עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orgo0126,

שלום אני מתלבט בין מחשב משחקים של hp http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA לבין לנובו 700 http://ksp.co.il/?uin=28858 מה אתם אומרים עליהם? והאם יש אפשרויות יותר טובות בשוק כרגע או שיהיו בעתיד הקרוב? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Esther Malul,

בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולכם =]. היום אני קונה לי מחשב חדש, אשר לא כולל את הדברים הבאים,מכיוון שאני לא צריך אותם =\.... -מקלדת+עכבר. -רמקולים. -ג'ויסטיק. -מדפסת. -כונן DVD/CD.(רגיל) עכשיו יש משהו אחד שאני נורא מתלבט בו, ואלו הם שני לוחות האם ULTRA של ג'יגה בייט/ MSI. שניהם בערך אותו מחיר (KSP+LOGICPC), והשאלה שלי היא מה אתם יותר ממליצים ? אני לא מעוניין ביותר מ512M זיכרון, כי כרגע זה לא נחוץ לי, אני מעדיף להשקיע בכרטיס מסך יותר. הנה המפרט שאני בניתי: (KSP) {810} Athlon64 3000+ S-939 {880} K8N Neo4 Platinum s939 nf4ultra {240} 512Mb 400MHz AData /VT {475} 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD {40} Teac/SONY 1.44 {285} NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 {440} HEC Compucase CI-69U6 400W {715} 17'' 793 DF …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Swed,

שלום אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי הוא בן 3 בערך אבל עם החומרה מתקדמת מאותה תקופה. מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון 4 גיגה 800MHZ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX9800 GTX ספק Corsiar 550W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסף בעיקר אבל אם צריך אני ישדרג עוד כמה דברים בעיקר למשחקים החדשים שיצאו ובגללם תקציב עד 2000 שקל תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by EmanuMan,

* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ועבודות באופיס), צפיה בסרטים/סדרות. * גודל המסך?: 15 אינצ'. * רזולוציית המסך?: לא יותר מידי משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: רצוי מקלדת שכוללת numpad,שליטה נוחה בעכבר. * משקל רצוי?: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: סטאנדרטי * האם יש צורך ביציאות מסוימות: HDMI,USB 2-3 * Bluetooth?: רצוי שיהיה אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?: 300Gb * כונן אופטי?: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?: מחפש את החברות היותר מוכרות בשוק של הניידים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שתהיה אחריות של לפחות שנה (מעדיף שלוש שנים) שיהיה מחשב "שאפשר לסמוך עליו" מפני שאני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אין תקציב כי אני לא מכיר מחירים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, מחפש לקנות מחשב נייח למטרות גיימינג. הכי חשוב לי תמורה ביחס למחיר. דגמים, מראה חיצוני או מותגים לא חשובים לי כל כך. אני רוצה לקנות גם כונן קשיח רגיל וגם כונן SSD עבור מערכת ההפעלה, משחקים ותוכנות. ראיתי בהרבה מקומות שמתעלמים לגמרי מכונני SSD ולא מכניסים אותם למפרטים, אשמח לדעת מה הסיבה לכך? מצורף מפרט לדוגמא מstartpc שנראה לי בכיוון. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי מעבד: 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 זכרון: 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 *…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, גמיש טיפה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות, עריכת תמונות כבדה (פנורמות גדולות וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שוקל להחליף את הדונגל WIFI שיש לי היום ( TP-Link TLWN823N ), עברתי בדיוק לFIBER ואני חושב שאולי הוא איטי מדי בשביל זה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הארדיסקים: WD40EZRZ-00WN9B0 Western Digital Blue 4TB 5400RPM SATA 6Gbps 64MB Cache 3.5-inch Internal Hard Drive Seagate Desktop …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מחפש לפטופ מומלץ לצרכי סטודנטית, שיחזיק בשאיפה כ-4 שנים (לאורך כל התואר). יש הזדמנות לרכוש מסין במהלך טיול בחודש הבא, ולכן אם מישהו מכיר את המחירים, דגמים ומקומות מומלצים לרכישה בשנחאי, הונג קונג או בייג'ינג, אשמח (: התקציב - עד 5000 ש"ח פחות או יותר. מטרות: שימוש סטודנטיאלי וסרטים (לא גיימינג) משקל ומימדים - שיהיה כמה שיותר דק וקל (סדר גודל של 1.2 - 1.5 ק"ג, אם אפשר פחות עדיף). גודל מועדף- 13.3 / 14.4. סוללה- דגש על סוללה חזקה שתחזיק במהלך היום יום, ולאורך מס' שנים. הארד דיסק - עדיפות ל-SSD, לפחות 256GB זיכרון - לפחות 8GB לפי דעתי (עדיף 16) תודה מראש, שלומי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חברה בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב ומכיוון שהוא לא מבין בזה הוא ביקש ממני עזרה אז ככה הוא עדיין לא החליט מה הוא רוצה פנטיום 4 או אתלון 64 אני המלצתי לו על ה אתלון... אז ככה כמו שהוא תיאר את זה הוא רוצצה מחשב שיהיה חדיש מבחינה טכנולוגית כלומר שישמש לו להרבה זמן ושלא יקנה משהו עכשיו שעוד שנה כבר יחשב לישן בהתחלה הוא רצה לקנות איזשהו מחשב מורכב בחנות או במכירה פומבית אבל המלצתי לו שלא כדאי כי תמיד מכניסים לשם חלקים לא טובים... אז נגיד והוא קונה AMD חשבתי על אתלון64 3500+ בסוקט 939 ככה גם המליצו לי פה בפורום כי זה הכי חדש וזה תומך ב DUAL CHANNEL לוח NFORCE4 איזשהו כרטיס מסך 6600GT ב PCI-E זכרונות DDR400 של איזשהי חברה בסטיק אחד כאשר בעתיד יתווסף עוד סטיק... אז זה בעצם החלקים העי…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני צריך לקנות שני מחשבים לטובת ניהול רפת חלב. המחשבים אמורים לעבוד מול תוכנות של מכון החליבה, שמספק מידע בזמן החליבה על כל פרה שנחלבת, כמויות חלב, איכות חלב, משקל פרה, ביוץ וכו'... מערכת החשמל והקירור של הרפת, כמו כן בעתיד יכול להיות שצריך יהיה לחבר את המחשב למצלמות לטובת אבטחה ומעקב על הפרות. אני מצרף כאן שלוש הצעות מחיר שקיבלתי למחשבים וגם את המפרט של צ.ח.מ אפיקים שהם מספקים את מכון החליבה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ביקורת בונה על המפרטים שהציעו לי, בדקתי מחירים בזאפ ראיתי שהצעת המחיר היקרה(הצעה מס 3) החלקים אומנם יקרים יותר, השאלה אם יש טעם להשקיע כל כך הרבה כסף , או שמחשבים כמו שמוצעים לי בהצעה 1 ו2 יהיו מספיק אמינים ויספקו את הסחורה, אשמח לדעת גם אם יש חלקים לא מומל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roxnity,

אני צריך מפרט מחשב לגיימינג 4500 ש"ח ללא מסך יש לי כבר מסך 19' על רזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני מחפש מחשב שולחני למשחקים ללא ציוד היקפי רק הקופסה בתקציב של 4k ראיתי פה הצעות לזה העניין הוא שההצעות היו עם מעבד amd ואני מעדיף אינטל מסדרת dual core אז אם מישהו יכול להציע לי משהו כזה בבקשה! (לא חיייב להיות מארז יפה במיוחד רק עם יציאות usb מספיקות)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MasterGal,

תנו חוות דעת,אני ממש לפני קנייה. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ichi&,

שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי רכישה של מחשב נייד חשוב לציין שיש לי חנות מאוד ספציפית שאני מעוניין לקנות בה בגלל יכולת לקבל הנחה וגם בגלל שיכול לעשות שידרוגים שם כגון ssd וכאלה ומשם אני יביא את הלינקים לדגמים.... הצורך שלי במחשב הוא קודם כול וירטואליזציה מה שאומר שאני זקוק למחשב שמינימום יהיו בו 8g עדיף אם אפשרות להרחיב אבל לא חובה עוד פרט חשוב הוא ssd והפרט הנוסף או רזולוציה וזה בגלל נוחות עבודה צוריך לעכב בעוד כמה שנים את המשקפיים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2180 המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2516 גם המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2465 המחשב הזה יגיע עם 12g ו500ssd http://www.pc-online…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by cold fire,

חבר שלי גיימר והוא מעוניין בנייד די חזק להרצת משחקים(הוא סטודנט ובגלל זה הוא רוצה נייד) ל7700 ול2600 יש זכרון 512 אבל ל1700 יש 256 אם יכולת לקחת עוד 512 מגה מהזכרון של המחשב... תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by maazg,

מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' של DELL החדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה :-) 3. האם יש צורך…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nimrodg,

תשמעו לפני שבועיים בערך אני פותח 7 ימים של ידיעות ומוצא מבצע טרייד-אין שנשמע טוב, מוסרים מחשב ישן וקונים אחד חדש ב800 שקל, אני מעוניין לשמוע ע מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד: 2180 לוח אם: biostar 945 כונן: DVD הארדיסק: 80GB זיכרון: 512MB DDR. ויש אפשרות לויסטה ב500 שקל, אני חושב לוותר על האפשרות. המבצע הוא של חברת excellnet D.M.O. שווה את 800 השקלים? בהתחשב בעובדה שזה מחשב לאינטרנט ואופיס. כמובן שאני קצץ ישפר אותו. אבל כנקודת פתיחה הוא טוב או לא טוב. במובן שהוא יעבוד ויריץ לי windows וירוץ לי האינטרנט. נ.ב. חשובה! יש לי כבר הארד דיסק של 80 GB. כך שיוצא שזה 160 גיגה סה"כ.

24. Started by oOtalOo,

תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, רציתי דעה אחרונה על 2 מפרטים לשימושים כלליים לפני קנייה: שניהם מבוססים על i5-750 מפרט 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6074 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5896 Gainward Geforce GT210 512MB DDR2 Silent Pci-e, יחידות 1 ₪220 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7680 COMPUCASE CI-66RC NPS, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6991 Corsair CMPSU-400CX 400W Psu, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים