עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zioN,

האם מחשב נייד יכול להחזיק משחקים על הגדרות high-medium לכמה שנים הקרובות? דוגמה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844720 יכל להריץ את BF4 על בינוני-גבוה? או CSGO על מקסימום? GTA4/5 על מדיום? אני פשוט מעדיף מחשב נייד כי אפשר לזוז איתו. מה אתם אומרים? כדאי?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by zioN,
    • 0 תגובות
    • 459 צפיות
  3. המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו עם נניח פרמייר CS5, בלי שימוש למשחקים. תקציב 4000-6000 שח. core i7 מרובע ליבות sandy bridge הארד-דיסק 500G ומעלה. רצוי מסך מט בגודל 15.6 או משהו קרוב. זיכרון 8GB יציאות: ,USB 3, eSATA כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו - לא דרישות גבוהות כמו במשחקים. אמנם העבודה בעריכה מוגבלת מבחינת ההיקף, אך המחשב צריך להיות מסוגל לבצע את מה שרוצים ממנו. ושאלה עקרונית לגבי עריכת וידאו במחשב נייד השאלה העיקרית שלי, האם מחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב שולחני לעריכת וידאו? בינתיים, המקובל הוא שמי שצריך מחשב לעריכת וידאו, פונה להתעניין במחשב שולחני - מדוע? כאן למשל, מוצע מחשב שעונה למעשה על הדרישות שלי (לא בטוח אם זה מסך מט, אך לא עניין שבגללו הייתי פוסל את הקני…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה''ב וידוע לי שדיסקים קשיחים בניידים אייטים יותר מהרגיל..

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  7. תגידו... כאשר קונים מחשב נייד.. אז ברור שהדרייברים מותקנים... אך האם גם מצרפים את הדיסקים של הדרייברים? ידוע שרוב המחשבים כיום מגיעים אם ויסטה מותקן על המחשב... אך אם איני מעוניין בויסטה מכול מיני סיבות... איך אני אמור לפרמט את המחשב ללא הדרייברים? מחכה לתשובה...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. היי, אני מחפש נייד לצורכי לימודים ( קריאה, גלישה ועל הדרך צפיה בסרטים ) לכן מצד אחד חשוב לי שיהיה מסך גדול ואיכותי שקל לקרוא ממנו מאמרים וצצד שני לא גדול מדי שיהיה מסורבל לסחיבה. חשבתי אולי על 14". הבעיה שכל המסכים שבדקתי היו מסכי לד מבריקים שלדעתי קצת פחות טובים ממסכי המט, זוית הצפיה בהם ממש אפסית ואם מזיזים את הראש כמה מעלות הצידה כל הצבעים משתנים והחדר משתקף. האם יש עדיין ניידים עם מסכים לא מבריקים?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב של (gigabyte (566n וראיתי דגמים חדשים שבאים עם דיסק קשיח של 320G. ראיתי דגמיםפ של Hp שבהם יש שנים של 160. אז מישהו יודע האם זה שניים של 160 או שזה אחד? נ.ב מחשב של gigabyte מדגם זה תומך עד 250g אז זה קצת מסבך את העניין.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום אחותי כרגע בארה"ב והיא רוצה לקנות לפטופ, יש מבצע בבסט באי למחשב של HP דגם dv6704nr במחיר של 550 דולר שזה מבצע שנראה לי ממש טוב וזול. עכשיו המפרט עצמו נראה לי טוב מאוד חוץ מהעניין שאין לי שום נסיון עם AMD בניידים. למרות שבנייחים אני איתם כמה שנים טובות. מה אתם אומרים צריכה להיות בעיה? הבנתי שהם נחטפים שם ולדעתי לשימושים שלה שזה איטנרנט אופיס מוזיקה וסרטים לא צריכה להיות שום בעיה.. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם לאחר חיפושים נתקלתי במסך של סמסונג דגם 931BF נראה לי מסך חביב? האם אני טועה מישהו יכול להביא דעה? להציע משהו אחר? קישור לאתר המוצר http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. במיוחד איטיות בהורדה? אני מנסה להוריד דרייברים לנייד שלי והקצב עומד על כ 4K מישהו יכול לאמת/להפריך לגבי איטיות?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by Bypass,

למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. האם מישהו/י יודע מתי אמורים להגיע לארץ ניידים עם VISTA והאם מישהו יודע כמה עולה VISTA

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  16. מצאתי לקרובת משפחה את המחשב VOSTRO 3500 ועכשיו צריך להזמינו. ושמעתי שיש בעיה להזמין מDELL.COM עם כרטיס ישראלי. אשמח לעזרה מאלו שהצליחו

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. כי אני רואה שחלקם יותר יקרים וחלקם פחות.. ובטופיק מפורסם פה שמדריך איך לעשות את העניין של הוספת HDD CADDY במקום CD ROM גם מוזכר העניין הזה שבעצם גובים יותר כסף על HDD CADDY שכביכול תואם דגם מסויים כשבעצם הכל זהה למישהו יש מושג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. רוב העבודה היא בכתיבה וגלישה באינטרנט. 10 אינצ' יספיק?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by levelone,

אתמול רכשתי את המחשב ThinkPad X121E שהוא בעל מסך 11.6". המחשב יגיע אלי כנראה ביום ראשון ורציתי לדעת אם מסך בגודל כזה יתאים לשימוש משרדי בסיסי (מצגות, אימייל, ומעבדי תמלילים), צפייה בסרטים (שבעקרון תעשה ע"י שימוש במסך חיצוני) וגלישה באינטרנט? בחרתי דווקא במחשב בעל מסך קטן מכיוון שאני משתמש בתחבורה ציבורית כל הזמן, המחשב יהיה איתי בטיולים, ובגלל שאני כל הזמן צריך לעבור מחדר לחדר. אתם חושבים שיש מחשב אחר שיותר יתאים לצרכים שלי? עוד שאלה קטנה שלא ממש קשורה לנושא: יש תיק מומלץ להגנה על המחשב? בגלל שהוא יהיה איתי הרבה בטיולים אני לא רוצה שהוא יקבל מכה וישבר. אני אשמח לדעת איך אני יכול להגן עליו מפני זה. תודה לכולם, levelone.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by asaf5689,

אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מתלבט לגבי הקומבינציה הזו - בהקשר של מחשב שישמש גם לפוטושופ אופיס אינטרנט והרבה מאוד שעות HD בחיבור לטלויזיה האם מספיק ספק 300W ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8336 או שזה מעט מידי?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. היי חבר'ה! כבר פתחתי דיון לגבי שידרוג לQ9650 אבל מסתבר שאין אותו במלאי. אז...יש לי אפשרות לשדרג את המעבד הקיים שלי (E6420) למעבד Q9550S. עברתי על הרשימה של המעבדים הנתמכים של הלוח ואני לא מוצא ברשימה את המעבד עם גירסת הS שיותר חסכונית. רק הQ9550 הרגיל נמצא שם ונתמך. האם הלוח בכל זאת יתמוך במעבד? ניסיתי לחפש בגוגל ולא ממש מצאתי תשובה לעניין...שלחתי גם מייל לGIGABYTE ולא ממש ענו לי אשמח אם תוכלו לעזור...

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  24. אני שוקל לקנות סמסונג X360 אבל רציתי לדעת האם המעבד יוכל להתמודד עם ניגון 720P/1080P תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.