ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול אתכם הבינים. האם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך המובנה intel x3100 בכרטיס מסך רציני? היכן מוכרים כרטיסים למחשבים ניידים והאם זה פשוט להתקין זאת? זה כמו להתקין כרטיס במחשב רגיל? תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המחשב הנייד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=25539 האם יש אפשרות להחליף בו את הכרטיס מסך המובנה? אם כן לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים להחליף?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי DELL INSPIRON 1545 וכבר כמה שנים שהאינטרנט האלחוטי לא עובר את ה 1.5-2 MB, כלומר כשאני מוריד משהו המהירות היא מקסימות 150KB בלחץ למרות שיש לי 30 MB אינטרנט. כשאני מחבר את המחשב ישירות עם כבל המהירות תקינה, רק ה WIFI הוא הבעייתי אז אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת האלחוטי, אני פשוט לא יודע מה בדיוק אני צריך- האם כל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד יתאים? מה הטווח מחירים? אני לא רוצה משהו חיצוני כמו USB, אלא פשוט כרטיס קטן להחליף את הקיים וזה הכל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנבנה לפני כ5 שנים שהלך לו לוח האם. המפרט מצורף בתמונה. נאמר לי שלוח האם ישן וכבר לא קיים ואצטרך לשדרג רכיבים. אני לא מעוניין לבצע שדרוג של המחשב, טוב לי איתו. האם אפשר להשיג את לוח האם איפשהו? אם לא בארץ, מחו"ל? האם יש לוח אם אחר שיתאים למפרט המצורף? (שימו לב גם למארז, הוא קטן, משמש כמחשב מדיה/משחקים שמחובר לטלוויזיה). תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שלחתי את המחשב שלי (לנבו N-500) לתיקון והם טוענים שהם החליפו לי את הלוח האם יש דרך לבדוק שהם באמת החליפו?? יש לי שאלה נוספת התקשרו מחברת לנבו והציעו לי לחדש את האחריות האם זה ממולץ? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב תקלה בלוח האם שהיה ברשותי, תחת תוקף האחריות מציעים לי לוח חדש במקום. בעזרת האתר של asus השוואתי בין הלוח שהיה לי ללוח למציעים לי ונראה שהוא פחות טוב ממה שהיה לי. בחנות טוענים שאין להם לוח אם טוב יותר לתת. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם. האם ההבדלים משמעותיים? לי אישית מפריע שיש לי פחות יציאות USB בגב המחשב כמו גם סלוט PCI שלא קיים ושאר הפיצ'רים שחסרים בלוח החדש והיו לי במקור. אני לא יודע אם אני ארגיש בחוסר ובגלל זה אני שואל אתכם. http://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LE_R20/#specifications - זה לוח האם שהיה ברשותי והתקלקל http://www.asus.com/Motherboards/H61MA/#specifications - זה לוח האם שמציעים לי במקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K - כרגע יש לי מעבד E8400 עם לוח של גיגהבייט ו-8 ג"ב זיכרון וקירור של THERMAL TAKE (יושבים בתוך מארז סונטה 3 נהדר עם ספק 500 שבא איתו) אני מבקש להחליף את הרכיבים הרלוונטיים כדי שיתאימו למעבד החדש - באותה הזדמנות אני חושב שהגיע הזמן שאני אתקדם ל-SSD אשמח להעראות\הארות - תודה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ לוח אם ASRock H61M/U3S3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16180 כמות: 1 מחיר: 390 ש"ח ( למזומן:382 ש"ח ) G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9 - F3-10666CL9D-8GBXL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14344 כמות: 1 מחיר: 310 ש"ח ( למזומן:304…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של fujitsu simens וככל הנראה הלך לו הלוח אם, ורציתי לדעת מה יכולה להיות עלות התיקון, ואם זה יכול להיעשות באופן עצמאי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל XPS M1530 וככל הנראה אני צריך להחליף לוח אם,מסרתי את המחשב לתיקון במעבדת דל "יעל פתרונות..".(המחשב נרכש בארצות הברית-לפני שבועיים) כידוע המחשב מגיע עם מספר דיסקים שמתאימים רק למחשב הספציפי הזה במיוחד WINDOWS VISTA OME.אני יודע שכאשר מחליפים לוח אם משנה כל המחשב והוא מזהה אותו כמחשב אחר.השאלה שלי האם במעבדת יעל יודעים לעשות את השיקול הזה והאם יש דרך שהמחשב יזהה את המחשב עם הלוח אם החדש כמחשב שהיה לפני החלפת הלוח? בנוסף לזאת מסרתי את המחשב כאשר יש בתוכו סיסמת WINDOWS האם אני צריך לאמר ל"יעל" את הסיסמא או שהם יוכלו להיכנס בלעדיה? *האם לאחר החלפת לוח אם יש צורך לפרמט את המחשב?והאם אתם חושבים שחברת "יעל" ישאירו לי את כונן RECOVERY(הכונן שאיתו יש אפשרות לפ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, במשרד יש לי מחשב עם הארד דיסק, מארז, ספק ומאווררים סבירים. לוח האם מיושן: תומך רק DDR2 ורק עד 4 ג"ב. יש לי 2 ג"ב ולך תמצא בימינו עוד סטיק בטכנולוגיה מיושנת. מעבד AMD Athlon 64 3500+. עם או בלי קשר לכך, המחשב לא כ"כ סוחב לטעמי: יותר מ-30 טאבים פתוחים בכרום לא כדאי, ובכל מיני אתרים רינדור העמוד תוקע את הכל לכמה שניות טובות. לפתוח מסמך וורד לוקח יותר זמן מכפי שהייתי רוצה, אם כי אולי זה קשור להארד-דיסק? שאלה: האם בא בחשבון להחליף רק לוח אם + מעבד + זכרון למשהו מודרני ומהיר מספיק לעבודה משרדית ללא שהיות? אם כך, למה כדאי להחליף? לסיכום, מצורף להודעה מפרט המחשב הנוכחי שלי כפי שמפיקה תוכנת CPU-Z. כן, אני יודע ש-XP זה ישן... תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי מישהו יודע אם ניתן להחליף לוח-אם של dell studio 1557 ב- לוח-אם של - dell studio 1558? כרגע יש לי לוח אם שנדפק לו הכרטיס מסך ATI 4570, וחשבתי לנצל את המצב ולהחליף ללוח אם של 1558 שיש עליו ATI 5470 שפותר את כל סוגיית ההתחממות הידועה של הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: dell Studio 1557 fhd 1920X1080 display i7-720qm 500GB 4GB DDR3 Ati mobility-4570 motherboard: CN-0tr557 ביררתי עם מעבדה http://www.doctor-laptop.co.il/ לגבי תיקון, מדובר בהחלפה של הצ'יפ ATI 4570 והעלות היא כ-600 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על טכנאי\מעבדה שמתמחה בזה? תודה, מידד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שבוע טוב , ברשותי לפטופ של gigabyte מדגם w576v , אמנם המחשב ישן , אך עדיין עובד מעולה עבור השימושים שלי, אם כי ישנה בעיה אחת , המאוורר מרעיש , פתחתי את המחשב , והמאוורר סתום לגמרי , השאלה שלי היכן ניתן למצוא מאוורר כזה (באיזו חנות) , המחשבים אינו חדש (כמעט 6 שנים). גם אם יהיה חלופי ולא מקורי עדיין מתאים.... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LG דגם e23 הוא כל הזמן מתחמם ונכבה, ואני לא שומע את המאוורר פועל.. אז אני משער שהמאוורר התקלקל (כי כבר התקלקלו לו עוד הרבה דברים אחרים) השאלה שלי זה האם יש איזשהו מדריך שאני יכול להיעזר בו כדי להחליף את המאוורר לבד? ואם מצאתי מאוורר לדגם הזה ספציפית אבל שעולה 19$ (מאיזושהי מדינה במזרח נראה לי סין), האם שווה לקנות ולהחליף? או שבכזה מחיר זה ממש גרוע?? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבד תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב בן 4-5 שנים ועליו לוח אם - asus P8Z68-V אני מעוניין להחליף מאיץ מסך עד כה היה לי NVidia gtx 560 ti ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש וחזק - gtx 1060/1070 שאלתי היא היא הלוח אם שלי מתאים ויתמוך במאיצי מסך מהדור החדש עם לפחות 6GB ? בתודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-