ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת את הכל... אני צריך מחשב לעריכת סאונד ב-4500 כולל המסך, ואני מתכוון להוסיף לו כרטיס מידי בעוד 1500 +-. לא משנה לי אינטל או AMD - מה שיותר טוב בתקציב הזה... המון תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. מה זאת אומרת Docking Station מלאכותי? כלומר כמה האבים (האב של USB 2.0 זה קל למצוא - אבל חוץ מזה) שירכזו כמה דברים בסיסיים ויחסכו ממני לקרוע את התחת (ואת הארנק) למצוא אחד רשמי של Dell. מלבד האב של USB (שכבר ציינתי שקל להשיג), הייתי שמח למצוא עוד האב (או שניים אפילו - מקסימום אם הם מתחברים בUSB אפשר לחבר אותם להאב USB הראשי) לAudio Out, מיקרופון, גם חיבור PS2 אחד או שניים (יש לי עכבר BT, אז רק למקלדת אם יש כזה דבר בכלל) לא היה מזיק. הייתי מעוניין גם בVGA או DVI - אבל אני יכול לחלום למצוא האב נורמלי כזה מחוץ לDocking station - וגם מכיוון שלInpsiron 6400/E1505 אין יציאת DVI (לצערי הרב), בטח גם בDocking station המקורי של Dell אין לו. למישהו יש הצעות? או יותר טוב, אפילו פ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה למפרט מחשב. תקציב: 5,000 ש"ח. אין בעיה לנצל את מלוא הסכום, אך אין אפשרות לחרוג מסכום זה. המחשב מיועד לגיימינג. ללא ציוד היקיפי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב AIO עם מסך מגע והמחשב הזה נראה לי לא רע מבחינת המפרט שלו והמחיר- http://www.imshops.co.il/pl_product~EDOKi5~2~20.htm רציתי לדעת אם יש אותו למישהו או שמישהו מכיר אותו ויכול לחוות דעה לגביו ממקור ראשון.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם חברים, יש לי מחשב נייד בן שנתיים hp pavilion g6 מתחמם מאוד בעבודה רגילה על שולחן. ניסיתי קצת לראות אם אפשר לפתוח אותו ולהגיע למאווררים ולנקותם, אבל לא הצלחתי. יש לכם רעיון אולי מה לעשות? בינתיים אני צריך או לשים את המחשב חצי באוויר איפה שחורי האוורור או להגביה אותו מהשולחן בעזרת איזו קופסה או משהו. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז, רקע קצר - יש לי מחשב ביתי למשחקים בינוניים עד כבדים שסיים את הקריירה לא מזמן. אני חושב לקנות מחשב חדש היות ורוב החומרה בו - מה שאפשר לחלץ בכל מקרה - כבר די מיושנת (מדובר על מחשב מ2014, לדעתי כבר אז רוב הדברים בו לא היו מה שנקרא STATE OF THE ART). בכל אופן, קיוויתי להתייעץ בעניין מפרט של עד 6000 ש"ח כי עבר קצת זמן מאז שבניתי מחשב בפעם האחרונה. לאחר מחקר קצר באינטרנט כבר בניתי מפרט מחשב בtms, להלן: CPU AMD Ryzen 7 2700X Processor Box (Gen 2) 1 ₪ 1488 Motherboards Gigabyte B450 AORUS M 1 ₪ 425 RAM Memory …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, צריך חוות דעתכם כל המפרט הבא: [table][tr][td]מק"ט[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]S6751GD5HDV[/td] [td]Sapphire 6750 1GB GDDR5 Vapor X DVI HDMI DP[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]WD1002FAEX[/td] [td]WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]700-80GHN[/td] [td]FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪255[/td][/tr] [tr] [td]C2500T[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪849[/td][/tr] [tr] [td]GPH67AD3B3[/td] [td]Gigabyte GA-PH67AD3-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אחי רכש לא מזמן את המחשב הזה. והמחשב עבד מצוין, עד שפתאום המשטח ו2 המקשים שצריכים לדמות תזוזת ולחיצת עכבר לא עובדים. הם עבדו קודם ופתאום הפסיקו לעבוד. חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי עכבר בUSB, אבל ניסיתי לנתק אותו וזה עדיין לא עובד. ניסיתי להיכנס להגדרות של הPAD, אבל זה לא שינה שום דבר. המחשב כרגע בלי בטריה (אחי ניתק אותה כדי לא לשחוק אותה. המחשב במילא מחובר לחשמל בבית כל היום) ועובד על חשמל ישיר מהקיר. חשבתי שאולי זו הבעיה אבל אחי אומר שהמשטח עבד גם אחרי שהוא הוציא את הסוללה. כיצד אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל אוניברסיטה בקרוב והציעו לי את המחשב הבא אשמח לשמוע חוות דעת עליו.: https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2185..2639..7751..5531..347..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=71107&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיפצתי את הבית ואני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר, מחשב סלוני. אני מחפש מארז קטן יחסית, המפרט הבא: 3 דיסקים קשיחים (אפשר לצמצם ל 2 ) כונן DVD ו: האם יש מארז שיכול להכיל את המפרט הנ"ל? *מארז אטום עדיף* תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעונין בהמלצה על מחשב נייד שימוש ביתי של גלישה וקצת ממכי אופיס, ישמש אדם מבוגר לכן מסך גדול ככל האפשר רצוי, רצוי מחשב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס10) התקציב הינו 1000 ש"ח, ניתן לחרוג, אך לא בהרבה. טיב הסוללה ומשקל המחשב לא רלוונטים היות והמחשב יהיה תמיד בבית. אין צורך במחשב שקט ניתן לרכוש בחנות פיזית או בחנות אינטרנטית, בתנאי שמדובר בחנות אמינה עם שירות טוב. