עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ronen Mars,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by benor,

המחשבים בעיקר משמשים לשימוש משרדי. מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג [TABLE=class: standartFont] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right] מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right] Intel Core i5-3230M 2.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right] זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right] 8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: standartFont] [TR] [TD=bgcol…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שנאלצתי להרכיב מחשב על כן אבקש את עזרת המבינים והמעודכנים בדבר. הדרישות שלי הינם עיבוד צילומים ותמונות (קבצי RAW) באמצעות תוכנת לייטרום או מקסימום פוטושופ. המחשב נועד לעיבוד התמונות כתחביב ולא עיבוד מקצועי . בניתי מפרט מסוים עד למיטב הבנתי והייתי שמח לקבל הערות והארות בנושא המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/7crvz6u1 תודה לעוזרים אוהד 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית של תמונות - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעצב גרפי\תעשייתי ועובד בזה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. אלו הם הפרמטרים הרלוונטים: כללי: שימושים עיקריים- תוכנות גרפיות, עריכת ווידאו זמן אחריות- כמובן שעדיף 3 שנים, אך ניתן להתגמש בעניין הזה. משקל- עד 2 קילו מסך: רזולוציה- כמה שיותר גבוהה, לפי התקציב. אם אפשר retina אז בכלל מעולה. גודל מסך- 13", 14". LED חומרה: חיי סוללה- שעה וחצי מינימום דיסק קשיח: 1TB+ ללא כונן אופטי אני מתכוון לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל אז נראה לי שלפחות 8GB זיכרון. כרטיס מסך ומעבד המותאמים לעבודה גרפית. תקציב- עד 7,000 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן זקוק למפרט : מחשב בשביל בן אדם שמשתמש בו המון, לא למשחקים בעיקר, אבל גם, ואם כבר, אז שירוצו חלק. נתחיל במה שיש לי : (במובן של : לא צריך לקנות את זה, כי יש לי כבר) יש לי מסך 19" LG F900B יש לי שני דיסקים קשיחים WD ATA 7200 RPM + 8MB CASH , בנפחים 200, 250. יש לי צורב DVD NEC ND-2500A , וצורב דיסקים של LG. יש לי כרטיס רשת, מקלדת, עכבר ואת כל התוכנות שאני צריך. כל זה כרגע ממוקם יחד עם הדברים שצריך להחליף : מארז מכוער ולא מאוורר בעליל, על לוח אם AOpen AX63 Pro עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי שעובד על AGPX2, : nVIDIA GeForce4 MX 440SE From Leadtek WinFast A170 SE פנטיום 3 550, ו 384 זכרון SDRAM שמורכב מ256 סמסונג, ו-128 טושיבה. במשך 3 שנים כל העסק תפקד די טוב, אבל רבאק, …

• 96 תגובות
    • 11.8k צפיות
  7. Started by arpaz,

[h=1]היי, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. אני רוצה לקנות עד יום בערב את המחשב והוא נראה לי מאוד משתלם ביחס למחיר וביחס לדברים שראיתי בפורום. יש להשיג יותר טוב מהמחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=21308[/h]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית של DELL, מדגם studio 1535. המחשב לא פעל זמן רב (סתם היה בארון) אך ניסיתי "להחיות אותו". התקנתי windows 7 32 pro, והכל עובד יחסית לאט. לאחר מכן ראיתי שבציוני windows experience index המעבד מקבל ציון ממש נמוך (2.6). רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לבדוק/לתקן. המעבד t5750, זיכרון 2GB 667. מראש על העזרה, ערן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. פורסם היום באחד אתרי הקופון המובילים בארץ: מחשב Dell Inspiron 14 7000 iNTEL Core™ i5-4200U 6GB RAM 500GB HDD FULL HD מסך מגע 14.1 לפי המפרט החסרונות היחידים זה הHDD (אפשר לשדרג, פחות בעייתי), קצת כבד (2 ק"ג) באתר דורשים: 2800 ש"ח כולל מע"מ (לטענתם-במקום 3700 ש"ח) למחשב מחודש (פחות בעייתי לי- לא עבר אקטיבציה). לעומת זאת: מצאתי את המחשב הזה: Vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=21400 גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים. החסרון היחיד זה 720P. לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB) לאינספרון יש מסך FHD לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל) הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה. עוד משהו - …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. 1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by elisobolev,

שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. מה המצב חברים, אז ככה הצטברו לי כמה וכמה דברים וחומרה למחשבים בבית, נחיל: מסכים: Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF (i) כל מסך 250, טיפה גמיש. דיסקים קשיחים: ATA WD 160GB WD1600AAJB-00PVA0 ATA Seagate 400GB ST3400620A SATA SSD Samsung 64GB MZ-7PC064 חדש באריזה SATA Samsung 500GB HD502HJ היה משמש כדיסק מערכת הפעלה בHTPC, ככה שהוא לא שומש בצורה כבדה (i) ה160 ב60 שקל; ה400 ב150; ה500 ב200; ה64 ב250 (יש מצב זה יקר 64, אבל זה דגם מהיר של סמסונג, יכול להגתמש) מעבדים: Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) (i) 50 שקל Intel® Pentium® 4 Processor 630 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by liores121,

מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי אני רוצה לקנות לפטופ שישמש בעיקר לערכית וידאו (פרימייר/AVID) לפטופ עם מסך 15.6 עד 17.3 . מחיר סביב 5000-6000 אישית אני אוהב ASUS/DELL אבל כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

16. Started by Chamuelm,

היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. שלום חברים, עברתי פה על כמה דיונים וראיתי כמה דומים למה שאני הולך לכתוב, אך יש לי כמה הבדלים (מצטער אם יש פרטים לא רלוונטים אני פורס את כל הצרכים כי לא לפספס כלום): * מטרות המחשב? תכנות: eclips, מטלב ואפליקציות לאנדרואיד. (אני אחרי תואר בפיזיקה, כך שמטלב הכרחי, והשאר זה כי אני חובב תכנות ומתכנן להתעסק בזה בפנאי, לפיתוח אפליקציות או פרוייקטים עם radpberri pi / arduino, בעיקר ב- java ופיית'ון). בנוסף אני חובב צילום (בדגש על חובב), חשוב לי להצליח לראות/לעבוד (עריכה קלה) עם סרטונים קצרים של ה-gopro שלי, שזה אומר עבודה עם 720p לפחות, נראה לי לדרוש 1080p כבר ממש מייקר אז לא קריטי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, רק של…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום, הגיע הזמן לשים את המחשב הוותיק שלי (E7200 + HD4870) במשכבו שירת אותי בנאמנות מ2008. יש חשיבות למחשב שקט הכרטיס המסך הנוכחי עם קירור סטוק שלי גרם לי להבין כמה חשוב שקט. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + לימודי מערכות מידע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים (פחות מעודכן כי המחשב הנוכחי ישן) -מהי הרזולוצ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז ככה, אני הולך לרכוש פיזית מחשב נייד לגיימינג בארה"ב, אני בהתלבטות קשה בין 2 דגמי MSI! התקציב שלי הוא לא יותר מ-2,000$ (דולר!) הנה ההשוואה (תלחצו על Show Differences) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&searchPromo=false&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1219111590554*1219111593522&unProductString=1219111592284*mp1310683563*mp1310294301*mp1307432464*mp1309854745*mp1309835829*mp1310683501*mp1310683471*1219060404198*1219128145308*1219163971046*1219068211083*1219052242230&catId=&usc=All+Categories שתיהם אותו מחיר, 1889$, באחד יש כרטיס מסך יותר טוב ובשני יש יותר מהירות (SSD וכו) איזה אחד…

21. המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי,אינטרנט,וורד ,פשוט 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לי עכבר מקלדת ורמקולים, ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? , לפי סעיף 3 -יש לי עכבר מקלדת רמקולים ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6(די חשוב) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

• 30 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. Started by Roy-L,

שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]

24. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ומידה וניתן אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה HD, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים