ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, החשיבה על השידרוג הזה הוא בעצם כתוצאה מבעיה שיש לי כרגע. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל: 1. החיבור לכרטיס הוא DVI. מה שאומר שאני צריך למצוא כבל כולשהו שעושה המרה מ DVI ל HDMI 2. DVI לא מעביר סאונד כמו שאתם יודעים, אז אני צריך גם כבל Audio בנוסף 3. המחשב צמוד לקיר, אז כל הלהחליף כבלים כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה הולך להיות כאב ראש לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך למשהו עם HDMI Out כולשהו. המחשב עצמו נקנה לפני כ 5 שנים ואז הוא היה שיא הטכנולוגיה: מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.4Ghz זיכרונות: 4GB DDR2 Dual at 400Hz (5-5-5-15 לוח אם: Asustek P5Q - LGA 775 כרטיס מסך: Gainward Radeon HD 4850 הייתי רוצה בסופו של דבר להוציא בסביבות ה 1000 ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , המחשב יהיה לצפייה של סרטים באיכות HD , שימוש מסיבי באינטרנט ובתוכנות WORD [יהיה שיך לעבודה משרדית שתבוצע בבית], ומשחק אחד ישן ואהוב , generals:zero hour המפרט הוא: GA-H67MA-USB3-B3 I-3 2120 + Evercool BUFFALLO 8GB kit (4GX2) DDR3 1600 WD 500G SATA 3 Caviar Blue Sapphire 6670 1G GDDR5 seasonic 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E Microsoft Wireless Desktop 3000 V3 Gaming Case DVDRW LG sata x24 Windows 7 Home Premium 64Bit Heb כל זה ב3033 המארז זה משהו שאני לא מוותר עליו , ככה שעליו אני לא מתפשר.. התקציב שלי הוא 3200+- כי אני צריך עוד לקנות מסך... תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כנראה שאני הולך לקנות את המחשבים הנ"ל מאילת,ואם זה יקרה זה ביומיים הקרובים לכן אני צריך תשובה כמה שיותר מהר. בעיקרון המחשב ישמש לצורכי גיימינג קל יחסית CoD,Diablo 3,League of legends וכ'ו. הInspiron אומנם עולה יותר מהVostro אבל יש בו את הI7 בניגוד לI5,יש 8GB ראם,הכרטיס מסך מגיע עם 2GB בניגוד ל1 בVostro והדיסק קשיח הוא 1TB אבל עם 5400RPM בניגוד ל500GB 7200RPM בVostro. השאלה היא אילו מבין המחשבים יתאים לי יותר (אני מוכן להשקיע את ההפרש בינהם אם הInspiron עדיף לי). תודה מראש על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה בגדול תוכנות כמו קיובייס אבלטון סאונד פורג' וכאלה שימושי עיקרי . שימוש משני כמובן ובין לבין משחק פה משחק שם לא מהכבדים התקציב הוא 5000 אפשר לחרוג אם זה הכרחי ונחוץ ורצוי לחסוך :] עוד הערה חשובה צריך גם שתי מסכים בגדול 18-20 אינץ שיהיה זול זה הכי מעניין בקטע הזה קיבלתי מפרט בעלות של 4500 תנו חוות דעת עליו העדפתי להתייעץ קודם פה איתכם אם יש מה לשפר מה להחליף או לעשות אחד אחר תודה לעוזרים מעבד לחץ לתיאור מפורט Intel Core i7-2600 3.40 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד לחץ לתיאור מפורט Scythe Low Noise, 3 Heat-Pipe CPU Cooler לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P67 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח לחץ לתיאור מפורט Passive Bridge & Mosfet Heatsi…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד ועריכת וידאו ותמונות (premiere Photoshop lightroom) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת ועכבר אשמח גם להמלצה למסך (המסך הוא בנוסף לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי 8…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עד 4.5K ש"ח, במיוחד לעיצוב גרפי ברמה מקצועית ולמשחקי מחשב חדשים. המחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל וחשוב שירוץ מהר. מעבד: Intel Quad Core Q9550 . חשוב: מארז איכותי, קירור איכותי. לא מתוכנן OC. כרטיס מסך עם 1GB זכרון. זכרונות: 4GB על 2 סטיקים. אגב מתלבט בין DDR2 ל-DDR3, אשמח לחוות דעת. אני משתמש במסך של 19 אינץ' כרגע, המפרט ללא ציוד הקפי, רק מחשב. מומלץ - כל החלקים מחנות אחת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! באזור ה-2000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך אך חשוב לי מחשב טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבודה משרדית, קומפילציות לתוכנה, תוכנות