ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השימושים העיקריים הם בסיסיים- אינטרנט ועבודה משרדית, לימודים וגם בידור - סרטים ומשחקים. אני די בהתלבטות סופית בין 3 דגמים אשמח לשמוע את דעתכם: 1. Lenovo Flex http://ksp.co.il/?uin=23589 יש גם את Lenovo Flex 2 - http://ksp.co.il/?uin=23588 חוץ מהנפח יש גם את ההבדל במעבד ובכרטיס מסך, אשמח לדעת עד כמה ההפרש בניהם מהותי. 2. lenovo Ideapad U430 http://ksp.co.il/?uin=22213 3. Dell vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=23518 התקציב שלי הוא באזור ה3500-4000. יש לקחת בחשבון שבמידה וארכוש לנובו ארחיב את האחריות ל3 שנים כלומר עוד 300 ש"ח. אם ארכוש את הדל אני אקנה בנוסף עוד סטיק זכרון של 4 GB כדי שיהיה 8GB סה"כ שלפי מה שראיתי זה עוד 200-250 שקל. מכיוון שההפרש במחיר בין הדגמים האלה ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ בנסיעה הקרובה לארה"ב. חשבתי על לפטופ היברידי שמשלב גם טאבלט וגם נייד רגיל. התקציב כאמור הוא עד 1000$ מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים ועובודות משרדיות, סרטים * גודל המסך. 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? . * משקל רצוי? אקח אותו איתו ללימודים, לכן שלא יהיה כבד מידי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? האם יש פה יתרון בכל נושא חיבור הפלאפון לנייד לדוגמה? כדי להעביר נתונים.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן SSD גדול ומ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר בתחום הוידאו, משתמש בתוכנות אדובי (פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל). אני משתמש כרגע במחשב נייד של דל, עם מעבד i7-quad 2.1, זיכרון 8GB-ram וכרטיס מסך NVIDIA GT630M. ברצוני לקנות מחשב נייח נוסף שישמש לעריכה "נטו" (בלי אינטרנט ותוכנות נוספות) ולהרגיש שיפור משמעותי בביצועים ביחס למחשב הנייד. התחלתי את המסע עם תקציב שנע בין 6000 ל6500 ש"ח מתוך הרשימת המחשבים המומלצים, בחרתי את המחשב שבקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 המחשב הזה מעט יקר ביחס לציפייה שלי. שאלותי ביחס אליו הן: 1. האם קניית המחשב הנ"ל עם זיכרון (16GB (2X8 יספיק לצרכי, והאם זה יוזיל את המחשב משמעותית? 2. האם יש עוד תחומים שאני יכול לחסוך בהם מבלי להרגיש ירידה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war, battlefield וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב LG L246WH 24" LCD http://www.lg.com/uk/monitors/lg-L246WH-lcd-monitor כמה לדעתכם שווה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חיה כזאת?! אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק {עם העדפה לנטבוק} שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל בתקציב הנ"ל.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב עבורי לעבודה בבית. בדרך כלל שימושי משרד ואינטרנט, אך גם עבודה על Photoshop ו- Adobe Premiere Pro לעריכת HD . חשוב לי שיהיה שקט - מסך וציוד הקפי אקנה בנפרד. דרך אגב, לא ברור לי מה ההבדל בין מערכת 64 ל - 32 bit - מה המשמעות עבור עריכה גרפית ווידאו. תודה מראש על כל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה ביתית + עריכת וידאו HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הצרכים של המחשב הם בגדול צפייה בסרטים,סדרות,גלישה באינטרנט המחשב יהיה מחובר לטלויזיה. הסדרות והסרטים צריכים לרוץ ב-FULL HD חלק מערכת הפעלה: Windows 10,Ubuntu. רצוי שיהיה זמין ברשתות הגדולות כמו: KSP,Ivory וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים האלו: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4310900.p?id=bb4310900&skuId=4310900&ref=199&loc=PCH6mjPdCN0&acampID=1&siteID=PCH6mjPdCN0-uUqfX85r9do7PoJ7ypu.4g http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-16gb-hybrid-hard-drive-black/7067032.p?id=1219668752948&skuId=7067032 הם הדגמים היחידים שתומכים בעט. יש למישהו מושג אם יש להם בכלל אחריות בארץ?? או האם ניתן לקנות להם אחריות בארץ? ד"א, מה הסיבה שיש כזה הבדל במחיר ביניהם? הם ממש אותו דבר.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה אחרונה בקשר לחלקים.. אז ככה.. מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX מזה הBTX הזה? ומה ההבדל בינו לבין הATX? בגלל שאין לו את ה APPLO אני לוקח אותו.. מעבד: E6750 זכרונות: GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 800MHZ CL5 PC6400 כולל גוף קירור (KIT) סוג אריזה (הם נחשבים לחברה טובה)? תכנני תקלחת כאמור את ה PQI אבל האו גם איתם לא מתעסק.. אבל המחיר אותו מחיר כמעט..) הכול ב2850 ש"ח כולל הרכבה וכמובן אחריות? ויש לי 8800GTS 320 GIGA. HD 200 גיגה סמסונג.. הבחירה טובה? מה יש להוסיף להחסיר.. תודה למי שמגיב.. אתם עוזרים לי..
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בלבד. אודה אם מישהו יוכל לספר לי על החנות קוברה מראשון לציון. כי משם אני עומד לקנות את המחשב. מארז ATX 323-18 500W GIGABYTE GA-M61SME-S2 AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz 89W 1MB AM2 כולל מאוורר למעבד של THERMALTAKE !! KINGSTON 1GB 667MHz DDR2 CL5 Western Digital WD800JD LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK מחיר כולל הרכבה ומשלוח 1159 ¤
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לבית, כשהדרישות הן: 1. עבודה משרדית (היא עובדת עם ב-5-10 קבצי WORD ו-5-10 קבצי EXCEL פתוחים במקביל, ועוד כמות דומה של טאבים בכמה דפדפנים, חלקם PDF, לפעמים גם יותר). 2. באותו זמן, שיהיה מחובר למסך טלוויזיה וישדר סרט ב-HD, בו אצפה אני. 3. שיהיה שקט יחסית, ועם מארז שנחמד שיימצא בסלון, עדיף מארז קומפקטי. 4. שאת כל זה יבצע באופן חלק יחסית. קשה לי להאמין שאעדכן רכיבים, אז עדיף שיהיה מתאים 5 שנים קדימה (המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר 6 שנים והוא מתפרק בימים אלה). 5. התקציב - גמיש. 2.5K אפשרי, עדיף לחסוך מה שניתן. אם יש כדאיות גדולה להוציא קצת יותר, גם אפשרי. הבנתי שאפשר לבצע דבר כזה במחשב אחד (אם ארצה לעשות pause בסרט, אפריע לה לעבוד...), השאלה היא איזה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נא להרכיב מKSP פתח תקווה (יש הנחה לסניפים ספציפיים על חלקים ספציפיים, אז לקחת בחשבון), המסך צריך להיות CRT 19',המחשב למשחקים, שום OC לא מתוכנן. עדיפות ל2 ג'יגה ראם. נסו לראות איך אתם עושים את זה מסכים אפשר לקחת מכל חנות אחרת.[br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 01:17:12 אני נאלץ להקפיץ, זה הגיע לעמוד שני ולא ענו לי. :-\
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? בבקשה אם יש המלצות אחרות או הצעות להחליף או כל דבר תעירו. חשוב לציין שהזכרונות זה 512 כפול 2 וזה לא מופיע. ושאלה...אילו רמקולים עדיפים...T6060 או ה-5200? מבחינת סאב ואיכות! לינק לתמונה יותר טובה של המפרט! http://img308.imageshack.us/img308/1070/32qh.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ואני צריך עזרה מקצועית. אני הולך לקנות את המחשב הזה: רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו בגדול ואני מתלבט בין שני כרטיסי זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC או DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value אין הבדל משמעותי במחיר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי שני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס אחד של 2 ג'יגה. וגם מה זה Vista Upgrade Edition XTC? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיס…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה חח : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤917 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤478 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤135 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤415 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤734 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤413…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה אמור לעלות מחשב כזה ואיזה מחשבים מומלצים יש? המחשב הוא בשביל אבא שלי אין כרגע תקציב מסויים, אני רק רוצה לראות אופציות טובות. רצוי גם שהחומרה שלו תהיה די חזקה , יותר מבחינת מעבד ו4GB ראם או עם אופציה לשדרוג למרות שאני מאמין שלרוב המחשבים יש אופצית שדרוג. אני לא מבין כ''כ בניידים ככה שאני לא יודע עוד איך למקד את השאלה אבל זה בעיקרון הדרישות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושי אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטי HD. מאמין שאשתמש במערכת XP ככה ש-2 גיגה ראם יספיקו כרגע עם אפשרות להרחיב ל-4 בעתיד כשיהיה צורך 1. חשוב לי נפח אחסון גבוה 2. שהמחשב יהיה מהיר ובעל אפשרות להרחבה/שדרוג בעתיד 3. שהחיבורים שלו (USB והיציאות למסך) יהיו ממוקמים בצורה נוחה ולא כמו במחשבים מסויימים שבולטים מהצד 4. חיי סוללה ארוכים ככל הניתן (כמובן שניתן לשיקול דעת לפי תועלת/עלות) 5. רצוי מסך 15.4 שיהיה נוח וקל לצפיה עם מסך איכותי, למתי שלא נשתמש בו רק בשביל העברת הסרטים לטלויזיה. 6. כרטיס מסך לא מובנה שייתן תוכן אבחנה איכותי (ATI 3XXXHD?) אני לא יודע מה לגבי המותג של המחשב עצמו כלומר מה ייתן לי מחשב של DELL על פני ACER וכן הלאה אשמח אם תוכלי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[move]מחשב עצבני ב14,000[/move] אני רוצה מחשב עם מעבד של AMD טוב כרטיס קול טוב שאני יכול לחבר איזה 6 רמקולים טובים ... כרטיס מסך טוב שאני יוכל לשחק משחקים חדשים בשקט. זיכרון 2 של 512.. ( אם זה זול וטוב אז 3) מארז פצצה אני רוצה עצבני (חשוב) רמקולים טובים... עכבר לא אלחוטי מקלדת אלחוטית מסך "19" אם אפשר של סמסונג... ועוד כמה דברים שאפשר להוסיף תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-