עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. היי אני לפני קניית נייד ראשון האם אפשר לסגור את הנייד במקרה שצריך ללכת כלומר שהמסך לא פתוח לרווחה אלא סגור אבל המחשב עובד וכל התוכנות עובדות זה חשוב לי בגלל שיש לי נגן dvd שאם מורידים את המסך הנגן מתכבה תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. כי אני לא מבינה ברכיבי מחשב

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול של Realtek ויש לי ווינדוס 7 אולטמייט. בקיצור התקנתי דרייבר של הכרטיס קול הזה והכל. בקיצור יש לחבר של חבר שלי במחשב ב"התקני הקלטה" Front Mic שזה בעצם למי שיש אוזניות עם מיקרופון מחובר יכול להשתמש עם זה. ולו יש דווקא על המחשב כרטיס קול של VIP. השאלה שלי היא האם אפשר להוריד איזה משהו למחשב שיעשה לי גם ב"התקני הקלטה" Front Mic? כי זה בדיוק מתאים לי לאוזניות ולמה שאני צריך.. בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. שלום, חשבתי על דרך לגרום לסוללה להתרוקן ולהטען שוב ושוב. חשבתי על פתרון: גם כשהמטען מחובר לנייד, הוא ישתמש בסוללה עד שהיא תגיע ל20% ורק אז הוא יטעין אותה וכך שוב ושוב. האם ניתן לעשות זאת דרך ה WINDOWS XP? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  7. HTCP בלבד כלומר צפיה בHD ומוזיקה. בחרתי בכוונה לוח אם עם יציאה אופטית וקואקסיאלית. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤966 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: NZXT Duet No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤398 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤579 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤274 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3222 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/wd…

• 16 תגובות
    • 946 צפיות
  8. מי מוכר מחשבים ששודרגו? ??? נגיד עשרה PC מסדר גודל של פנטיום 3 של חברה מוכרת כמו IBM או HP? הרי מישהו עושה את השדרוגים, ומישהו קונה את המחשבים של חברות שנסגרו. לינק או טלפון, מישהו?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי נייד של טושיבה: Satellite A100 עם 2GB זיכרון ומעבד Dual Core 2 5600. המחשב מגיע עם כרטיס מסך משולב OnBoard של Intel 945 . עם הכ. מסך הזה אי אפשר לשחק בשום משחק נורמאלי (כגון BattleField) למרות שהמחשב חזק. האם אפשר לשדרג \ להוסיף כרטיס מסך לנייד ? ואם כן, אני אהיה מסוגל לשחק במשחקים הטובים ? בתודה, מירון

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש ???

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  13. אני מניח שזו שאלה חובבנית במקצת. יש לי מעבד T4400 1) ורציתי לדעם אם יש אפשרות לשדרג מעבד זה באחר, למשל אם קיים כזה באותו סוקט ותדר. 2) ואם בכלל עושים כזה דבר? 3) ואם זה משתלם? 4) ומשפר ביצועים באופן משמעותי? 5) ואם זה פתח לבעיות שלא היו קימות? 6) ואפילו אם לא מדובר במעבד זה ספציפית אלא בכלליות משדרגים מעבד? 7) או שפשוט קונים נייד חדש? תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. אהלן, הלפטופ שלי שבק חיים ומסרתי אותו למעבדה, המחיר להחלפת לוח אם די יקר ורציתי לדעת האם יש דרך להחליף את הלוח אם בצורה עצמית, כמובן שאני בעל רקע ודי בקיא מדענין, ורציתי באמת לדעת מה סך המחירים ללוח אם של ניידים, מחשב של fujicom simens תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by Gliding,

היי, אני מניח שהתשובה לשאלה היא לא, אבל קראתי חצי מאמר על זה ש ATI ו ASUS מפתחות אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני, או פתרון אחר שיקשר בין כרטיס מסך למחשב נייד. השאלה אם הבנתי נכון ואם זה כבר קיים?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 מגיע עם ספק הכוח: 300Watt(SL300S) Smart Power ATX 12V for AMD & Intel® systems המפרט: LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver Therm…

19. כותרת

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by shlosi,

שלום לכולם. קניתי עכבר בלוטות' ומשום מה אני נאבק בהתקנה שלו. ניסיתי למצוא מפרט מלא של המחשב שלי באינטרנט ומשום מה כשלתי במשימה. מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by PSP,

לפני כשנה קניתי אצל באג משחב מדגם HP PAVILIOM ZT3320EA ואמרו לי שהמעבד שלו הוא דותן אבל חיפשתי באינטרנט ושםפ רשום שהוא סנטרינו האם המחשב בעל דותם או סנטרינו? חוץ מזה אני רוצה לקנות משחב נייד חדש בעוד כ3 חודשים עם מעבד סונומה אבל קראתי פה שיצא מעבד חדש ב2006 האם כדאי לי לחכות?התכוונתו תחילת 2006 אמצע 2006 או סוף 2006? חח תדוה רמאש

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב מבוסס intel 945 ... קיבלתי הצעה מאקסל נט של 4000 ש"ח ואני מתכוון לקנות אותו עוד השבוע.... אלא אם אתם תגידו לי שלא!!!!!!!!!!!! אז ככה המחשב מיועד ...שיחזיק מעמד הרבה זמן!!! אמינות זה שם המשחק ... מאוד חשוב לי שיהיה ספק כוח שיתאים מה דעתכם? התקציב שלי הוא עד 4200 רק למחשב ואני רוצה להוסיף עוד מסך lcd עד 1500 (אם יש הצעות למסך על הדרך זה יהיה אחלה) המוכר בחנות אומר שהמחירים בשבוע האחרונים ירדו בגלל הכניסה של המעבדים "הכפולים" ושהמחירים ברוב האתרים עדין לא עודכנו כמו שצריך .... אני חייב לקנות את המחשב השבוע אז חברה בבקשה .... מה דעתכם 1. מעבד: 531 INTEL P4 LGA775 3GHz 800MHz HT 1Mb 64bit , מאוורר אינטל מקורי 2. לוח אם: INTEL מקורי 945. 3. זכרו…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  24. היי לכולם שבוע שעבר שאלתי לגבי HP6910 ומאוד עזרתם לי האדם שמוכר לי את המחשב טוען שמחשבים עסקיים (סדרת T של של IBM-LANOVO לדוגמא)עמידים יותר מהסדרות הפשוטות? האם באמת קיימים הבדלים כלשהם בין הסדרות העסקיות לרגילות? או שזה רק "טריק שיווקי"? אם כן מדוע יש כזה פער מחירים לאותם מפרטים אוד אם תענו לי במהרה.. כנ"ל לגבי ההודעה משבוע שעבר על ה6910

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. שלום לכם אני ממש מוגבל בזמן, יש לי 8 ימים עד שהאנשים שיש לי בארה"ב חוזרים לארץ ואני חייב לנצל את ההזדמנות לקניית מחשב נייד טוב. האם ב1000$ אפשר להשיג מחשב נייד שיריץ את וויסטה כמו שצריך עם הAERO ועם הכל? אני רוצה בשביל זה 1GB RAM וכרטיס מסך שיוכל להריץ AERO ומעבד CD או C2D זה לא כל כך משנה לי.... אני רוצה מסך נורמאלי 15.4 ומעלה כי אני לא הולך באמת להסתובב איתו ממקום למקום הוא יהיה בבית ולכן משקל וגודל לא משנה לי.... האם יש דבר כזה ב1000$ ואני מזכיר אני קונה בארה"ב (אני יודע שהמחירים שמה זולים יותר) וגם חשובה לי אחריות בארץ.... אשמח להצעות! תודה!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים