עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MODI,

Athlon64 4600+ (S-939) X2 DUAL CORE 256mbX2 3CL & 512mbX2 2.5CL K8N-SLI s939, NF4, PCI-E HD WD 80GB IDE ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? GeForce 7950 GX2 570MHZ Dual GPU 1GB 1.4GHZ GDDR3 PCI-E ?Enermax Liberty ELT500AWT 500W? G5 Sunbeam Transformer BLUE *חודש הבא אחרי יציאת המעבד החדש של אינטל וירידת המחירים *איזה חברה כדאי לקנות את ה7950? אמרו לי BFG אבל גם אמרו לי שBFG באים עם OC מובנה וזה לא טוב בשבילי... *האם הכול יכנס למארז Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 חח הגודל של ה7950 מפחיד אותי *לא להיתחיס למחיר העדכני של המעבד כי המחירים עדיין לא ירדו *זוג הסטיקים של של ה512 קניתי לפני איזה חודש שניים וה256 לפני כמה שנים אז הם לא כל…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Atex,

שלום! אני חדש בפורם אז הגעיה הזמן למחשב חדש אחרי חמישה שנים של סבל! טוב אז התקציב הוא 6000 ש''ח (תשלומים),אני צריך את המחשב למשחקים כבדים,מסיבות רשת. לגבי ציוד הקפי אני צריך: מקלדת שתי שפות קונן דיסקים ועם יכנס לתקציב כרטיס קול איכותי עם רמקולים מה אני לא צריך: מסך עכבר העדפות לחברה - את החברה הטובה ביותר =) אני רוצה גם מארז יפה עם קירור משובח ועם אפשר שקט =) אני יריכב את המחשב בבית בפעם הראשונה,יש לי WINDOWS XP ואין לי צרכים מיוחדים כמה דברים לסוף: *אני צריך את המחשב לטווח של 5 שנים לפחות - אני הולך לשדרג אותו רק בעוד שנה שנתיים *אני רוצה שכל המשחקים יעבדו,אתם מבינים במחשב הזה יש לי 533 MHZ ואתם לא מבינים איך אני סובל ... *ואני רו…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by idanshir,

מה עדיף מעבד אינטל או מעבד AMD ומה ההבדלים בינהם. לא מכיר כל כך את ה - AMD מה ההבדל בין אתלון לסמפרון וכיצד הם מקבילים לאינטל תודה למשיבים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 3200 אפשר קצת להתגמש : אני בעיקר גולש רוב הזמן על המחשב, קצת סרטים אבל בשביל זה גם פנטיום 3 500 מספיק, ורוצה קצת לשחק אבל לא גיימר כבד או משהו כזה... ללא מסך,עכבר ומקלדת... לא איכפת לי שיהיה מבוסס amd, רק חשוב לי שיהיה מארז שקט אם יש משהו כזה... ושיהיה צורב...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש מחשב שיענה לי על הדרישות שלי ויספיק לי לעוד הרבה זמן. עכשיו כך אני רוצה מחשב בסביבות 4500 ש"ח (אם יש צורך אז אפשר קצת לחרוג) שיתאים לי לעריכת קול ובעיקר וידיאו (גם בפורמטים גדולים כמו DVD) וגם אינטרנט, אולי פה ושם משחקים. נ.ב שמעתי גם שאם כבר כדאי ללכת על ליבת ה BARTON כי היא יותר טובה חוץ מזה זה יותר זול מהאינטל (בסה"כ יוצא בסוף) אבל אתם תגידו לי מה כדאי ומה לא. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by galai198777,

האם כדאי לשדרג ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אשמח לעזרתכם למחשב עבודה לגרפיקאי בדו מימד, עם קצת עריכת וידיאו (ממש קצת). חשוב מאוד שיהיה יציב ושירוץ חלק עם WIN10 לפחות 3 שנים, כשהתקווה היא שלאחר מכן יתאפשר לשדרג זיכרון ואולי HD, ולהמשיך לעבוד עוד כמה שנים. אין צורך בשום ציוד הקפי או תוכנות. אין גם צורך במארזים מפוארים תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת דו מימד כבדה עם שני מסכים וקבצים גדולים של מאות מגה, ולעיתים גם עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 793/777 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H270M-D3H - Gigabyte - 1151 - H270 - mATX - 4x DDR4 2400MHz 64GB - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - CrossFire CFX - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA - 6x USB 3.1 - 6x USB 2.0... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 488/478 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FB2-8-PC - HyperX - 8GB 2400MHz DDR4 With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FUR…

10. Started by MARZOOK,

שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by termal,

המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by haim652,

היי חברים, אני מעוניין לבנות מפרט חדש לקנית מחשב אישי חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המשחקים שישוחקו על המחשב אלו המשחקים החדישים שיוצאים בקופה האחרונה (Watch_Dogs כו') הרזולוציה הינה: 1920x1…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אני בניתי לעצמי מפרט למשחקים ממש ממש כבדים, אני רוצה לשחק בהם ברזולוציה מאוד גבוהה ובהגדרות הכי טובות שיש אני גם צריך ציוד היקפי כמו עכבר טוב ומקלדת ורמקולים ומסך... אני רוצה שהוא יהיה רק שקט ועיצוב יפה הנה המפרט שאני בניתי: מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 Box ¤5410 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQX9650 לוח אם GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ¤1497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39430 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ¤944 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ¤944 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MB…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ערב טוב לכולם , אני חדש כאן בפורום וצריך את עזרתכם..ואני מקווה שאני בפורום הנכון , למרות שזה קשור קצת לחלקים וקצת למעבד וקצת לאובקלוק ,אז שמתי בפורום מפרטים...אם צריך אולי לפצל. בשבוע האחרון עברתי על הרבה הודעות כאן להמלצה לקניית מעבד D805 של אינטל . אז ככה , מהמפרטים המומלצים החלטתי לקנות את הלוח של ג'יגהבייט 81945PG +מעבד 805 (זה כבסיס) . אני מציין שאני כמעט לא משחק במחשב (לכן מוותר גם על AMD 3200 ...וגם מכל הסיבות שציינתם) אבל אני מוריד הרבה עם האימיול הבנתי שמומלץ מאוד לעשות ל-805 אוברקלוק ולהעלות את ה BUS מ-133 ל-166 . הבנתי שזה אוברקלוק שדי פשוט להגיע אליו ומכאן יש לי כמה שאלות לפני קניית המחשב : 1) מעבד 805 - האם אני אראה ביצועים משופרים (בהשוואה למעבד ה-…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני עכשיו בהתלבטות איזה מחשב נייד להביא, זה לא המחשב הראשי שלי אלא מחשב משני. גודל המסך שאני רוצה זה 13״-15״, מעדיף מעבד I5, זיכרון 3-4 ג׳יגה ראם, כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי full HD במסך חיצוני ובשלו בלי לקרטע, שיהיה סבבה למשחקים(לא כבדים מידי נגיד GTA SA) ויריץ אותם על איכות סבירה אבל זה לא השימוש העיקרי שלו. שימוש עיקרי בגדול יהיה מסנג׳ר אנטרנט שירים וכל מיני דברים די בסיסים, אבל לפעמים משחקים ועריכת תמונות כל מיני דברים בסגנון.. חשוב לי שהוא יהיה מעוצב יפה, ועדיפות שישקול כמה שפחות למרות שאני לא סגור עדיין אם אני מעדיף אותו קל מבחינת משקל או עם מפרט ממש טוב כי בתקציב הזה אני לא יוכל להביא שילוב של שניהם. ולגבי כונן דיסקים, ממש לא אכפת לי אם יש או אין במחשב אבל תכלס…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בעיקרון קניתי HP 1330EJ. לחנות בדיוק אזל ומהוכר הרגיש לא בנוח והציע באותו מחיר את ה1340. הסכמתי. הגעתי הביתה וחיברתי את העסק לחשמל, ניסיתי להפעיל. נאדה. רק 3 הבהובים רציפים בנורות חיווי, הפסקה, 3 הבהובים וככה כל הזמן. בהתחלה ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא בטריה, לעשות איפוס. שום דבר לא עזר. בסוף החלטתי להיות נועז ולפתוח את התא של הזכרונות. בהיתי בזה כמה שניות, כי העסק לא מוכר לי, וראיתי שני סלוטים. ריקים. אני לא אגיד לכם מאיפה קניתי, אני רק אגיד שהמוכר אמר לי אתמול שהוא יכין לי את המחשב למחר. חשבתי שהכוונה לבדוק שהוא פועל. אם הייתי מבין שהכוונה היא להוציא רכיב שנחוץ להפעלה של המחשב, כנראה לא הייתי קונה. החנות נסגרת ב12 ולא ניסיתי להפעיל את המחשב שם. הם גם דתיים. מה לעשות? ל…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי + מסך של DELL. מצ"ב את המפרט ומספר צילומי מסך. אשמח לשמוע לדעתכם כמה הוא שווה היום. Specs; Processor: Intel Core i7-4770K - http://ark.intel.com/products/75123/Intel-Core-i7-4770K-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz Motherboad: ASUS MAXIMUS VI HERO Z87 Chipset - https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ EVGA 960GTX SSC (super-super clocked) 4G – https://www.evga.com/articles/00914/evga-geforce-gtx-960-4gb/ RAM: G Skill RipjawsX 32GB (8x4) 1600mhz - https://www.gskill.com/en/product/f3-2400c11s-8gxm Enclosure: Antec ONE –…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי שישמש בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג (בשביל הנכדים ואפילו בשבילי- בהגדרות בסיסיות) חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים או בהגדרות נמוכות, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לשימושה של אימי המבוגרת, רובם בסיסיים מאד כמו אופיס ואינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מחפש מחשב שולחני למשחקים ללא ציוד היקפי רק הקופסה בתקציב של 4k ראיתי פה הצעות לזה העניין הוא שההצעות היו עם מעבד amd ואני מעדיף אינטל מסדרת dual core אז אם מישהו יכול להציע לי משהו כזה בבקשה! (לא חיייב להיות מארז יפה במיוחד רק עם יציאות usb מספיקות)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by JVT,

אני מתלבט בין 3 מחשבים: Alienware Area-51 m15x: * Intel® Core 2 X7900 2.8GHz Extreme Edition (4MB Cache 800MHz FSB) * 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB * 512MB Nvidia® GeForce Go 8800M GTX * 15.4" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1080p) * Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed * Windows Vista® Ultimate * 64GB Solid State Drive Nearly Instant Data Access Technology! * 200GB 7200RPM (16MB Cache) Smart Bay * 2x Dual Layer Blu-ray Disc Burner (BD-R, DVD±RW, CD-RW) * Internal Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card * External Creative X-Fi Xtreme Audio Card * AlienFX® Illuminated Keyboard מחיר: $5,688 http://www.alienware.com/images/config…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. רכשתי נייד חדש (MSI - PR200) הסוללה שלו אמורה להכיל 8 תאים (קיימת גם גרסה עם 4 תאים). כיצד ניתן לבדוק זאת? על הסוללה לא מצויין מידע זה וכם חיפוש בגוגל לא העלה מידע נוסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.