עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AtSrA,

קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by צפיד,

מפרט שהורכב ב TMS לגיימיניג סרטים ופוטושופ,אני לא סגור על קירור למעבד על מארז ועל מאווררים, חשבתי על קירור מים משהו כמו ה CORSAIR H100i 77 CFM) אודה לחות דעת[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪1492[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe NINJA 3[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪199[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87X-OC for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by doscape,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם זה לא גורע מאוד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, קול, גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIER החדש, CUBASE ועוד כמה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים ברזולוציה FULL HD עם אפקטים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪471 ספק כוח: FSP HEXA 600W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8G 1600 CMSX8GX3M1A1600C10 כמות: 1 - מחיר: ₪422 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 4GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1520 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪294 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪4675 מתחרים ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים,שונאים,ילדים,ואנשים חד מינים אני עומד בפניכם בבקשה. אני צריך מפרט ב4300-4400 ש"ח (לא לחרוג ביותר מ1000 שקל בבקשה, אני כבר נעול על מסך ומקלדת) המחשב יהיה לשימוש מקצה לקצה, המון המון גלישה באינטרנט, משחקים,תוכנות כבדות, וסרטים (בסדר הזה הוא סדר העדיפויות, המון אינטרנט מקום ראשון,משחקים 2) כ.מסך 4850 בבקשה, מאיזו חברה אני לא יודע המחשב ישב בחדר שלי, קירור שקט ומארז לא מכוער, פלסטיק מגעיל וצעצועים, WTF אני צריך פאקינג LCD שמראה לי מה השעה?. מארז יפה מברזל, אפילו אם כבד, יתקבל בחום, אפילו אם לא משהו לזרימת אוויר (לא נורא כמובן) אני אולי אעשה OC נחמד וקטן, אבל אולי, לא להוציא לי הרבה על הקירור, אבל שיהיה קירור למעבד, ושקט, שוב. בעיניין המסך, הוא יהיה 22", אז שוב, 485…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by aviv323,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוצה להיכנס לעולם של עריכה ווידאו, אולי גם פוטושופ וכאלו. שלא אהיה מוגבל בדברים האלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש. שלא יהיה רועש מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום מחשב נייד בסביבות מחירים של 5000 ש"ח עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650והתפשרתי על NVIDIA GeForce GT 635M, יכול מאוד להיות שזה טעות טיפשית כיוון שהכרטיס מהר מאוד יהיה לא רלוונטי לשוק, ואז יכלתי פשוט לקנות מחשב פשוט ב 3000 ש"ח ולוותר על חווית המשחק הקצרה שהוא יפיק.בכל אופן, זה רק אני או ש KSP ושניידר מחשבים מוכרים את אותו המחשב בכמעט אותו מחיר, רק שבשניידר אתה מקבל נפח זיכרון של 8G (!) בעוד ב KSP זה עומד על נפח של 4G , אם ישנו נתון נוסף ששונה ולא ראיתי אשמח לדעת!אם זה אכן ככה, אקנה כמובן משניידר המחשב באתר שניידר מחשביםhttp://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21285 המחשב באתר KSP http://ksp.co.il/?uin=17341

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5000, לא חובה להשתמש בכולו, והתשלום בויזה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר למשחקים אך גם לשימוש בסיסי בתוכנות סגנון CAD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, יש לי כל מה שאני צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאני צריך צורב DVD, ואם הלוח אם יהיה בעל כרטיס קול טוב, זה יהיה מעולה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, העיקר שתהיה …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eLado,

מישהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד קטן, קל וחזק במיוחד שמתאים לפיתוח כבד - Visual Studio 2005/2008, SQL 2005, שיתפקד גם כתחנת עבודה? עדיף עם כונן Solid State, זיכרון 4GB. מהירות הדיסק מאוד חשובה מאחר ותוכנות הפיתוח סורקות אלפי קבצים בו זמנית. גודל המסך פחות קריטי מאחר ואחבר אותו ל-DOCK עם שני מסכים. אני מעדיף מחשב קטן על מסך גדול. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yacovmateo,

אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Salwaby,

כפי שהבנתם לפי הנושא - המפרט למשחקים .. לא צריך ציוד היקפי. תקציב 5000 +- חריגות אפשריות אבל לא יותר מדי גבוהות :] ותגידו 8800GTX אפשרי ? בעקרון יש לי מסך 17" (LCD), לא יודע בכלל אם ינצל אותו אבל סתם ... אם אפשר למה לא ? :] לא מתוכנן OC

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by siv4ever,

אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ben060,

איך זה? Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775 ------- 390 ABIT SG-95 s775, SiS 662, DDRII 667, VGA, PCI-E ------- 390 DDR II 533 512MB TwinMOS -------- 350 WD 80GB 7200RPM, 8MB, SATA --------- 260 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 -------- 190 12cm Case Fan -------- 20 JA-7610 MIDI 500W Max Beige --------- 170 1770 מה לשפר/להוריד/להוסיף? תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by spider272,

מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roei_s,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by maorg1000,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכישת מחשב נייד. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר באופיס, PDF, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שיהיה למחשב סוללה עם אורך חיים סביר+ ושהמסך יהיה בגודל 13.3 או 14. התקציב שלי הוא בין 2,500-3500. חשוב לי שהמחיר יכלול גם מערכת הפעלה Windows 8 ואחריות של 3 שנים לפחות. תודה רבה לעוזרים! נ.ב אני צריך את המחשב היום כי יש לי סמינר דחוף לכתוב והמחשב שלי התרסק על הרצפה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by iDrA,

מתכנן לקנות בארץ בשביל שימוש יומיומי בלימודים (הנדסה) * מסך 15.6' עדיפות למט * רזולוציית מסך - לא מבין בזה... מניח שעדיף לגבוהה כמובן. * משקל לא פרמטר... הכל הולך * עדיפות לזמן סוללה ארוך * מינימום 500GB * מעבד וזכרונות שיחזיקו את התוכנות של לימודי ההנדסה בקלות אלו הפרמטרים הרלוונטיים ^ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. והמטרה שלי היא משרדית עם משחקים (אבל סימולטורים של מטוסים מקסימום)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של HP וביומיים האחרונים אחרי חצי שעה של שימוש הוא נכבה בבת אחת כאילו מישהו הוציא לו את הבטרייה, זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל. אי אפשר להפעיל אותו אחר כך כדי להפעיל אותו מחדש אני חייב להוציא את הבטרייה ולנתק אותו מהחשמל למשך דקה ואז אפשר להפעיל אותו. יש פתרון שאפשר לנסות בבית? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by orgo0126,

שלום אני מתלבט בין מחשב משחקים של hp http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA לבין לנובו 700 http://ksp.co.il/?uin=28858 מה אתם אומרים עליהם? והאם יש אפשרויות יותר טובות בשוק כרגע או שיהיו בעתיד הקרוב? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.