עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bragiz,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח,רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי גיימינג כבדים מאוד,Crysis 2 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא רלוונטי,כרגע יש לי מסך 19" שכנראה אני אשדרג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E ¤524 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: A-TOP GLADIATOR SILVER + 500W PFC PSU ¤485 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4925 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  3. הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by demultiplexer,

מה לדעתכם המעבד בעל עלות תועלת הטוב כיום ? הכוונה לכמות זכרון מטמון ומהירות שעון מול מחיר. נציעו לי LG R400 אבל יש לו 1 מגה מטמון סה"כ ומהירות BUS 533 - לכן המחיר נמוך מאוד. השאלה כמה זה משמעותי ואם עדיף להשקיע 1000 שקל יותר לפחות בשביל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by morbiton,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצרכי עבודה עם מס' רב של יישומים - יעבוד בדר"כ על 12GB RAM, קצת יישומים גראפיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" HD כמות מסכים: 2 -לאיל…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. התקציב:5000 ש"ח ההמפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤580 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 ht…

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  8. לא חייב את המסך הכי הכי אני צריך מסך ממש פשוט המחשב לא למישחקים אולי בעתיד ואז אני יקנה כרטיס מסך בניפרד עכשיו יש לי את 6600GT אז אין צורך בכרטיס מסך חשבתי על e6300 + 965 S3 אין צורך בקירור נוסף [אני מביא קירור מחו"ל] אפשר לפצל את הקניה מכמה חנויות אני פשוט צריך רק מיפרט שאני יביא לספק והוא כבר יביא לי מחיר אז משהו שנימצא בסיבות ה4k יהיה סבבה תודה מראש חשבתי על משהו כזה Intel Core 2 Duo E6300 Box 1084 American Data DDR2 512MB 667MHZ CL4 279 x2 Compucase 6A19 230 + fsp Gln 400 380 gig 965 S3 790 Viewcom VC87005L 939 6600GT 300 הכל 4300 יש הערות? מיפרט טוב?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  9. אשמח להצעות. מצפה לכרטיס מסך טוב ומעבד טוב. המחשב לא יהיה נועד ממש למשחקים כבדים אבל בכל זאת.. כרגע לא צפוי אוברקלוקינג אז אין טעם להתייחס לכך בלוח אם. אגב זה רק אני או שהמחירים בארץ יקרים מאוד לעומת ארה"ב, לדוגמא כרטיס GeForce 7900GS עולה בערך 200 דולר בארה"ב ובישראל מ1400 שקל. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by shedon,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1019&p=0 מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? מישהו ניסה אותו? אני מתלבט בינו לבין: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2076 אנא חוו דעתכם...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן לכולם דרוש מפרט מחשב של INTEL ו\או של AMD, התקציב שלי הוא עד 2500 המחשב הוא בשביל סטודנט, שלא צריך תמיכה טובה מידי בגרפיקה ככה שאפשר להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך ויותר להתחשב בזיכרון הפנימי. לא כולל מסך! תודה!

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by mimzak,

שלום. איזה מפרט יותר מומלץ מתכוון לקנות מ-KSP בגלל הקירבה לבית ובגלל האחריות (אייבורי פחות נחמדים)תקציב עד 2500 מפרט 1 מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real,…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by antique,

שלום, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול בו רציתי לקנות מחדש חדש וקבלתי מכם המלצה. עקב מספר בעיות בסופו של דבר המחשב לא נקנה, וכעת אני שוב רוצה לקנות אותו. כפי שאני יודע בעולם המחשבים כל הזמן יוצאים חלקים חדשים, מחירים של חלקים משתנים וכו', אז אני מעתיק לפה את הדרישות שלי ואת המפרט שהצעתם לי דאז, ואשמח אם תעשו שיפורים רלוונטיים. אני אוכל לענות על שאלות היום, כאשר מחר אני חוזר לצבא ואשוב ביום רביעי לענות על שאלות נוספות, בציפייה לסגור את העסקה עד יום שבת הבא. תודה רבה מראש לעוזרים. התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפ…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי לגמרי בלי תוכנות מסובכות ובלי דרישות למשחקים high end אם אפשר שיריץ את המשחקים בצורה שאפשר לשחק בלי להיות קטנוני עם פילטרים ושטויות... אני לא מבין בחומרה כיום כי לא התעניינתי הרבה זמן במחשבים אז אני בונה עליכם. יש לי מערכת סטריאו מחוברת למחשב ואמא שלי קנתה לי מסך lg w2261vp שהוא 21.5' וFHD... אני יודע שזה מיותר רזולוציה כזו במסך כזה קטן יחסית אבל היא לא שאלה וקנתה והמחשב הישן שיש לי כרגע לא עובד יחד עם המסך... אני מתאר לעצמי שמחיר של חמשב כזה יהיה נמוך יחסית אבל אני לא יודע כמה.... עדיף כמה שיותר נמוך כי אין לי באמת יותר מדי סנטימנטים למחשב ולחומרה שלו.. העיקר שיעבוד. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kletsman,

המליצו לי לקנות מחשב של ibm צריך למטאלב ואוטוקאד אם יהיה אפשר גם שיריץ משחקים מה ההבדל בין גרסאות R ו T? אמרו לי שהוא יותר אמין מבחינת רכיבים ויותר קשיח למקרה של פגיעה פיזית לא מכוונת

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Avi1,

שלום, אני צריך מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים ולמעט עריכת תמונות ווידיאו. אני חושב על לעשות OC קטן, אבל לא משהו משמעותי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. כלומר קירור שהקירור למעבד יהיה שקט, שהספק יהיה שקט, שההרדיסק יהיה שקט והמארז ישמור על השקט. אני לא צריך ציוד הקפי/מסך. תודה!

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  17. בשביל מערך SLI (זה לשים כמה כרטיסי מסך ביחד? שאני לא אצא דפוק : ) מה צריך לשנות במפרט? במה זה תלוי? תמיד כדאי שתהיה כזו אופציה אם זה לא יקר מדי לא? תודה! מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤672 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 מסך: DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2315 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2)…

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  18. לכבוד נסיעה לחו"ל לשנתיים במסגרת העבודה, אחותי החליטה לעבור ממחשב נייח לנייד. הדרישות שלה: אחריות בינלאומית לשנתיים חובה! המחשב יבלה את רוב זמנו באירופה. מסך 15", עדיף רחב. משקל לא חשוב במיוחד כיוון שהמחשב יתנייד בעיקר בתוך הבית. חיי סוללה של לפחות שעתיים. צורב DVD, בלוטות', יהיה נחמד עם יכלול מצלמה, יציאת HDMI גם תהיה נחמדה, זיכרון של לפחות 2GB (עדיף 4GB). המחשב ישמש לגלישה, יישומים ביתיים שונים, צפיה בסרטונים ושיחות וידאו ופה ושם איזה משחק קל, כך שלא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. שירות בינלאומי טוב ואמינות גבוהה מאוד חשובים, אני לא טס לאירופה בכל פעם שיש להם תקלה! המחשב ירכש בארץ, היא רוצה קצת זמן לאלף אותו לפני הנסיעה. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by big foot,

אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה... חבר טוב שלי מבקש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח ,ללא רמקולים וללא מסך. מבקש מעבד core 2 duo... 2 ג'יגה DDR-II כרטיס מסך טוב... קירור של ZALMAN... אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט בתקציב...

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  22. היי, לאחר שקראתי לא מעט הודעות בפורום אני עדיין לא מצליח לגבש דעה לגבי מפרט: המחשב כ"כ הנראה יעמוד בסלון ויחובר פלאסמה 50" או LCD 42" (כרגע גם דילמה, אבל כ"כ הנראה יהיה LCD בגלל החיבור למחשב ובעיות צריבה...) המחשב ישמש לסרטים וגם משחקים כבדים. 1. על המארז להראות יפה! 2. דרוש מארז גדול (הכוונה לא למארז של לוחות MINI ו LOW PROFILE וכל השטויות האלה, אלה מארז שיהיה מספיק מאורר ויתמוך בכרטיסים בגודל רגיל) 3. מארז שקט (אני מתכנן ללכת על קירור פסיבי (כנראה Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2 ) 4. מעוניין במעבד אינטל בלבד 5. מתלבט בין צ'יפסט של אינטל ל NVIDIA 6. זקוק לספק איכותי ושקט 7. מחיר מקס' למערכת הוא 7000 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by Amit BL,

שלום אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב הכולל מארז, השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ושימושי מדיה [שכל מחשב גיימינג בסיסי יכול להסתדר איתם כמו לראות סרטים, להוריד תכנים וכדומה]. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000, מעוניים להקדיש מתוכם עד 700 שקל לציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, כמובן אשמח לשמוע את האופציות וכמה ההבדל רציני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- כל מ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by T-Better,

מפרט משחקים ב-3400 שקל לחבר: Kingston 2GB DDR2 800MHz WD 320GB Palit GeForce 9600GT 512MB DDR3 LG GH22NP20 DVDRW HEC 6C28 Case + HEC 400W PSU LG LCD W2242T מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. עכשיו ההתלבטות היא בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD. נכנס בתקציב ה-Phenom X4 9550 וה-C2D E7300. חיפשתי מפרטים דומים או התלבטיות דומות בפורום ולא מצאתי. ממבחנים שראיתי, ביצועי ה-AMD הספציפי הזה טובים יותר מביצועי האינטל. המארז פשוט עם אוורור מינימלי. אני יודע שמרובעי ליבות מתחממים מאוד ודורשים הספק גבוה, הספק והמארז יספיקו? או שעדיף בכלל לקחת את ה-E7300? *הלוח הוא לוח פשוט (עם כרטיס מסך מובנה בגלל בעיות תקציב) של אסוס או ג'יגהבייט. תודה לעונים. (המפרט מפנדה)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Dark Phoenix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (עם אפשרות חריגה ל3700). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו (שתיהן לא בצורה מקצועית), משחקים (לא דברים כבדים מדי), עריכת וידאו בצורה קלה מאוד (פשוט שלא יקרוס, יש ברשותי מחשב אחר לעריכת אודיו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר. לייטרום - תדיר. סוני וגאס פרו - כבד. קיובייס - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כפי שכתבתי - מיועד למשחקים לא כבדים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים