ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
לשימוש אינטרנט וכו'. לא משחקים כבדים וזה. כולל ציוד הקפי לא כולל מסך. זכרונות רק של G.SKILL, OCZ או קרוסייסר. לא רוצה חרא ג'נרי. בקשר למסך, חשבתי על הSamsung P2350. יש איזשהם ביקורות רעים על המסך הזה, או מסך אחר שטוב יותר באותו טווח מחיר (980~ ש"ח)?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחנות מחשבים באזורי הציעו לי את המפרט הזה: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 המחיר: 1100 כולל הרכבה (שדרוג של המחשב הישן שלי). בדקתי ב-ZAP ואני יכול להביא הכל בכ-750 ש"ח. האם יש המלצה למפרט זול יותר שמשתווה או אפילו עולה על המפרט שהציעו לי? אני מוכן לחרוג ב-100 ש"ח עבור משהו ששווה לחרוג בשבילו. תודה רבה מראש ושנה טובה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מצרף תמונות עם המפרט. מדובר במחשב נייח. Windows 8.1 מקורי שרכשתי לא מזמן. יש שני דיסקים קשיחים - אחד של 500GB, והשני של 1TB, רגילים לא SSD. תודה. [ATTACH=CONFIG]6047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6048[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע חבר טוב נמצא בחו"ל ואני מעוניין לרכוש מחשב משם.. (הוא בהונג קונג.. גן עדן האלקטרוניקה; שם גם קניתי לפני שנה את ה-Note 2 שלי). בכל אופן, אני מתחיל באוק' הקרוב לימודים, ומעולם לא היה לי לפטופ. לטעמי, הגודל האופטימלי הוא 14" - מה דעתכם על המפרט הבא? (המחיר הוא בדיחה יחסית לכל מקום בעולם..). שימושים: לימודים (צפייה בהרצאות מוקלטות, מצגות וכדומה), סרטים, משחקים פה ושם, אינטרנט. אני נורא אוהב את Dell ואת המוצרים שלהם.. מה דעתכם? (המחיר הוא דרך האתר הרשמי של Dell הונג קונג; מחיר - 2975 שקלים). [TABLE] [TR] [TH=bgcolor: transparent, align: left]Processor[/TH] [TD]3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache,up to 3.1 GHz,with Discrete Graphics Card)[/TD] [/…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום -------------------------------------------------------------------------------- שלום אני אשמח לקבל כל הצעה לגבי מעבד (בכיוון של AMD 3000) לוח אם, מארז זכרונות ומאוררים אם צריך (בקיצור הכל חוץ מהרד דיסק, כרטיסי מסך וקול.) המחיר הוא סביב 3000-4000 אני לא מבין בעסק הזה של הלוחות אם והמארזים כ"כ ואני מעוניים במשהו שיוכל לתמוך בעתיד בעוד שיפורים ותוספות זה המפרט שהצלחתי להרכיב בינתיים בעזרת אנשים אחרים, מה אתם אומרים? AMD ATHLON 64 3000+ BOX ¤1,200.00 EPOX 8KDA3J AMD64 ¤670.00 COMPUCASE CI-6919 WHITE ¤440.00 GEIL 512mb 400MHz DDR with cooler - X2 ¤1,360.00 סה"כ 3,670.00 תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מחשבי הנוכחי בעוד כחודש ימים ולכן אבקש את עזרתכם במציאת הרכיבים המתאימים ביותר עבורי. למחשב הנוכחי יש בסיס של חלקים טובים ואפילו חדשים אך הליבה שכוללת את המעבד, לוח האם, זיכרונות, וכרטיס המסך התיישנה עד מאוד. הנה המפרט של המחשב שיש ברשותי כעת ואותו אני מעוניין לשדרג: Motherboard: ASUS P3V133 CPU: Intel Pentiume III 800MHZ Memory: 2X128MB SDRAM 133MHZ Graphics Card: Creative GeForce 2 GTS 32MB Sound Card: Hercules Fortissimo III 7.1 Hard Drive: Westren Digital 80GB Cache 8MB CD ROM: ASUS 50X CD Writter: YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X Keyboard: Logitech Internet Keyboard Mouse: Logitech MouseMan Wheel Optical "Monitor: SONY Multiscan 200ES 17 Networ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, אחרי הרבה התעניינות וקריאת מאמרים על חומרה זו או אחרת בחרתי בחומרה הבאה: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 160G 7200 8M SATA2 כונן Toshiba DVD-Rom 16x48 Bulk DVD כונן פלופי (1.44): Sony Floppy Black 1.44MB צורב NEC-3520A x 16 DUAL LAYER White DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אודה לכם מאוד עם תוכלו לתת הצעות מחיר או מחירון מהזולים שאתם מכירים לחומרה הזו וזו בלבד!! תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. כמובן שאשמח אם תמצאו לי בסכום זהה משהו טוב יותר. לוח אם QDI Mother Board for AMD Athlon XP Processor . יציאות: קול 5.1 AC'97 O/B כרטיס רשת O/B . מעבד AMD Sempron 2500+ /1.75GHz , L2 Cache266KB , L1 Cache 128KB זיכרון DDR 400MHZ 512 MB דיסק קשיח 7200 .40 GB כונן דיסקטים 1.44 . כרטיס מסך O/B . מארז ATX. סה"כ למחשב: 2200 ¤ תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5000, לא חובה להשתמש בכולו, והתשלום בויזה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר למשחקים אך גם לשימוש בסיסי בתוכנות סגנון CAD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, יש לי כל מה שאני צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאני צריך צורב DVD, ואם הלוח אם יהיה בעל כרטיס קול טוב, זה יהיה מעולה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, העיקר שתהיה …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב בעצם השאלה היא הכותרת.. אם אפשר להחליף אז האם זה בכל המחשבים? או איך אפשר לדעת באיזה אפשר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא באזור ה-5000. הדרישה היא ניידות, אבל בלי להרגיש את הביצועים כבדים עלי. בעיקרון זה מחליף Vostro 1220 שהתקלקל, ומוחלף במסגרת אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1220.htm אפשרי לקחת שוב 1220. מאוד אהבתי את הנייד (אני שוקל לקחת הפעם באדום), אבל היו לו לא מעט בעיות אמינות. הוא לא מרגיש "מחוזק", המסך לחיץ וההנדסת אנוש לא להיט. (בעיה שמעניין אותי אם עוד אנשים בעולם נתקלים בה היא שכשהצג סגור, המקלדת נגעה במסך, ויצרה כתמים על המסך שאי אפשר היה להוריד בקלות. אפשר לשים חתיכת בד בין המקלדת למסך, אבל מעניין אם זה בעיה בדגם בגלל תכנון לקוי, או בעיה במחשב שהיה אצלי - כי משהו שם לא היה מורכב טוב או תקין). אפשרות אחרת שאני שוקל היא לעלות ל-Vostro 1320, ו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב Dell E6330. מפרט: מסך - (13.3") HD (1366x768) LED-backlit LCD Panel with HD Camera and Microphone מעבד - Intel® Core i7-3520M 2.90Ghz זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz דיסק קשיח - 750GB 7200RPM Windows 7 Professional (64Bit) English סוללה דיי חדשה (6CELL) מטען ושאר הנלווים (Fingerprint, קורא כרטיסים וכו'). ללא אחריות (ניתן להרחיב). בדקתי בזאפ, זה המחיר (המחשב הראשון): http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=dell%20e6330 מכיוון שהמחשב ללא אחריות ולא ריאלי לדרוש סכום מוגזם, אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ או מחו"ל מחשב נייד בצבע מיוחד וצעקני כמו כתום/סגול/כחול בוהק בסביבות 2,500 ש"ח? 1 אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא 2 גלישה תחת לינוקס 3 לא 5 חשוב אם הם בדרך כלל רועשים 7 לא 8 אמזון או אם בישראל אז חנות במרכז שהיא לא רשת גדולה 9 ממש בקרוב 10 לא 11 כן להרצה עם אובנטו שלא מתקלקל מהר עדיף אם קיים כזה דבר שלא מיוצר בסין - יש כזה דבר לא מסין? אם מחו"ל חשבתי לשים מדבקות מקלדת לעברית - ממליצים? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה, משחקים ושימוש ביתי רגיל. אני חושב שאני סגור על המעבד ועל כרטיס המסך. (לאו דווקא של החברה הספציפית, אלא זה היה הכי זול, יש הערות?) אני יודע שהמסך לא מגיב הכי מהר אבל אני מעדיף את הגודל הזה (לא בטוח לגבי המסך המעוקל, אבל נראה לי כיף...) האם צריך מאוורר למארז? המאווררים ששמתי בכלל מתאימים כאן? הערות לגבי הציוד המשלים (מקלדת/עכבר/אוזניות) - אני מתכוון באותה מסגרת מחיר. (בלי לקנות משהו יותר טוב, להחסיר משהו ולהוסיף אחר כך...) מה דעתכם על לוח האם כאן? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Be Quiet! PURE ROCK BK008 …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי אינטרנט ומשחקים קטנים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להוסיף מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD (יש לי crucial mx500 512GB ( 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד. נמצא בחדר שינה של ילד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיך מארז קטן מהרגיל אבל לא קריט 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר שנע סביב ה7000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, גיימינג, לימודים וסרטים- בקיצור מולטי פונקציונאלי. אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה. חשבתי על Dell XPS L702x XPS17-27204G5D או על Asus 3D G53JW-IX047V אבל האמת היא שאין לי מושג איפה האחד טוב יותר מהשני. אם תוכלו לעזור לי להחליט ולהסביר לי איפה האחד טוב יותר מהשני, או בכלל להמליץ על מחשב אחר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם עקב כך שאני לא מעודכן כל כך בחומרה החדישה. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא כ-3500~ ש"ח עם יש אפשרות לחריגה קלה אבל לא יותר מדיי. אבקש מפרט רק מ-IQPC, כי אני גר באשדוד ועשיתי שם רכישות בעבר ומרוצה. אני מחפש מארז MATX מה שיש לי עכשיו זה זה http://www.k5.dion.ne.jp/~ina-pyon/LOVELOG_IMG/DSC02262.JPG אני רוצה משהו דומה,אני חושב על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3753 מה אתם אומרים? בנוסף, אחרי 10 שנים כמעט שאני עם ATI, אני הפעם רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, מכל מיני סיבות שאין טעם לפרט. עוד משהו - האם יש אפשרות לדחוף איזה כרטיס טלויזיה שתומך בHD, או לחלופין איזה כרטיס AIO..? הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה HD4850, אז אני רוצה משהו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-