עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 1,495 ש"ח ASUS P6X58D Premium Intel X58 Chipset LGA 1366 Model 31333 1,270 ש"ח A-DATA 4GB Kit (2x2GB) Gaming Series 1600MHz DDR3 CL9 Model D34G16GADK 475 ש"ח סה"כ 3,240 אם לא אז מה כן אפשר לקנות בשביל לקבל בתקציב כזה מחשב עם יכולות עיבוד דומות אבל עם כרטיס מסך חלש מאוד?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. קניתי מחשב נייד CF-W5 של פנסוניק . האם אפשר לעשות בו שמוש כמו במחשב כף יד עם GPS מובנה? ואם כן מה צריך לשלב בו על מנת שאפשר יהיה לעשות בו שמוש כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZ576V87H4 1. האם אני חייב לרכוש מערכת הפעלה בקנייה או שאני יכול להתקין לבד מדיסק שברשותי? 2. אם אני מתקין לבד , אני מקבל את כל הדרייברים של החומרות השונות? 3. האם כל מערכת הפעלה תעלה ? (XP ' VISAT ' 7) 4. איך הולכת האחריות במקרה של התקנה לבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. Started by ofir_bl,

אם יש לי לפטופ שבמקור מגיע ללא זכרון SSD האם אני יכול לחבר לו כזה דבר או שזה משהו שצריך להיתמך ע"י? תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. היי אני לפני קניית נייד ראשון האם אפשר לסגור את הנייד במקרה שצריך ללכת כלומר שהמסך לא פתוח לרווחה אלא סגור אבל המחשב עובד וכל התוכנות עובדות זה חשוב לי בגלל שיש לי נגן dvd שאם מורידים את המסך הנגן מתכבה תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. כי אני לא מבינה ברכיבי מחשב

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול של Realtek ויש לי ווינדוס 7 אולטמייט. בקיצור התקנתי דרייבר של הכרטיס קול הזה והכל. בקיצור יש לחבר של חבר שלי במחשב ב"התקני הקלטה" Front Mic שזה בעצם למי שיש אוזניות עם מיקרופון מחובר יכול להשתמש עם זה. ולו יש דווקא על המחשב כרטיס קול של VIP. השאלה שלי היא האם אפשר להוריד איזה משהו למחשב שיעשה לי גם ב"התקני הקלטה" Front Mic? כי זה בדיוק מתאים לי לאוזניות ולמה שאני צריך.. בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום, חשבתי על דרך לגרום לסוללה להתרוקן ולהטען שוב ושוב. חשבתי על פתרון: גם כשהמטען מחובר לנייד, הוא ישתמש בסוללה עד שהיא תגיע ל20% ורק אז הוא יטעין אותה וכך שוב ושוב. האם ניתן לעשות זאת דרך ה WINDOWS XP? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. HTCP בלבד כלומר צפיה בHD ומוזיקה. בחרתי בכוונה לוח אם עם יציאה אופטית וקואקסיאלית. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤966 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: NZXT Duet No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤398 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤579 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤274 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3222 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/wd…

• 16 תגובות
    • 967 צפיות
  17. מי מוכר מחשבים ששודרגו? ??? נגיד עשרה PC מסדר גודל של פנטיום 3 של חברה מוכרת כמו IBM או HP? הרי מישהו עושה את השדרוגים, ומישהו קונה את המחשבים של חברות שנסגרו. לינק או טלפון, מישהו?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום חברים, יש לי נייד של טושיבה: Satellite A100 עם 2GB זיכרון ומעבד Dual Core 2 5600. המחשב מגיע עם כרטיס מסך משולב OnBoard של Intel 945 . עם הכ. מסך הזה אי אפשר לשחק בשום משחק נורמאלי (כגון BattleField) למרות שהמחשב חזק. האם אפשר לשדרג \ להוסיף כרטיס מסך לנייד ? ואם כן, אני אהיה מסוגל לשחק במשחקים הטובים ? בתודה, מירון

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש ???

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  22. אני מניח שזו שאלה חובבנית במקצת. יש לי מעבד T4400 1) ורציתי לדעם אם יש אפשרות לשדרג מעבד זה באחר, למשל אם קיים כזה באותו סוקט ותדר. 2) ואם בכלל עושים כזה דבר? 3) ואם זה משתלם? 4) ומשפר ביצועים באופן משמעותי? 5) ואם זה פתח לבעיות שלא היו קימות? 6) ואפילו אם לא מדובר במעבד זה ספציפית אלא בכלליות משדרגים מעבד? 7) או שפשוט קונים נייד חדש? תודה.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.