עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי אפשרות לרכוש Sony VAIO VGN-NW Laptop w/ Blu-ray Player בעלות של 479$. השימושים: בייתי בעיקר: אינטרנט, אופיס רגיל, סרטי HD, פוטושופ בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? האם יש חלופות יותר טובות? Sony VAIO VGNNW26SF Specifications: Brand Sony Series VGN-NW Color White Processor Intel dual Core Display 15.5” Operating System Genuine Microsoft Window 7 Home Premium Dimension 14.6″(W) x 1.2″(H) x 9.8″(D) (approx) General Action Buttons : Mute, Wireless on / off, Display Off, Instant Web Pointing Device : Electro-static touch pad Expansion Slots Multimedia Card Reader : One Memory Stick PRO™ (Standard/Duo) media slot with MagicGate® functionality One ExpressCard® / …

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אני שובר את הראש במשך שבועות ועדיין לא החלטתי מה לקחת. אציין את היתרונות והחסרונות של כל מערכת, ואתם תגידו מה יותר משתלם. אני מבקש שתנהלו איתי ויכוח אמיתי ותציגו את דעתכם. הערה: אני מדבר על הניידים של KSP (ליתר דיוק מחשב פנטיום 4 2.0 עם 512 זיכרון וצורב + נגן DVD) מפרט הנייד: Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משק…

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by אוורסט,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ברצוני לרכוש את Dell Vostro V131 מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm תודה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by Crapy,

אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by בלהבלה,

מצטערת שהבקשה מאוד לא ממוקדת, לא שיחקתי במשחקי מחשב מאז שהייתי ילדה, אבל לאחרונה אני רוצה לחזור לזה. אני לא כל כך מכירה את המשחקים שיש עכשיו ולא יודעת איזה אני יאהב, אני מקווה שהתקציב סביר למחשב ללא מסך וציוד הקפי, אני אגדיל אותו אם אין ברירה. המחשב לא חייב להיות שקט. אין לי הגבלה או העדפה בקשר למראה וגודל המחשב. אני צריכה מערכת הפעלה. אין לי חנות ספציפית, אני גרה בכפר סבא אבל יכולה גם להרחיק בשביל המחשב. אני אקנה אות בקרוב אלא אם כן כדאי לחכות לסוף הסגר\ בלאק פריידי או מבצעים אחרים. אין לי בעיה לחכות גם כמה חודשים אם זה משתלם. סוריי על חוסר המיקוד, מקווה שתצליחו לעזור בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. Started by motorishta,

המחשב שאני רוצה להרכיב הוא לעבודות בווינדווס בלבד תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 1,600 ש"ח, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? השימוש העיקרי יהיה משרדי: א) תוכנות כגון אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סימס3 ב) המחשב יהיה מחשב של המשפחה, ללא שימוש אינטנסיבי ג) המחשב לא מיועד למשחקים, אבל עדיף שיריץ את המשחק הנ"ל - 1650-1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך את כל המרכיבים הפנימיים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? נורא חשוב שהמחשב יהיה שקט - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא יבוצע אוברקלוק בשום שלב 8. …

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -AC BLACK GLAG, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, אני קונה מחשב לשימוש משרדי בלבד, האם יש צורך בפתרון קירור כלשהו למעבד מעבר למה שבא בברירת מחדל? תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  11. האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by gal555,

לקראת BF3 וMW3 החלטתי לשדרג את המחשב. התקציב הוא עד 1000 ש"ח המפרט: E5200 2.5ghz@3.7ghz oc gigabyte ep43-ds3l 3GB RAM CORSAIR HX520W MODULAR 320GB HDD AMD RADEON HD4830 SAPPHIRE NZXT APOLLO dell u2311H 1920x1080 אני אקנה את החלקים מKSP

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by TZuKi,

טוב, המפרט קיים, מחכה רק להמלצות על המארז. תודה לכל מי שעזר, באמת. נתחיל: Intel P4 - 1.8A GHz 512 478PIN EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB Hercules GTXP זהו לא? עכבר ומקלדת, זה כבר לא חשוב. מסך לא צריך. זה המפרט שעזרתם לי לבחור, נראה לי איכותי. נוציא ממנו ביצועים. עכשיו על המארז, מארז שיתאים למפרט, יהיה יפה(מודינג רציני בכל זאת יבוא אח"כ), נוח למודינג, תחלופת אוויר טובה, ספק איכותי. מקום!גם פנימי וגם כוננים. יהיו לי 2 CD, ועוד BAYBUS, ושטויות מקדימה(הכל פרי תוצרת שלי, לא קנייה ;D). ומאד יעזור אם יהיה לו חלון מובנה, אין לי כח לסכן ידיים בשימוש שני עם המסור דיסק…

• 28 תגובות
    • 10.5k צפיות
  14. Started by Tamirwig,

אהלן. מה זאת אומרת Docking Station מלאכותי? כלומר כמה האבים (האב של USB 2.0 זה קל למצוא - אבל חוץ מזה) שירכזו כמה דברים בסיסיים ויחסכו ממני לקרוע את התחת (ואת הארנק) למצוא אחד רשמי של Dell. מלבד האב של USB (שכבר ציינתי שקל להשיג), הייתי שמח למצוא עוד האב (או שניים אפילו - מקסימום אם הם מתחברים בUSB אפשר לחבר אותם להאב USB הראשי) לAudio Out, מיקרופון, גם חיבור PS2 אחד או שניים (יש לי עכבר BT, אז רק למקלדת אם יש כזה דבר בכלל) לא היה מזיק. הייתי מעוניין גם בVGA או DVI - אבל אני יכול לחלום למצוא האב נורמלי כזה מחוץ לDocking station - וגם מכיוון שלInpsiron 6400/E1505 אין יציאת DVI (לצערי הרב), בטח גם בDocking station המקורי של Dell אין לו. למישהו יש הצעות? או יותר טוב, אפילו פ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gluz,

שלום, אני מנסה לסדר לחבר שלי שפירמט את הלפטופ IBM שלו. הוא איבד את דיסק ההתקנות. מישהו יודע איך לשחזר איזה דרייברים צריך ומאיפה להשיג אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Doritali,

שלום , מבקשת את המלצתכם איזה מחשב נייד לקנות לצורך עיסוק בעריכת תמונות וצילום תודה רבה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. שלום לכולם עזרה בבקשה עם המפרט, AMD Athlon II X3 425 1.5mb 2700Mhz Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11820 כמות: 1 מחיר: 418ש"ח ASUS M4A785D-M PRO (AMD 785G) DVI + HDMI - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10612 כמות: 1 מחיר: 522ש"ח OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6529 כמות: 1 מחיר: 463ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5423 כמות: 1 מחיר: 72ש"ח Seagate 500GB 16MB 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by mic3mic4,

אני רוצה לרכוש דיסק SSD (חשוב שיהיה SSD) של טרה או שניים שישמש כדיסק עבודה שבו המחשב שומר קבצי cache. האם יש הבדל אם זה דיסק חיצוני או פנימי? יש עדיפות לאחד מהם על פני השני? אני מעדיפה חיצוני אבל בעיקר מעצלות... תודה!!

21. Started by David_K,

שלום לכולם ,לפני מספר שבועות אבי קנה Lenovo G510 מבוסס על Core i5 4200m עם 4GB של זיכרון ,הוא החליט לשדרג את הזיכרון ל8 , וקנה סטיק של 4GB במהירות של DDR3 PC3-12800 של Kingston לצרף לסטיק של 4GB שכבר קיים במחשב, בדקתי באיזה מהירות הזיכרונות ואמרתי לו שהוא צריך לקנות זיכרון DDR3 PC3 12800 (1600MHZ( ,הוא חזר עם הזכרונות ,פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרון הקיים של סמסונג הוא PC3L 12800S ז"א DDR3L במתח של 1.35V ולא 1.5V כמו הDDR3 הרגיל שהוא קנה. כמובן שלא שמתי מיד את הזיכרונות ,אחרי קצת חיפושים באינטרנט מצאתי באתר של סמסונג מידע מפורט על הזכרון הקיים , ושם מצויין שהוא יכול לעבוד גם ב1.35V וגם ב1.5V , אז הרכבתי את הזיכרון ,הדלקתי את המחשב וWindows מזהה 8GB וגם הביוס, הדלקתי את…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, אני חדש פה. אני מחפש לקנות מחשב / מארז רגיל (לא מחשב נייד) לצרכי משרד בסיסיים בלבד (אינטרנט + אופיס). חשוב לי מאוד שהמארז עצמו יהיה סופר שקט (!!), אני מאוד רגיש לרעש וממש לא בא לי לשמוע את המחשב עצמו. היום יש לי מחשב נייד thinkpad R51 , מחשב מעולה ומאוד שקט. יש לי מישהו רעיון + המלצות לאופציות רכישה? המון תודה, גלעד

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  23. שלום חברים יקרים, ובכן לאחר כ 8 שנים (סלרון 1.6 - ו 512 מ"ב) ששירתו אותי בהצלחה החלטתי שזה הרגע להתחדש. ובכן בנוסף לשימושים הרגילים (אינטרנט, אופיס וכו) אני מתכוון לערוך וידיאו ביתי (בעל ניסיון ולכן יידרוש משאבים) ושהיה לו פוטנציאל למשחקים עתידיים לילדי (בן 5 ו 2). אשמח אם תוכלו לייעץ לגבי מיפרט מתאים - תקציב של 4-6K. תודה ואני בטוח שזה יעזור לאנשים נוספים (מזמן כבר לא נדון כאן מחשב לעריכה... לפחות ממה שניסיתי למצוא) טל.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני מתכנת במקצועי ומחפש נייד טוב לפיתוח. אני צריך מחשב שיכול לבצע עיבודים מורכבים יחסית במהירות, עם שטח גדול של דיסק + זכרון טוב. מלבד זאת, הייתי שמח גם למסך באיכות טובה (שאוכל לשבת כשהשמש מאחורי) ולזמן סוללה ארוך(חשוב מאוד). הייתי מאוד שמח אם זה יהיה מחשב עם מקלדת מלאה (הספרות 1-9 יהיו קיימות בריבוע מצד ימין כמו במקלדת רגילה) - אני מתכנת המון שעות ביום וממש התרגלתי לעבוד עם זה. כמובן שזה לא Deal-breaker אבל זה יקל עלי לחלוטין. למחשב חייבת להיות אופציה לניטרול ה Touchpad כי אני מניח שאעבוד הרבה עם עכבר חיצוני. למחשב צריך להיות מסך לא קטן (לא 13) ויהיה נחמד אם תהיה לו אפשרות חיבור ל Docking Station המשקל פחות מטריד אותי אם כי במגבלות לעיל אני מניח שהוא לא יהיה הדבר ה…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.