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב פשוט לחלוטין שישומש לגלישה באתרי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס למיניהן,צפיה בסרטים וזהו סך הכל.. כמו כן, יש צורך בכל האביזרים הנלווים..כמו עכבר, מקלדת וכ'ו. אין צורך בתוכנות ומערכת הפעלה. מעבד דו ליבתי פשוט, אין צורך בשום מרובעי ליבות ובטח שלא I3\5\7. 500 GB זכרון בהארד דיסק וכמות נכבדה של זכרון RAM רצויים..בשביל מולטיטסקינג.. יש צורך גם במסך..22 אינץ איכותי של סמסונג עם פאנל TN זה מצויין, אם זה יכנס לתקציב.. אם לא, אסתפק במשהו פחות רציני.. אוברלקלוקינג לא מתוכנן. רצוי מחשב שקט למדי.. התקציב הוא 2500 שקל, אם יש צורך מוצדק, ניתן לחרוג מעט. הרכישה תתבצע באייבורי מחשבים אלפי תודות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב שמיועד לילדים בני 12 שרוצים משחקים, וההורים שלהם שאין להם יותר מדי דרישות מלבד אינטרנט. מה דעתכם ? האם המחיר סביר ? מה דעתכם על הכרטיס מסך ? מארז ATX מפואר עם 2 יציאות USB קדמיות לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 מעבד INTEL CORE 2 DOU E4600 2.4GH דיסק קשיח SATA II 250GB 7200RPM זיכרון DDR II 800MH 2x1024MB כרטיס מסך PALIT 8600GT WITH 1GB DDR-II כרטיס קול O.B 5CH AUDIO כרטיס רשת O.B 10/100/1000 כונן אופטי ASUS DVD/RW X18 מקלדת MICROSOFT/LOGITECH MULTIMEDIA עכבר MICROSOFT/LOGITECH OPTICAL רמקולים CREATIVE INSPIRE 245 סה"כ כולל מע"מ 2900 ש"ח
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4100שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המקסימום (אם ממש צריך: 100 שח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, ועבודה גראפית (קצת פחות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop\ae - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -arma III, Dayz standalone, bioshock inf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני נשאר עם SyncMaster 2243BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio כרגע אני נמצא גם עם HD של 6 ג'יגה...כן 6 ג'יגה.. האם שווה לקנות מחשב חדש או לשפר ? כמה יעלה ? ומאיפה לקנות ? המחשב כבן 3 וחצי שנים. השימוש שלי במחשב הוא אינטרנט , איסיקיו ומסנג'ר.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים,שונאים,ילדים,ואנשים חד מינים אני עומד בפניכם בבקשה. אני צריך מפרט ב4300-4400 ש"ח (לא לחרוג ביותר מ1000 שקל בבקשה, אני כבר נעול על מסך ומקלדת) המחשב יהיה לשימוש מקצה לקצה, המון המון גלישה באינטרנט, משחקים,תוכנות כבדות, וסרטים (בסדר הזה הוא סדר העדיפויות, המון אינטרנט מקום ראשון,משחקים 2) כ.מסך 4850 בבקשה, מאיזו חברה אני לא יודע המחשב ישב בחדר שלי, קירור שקט ומארז לא מכוער, פלסטיק מגעיל וצעצועים, WTF אני צריך פאקינג LCD שמראה לי מה השעה?. מארז יפה מברזל, אפילו אם כבד, יתקבל בחום, אפילו אם לא משהו לזרימת אוויר (לא נורא כמובן) אני אולי אעשה OC נחמד וקטן, אבל אולי, לא להוציא לי הרבה על הקירור, אבל שיהיה קירור למעבד, ושקט, שוב. בעיניין המסך, הוא יהיה 22", אז שוב, 485…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand - לא ממש מקצועי , היא רק לומדת ! לא משחקת במשחקי מחשב ! תקציב : 2500 ש''ח ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 מעבד כבר בחרתי - AMD Sempron 2600 ( או 2800 ) צריך עזרה ב: לוח אם ( חייב שיהיה משולב כרטיס קול + כרטיס רשת ) זכרון ( לפחות 512 ! ) - כדאי יותר ? כרטיס מסך - חובה TVOUT , לא חובה DVI צורב מארז הרד-דיסק - ( כנראה 80 גיגה של WD עם 8 buffer) מחפש מקסימום תמורה עבור 2500 ש''ח תרגישו חופשי להציע ולשנות ! תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב שבתמונה המצורפת, אני מעוניין להחליף לו את ה- SSD לסמסונג 860 250GB ולרכוש בנוסף HDD רגיל בגודל 1-2TB (הלך הנוכחי מהפסקת חשמל), בנוסף כנראה שבקרוב אצטרך גם להחליף את ספק הכוח (מתחיל לזייף). ההוצאה להחלפת החלקים היא כ- 600שח (כולל ספק כוח), השאלה היא אם המפרט הקיים כבר ישן מידי וכדאי כבר לרכוש מחשב חדש* בתקציב של כ- 1500שח (חריגה עד 1700)? אם עדיף חדש אז אשמח להמלצות למפרט ומקום לרכוש ממנו. *ללא מסך ואביזרים נלווים. השימושים שלי הם משרדיים (אופיס ואינטרנט) ומידי פעם עריכת וידאו (חובבנית סרטונים מגו פרו וכו').
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט מיועד להרצת המשחקים החדישים ביותר http://www.metromedia.co.il/products/20430 באיזה משינויים הייתם משקיעים תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-