ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz) ל- Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מעבד P4 מהירות 2000MHZ לוח אם Gigabyte דואל ביוס Gigabyte GA-8ITXE זכרונות 800MHZ 512 בדואל. כרטיס מסך 9200 ATI RADEON. הארד דיסק 40 ג'יגה של SEAGATE. צורב של AOPEN ו CD רגיל. זה מחשב של שנתיים וחצי - מה המחיר שלו פחות או יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המפרט זה COPAM PLATINUM מארז פנטיום 4 775 לוח אם אינטל ל-915+כ.מסך כרטיס מסך על הלוח כרטיס קול על הלוח AC97 כרטיס רשת מובנה 10\100 כונן 1.44 מעבד 775 3.0 P4 זיכרון 256x2) 400 512MB Dram CDROM X52 דיסק קשיח S-ATA 80 GIGA צורב D.L LITEON X 16 DVD מסך" CMV 712A 17
-
- 55 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=9&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=1000&untilPrice=2000&Info= מה הכי כדאי בין אלו ? תודה רבה. אם תוכלו לדרג לי את ה-3 הכי טובים שאני אני אודה לכם מאוד!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 860 1 860 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 2 490 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 60 1 60 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP מדגם DV3660, במהדורת ה"ברונזה".. לאחרונה הגיע לידי מחשב "חדיש" יותר DV3, מדגם EJ2090 (אם אני זוכר נכון את הקידומת של האותיות) מדובר באותו מחשב פחות או יותר.. מעבד זהה, קשיח זהה, הפרש של 1GB זיכרון, וכ.מסך G105 במקום 9300 שמתי לב שהאיכות שהורגלתי אליה - ירדה מאוד, המקשים לא נוחים למגע, בתחתית המחשב הפלסטיקה לא "יושבת" בצורה אחידה, והתחושה הכללית טובה פחות לדוג' - אין חיבור מודם יותר, יש רק חיבור אוזניות יחיד.. וכו' אשמח לקבל הסבר עבור התופעה..
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אוקי לפני המפרט כמה הערות את הרמוקלים קונה בקומניה לא בחונת רק שמתי שתראו.. עכבר אני משנה לmx-518 שמתי את זה להערכת תקציבית לא יותר מזה.. 4G ראמ כי המחשב אמור בעתיד לשמש לעריכת וידאו לכל המשתמעה מזה... הבנתי זה כרטיס מסך עדיך מה8800 320mb "הרגיל" תתקנו אותי אם אני טועה.. אני מודע לאפשרות של P150.. בכל זאת אני כמעט סגור על האורורה 570 +cosair רק תגידו לי קח צ'אקרה וכאלה כי אנלא סובל את איך שהוא נראה לאורואה אני מחליף את המאווררים אז אל תגידו הם אצלנים כמובן שמתוכנןoc מסיבי.. בכל מקרה הינה : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Alumi…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו שרוצה להשתמש בלפטופ רק לעבודה משרדית, אינטרנט, ביתית בעיקר, דפדפן עם 10-12 טאבים ו2 תוכנות מסרים במקביל שירוצו מהר. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732726 מדובר במחשב חדש, אחריות לשנה, חדש חדש מהחנות, קיבלתי הזדמנות לרכוש ב-800 ש"ח, אין פה עבודה בעיניים בוודאות (אני מקבל את זה במחיר כזה מסיבות שלא אפרט כאן) אם אני לא לוקח את הלפטופ אני יכול לקחת WII או את הטלוויזיה הבאה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734061 באותו המחיר ככה שאני מתלבט.. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני נדרש להחליף מסך במחשב מהדגם הבא: Acer aspire 5750-2314g50mnkk היכן אוכל למצוא מסך במחיר נורמלי במרכז?