מתמטי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי אז אחרי שחסכתי קצת ועבדתי כמו חמור מגיע לי קצת להתפנק אז את זה נראה לי שאני הולך להזמין מחר: ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit CD-ROM Asus x 52 Lite-On 48/24/48//16 Combo CD-RW/DVD-ROM Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Thermalright SLK-600 Cooler for AMD 17" LG 782LM LCD Monitor כל זה יוצא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים במחיר של עד 7000 עדיף פחות שאני אומר עדיף פחות זה אומר שאני לא רוצה להוציא סתם כסף בצורה לא הגיונית אם תוכלו לבנות לי מחשב גם ב5000 שיעבוד בצורה מספקת (דום3 חלק) אז זה מספיק טוב בשבילי פשוט אני רואה הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים בכל מיני מחירים ואתם תמיד מוצאים איך להוריד את המחיר אבל חשוב ששנה הבאה אני לא יצתרך שוב לקנות מחשב חדש כי זה כבר לא יהיה מספיק טוב צריך רק את המחשב נטו בלי מסך מקלדת עכבר רמקולים סאונד בלאסטר מספיק לי 5.1 שבא על הלוח אם (יש לי רמקולים 4.1 של קריאיטיב שאני רוצה שיתחברו לזה) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעתי איך המפרט הזה לדעתכם: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5184 Simbadda 8088 Black 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 319.00 ¤ 1 319 ¤ 1 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 909.00 ¤ 1 909 ¤ 2 2990 Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD 149.00 ¤ 1 149 ¤ 3 3499 Creative Wireless Optical 6000 Desktop Kit 219.00 ¤ 1 219 ¤ 4 5932 Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Motherboard 909.00 ¤ 1 909 ¤ 5 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 6 6479 Thermaltake 430W TR2 2-fan PFC Power Supply 319.00 ¤ 1 319 ¤ 7 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66128D PCI-e 128Mb Retail Video Card 1199.00 ¤ 1 1199…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם איך המפרט הזה לסכום של 4200 ש"ח(מיועד למשחקים כבדים ולשדרוג בעתיד...) P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם: Intel d915avl dual זכרונות?X2 DDR 400 256MB USI כרטיסי מסך? ATI GIGABYTE X600 XT דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB SATA צורבים? CD Recorders Toshiba 52 x 32 x 52 (bulk) מארזים? casetek רמקולים? CREATIVE SBS 370 sub + 2sp
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה תגידו מה אתם חושבים על המפרט הבא - אני אשמח לקבל ביקורת בונה אם יש , אני ממש לפני הקניה.... השימושים העיקריים של המחשב הם סרטים , מוסיקה , קצת משחקים(אם יהיה זמן) - לא מתוכנן OC כרגע. לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 מאורר: Thermaltake Maxorb זכרון: Kingston 2Gb 800Mhz CL4 -Kit דיסק: 500Gb-7200Rpm-16Mb-WD5000KS צורב: Asus DRW1814BLT x 18 כרטיס מסך: Gigabyte Gv-NX88T512Hp כרטיס קול: Auzentech Prelude 7.1 ספק כח: Enermax Liberty ELT500A 500W מארז:Thermaltake DH101 כולל שלט ומסך (הייתי הולך על ה102 - אבל הוא מקפיץ את המחיר באיזה 1200ש''ח) הכל ביחד(עם הרכבה ומע''מ) יוצא 8200 ש"ח (תסלחו לי שלא רשמתי ליד כל רכיב כמה הוא עולה - פשוט החנות ש…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב נייד בזמן הקרוב ואני רואה שחנויות רבות לוקחות בין 450 ל 600 שקל תוספת להרחיב את הזיכרון מ1GB ל 2GB.. עשיתי קצת סקר שוק וראיתי שמחיר של 1GB זיכרון עולה בין 230 לחברה לא מוכרת ל 270 של קינגסטון.. עכשיו השאלה אני מבין שלמחשב נייד יש 2 סלוטים ואם אני רוכש עם 1GB אז אני מקבל עם 2 של 512 ואז אם אני אקנה בנפרד אני לא אוכל להתקין אותו.. יש פתרון לבעיה הזאת? אני יכול לבקש לקבל את המחשב עם רכיב אחד של גיגה במקום 2 של 512 ?? או אפילו לבקש מהחנות שממנה אני אקנה רק את הזיכרון להחליף לי את שני ה 512 תמורת אחד של 1GB?? ואם אחת התשובות היא כן אז האם זה פשוט להתקין זיכרון במחשב נייד? רק לציין שיש לי נסיון נרחב בהתעסקות עם חומרה במחשב נייח אבל לעומת זאת אין לי נסי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-