עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד intel dual 2 core e6320 לוח intel dg965ryck (קיים בכלל? זה מה שהמליצו לי) / asus psb-4m זיכרון ddr2 1GB X2 כ. מסך VGA GW GF 7300GS הארד דיסק seagate 200GB מארז pro-s black

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eli_a2006,

שלום לכולם נראה לי שהגיע הזמן לשדרג טיפה את החלקים אני רוצה כמעט מחשב שלם רק בלי מסך חשוב שיהיה בו: 2gb זיכרון כרטיס מסך בנוני שיהיה אפשר להריץ fear. מעבד קונרו ספק יש לי,תודה לכל העוזרים eli_Asus .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SharonSx,

אז ככה.. עם ציוד הקפי.. בעיקרון לגלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים... תודה מראש,

4. Started by itaysk,

היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alex241286,

היי אנשים אני מתעניין טיפה בפרוייקט carPC הדרישות ממחשב כזה הם: מארז כמה שיותר קטן[ישכב בתא המטען ליד 2 סאבים] עמיד בזעזועים[כמו שאמרנו...2 סאבים של 500RMS לכל אחד] כרטיס קול עם לפחות 3 יציאות RCA [לרמקולים קדמיים, אחוריים שלא יהיה בשימוש אבל צריך את זה ועוד יציאה לסאב] כרטיס רשת אל חוטי עם קליטה כמה שיותר חזקה ספק 12-24V [הבנתי שלא ניתן להשיג בנתיים בארץ אז צריך להזמין מEBAY..השמח אם תחדשו לי] המחשב יריץ XP ומסך מגע כ7" המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד כי הוא לא יריץ תוכנות כבדות מדי...רק כמה תוכנות לכיוון סאונד ותוכנות שמע השמח לקבל מפרטים והצעות נוספות תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פונה בעיקר למי שמבין איך מחשב ליצירת מוזיקה צריך להיות.(רק מארז ללא מסך וכל השאר). בעקרון צריך מעבד quad רצוי שיהיה חזק מאד,זכרון 4gb,לוח חזק,שני הארד דיסקים עדיף כל אחד 300mb 32mb sataII כרטיס מסך משהו באמצע לא מפציץ אבל גם לא מעפן.....רצוי עם פיצול ל-2 מסכים וזכרון 512MB. ובראש ובראשונה מארז עם קירור רציני ושקט..אני יכול להיות גמיש עד 5000k עם זה.....תנו בראש אנשים תודה אשמח לקבל כל הצעה שנראית לכם מתאימה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by I T Z I King,

קניתי את הנייד הזה לפני חודשיים וכמו שהבטחתי אני כותב עליו ביקורת. מפרט טכני: אחריות: שנתיים מערכת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T7500 מהירות שעון (GHz): 2.20GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 4MB L2 זכרון: 2GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2x1GB כונן אופטי: צורב DVDRW Double Layer דיסק: 160GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm טכנולוגית דיסק קשיח: SATA Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: 802.11b/g מודם 56K: כן כרטיס רשת: 10/100 מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys גודל מסך: "14.1 מסך רחב: כן רזולוציה טבעית: WXGA 1200x800 תכונות מסך: Glare מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by The Ball,

אז ככה יש לי מחשב ואני רוצה לשפר אותו באיזה שהי צורה אבל אני לא יודע איך הנה המפרט: מעבד Intel 1.7 לוח אם Intel Garibaldi Socket 423 כרטיס מסך GeForce 2 GTS 64DDR זיכרון 256 RDRAM דיסק קשיח WD 40 GB 7200 מסך LG 776 FM מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו אני רוצה לשפר אחד מהחלקים האלו אבל אני ממש לא יודע מה אני משחק הרבה במשחקים כמו NBA 2003, Unreal Tournement, WarCraft 3 בקיצר משחקים כבדים... איזה חלק/חלקים הכי כדאי לי לשפר כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב ולא יקרטע אחרי כל משחק שאני משחק (כמו עכשיו ???) תודה על העזרה!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי כרגע, הוא ממש לא טוב ואני רוצה אותו למשחקים כבדים בעיקר נתונים: Pentium 4 2600MHZ 512RAM (לא יודע של איזה חברה. CPU-Z לא מראה לי איזה חברה, יש משהו שיודע איזה תוכנה יכולה להראות לי?) Motherboard - crappy asus one, doesnt even support PCI-E, needs a change asap. Screen card - Radeon 9550 Sound Card - Creative 5.1 (for my serround system)1 HardDrive 120G, Western Digital. אני חייב דחוף איזה לוח M נורמאלי זכרון פנימי טוב וזול וכרטיס מסך טוב... עד 2500 שקל.. אולי אפשר לגלוש ל 3000 אבל עדיף שלא אם משהו יוכל לעזור לי אני ישמח.. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eliil1,

LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a3-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-g-sync-%d7%91%d7%9e%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Roey Srugo,

בניתי את המפרט הזה, אשמח לתגובות (הוא אפילו קצת חורג מהתקציב אז אם אפשר להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית בביצוע אשמח) תודה מראש תקציב מקסימלי 6000 שח בלי לחרוג מהתקציב המחשב נועד לגיימינג (ריינבו סיקס,פור הונור וכו') ,תלת מימד (autodesk maya) ועריכה גרפית (פוטושופ) רזולוציית המסך 1920x1080 מיועד להגדרות גרפיות גבוהות דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster GeminII M4 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H170-PRO LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המטרה: מחשב משחקים שירוץ בסבבה ביותר (ושיידע לעשות קצת תלת מימד+אפטר בעיתות צורך) תקציב : 7+טיפה בלי "מסביבים", יש בבית שני מסכים, מקלדת/עכבר וכו'.. כלומר נטו "ברזלים" רצוי שיהיה שקט ככל שאפשר (וצריך גם ווייפיי חזק). אחרי הרבה מאוד קדימה ואחורה הגעתי לשני המפרטים הבאים: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22237 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22233 ההבדל ביניהם הוא בבורד, מצד אחד התקציב עומד על כ-7 עם טיפה חריגה, אז אני מנסה לצמצם, מצד שני קראתי ביקורת לא מוצלחת כ"כ על הMSI שטוענת שהוא לא מוצלח למשחקים, מצד שני אני חושב שעם המעבד והכרטיס מסך והזכרון לא אמורה להיות בעיה בכלל, מצד שלישי אם יש איתו בעיה במשחקים א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mudale222,

תקציב עד 4K. SSD 256 חובה. מסך - בין 12.5-14 אינטש. מעבד כמה שיותר חזק. זהו בעיקרון, תנו קישור לחנויות ספציפיות שיש להם את המחשב, זה יהיה מבורך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by madx,

אז... כמה לדעתכם שווה המחשב הבא ? מעבד - Intel Core i5-2500k קירור למעבד - Scythe Mugen 2 Rev B לוח אם - ASROCK z68 Extreme4 זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 הארדיסק - Crucial M4 C400 128GB כרטיס מסך - Sparkle Geforce GTX 560 Ti מארז - Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח - Cougar A760 760W 80Plus Bronze תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MaorSwan,

לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by haranza,

לHP G6- i5 m series 6gb ram 750gb hdd original win7 home premium original charger המחשב בן שנתיים בכמה יהיה אפשר לתמכר אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. המחשב שלי בן 4 עוד שבועיים, וכנראה שהגיע הזמן לשדרג אותו קצת. המפרט הנוכחי הוא e6600, nvidia 8800gts 320mb, 4gb, מסך 22" ברזולוציה של 1680x1050, ומסך 17" ברזולוציה של 1280x1024. ציוד נוסף: רמקולים: altec lansing fx6021, מקלדת ms ergonomic 4000, עכבר סביר, ו4 כוננים קשיחים בנפח מצטבר של כ 2.4 ט"ב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! --- התקציב הוא בין 6000-8000 ש"ח, האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? --- תלוי בתוצאות - אפשר לחרוג כלפי מעלה בבערך 500 ש"ח, וכלפי מטה, כמה שיותר.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? --- משחקים ותכנות. קצת עבודה משרדית, קצת תרגילים לאוניברסיטה (שזה גם ס…

23. אהלן, מה עושים עם סוללה של מחשב נייד שנגמרה? לפח מחזור סוללות רגיל? יש טרייד אין או משהו כזה? תודה, שי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Biatch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים על מסך גדול יחסית (22 או אחר), סרטים HD, מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים טובים (כרגע משתמש ב Creative sbs 390 רוצה לעלות ברמה.) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by caveman,

שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.