עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Make_Party,

e6300 asus p5b 2G 800 של digma 8800gts 320mb wd 250gb sata 2 16mb ENERMAX LIBERTY 400W mini typhoon מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM SILVER w/o PSU LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA הרכבת מחשב 150 סה"כ 7000 אני גר באילת וזה מפרט מחנות באילת וזה אחד מהשיקולים שלי שזה היה ליד הבית אבל עם המפרט לא משהו אז אין לי בעיה לקנות במרכז. בלי OC אולי קטן בעתיד המפרט למשחקים ומוזיקה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב שלי למכירה? מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם אסוס - p4p800 deluxe DDR 400 זיכרון קינסטון - 3GBX1GB=3GB דיסק קשיח 320GB - SATA צורב DVD LG דואל-לייר כונן DVD כונן 1.44MB כרטיס מסך AGP - GF FX 5700 - 256MB כרטיס קול O/B כרטיס רשת O/B מה מחיר שלו אמכור אותו? למה אני רוצה לימכור כי אני רוצה ליקנות מחשב נייד חדש. בתודה מראש מיכאל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 546.61 ] 1 CPU Cooling : Spire SuperRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 57.11 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 499.99 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card [ ¤ 1073.71 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Tosh…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by roei_s,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש נייד בתקציב לא מוגבל שיגיע מארה"ב. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים Full HD בעזרת חיבור HDMI ל TV. * גודל המסך? בסביבות 13 אינץ' * משקל רצוי? לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני צריך מחשב שיענה על הסעיפים הנ"ל במחיר כמה שיותר נמוך.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by iDrA,

מתכנן לקנות בארץ בשביל שימוש יומיומי בלימודים (הנדסה) * מסך 15.6' עדיפות למט * רזולוציית מסך - לא מבין בזה... מניח שעדיף לגבוהה כמובן. * משקל לא פרמטר... הכל הולך * עדיפות לזמן סוללה ארוך * מינימום 500GB * מעבד וזכרונות שיחזיקו את התוכנות של לימודי ההנדסה בקלות אלו הפרמטרים הרלוונטיים ^ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by צפיד,

מפרט שהורכב ב TMS לגיימיניג סרטים ופוטושופ,אני לא סגור על קירור למעבד על מארז ועל מאווררים, חשבתי על קירור מים משהו כמו ה CORSAIR H100i 77 CFM) אודה לחות דעת[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪1492[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe NINJA 3[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪199[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87X-OC for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by doscape,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם זה לא גורע מאוד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, קול, גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIER החדש, CUBASE ועוד כמה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים ברזולוציה FULL HD עם אפקטים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של HP וביומיים האחרונים אחרי חצי שעה של שימוש הוא נכבה בבת אחת כאילו מישהו הוציא לו את הבטרייה, זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל. אי אפשר להפעיל אותו אחר כך כדי להפעיל אותו מחדש אני חייב להוציא את הבטרייה ולנתק אותו מהחשמל למשך דקה ואז אפשר להפעיל אותו. יש פתרון שאפשר לנסות בבית? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by aviv323,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוצה להיכנס לעולם של עריכה ווידאו, אולי גם פוטושופ וכאלו. שלא אהיה מוגבל בדברים האלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש. שלא יהיה רועש מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום מחשב נייד בסביבות מחירים של 5000 ש"ח עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650והתפשרתי על NVIDIA GeForce GT 635M, יכול מאוד להיות שזה טעות טיפשית כיוון שהכרטיס מהר מאוד יהיה לא רלוונטי לשוק, ואז יכלתי פשוט לקנות מחשב פשוט ב 3000 ש"ח ולוותר על חווית המשחק הקצרה שהוא יפיק.בכל אופן, זה רק אני או ש KSP ושניידר מחשבים מוכרים את אותו המחשב בכמעט אותו מחיר, רק שבשניידר אתה מקבל נפח זיכרון של 8G (!) בעוד ב KSP זה עומד על נפח של 4G , אם ישנו נתון נוסף ששונה ולא ראיתי אשמח לדעת!אם זה אכן ככה, אקנה כמובן משניידר המחשב באתר שניידר מחשביםhttp://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21285 המחשב באתר KSP http://ksp.co.il/?uin=17341

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תקציב עד 3 k, אבל אם אפשר עדיף פחות. רק אינטל. חשוב לה שהמחשב יהיה שקט. חשוב לי לציין שהמחשב הזה יהיה "לכל החיים" או במילים אחרות עד שימות.. ככה שלא לחסוף ברכיבים טובים ! הכרטיס מסך יהיה 8400GS עם סינק (בלי מאוורר) שיהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע הצעות למפרטים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5000, לא חובה להשתמש בכולו, והתשלום בויזה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר למשחקים אך גם לשימוש בסיסי בתוכנות סגנון CAD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, יש לי כל מה שאני צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאני צריך צורב DVD, ואם הלוח אם יהיה בעל כרטיס קול טוב, זה יהיה מעולה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, העיקר שתהיה …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yacovmateo,

אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dani2111,

הנה המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore OEM AM256DCT ¤ 1035 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 464 1 מארזים Raidmax COBRA שחור ¤ 386 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 436 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 160GB 8 IDE WD1600JB ¤ 308 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 749 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 187 2 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 134 1 מחיר סופי: 4342 התקציב הוא 4500 שקל ללא אפשרות חריגה. המחשב הוא בעקרון להכל אבל בעיקר לאינטרנט ומחשקים לא ממש כבדים כמו black …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ben060,

איך זה? Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775 ------- 390 ABIT SG-95 s775, SiS 662, DDRII 667, VGA, PCI-E ------- 390 DDR II 533 512MB TwinMOS -------- 350 WD 80GB 7200RPM, 8MB, SATA --------- 260 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 -------- 190 12cm Case Fan -------- 20 JA-7610 MIDI 500W Max Beige --------- 170 1770 מה לשפר/להוריד/להוסיף? תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל עד סוף אבל אם ניתן לחסוך מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלא יותר מ300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/סרטים וסדרות / עבודה משרדית (מצגות עם הרבה תמונות למשל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

22. Started by spider272,

מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Narihs,

היי, אני מחפשת מחשב נייד עד 2800 ש"ח שיהיה מעבד i5 ומעלה, סאונד טוב, (המחשב הקודם שלי היה עם אוידיו של beats) לא משנה לי חברה, גודל מסך מינימום 13, סוללה כמה שיותר טוב, לא חייב ווינדוז ,שירציץ משחקים (כמו דיאבלו וכאלה). משתשמת במחשב בעיקר לגלוש, סרטים, משחקים, ופוטושופ. תודה מאוד אשמח להמלצות!

24. Started by maorg1000,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכישת מחשב נייד. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר באופיס, PDF, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שיהיה למחשב סוללה עם אורך חיים סביר+ ושהמסך יהיה בגודל 13.3 או 14. התקציב שלי הוא בין 2,500-3500. חשוב לי שהמחיר יכלול גם מערכת הפעלה Windows 8 ואחריות של 3 שנים לפחות. תודה רבה לעוזרים! נ.ב אני צריך את המחשב היום כי יש לי סמינר דחוף לכתוב והמחשב שלי התרסק על הרצפה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.