB+25mm side fan Black 400W Case 330.00 Speakers Creative SBS245 Black 2.0 Speakers 65.00 …

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אם יש לכם/ן הערות מבהירות על הרכיבים השונים או/ו הצעות לשיפור או /ומפרט חלופי אשמח מאוד לשמוע. בעקרון אני רוצה מחשב קומפקטי ואסטתי עם רכיבים אמינים וחזקים. אופציית הסטריאו במארז T2-PH1 מאוד קרצה לי מאוד. השימוש שלי במחשב הוא ברמת משתמש שכיחה: אינטרנט, הורדת מוסיקה, אופיס, אולי קצת לערוך באופן חובבני-ביתי בווידאו, קצת-קצת משחקים, חשוב לי שאוכל לשמוע במחשב מוסיקה ואולי לחבר את זה לטלוויזיה בעתיד - יענו שתהיה אופצייה שהמחשב יהיה חלק מתחנת מולטימדיה. אמנם כרגע זה חלום, כך שזה לא מאוד הכרחי שיתבטא במפרט, אבל אשמח שתתייחסו גם לפרמטר העתידי הזה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eity,

שלום אני צריך מחשב ביתי כולל ציוד הקפי עד 2000.לא מתוכנן אוברקלוק.משחקים בה גם משחקים קלים כמו פיפא ואני צריך גם מסך

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום, יש לי אפשרות לרכוש Sony VAIO VGN-NW Laptop w/ Blu-ray Player בעלות של 479$. השימושים: בייתי בעיקר: אינטרנט, אופיס רגיל, סרטי HD, פוטושופ בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? האם יש חלופות יותר טובות? Sony VAIO VGNNW26SF Specifications: Brand Sony Series VGN-NW Color White Processor Intel dual Core Display 15.5” Operating System Genuine Microsoft Window 7 Home Premium Dimension 14.6″(W) x 1.2″(H) x 9.8″(D) (approx) General Action Buttons : Mute, Wireless on / off, Display Off, Instant Web Pointing Device : Electro-static touch pad Expansion Slots Multimedia Card Reader : One Memory Stick PRO™ (Standard/Duo) media slot with MagicGate® functionality One ExpressCard® / …

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  12. אני שובר את הראש במשך שבועות ועדיין לא החלטתי מה לקחת. אציין את היתרונות והחסרונות של כל מערכת, ואתם תגידו מה יותר משתלם. אני מבקש שתנהלו איתי ויכוח אמיתי ותציגו את דעתכם. הערה: אני מדבר על הניידים של KSP (ליתר דיוק מחשב פנטיום 4 2.0 עם 512 זיכרון וצורב + נגן DVD) מפרט הנייד: Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משק…

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by אוורסט,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ברצוני לרכוש את Dell Vostro V131 מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by Crapy,

אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by בלהבלה,

מצטערת שהבקשה מאוד לא ממוקדת, לא שיחקתי במשחקי מחשב מאז שהייתי ילדה, אבל לאחרונה אני רוצה לחזור לזה. אני לא כל כך מכירה את המשחקים שיש עכשיו ולא יודעת איזה אני יאהב, אני מקווה שהתקציב סביר למחשב ללא מסך וציוד הקפי, אני אגדיל אותו אם אין ברירה. המחשב לא חייב להיות שקט. אין לי הגבלה או העדפה בקשר למראה וגודל המחשב. אני צריכה מערכת הפעלה. אין לי חנות ספציפית, אני גרה בכפר סבא אבל יכולה גם להרחיק בשביל המחשב. אני אקנה אות בקרוב אלא אם כן כדאי לחכות לסוף הסגר\ בלאק פריידי או מבצעים אחרים. אין לי בעיה לחכות גם כמה חודשים אם זה משתלם. סוריי על חוסר המיקוד, מקווה שתצליחו לעזור בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by motorishta,

המחשב שאני רוצה להרכיב הוא לעבודות בווינדווס בלבד תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 1,600 ש"ח, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? השימוש העיקרי יהיה משרדי: א) תוכנות כגון אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סימס3 ב) המחשב יהיה מחשב של המשפחה, ללא שימוש אינטנסיבי ג) המחשב לא מיועד למשחקים, אבל עדיף שיריץ את המשחק הנ"ל - 1650-1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך את כל המרכיבים הפנימיים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? נורא חשוב שהמחשב יהיה שקט - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא יבוצע אוברקלוק בשום שלב 8. …

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -AC BLACK GLAG, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני קונה מחשב לשימוש משרדי בלבד, האם יש צורך בפתרון קירור כלשהו למעבד מעבר למה שבא בברירת מחדל? תודה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gal555,

לקראת BF3 וMW3 החלטתי לשדרג את המחשב. התקציב הוא עד 1000 ש"ח המפרט: E5200 2.5ghz@3.7ghz oc gigabyte ep43-ds3l 3GB RAM CORSAIR HX520W MODULAR 320GB HDD AMD RADEON HD4830 SAPPHIRE NZXT APOLLO dell u2311H 1920x1080 אני אקנה את החלקים מKSP

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by TZuKi,

טוב, המפרט קיים, מחכה רק להמלצות על המארז. תודה לכל מי שעזר, באמת. נתחיל: Intel P4 - 1.8A GHz 512 478PIN EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB Hercules GTXP זהו לא? עכבר ומקלדת, זה כבר לא חשוב. מסך לא צריך. זה המפרט שעזרתם לי לבחור, נראה לי איכותי. נוציא ממנו ביצועים. עכשיו על המארז, מארז שיתאים למפרט, יהיה יפה(מודינג רציני בכל זאת יבוא אח"כ), נוח למודינג, תחלופת אוויר טובה, ספק איכותי. מקום!גם פנימי וגם כוננים. יהיו לי 2 CD, ועוד BAYBUS, ושטויות מקדימה(הכל פרי תוצרת שלי, לא קנייה ;D). ומאד יעזור אם יהיה לו חלון מובנה, אין לי כח לסכן ידיים בשימוש שני עם המסור דיסק…

• 28 תגובות
    • 10.5k צפיות
  24. Started by Tamirwig,

אהלן. מה זאת אומרת Docking Station מלאכותי? כלומר כמה האבים (האב של USB 2.0 זה קל למצוא - אבל חוץ מזה) שירכזו כמה דברים בסיסיים ויחסכו ממני לקרוע את התחת (ואת הארנק) למצוא אחד רשמי של Dell. מלבד האב של USB (שכבר ציינתי שקל להשיג), הייתי שמח למצוא עוד האב (או שניים אפילו - מקסימום אם הם מתחברים בUSB אפשר לחבר אותם להאב USB הראשי) לAudio Out, מיקרופון, גם חיבור PS2 אחד או שניים (יש לי עכבר BT, אז רק למקלדת אם יש כזה דבר בכלל) לא היה מזיק. הייתי מעוניין גם בVGA או DVI - אבל אני יכול לחלום למצוא האב נורמלי כזה מחוץ לDocking station - וגם מכיוון שלInpsiron 6400/E1505 אין יציאת DVI (לצערי הרב), בטח גם בDocking station המקורי של Dell אין לו. למישהו יש הצעות? או יותר טוב, אפילו פ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים