עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Refaelo,

מחפש מפרט שיתאים למשחקים כבדים ללא מסך וללא צורב , תקציב של עד 5000 ש"ח תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ivan,

סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מתכונן לקנות את הנייד של אסוס UL50 השימושים שלי הם עבודות משרדיות ואינטרנט אך העיסוק המרכזי הוא מסחר בשוק ההון אני רוצה לחבר שני מסכים נוספים לנייד שניהם 24 FULL HD 1200X1920 כאשר רואים בכל אחד מהם דברים שונים לנייד הזה יש כמה דגמים אחד עם כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 ואחרת עם כרטיס מסך חיצוני של אנוידיה G210 השאלה שלי האם כרטיס המסך של אינטל יכול לתמוך בעוד שני מסכים ברזולוציה כזו בלי בעיות. כבר אומר שתוכנות הגרפים והמסחר שאני משתמש בהם מבוססות ג'אווה וצריכות מחשב חזק כדי לעבוד חלק תודה חזי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by arcane,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לרוב, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, HEROES 6, CIVILIZATION 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות, סופר אולטרה לא כל כך מענין : 3. האם יש צורך בציוד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לסטודנט לפסיכולוגיה הרבה מאמרים ולכתוב הרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כ-6שעות כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא כל כך חשוב אבל HDMI * בלוטות?לא חשוב אבל רצוי שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא יודע שיהיה מספיק מקום לכל החומרים שלי * כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by orig123,

אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום... רציתי לדעת אם קיים לוח אלקטרוני שניתן לכתוב עליו ולשרטט עליו שרטוטים והלוח יעביר את הכתב והשרטוטים ישירות למחשב בלי לבצע המרה כלשהי של הכתב פשוט כמו שהוא... פשוט ללימודים זה הרבה יותר נח ממחברות פשוט לתכוב ולהעביר למחשב..... אני מאמין שצריך שזה יהיה מחובר למחשב כל הזמן אז אין עם זה בעיה כי מתוכנן גם מחשב נייד לידו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מעוניין בהצעות למפרט עבור מחשב לעריכת video עם תוכנת avid media composer . דרישות תקציב עד 6000 ש"ח . דרישות מינמום של avid 1 - חייב כרטיס גרפי של NVidia Quadro FX 560 ומעלה עם יציאת dvi 2 - מעבד : לפחות Intel Core 2 Duo 2.33 GHz ומעלה . 3 - 4G זכרון . 4 - HD בנפח tera על המחשב להיות שקט ככל האפשר 5 - ספק כוח 500W ומעלה . תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק כמה עשרות לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Need For Speed, משחקים בסגנון הנ"ל) . -…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by asdf123,

אהלן, לפני רכישת מחשב. קנייה באילת בשבוע הבא - ksp או אייבורי. מחפש דור עשירי, i3 לפחות, 8 ג'יגה ורזולוצייה 1920 על 1080. לא מעניין אותי מסך מגע, ואפילו מעדיף מסך מט אם זה לא פוגע באיכות. מתלבט בין שני דגמים - https://ksp.co.il/?uin=73089&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2555. או https://ksp.co.il/?uin=80809&select=.268..271..132..162..214.&txt_search= ב2349. חשובה לי מאד ההנדסת אנוש - מקלדת נוחה, זווית צפייה הגיונית, פתיחה קלה של המחשב (היה לי פעם לנובו ללא מגרעת פתיחה - זאת דוגמא לחרא של הנדסת אנוש). השימושים שלי לא כוללים תכנות או גיימינג, מעט סרטים. מה מומלץ יותר? דל? hp? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Nadav__,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…

13. קודם כל תודה לכולכם! מפרט הבסיס ממנו אני מתחיל הוא: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 128GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=50853&select=.1304..271..132..5274. עבור מפרט זה המפרט של DELL יקר יותר מהמחיר של MSI בכמעט אותו מחיר של DELL מצאתי גם את המפרט הבא של MSI: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 32GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 256GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB מסך 17.3'' קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=57760&a…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, אני מתחיל ללמוד עכשיו עיצוב בתלת מימד בתוכנות CINEMA4D ובלנדר - מעוניין לרכוש מחשב שיתן לי מענה בשנים הקרובות - יש כבר כרטיס מסך ככה שלא צריך להכניס לשקלול (NVIDIA RTX 3080TI או 3090) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, עדיף לא לחרוג - אלא אם זה ממש מאסט ועדיף בלא יותר מ 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי ותלת מימד - סינמה4די, בלנדר אפטר אפקטס ותוכנות ADOBE למיניהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Classic notion,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13/14 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מתלבט אם כדאי מסך מגע, נוטה לחשוב שזה סתם גימיק. הדגש הוא שהמחשב יהיה קל וזמן סוללה סביר. תודה

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח אבל רק אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים כבדים כגון BF4. 3. הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680x1050 (המסך הוא ASUS VW222 22inch LCD monitor). 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הגדרות גבוהות. 5. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 6. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא, ואם כן (בעתיד) אז קל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה החנות הכי זולה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3 במארז, ספק כוח מודולרי ותואם מעבדי haswell. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן. הנה מפרט שהרכבתי …

18. Started by adam42,

היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, לחבר שלי יש מחשב ישן (כנראה פנטיום 2) עם 64MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 20GB ו-DVD קומבו. הוא רוצה לשדרג את המחשב כדי שהוא יעבוד יותר מהר בגלישה באינטרנט, באימיול ובעבודה בתוכנות אופיס (יש לו חלונות 98), והוא צריך גם דיסק קשיח יותר גדול. הוא מוכן להשקיע בשדרוג 1,000 ש"ח (מקסימום 1,100 ש"ח). במידה וזה לא אפשרי, אז הוא יחכה עם השדרוג עד שיהיה לו יותר כסף. בעיקרון, הוא רוצה מעבד יותר חזק (לא למשחקים), 512MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 120GB וכרטיס רשת שמן הסתם מגיע מובנה על לוח-אם חדש. צורב DVD הוא לא צריך, וגם לא מסך, מקלדת ועכבר. לגבי מארז וספק כוח, אני מניח שהוא יסתפק במה שיש לו, אלא אם כן אפשר להכניס בתקציב משהו נחמד. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Amit_H,

בבקשה מפרטים אך ורק מ KSP, כיוון שאין לי חנות מחשבים מוכרת אחרת באיזור בו אני גר. לא משנה AMD או Intel. העדפה ל 2GB זכרון RAM, כיוון שכדיי לנצל 4GB אצטרך להתקין מ"ה של 64 ביט ואני לא מעוניין. שימושים משרדיים: אינטרנט, אופיס, משחקים בעלי גרפיקה קלה. בבקשה שהמחשב יכלול גם צורב. ויכלול חיבור לטלוויזיה מלוח האם. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר (לא משנה אם אלחוטיים או חוטיים, העיקר שיהיה שימוש נוח בהם ואם אלחוטי שיהיה נוח לטעינה ולא מסורבל). טווח מחירים עד 1,700 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה לא נורא, בלבד שהמחשב יהיה טוב יותר משמעותית מללא חריגה. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר, תוסיפו לתקציב עוד 200-300 ש"ח. (אפשר לשחק קצת עם המחירים, לא מוכרח שה-300 ש"ח יהיו מוקדשים למקלדת ועכבר ולא לחומרה …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לק"י בס"ד שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה עם התוכנה Microsoft Visual C# (פרוייקטים כבדים יחסית) וכן לוורד ואינטרנט, ושכמובן יוכל להריץ אותם יחד (גם עם מוזיקה ברקע) בלי להיתקע ולעשות בעיות. לא יזיק אם הוא יוכל להריץ גם משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי (כמובן שכמה שיותר יותר טוב). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb3 יהיה נחמד, אך ממש לא קריטי. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB (עדיף 7200RPM, אך לא קריטי). * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? האמת שאין לי מושג כל כך מה ההבדל מאחריות רג…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.