עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, יש לי שני כרטיסי מסך מדגם 8800GT שאינם בשימוש ואני מעוניין להרכיב לי מערכת נוספת איתם עבור משחקים וסרטים. אשמח להמלצות ללוח אם תומך SLI ומעבד Core i כלשהו שיתאים עבורו. כמו כן, אני צריך שיהיו בו לפחות 4 חיבורי SATA פנימיים (עם עדיפות ליותר אך לא חובה) ושייתמוך ב-RAID. האם תקציב של 1000 שקלים הינו מספיק או גבוה מידיי? בנוגע לספק, זיכרונות וקירור אני אסתדר :-) תודה מראש לעונים!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bbbbarus,

היי חיכיתי שיצא הSANDY BRIDGE כדי לבנות מחשב התוכנות העיקריות שאני משתמש הן maya photoshop after affects zbrush ושירץ קצת משחקים אני צריך רק מחשב בלי כל המסביב משהו בסביבות ה 4500-5000 שקל מבוסס על SANDY BRIDGE I7 המליצו לי על : לוח של Gigabyte או ASUS להשקיע בקירור המעבד זיכרון של GSKILL לא פחות מ 8 גיגה וספק כוח שלא עובר את ה 500 שקל תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by chenrp,

שלום, ראיתי מבצע על המחשב הנייד הזה עם מעבד T4400, זיכרון 2GB וHD של 250GB ומערכת הפעלה. לדעתי זה מעל ומעבר לשימור אופיס ואינטרנט (זה השימוש היחידי שיהיה לו). המבצע הוא 1700 שח. אני רוצה לקנותו אותו להורי אך חושש מאמינותו של המחשב הזה. אשמח לשמוע ביקורות כמו סוללה, אמינות חומרה (שמעתי שיש בעיות עם מאווררים??) וכו'. והאם כדאי להוסיף על מנת לקבל 3 שנים אחריות במקום שנה. (מהניסיון אישי שלי, LENOVO לא משהו בכלל מבחינת אמינות, אבל אולי המחשב הזה סביר?) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kfir91,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bhaim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה רק אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ישנים כמו cs, enemy territory. זה השימוש העיקרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך אין לי מושג. צריךגם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

9. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד בתקציב 4K עם אפשרות לחריגה (אם החריגה בהחלט משתלמת) למחשב נייד חזק. המחשב הנייד ישמש לעבודה עם תוכנות כבדות והרבה מולטיטאסקינג (תוכנות שרטוט), צפייה בסרטים ועוד. בגדול לשים דגש על כל רכיבי הליבה. עדיפות למקלדת מלאה, גודל מסך 14-15.6, וינדוס 10, מחשב עם צ'יפסט מתקדם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מחשבי דסקטופ (לא מחשבים ניידים) עם מעבדי ברודוול ? בברכה דן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by נועם פחימה,

.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

שלום. התקציב המקסימילי הוא 3000, יש אפשרות לחריגה עד 200 שקל בערך. הדרישות שלי מהמחשב הן בראש ובראשונה כללי, אינטרנט ושטויות, אולי מעט גיימינג קל (שהמחשב יהיה מספיק חזק לדרישות מערכת מינימליות לעוד כמה שנים טובות). ברמת העיקרון יש לי עכבר ומקלדת, לא הכרחי לשים אבל אם יש חור בתקציב אשמח לאלחוטי. מסך דרוש אשמח ל23" אם יכנס. חשוב המחשב יהיה שקט, המראה של המארז עצמו לא מעניין אותי בכלל. אין תכנון לOC כלל. מודה מראש לכל מי שמייעץ פה, תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. * תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Alexku,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 לכל היותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים , הורדות, אינטרנט. מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המפרט צריך לכלול גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים "קלים" * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום ! יש לי שתי שאלות : 1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ? 2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר) חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avivgenius,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…

18. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה לפטופ 17" אך ורק למטרת אינטרנט, אופיס וסרטים. האם לנובו ideapad הוא טוב בשביל זה, כמו למשל מה שכאן: https://ksp.co.il/?uin=40992&select=.268..271..413. האם יש משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנייד של גיגהבייט W468 הדגם הכי חזק http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ורציתי לברר כמה פרטים. פה בפורום כבר קראתי כמה פעמים שלאחריות של מור לוי טכנולוגיות יש בשנה הראשונה שירות איסוף והחזרה מהבית. מצד שני דיברתי עם רשת "מרדנית" וגם עם "שניידר פתרונות מיחשוב" ושניהם אמרו לי שאני יכול להוסיף 100 ש"ח ולהיות לקוח VIP שלהם, שזכאי לשרות איסוף והחזרה מהבית למשך כל תקופת האחריות ותמיכה טלפונית (שזה שנתיים). אם אני לא משלם את ה100 ש"ח האלו אני זכאי לזה רק בשנה הראשונה ולא בשניה? כך שהתוספת של ה 100 ש"ח מאריך לי לשנתיים? או שלא הבנתי נכון? דבר נוסף במידה ויהיה לי למשך שנתיים את השירות הזה עד בית הלקוח, מה זה אומר שבמידה ותהיה לי תקלה אני …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SkyCity,

איך המחשב? מיועד למשחקים כבדים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-PTV-AF-RH ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=17305 מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤522 כמות:1 h…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gal_il50,

זה המחשב שאני הולך להזמין:איך הוא? הצעות ייעול? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System סה"כ 6000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מתכוון לרכוש מחשב משומש בן שנה, וזהו המיפרט שלו, מקווה לשמע דעתכם בנושא : AMD 1333 Abit Motherboard 256 MB sdram Geforce MX400 64 MB CDrom רגיל מקלדת + עכבר Terratec Sound Card + Digital Input/Output מסך 15 ACER שטוח לגמרי LCD במחיר של 2500 שקלים! מה אתם אומרים??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by M-a-T-a-N,

המחשב מיועד אך ורק לעריכת תמונות פוטושופ וכו' לא יהיה עליו אימיול תוכנות אחרות ועוד שטויות מיועד לצלם מקצועי תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת כפול של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית ומעבר נוח במקרה של תקלת חומרה בפורט הרשת. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.as…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.