עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by COLOMBIANA,

אהלן, אני צריך מפרט שיריץ לי את המשחקים הבאים בצורה הטובה ביותר: CS:GO, HON, D3, FC4, כמו כן אני ארצה כנראה לעשות גם סטרימים אז צריך לעבוד חלק.. קיבלתי את 4 המפרטים האלה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b01807c7084 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17757 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b6419551e5d http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17761 בעקרון התקציב שלי הוא 4K אבל אני מוכן לחרוג קצת, אשמח אם תעזרו לי לבחור במפרט שהכי מתאים לי, כי אני ממש לא מבין בזה ולכן פניתי לפה, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by noodle,

שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by yagelk,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח Android וJAVA. * גודל המסך? 14. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיפות לtrackpoint. אבל לא חובה. * משקל רצוי? פחות מ2.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן. לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 לפחות 2. * Bluetooth? לא חייב אבל נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: צבע שחור, עדיפות למסך מגע. עדיפות לקניי…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן, ביקשתי פה המלצה למחשב פיתוח אבל לא היו תשובות, אז הרכבתי אחד בעצמי - אשמח להערות. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.*אין צורך בציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש HD, מארז וספ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי, 0 רכשתי השבוע לפטופ חדש של לנובו דגם Z50 . המחשב מגיע עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 840 ומסתבר גם כרטיס מסך של אינטל מובנה. כשאני עושה הכפלת תצוגה (מראה) וכמובן כשאני ברזולוציה 1920 על 1080 , אז בטלוויזיה התמונה מעט מתוחה, יוצאת מהמסגרת . המחשב והטלוויזיה כמובן תומכים ברזולוציה הזו, עבדתי כך שנים עם המחשב הנייח שלי. יש לציין שניהול המסכים וההגדרות נעשה בתוכנה של אינטל ולא של NVIDIA (לאחר שיחה עם חברת לנובו הוסבר לי שהכרטיס החזק נכנס בעת הצורך ובצורכי סוללה). ניסיתי כמעט הכל אפשר להגיד... רק כאשר אני משנה את ההכפלה לרזולוציה 1280 על 720 אז ניתנת לי האופציה לעשות scaling לטלוויזיה ואז אני מסדר זאת. מיותר לציין שזה לא פיתרון עבורי מכיוון שאני הולך לצפות סרטי FULL HD ולשם…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by eviatarp,

מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד: Arctic Freezer 13 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 כרטיס מסך: Asus Radeon 290 DirectCU II OC 4GB GDDR5 כונן קשיח: Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB ספק: SeaSonic 850W 80+ Bronze M12II-850 מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition (כבר קיים אצלי בבית) סהכ:5030 ללא הזכרונות דרך KSP התקציב שלי הוא 6 אלף אני מתכנן לעשות OC ובעתיד גם לעשות CF אשמח לחוות דעת, עצות לשיפור, אם המחשב יהיה מספיק קר ושקט, האם מספיק מתח

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tsuky7,

בס"ד שלום לכולם, אני עומד להשתחרר עוד כחודש, ומתכוון להתחיל לימודי אדריכלות בקרוב. אני רוצה לקנות מחשב עבודה קל וחזק שיהיה לו את הנתונים הבאים: מעבד חזק. זיכרון 8GB עדיפות לכונן SSD משקל מקסימלי 1.5kg מסך מגע FHD שמתקפל 360° (מצב טאבלט) שמיועד לשרטוטים מדויקים/ כתיבת מסמכים (עם עט ייעודי). תקציב: עד 1000$ מארה"ב (לא מוגבל למלאי בארץ- אני קונה אותו בחו"ל בעז"ה). שאלה: אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב ורציתי לדעת האם האחריות שאני מקבל מחברות כמו LENOVO / DELL / HP / ASUS / ACER וכו' תקפות גם לארץ. אני לא משחק משחקים אך חשוב שיהיה מהיר ובעל יכולת גראפית סבירה (מסתדר עם כרטיס מסך מובנה טוב). כשחיפשתי מעבדים הלכתי לאיבוד ולא הבנתי אם מעבדי Intel core M עדיפים על מעבדי i7-U. א…

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי עד הסכום הזה. התקציב שלנו לא גדול. יש לנו מסך כבר. מחפשים מחשב שיתן את המקסימום בביצועים, אני יודע שאי אפשר להביא מפלצת במחיר כזה אבל שיהיה הכי טוב שאפשר. יד2 יהיה אידיאלי? כי לא מצאתי משהו טוב. מה אתם מציעים לעשות? יש העדפה שיריץ משחקים... גם אם זה על הגדרות נמוכות זה בסדר. פשוט את הכי טוב בתקציב.

12. Started by iyehuda,

שלום הבן שלי בן 15.5 זכה מקום שלישי באולמפידה למתמטיקה הוא נמצא במסלול סייבר לפני שנה קניתי לו מחשב ,ולאחרונה הוא אמר לי שכואב לו הגב מרב שהא עובד על המחשב (מתכנת באסמבלר ) אז חשבתי לקנות לו מחשב יש המלצה על מחשב נייד בסביבות 2000 ש"ח האם המבצעים אלה שווים : http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=2311&t=116&m=1

13. אורח
    Started by אורח,

מפרט: מעבד: INTEL 4770K : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.5Ghz - TRAY לוח אם: ASROCK Fatal1ty Z97 KILLER זיכרון: KINGSTON HyperX BLU 8GB DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3GB ספק: SEASONIC X-1050 1050W GOLD - MODULAR - RETAIL מארז: FRACTAL DESIGN MIDI ARC R2 קרור: NOCTUA NH-D14 LGA2011 דיסק קשיח: SAMSUNG Spinpoint F1 1T SAMSUNG Spinpoint F3 1T SAMSUNG Spinpoint F3 1T המחשב בן 10 חודשים ועלה בזמנו 7,500 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by Dror Milstein,

שלום רב, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת להריץ משחקים חדשים בצורה טובה יותר. המפרט שלי הוא: מעבד: I5-2500k CPU @ 3.3 GHZ כרטיס גרפי: Nvidia GTX 580 לוח אם: MSI-7681 סטיקי זיכרון: 2 סטיקים של DDR3 2 GB תקציב: עד 2,000 ש"ח. מה ממליצים לי לעשות?

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ומס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yinon21,

שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מעבדINTEL CORE I7- 4790 מארז + ATX ספק W550 ZUMAX PRO לוח אם ASUS H97M-PLUS כרטיסי קול + רשת + מסך מובנים בלוח KINGSTON 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח W.D 1T 7200RPM צורב SATA DVD כרטיס מסך GEFORCE GT610 1G PCIE מחיר 3350 ש"ח ברשותי GTX 750 TI השימוש העיקרי למכונות וירטואליות קצת גיימינג אני מחפש מחשב עד 3400 ש"ח מה אתם אומרים? יש מה לשפר בתקציב עד 3400 ש"ח? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונות וירטואליות, תכני hd,קצת גיימינג…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Elad1992,

כמה הייתם נותנים על המפרט הזה? * Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 BOX * Gigabyte GA-Z87P-D3 * Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 * Samsung 120GB 2.5" SSD 840 * Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 * Fractal Design Core 3000 USB3 * Seasonic S12II-520W * Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 נשארה שנה אחריות על הכל חוץ מההארד דיסק (לא הSSD).

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by שמואל דקל,

קניתי מחשב בארה"ב לפני שנה ו3 חודשים. אחריות עוד חודש מסתיים. מדגם 9q33. ssd 256. 8 g ram. i7-4500u. המרתי את המערכת לעברית. שמתי מדבקות אותיות עבריות על המקלדת. הכל מעודכן עד לוינדוס 10 (עדיין חושש). השתמשתי בו מעט מאוד. כ3-5 שעות בחודש בממוצע. בגזרת התוכנה ישנם: אופיס 2013 פרו. פוטושופ cs5 עברית. נורטון 360 שנרכש בארה"ב עם 310 ימים בתוקף. ועוד כל מיני תוכנות שימושיות. המחשב מושקע מאוד והוא ממש נראה ומתפקד כחדש. ( אם מישהו סקרן מה סיבת המכירה:http://hwzone.co.il/community/threads/566486-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93?p=5076413#post5076413 תודה מראש.

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד ב 4K (מסך כבר קיים samsung u28d590d) מיועד גם לעריכת וידאו (השימוש העיקרי גימינג ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the witcher 3/ gta 5 /metro last light/battlefield 4 בקיצור מכול הבא ליד (: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

22. http://www.tgspot.co.il/lenvo-announced-the-two-most-powerful-laptops-ever/ se7en, מאחוריך...

23. Started by MatanFrenkel,

בנוסף, זכרונות G.SKILL DDR2 1066MHZ 2X2GB ספק כח OCZ SXS500W כרטיס מסך 6950 2GB ומארז ANTEC 1200, כדי להשאיר ולהכניס לתוכו את המחשב הבא נכון?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  24. אני לא יודע אם זה כבר דובר פה, אבל אם לא, שימו לב לטיפ קטן ששמתי לב ברכישה מאתר האינטרנט של KSP. ניתן לקנות שם מחשב בכמה אפשרויות. 1) הרכבה עצמית 2) מחשבים מומלצים 3) מחשבי גיימרים 4) מערכות מוזלות בכל אחת מהאופציות (מלבד מערכות מוזלות), ניתן לשנות ולשפר את המערכת, כך שבפועל ניתן לבנות את אותה המערכת הרצוייה פעם אחת בהרכבה עצמית, פעם אחת במחשבים מומלצים, ופעם נוספת במחשבים גיימרים. על הנייר, נשמע כי לא צריך להיות הבדל - הרי זה אותה המערכת, אך בפועל קיים הבדל וגם די מהותי. במקרה הנדון שלי ברכישה, היה שוני די גבוה (למעלה מ- 200 ש"ח) בין המחשב בהרכבה העצמית לבין מחשבי גיימרים, בדקתי את זה שוב במחשב אחר ולהלן התוצאות: הרכבה עצמית: מחיר 4,074 ש"ח מומלצים: 3,984 ש"ח גיימרים: 3,…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. המפרט: GA 890GPA 4D3H Sapphire HD6570 1GB WD Green 2TB Antec 400W AMD Phenom II x6 20GB DDR3 1333 Zalman CNPS9500 AM2 TT v3 Black Edition בעקבות הצורך לשדרג, כבר החלטתי להרכיב מחשב חדש, אז נותר הישן. שווה משהו?

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים