עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן,צריך מפרט עד 6200 שקל ללא ציוד הקפי למשחקים\גלישה\סרטים עם כרטיס קול מובנה ALC 1150 וחיבור sata express (לוח אם gigabyte H97-D3h) מתכוון לקנות את המחשב בחודש הבא,אין העדפה לחנות . . מה התקציב המקסימאלי? 6.2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , סרטים , גלישה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 5 Witcher 3.BF4.FC4,AC:UNITY,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מחשב נייד HP Pavilion g6t series זכרון 4GB הארד דיסק 320GB Intel Pentium dual-core and Core i3 processors מעבד 15.6" diagonal high-def§§ LED display מסך ווינדאוס Genuine Windows 7 Home Premium יוצא משהו כמו 1600 שקל (חבר קונה לי מחו"ל) שהבנתי שזה מחיר טוב, אבל מחשב כזה לא יוכל להריץ משחקים חדשים, השאלה שלי , אני יכול להוסיף 100 דולר ולקבל כרטיס מסך 1GB DDR3 Radeon HD 6470M Graphics [HDMI, VGA] איתו המשחקים החדשים, נגיד פרו 11 יוכלו לעבוד בצורה טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by liel3,

צריך מחשב עם יכולות לעריכת סרטים, מתלבט בין 2 מחשבים: TOSHIBA A300-17S - מחיר 4500 ש"ח מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T8100 (3 MB Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 250 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 2,048 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3470 supporting HyperMemory technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1,…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי איזה קו מנחה שנתנו לי וזה פשוט עשה לי באלגן בראש. בבקשה תעזרו לי למקד את הקו המנחה לדגם של מחשב ואם יש באזור חיפה לרכוש אותו אשמח לדעת. מודה....מודה....מודה מראש לעוזרים. (אם חסר משהו מהפורמט שאמור להירשם בפורם, אתקן) ההודעה יוצאת ממש מבולגנת משום מה עם העתק הדבק אז הנה לינק לרושם מטה, זה מסודר שם: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית - על פי הדרישות כאן: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html * גודל המסך? שיתאים לתצוגה הזו: 1280x900 display with 16-bit color and 512MB of VRAM; 1680x1050 displa…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by thasson,

ערב טוב, אני בכיוון של שדרוג ה Dell Ultrasharp 24 (המסך העיקרי מבין שניים) למסך גדול יותר. המטרה של המסך היא גיימינג (Dirt, FIFA, BF, COD, SniperElite) ולימודים (קריאה של הרבה טקטס). הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי Alienware AW3418DW: 1. האם יש מישהו מהחברים שעבר למסך זה ממסך מסדרת Ultrasharp של DELL (להבנתי דיוק הצבעים בסדרת Ultrasharp עולה על מסך זה). האם ההבדל מורגש? 2. האם יש מקום כלשהו בו אוכל לראות את המסך בתצוגה? אני פחות אוהב את העניין של להשקיע סכום כזה במסך בלי לראות אותו לפני כן. אין לי בעיה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ. 3. האם מישהו כאן בעלים של מסך זה ויש לו תובנות/הערות לגבי המסך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרט, מסמכים, פגישות, פיתוח בסיסי, כלים כמו vscode, eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אין צורך באורות. 7. האם האם יש צורך לכל…

8. שלום לכולם אני צריך מפרט לחבר גיימר עד 5000 שקל הדרישה היא למשחקים והרבה אין חשיבות למארז יפה/עם חלון (אבל עם USB ואודיו מקדימה) צריך HD של 160 ג'יגה לפחות לא צריך צורב או כל כונן אופטי אחר המחשב לא צריך להיות סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור (מחשב בחדר שינה) המחשב יהיה באיזור יחסית חם - צריך מערכת קירור יחסית טובה תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במערכת מחשב בתקציב של עד 4500. המחשב מיועד לשימוש באופיס,אינטרנט, ועבודה עם תוכנות שרטוט כגון AUTOCAD - צריך מעבד יחסית חזק. כמו כן אני מעונין בכרטיס מסך טוב עם התוכנות הנ"ל + חייבת שתהיה לו יציאה לכרטיס טלוויזה ללא מסך. שיבוא עם מקלדת כרטיס קול כרטיס רשת ושאר הדברים הקטנים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכל מומחי הפורום, אשמח לקבל את סיועכם בהרכבת מפרט מחשב שעיקרו עבודה ביתית, לצד עבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ועריכת וידיאו בסיסית. מאוד חשוב שיהיה מדובר במחשב טוב ומהיר, גם בדרישות היחסית פשוטות הללו. כמו כן, יש ברשותי כונן SSD 128 GB חדש של קינגסטון שארצה להרכיב לתוך המחשב עבור מערכת ההפעלה, לצד דיסק קשיח רגיל סטנדרטי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ביתית, עריכה גרפית קלה (פוטושופ) ועריכת וידיאו קלה ומזדמנת (edius). אין צורך בגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ALAV,

שלום לכולם, אחרי 4 שנים שהמחשב החזיק, היום הוא שבק חיים. לכן אני צריך לקנות מחשב כבר ביום ראשון הקרוב. בכללי- זקוק למחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס, משחק DOTA 2, חייב NUMPAD. בקרוב אתחיל ללמוד תכנות ושנה הבאה אני כבר אתחיל תואר אז אני צריך מחשב שיחזיק להרבה שנים. יש לי SSD שנשאר מהמחשב הקודם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, משחק DOTA 2 *תקציב: 4000 ש"ח מקסימום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 (חייב NUMPAD) אם אפשר יותר קטן אפשרי. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי?…

12. שלום לכולם, מחר (סוף סוף) אני קונה מחשב חדש אז אלה הדרישות שלי מהמחשב אני רוצה לעשות OC ולהגיע לבערך 3GHZ מערכת הפעלה ויסטה 32/64 סיביות הום פרימיום כרטיס מסך 8800 GTS 640 MB מעבד אינטל לOC כמובן ללא מסך מהחנות SkyPC הצעות (לא חובה) : אם אפשר לנסות להכניס לוחP35 אם אפשר להכניס קרור למעבד ושאלה: האם כדאי לקחת זכרונות 800 הכי זולים מפה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27455=27967&DB27457=28048&DB27456=28033 או לקחת של חברה עם "שם" ו.. האם כדאי לקחת AMD במחירים של היום? תודה לכולם על ההצעות תודה רבה לכולם, ואם החסרתי פרט אחד אז תתקנו

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. cpu : axp1700 0.13micron JIUHB0302 + fan MB : Epox 8RDA+ Nforce2 daul ddr400 Memory :Winbond 256mb DDR 400mhz\3200 X2 Video Card : Connect3D Radeon9700 not the pro version Arctic silver 3 Vantec aeroflow VA4c7040 amd case : compucase super midi tower CI6919 Black +300W HEC Vantec stealth 80mm case fan 4351 שקל , כולל משלוח עד הבית. או'קי , כרטיס מסך , אין לי עוד כסף , וזה הכי זול 1600 שקל. עם אובר קלוק קטן הוא יגיע כמעט לפרו. ואמרו לי שכל הכרטיסים של ATi מיוצרים כמעט באותה איכות , ככה שאני מעדיף את זה על פני hercules prophet 9500 pro שיש הבדל של 200 שקל בינהם לטובת ה 9700 כמובן. במארז יש לי 2 מקומות למאווררים 80ממ מקדימה , אחד כבר יש לי , אז קניתי עוד 1 רק. ואני מקבל…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Roman123,

שלום לכולם חיפשתי בזמן האחרון מחשב חזק וטוב בתקציב של עד 4000 למטרות של הורדות ,סרטים והרצה של יישומים רבים במקביל. לאחרונה די נסגרתי על הדגם הנ"ל שמפרט ניתן לראות כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3907 רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, האם מישהו התנסה במחשב זה? בנוסף, האם מישהו מכיר את סוג הרמקולים שיש לו (Altec Lansing )? האם הם סבירים? עוד דבר - ראיתי בחנויות שונות שרשום משקל שונה למחשב (2.2, 2.3, 2.5) איך ניתן לדעת מהו המשקל? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (לא מתכוון להתחיל עם OC אבל צריך שכל המשחקים הכבדים ביותר ירוצו חלק) מה עדיף מבין הבאים : אופציה א': Core 2 duo e6300 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965 Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB אופציה ב': Core 2 duo e6300 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965 GIGABYTE 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III אופציה ג': Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB אגב שאר הרכיבים למחשב הם : Maxtor 250GB 16MB, SATA II DDR II 667 1GB TwinMOS X 2 Thermaltake SViking VA4000BWS וכמה שעולה הרכבה של כל זה. כל הצעה, המלצה לשינוי שיפור וכו' שם של לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וגם של שאר הרכיבים תעזור מאוד אגב הא…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by jungle-man,

למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://img219.imageshack.us/img219/2877/assfuck9py.jpg ודעות לגבי החנות www.noacomp.co.il האם קניתם משם?(החנות ממוקמת בחיפה[יש לה משלוחים]) האם עשו לכם בעיות וכו' וכמובן האם המפרט טוב

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Itai_IL,

שלום לכולם, פירסמי כאן הודעה לפני כמה ימים, ובכל זאת אנסה למקד את השאלות שלי. אני צריך מחשב נייד לסטונדט (אינטרנט, משחקיםבאינטרנט, אופיס, MATLAB, קצת פוטושופ / פרימייר לפעמים). כרגע אני מתלבט על סוג המעבד - האם המעבד T4300 הוא מספיק טוב? הבנתי שהוא מאוד פשוט. ואיך הוא לעומת הT6500/6600? איתי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by JazZ,

שלום ושבוע טוב לכולכם נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לרדת מעט (אלא אם כולל גם מעכת הפעלה), אך אם עלייה בתקציב היא אופציה שאתם רואים כדאית אמרו בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, יחד עם שימוש למשחקים כמה שיותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד, אשמח למלא את החסך שנוצר לי במשחקי מחשב של השנים האחרונות.. כמובן בהגד' …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. האם שווה לי לקנות מחשב נייד REFURBISHED בEBAY? http://cgi.ebay.com/Asus-EeePC-Netbook-Windows-1-33GHz-160GB-1101HA-MU1X-BK-/120536676898?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item1c108bba22 ראיתי את המחשב הזה ופשוט הבנתי שהוא מתאים לי!! אני שולח אותו לקרובי משפחה בסאן פרנסיסקו והם מביאים לי את זה לארץ!! נ.ב.: האם תוכלו להציע אפשרויות אחרות לנטבוק ללימודים בתקציב עד 1.5 K? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים