עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה עם blender (מידול גראפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך של דל עם חיבור HDMI רגיל רזולוציה 1920x1080 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל כמובן שיהיה רועש במידה הגיונית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא בעדיפות עליונה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

4. אהלן, מחפש לקנות נייד 14 שישמש סטודנט. שימושים ביתיים רגילים, וגם תוכנות כמו מטלאב וכו. זיכרון לפחות 8, עדיף 16. לא בטוח לגבי כרטיס מסך לא on-board - כנראה אין צורך אבל נחמד שיהיה. 4500 זה תקציב שממש אמור להספיק כנראה, אפשר גם בפחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500. אפשר לחרוג קצת אבל זה אמור להספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים, מטלאב. לא יתחבר למסך חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחשב נייד נוסף למחשב נייח בבית: לעבודה בחוץ וניהול משרד מרחוק (אי מיילים, שיחות צ"ל מהיר - מעבד חזק, איכות בניה טובה מאד (עמיד בתנאי שטח לא אופטימליים), נוח לעבודה, windows xp, יעיל אמין ונוח, למס' שנים קרובות, אחריות ושירות טובים רזולוציה טובה, יכול להיות מסך 14 במקום 15.4, אם זה משפר את שאר המרכיבים משמעותית, באותו תקציב עובדת על דו מימד הוצע לי המפרט הבא: dell latitude d830' יצרן : Dell סדרה : Latitude D830 נותן האחריות : Dell Israel 1-809-444688 אחריות : שלוש שנים מערכת הפעלה מ. הפעלה : Windows Vista Business שפת מערכת הפעלה : ממשק אנגלי מעבד סוג המעבד : Intel Core2 Duo מספר המעבד : T9300 מהירות שעון (GHz): 2.5GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 6…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rotman,

שלום לכולם , מבקש המלצה לנייד 13" עבור סטודנטית : יישומי אופיס ואינטרנט. כמו שרשום בכותרת , תקציב עד 3K. עדיפות ללנובו אבל אם יש מחשב עם תמורה יותר טובה לכסף אז אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by pumix,

שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. האם האחריות של hp היא בין לאומית.. קניתי מחשב מחו"ל ואני רוצה לשלוח אותו לבדיקה במעבדת hp כאן בארץ.. השאלה אם זה תופס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mushka,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן. אני מתלבט אם תצוגת FullHD על מסך קטן לא הופכת את המסך ללא קריא? נכנסתי לחנות אייבורי אבל לא היה בתצוגה מחשב דומה שאוכל לבדוק. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Uri Rymland,

היי, אני רוצה לבנות מחשב מבוסס רייזן (1600) עם לוח אם בתצורת Mini ITX. הבעיה היא שנראה שבקושי יש בארץ לוחות אם בתצורה הזו עבור רייזן. מישהו יכול להמליץ על חנות שיש לה, ושיש לה שירות ומחירים טובים? (ושנמצאת באזור המרכז) תודה!

12. Started by COLOMBIANA,

אהלן, אני צריך מפרט שיריץ לי את המשחקים הבאים בצורה הטובה ביותר: CS:GO, HON, D3, FC4, כמו כן אני ארצה כנראה לעשות גם סטרימים אז צריך לעבוד חלק.. קיבלתי את 4 המפרטים האלה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b01807c7084 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17757 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b6419551e5d http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17761 בעקרון התקציב שלי הוא 4K אבל אני מוכן לחרוג קצת, אשמח אם תעזרו לי לבחור במפרט שהכי מתאים לי, כי אני ממש לא מבין בזה ולכן פניתי לפה, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בס"ד שלום לכם חברים, יש לי מחשב נייד בן שנתיים hp pavilion g6 מתחמם מאוד בעבודה רגילה על שולחן. ניסיתי קצת לראות אם אפשר לפתוח אותו ולהגיע למאווררים ולנקותם, אבל לא הצלחתי. יש לכם רעיון אולי מה לעשות? בינתיים אני צריך או לשים את המחשב חצי באוויר איפה שחורי האוורור או להגביה אותו מהשולחן בעזרת איזו קופסה או משהו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shahar787,

1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ben060,

איך זה? Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775 ------- 390 ABIT SG-95 s775, SiS 662, DDRII 667, VGA, PCI-E ------- 390 DDR II 533 512MB TwinMOS -------- 350 WD 80GB 7200RPM, 8MB, SATA --------- 260 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 -------- 190 12cm Case Fan -------- 20 JA-7610 MIDI 500W Max Beige --------- 170 1770 מה לשפר/להוריד/להוסיף? תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ItsMy§tyle,

אני צריך לוח אם זול עד 600 ש"ח שיתמוך במפרט הזה מחנויות KSP או גולדטופ או זיגזאג 2000 http://www.goldtop.co.il/ www.zigzag2000.co.il www.ksp.co.il וגם ספק כוח זול עד 450 ש"ח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original- סטיקים 2 Microsoft OEM Multimedia Keyboard

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by PT,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 661.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler for AMD [ ¤ 74.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 שאלה: כדי לי שהם ירכיבו את המחשב? עם ההרכבה אני מק…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הי, ברצוני לקנות מחשב שיהיה מרכז בידורי לבית. (אפשר לחבר את הממיר של הטלוויזיה יתמוך HD , אפשר לחבר למגבר ולמערכת שמע) ראיתי מוצר של ACER שעולה 9K עם המפרט הבא: GFORCE7600 250GB PENTIUM 2 DOU VIIVE תומך בכל כרטיסי הזכרון תומך BLUETOOTH יש WIRELESS תומך גם ווידאו וגם אודיו HIGH DEFINITION מארז יפה (נראה כמו DVD) ושקט האם יש מפרט עם מארז יפה ושקט לסלון בתקציב נמוך יותר? למארז של ACER אין אפשרות לשים כרטיסי הרחבה. מה מומלץ? האם יש עוד חברות שבונות דברים כאלו (כמו ACER)? בנוסף, אם מותר לשאול, באיזה חנות כדאי לקנות מחשב כזה או מפרט כזה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש ברשותי את החלקים הבאים: מעבד intel i7-870 לוח אם intel DH55TC הסיבה שאני צריך את המפרט מאחד מן הסניפים שהזכרתי בכותרת היא שאני לא יודע להרכיב מחשב מאפס לבד, ולכן אני לא יכול להזמין את המחשב באינטרנט - צריך למסור את החלקים לחנות על מנת שהם ירכיבו לי אותה - ואני מניח שאם אני אקנה את שאר הרכיבים דרכם אז המחיר עבור שירות ההרכבה יהיה סביר. תקציב שאר הרכיבים הינו 2100 כולל מסך, זיכרון 4GB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (וכמובן מארז, ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך והרכבה) אני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט אבל ייצא לי לא מעט גם לשחק במשחקים חדשים (starcraft2) ומדי פעם קצת גרפיקה (בגלל זה אני רוצה זכרון של 4GB) עכשיו אני אנסה לענות על כמה שאלות שבטח יעלו ב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו. האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by matan360,

יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + gaming + hd movies א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Photoshop cs6 - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by דובי770,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD יספיק (1366/768) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרט- מעל שלוש ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zZz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.