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון אני לפני קניית מחשב המיפרט שלי הוא: מסך של LG 17 F700P מעבד P4 2.8 HT 800MHZ זיכרון KING STONE 512 400 MHZ דיסק קשיח W.D 120GB 7200RPM מארז עדיין לא החלטתי מעוניין בכרטיס מסך שיוכל לשלב את הטלויזיה וידאו, ועבודה עם שתי מסכים מעוניין לקרוא חומר לכרטיסי מסך של ASUS GIGA BYTE או הסבר לגבי הפונקציות שמופיעות במפרט הכרטיס: DVI ,VIVO, AGP*8, DirectX 9.0, D-Sub connectors, PowerDVD 5.0 מה הכוונה במושגים אלו!!! אשמח לקבל חוות דעת, התקציב עד 5000 תודה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסוללה של ה HP Pavilion DV6160ea שלי הלכה לעולמה. ממה שראיתי המחירים נעים בין 700 ל 800 שקל לסוללה מקורית, רציתי לדעת אם מישהו בפורום התנסה בחברה אחרת של סוללות (ולא של חברת הנייד) ויכול להמליץ על חנות לרכוש סוללה חדשה. תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה שנים על הקונסולות אני סוף סוף חושב לעשות את הצעד ולעבור לPC, הבעיה היא שהדבר נורא מפחיד ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. כבר יצא לי לבקש פה בפורום מפרט אבל עכשיו אני ממש נתקע עם כל העניין של מאיפה להזמין. אילו חנויות אמינות וכמה זמן המתנה עד שיהיה לי מחשב ביד? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני רגיל לקנות את מוצרי המחשב שלי בחנות "פנדה", אבל נראה שהמבחר שלהם של מחשבים ניידים הוא אמנם מגוון אבל לא מאוד גדול (כלומר, מעט דגמים מכל יצרן). מישהו יכול להמליץ על חנות בעלת מבחר גדול יותר של מחשבים ניידים במחירים הגיוניים? אשמח לשמוע גם על חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לישראל. ספציפית - אני מתעניין בעיקר במחשבי DELL. האם יש מקום בארץ שבו אפשר באמת לבחור מבין כל הדגמים שהם מציעים למכירה? אם מישהו יוכל להמליץ בנוסף על דגם DELL קונקרטי שהוא ראה או ניסה והתרשם ממנו לטובה, אשמח לשמוע תודה!
-
- 24 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחרי שלא מצאתי את הדגם הספציפי שרציתי (901 SSD 20 gb asus) החלטתי מחוסר ברירה לבחור בנייד הקטן והטוב ביותר שמבוסס על דיסק קשיח רגיל ומעבד ATOM חסכוני שמאפשר מקסימום זמן עבודה בהעדר שקע חשמל קרוב. לטעמי הנייד הטוב ביותר (מבין אלו שעובדים באמצעות דיסק קשיח+ATOM) הוא m912m מתוצרת חברת gigabyte . לצערי הוא גם היקר ביותר ,במיוחד גירסת ה-2gb ram: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716070 מניסיון אני יודע שהמחיר המופיע ב-zap הוא לעיתים קרובות המחיר הגבוהה ביותר, ושהרבה פעמים ניתן להשיג מוצרים בחנויות\אתרים שלא מופיעים ב-zap (ושלא מוכנים לשלם את דמי הסחיטה המופקעים ש-zap דורשים עבור הפרסום) במחיר הרבה, אבל הרבה יותר זול. לכן,אני מבקש מכם להגיב אם אתם יודעים היכן ניתן להשיג את …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם מישהו יודע במקרה אם יש אפשרות לקנות בארץ את הנייד Alienware M17x או שיש דרך כלשהי להשיג אותו במחיר כמו באתר שלהם אם לא אז האם מישהו מכיר יצרן מסויים שמייבא לארץ דגם מקביל שתומך בחומרה עצבנית כמו הדגם הנ"ל... ( Extreme Quad QX9300 2.53GHz Dual Nvidia 280M 2GB SLI 4GB DDR 1333MHz 256GB SSD ) או מעל.. תודה, עוז[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 21:10:42 מהאתר[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ הישן שלי ThinkPad T42 נדפק (מראה רק מסך שחור ובפוסט משמיע צליל ארוך ואחריו שנים קצרים) שלחתי אותו לבדיקה במעבדות לנובו בארץ והתשובה שקיבלתי היא שנדפק הכרטיס מסך וצריך להחליף את כל לוח האם מכיוון שהכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הם דורשים 4000 ש"ח על התיקון וברור שבמחיר הזה לא שווה לתקן. בכל מקרה שוטטתי קצת ב Ebay ומצאתי אנשים שמוכרים רק לוח אם ל T42 במחיר יחסית זול של 80$ בערך, במחיר כזה לא איכפת לי לקחת את הסיכון ולנסות לתקן את הלפטופ בעצמי ומקסימום הלך הלפטופ. הבעיה היא שכרגע לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ מישהו מכיר חנות בארץ או בחו"ל בה ניתן לרכוש לוח אם למחשב במחיר סביר (עם עדיפות לארץ)? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-