ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 גמיש (לשני הכוונים...) המחיר כולל מסך 2. מה שימושי המחשב תיכנות, גרפיקה עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכן פרימייר עבור סטודנטית. יש גם ענין במשחקים אבל לא כבד מדי (פיפא 2012 לכל היותר) מסך 21" או יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. שקט מאד חשוב 8-9 (משמש לעיתים לשמיעת מוזיקה קלאסית) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כאמור - שיהיה שקט. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן - אם הסטודנטית תהפוך למקצוענית.. כללית - אני מתלבט אם לקנות כרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נפטר לפני כמה ימים אחרי כמעט 7 שנים שהוא שירת אותי כמו שצריך, אבל החיים ממשיכים ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. אני צריך את העזרה של אנשים שמבינים בהרכבת מפרט למחשב לגיימרים. עבר המון זמן מאז שהתעסקתי עם זה ואין לי שמץ של מושג בטכנולוגיות החדשות. אוקי אז ככה: התקציב הוא 5000 שקל אם אפשרות לחריגה של גג עד 500. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא מסך אני מחבר את המחשב לlcd 37 אינץ' גם מערכת הפעלה אני לא צריך. אני רוצה בעיקר מחשב למשחקים חדשים שיעבדו חלק ברזולציה גבוהה. אני רוצה שהמחשב יחזיק זמן שהחלקים שיהיו בו יהיו טובים גם לעוד כמה שנים. אני גם משתמש בו בתור מערכת קולנוע אז גם שיראו סרטים כמו שצריך. בקיצור מחשב טוב ומהיר. עוד משהו שחכתי להוסיף?
-
- 56 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עיזרתכם בהרכבת מחשב מקצועי לעריכת וידאו , אני משתמש בavid, premier & after effects. התקציב שלי הוא 6500 ש"ח חשוב לי שלמחשב יהיה: מעבד חזק. דיסק קשיח עם 7200RPM ולפחות 2TB. זיכרון RAM גבוה עבור רינדור הוידאו ועבודה באון-ליין. SSD למערכת הפעלה. כרטיס מסך טוב. זה מחשב שהשתמשתי לצורך השוואה (המפרט די מתאים אבל אני צריך נייח!): http://cukusa.com/asus-g751jt-ch71-gaming-laptop.html תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לטובת משחקים אני מאוד מרוצה מהמסך הנוכחי כך שאני אשאיר אותו -T220P סמסונג "22 (1920*1200) יש לי גם כרטיס audigy 2 zs שאני מעביר ממחשב למחשב כבר שנים והוא עדיין מצוין כך שגם את זה כבר יש. שאלות: 1. האם כדאי לקנות עכשיו לאור העובדה שבקרוב יצא חלונות 7 ואז אני אתקע בלי directx 11 2. אני חושב הפעם להתחכם ולקנות לוח אם תואם sli או CF ביחד עם כרטיס מסך חזק (בערך 1200-1300 שקל) ואז עוד שנה פשוט להוסיף בכמה גרושים כרטיס מסך זהה לו - אני מבין שזה עלול לייקר את הספק כוח והלוח אם 3. לא יודע למה אבל אני תמיד איכשהו נוטה לכיוון nvidia לא מבין ביצרנים השונים- gigabyte,asus...) 4. נכנסתי לKSP ובניתי שם מפרט שנשמע לי קצת יקר מדי (5000 בערך) , דעתכם: Cor…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כל הציוד ההיקפי כבר קיים, דרוש רק : מארז, ספק, כרטיס מסך, זכרון פנימי ומעבד מה שהציעו לי בחנות: מעבד: amd 54 dual 5000+ am2 3600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-M57SLi-S4 זכרון: 1024mb ddrII 667 Kingston original כרטיס מסך: radeon x1800 256 mb pci-Ex16 +מארז וספק סטנדרטיים כל זה ב 5300 ש"ח מה אתם אומרים, האם כדאי יותר זכרון בכרטיס מסך או יותר זכרון פנימי? או אולי איזה רכיבים אחרים, אני רוצה מחשב רק למשחקים. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול... יש למישהו רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב - סביבות ה4.5 אלף. שימוש - עבודה משרדית, ראייה סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה במספר ישומיים בו זמנית. נקודות התחלה - הנייד מיועד לבחורה, ככה שהוא חייב להיות יפה, זכרון פנימי 2 ג'יג'ה, הארד דיסק 250 ג'יג'ה. ומעבד 2 ליבות 2 ג'יג'ה כל ליבה (ובזה אני לא בטוחה שזה הכרחי.) מסך שיהיה מיועד לראיית סרטים (שיהיה מבריק? אם אתם חושבים שזה מועיל לראיית סרטים) ובגודל סטנדרטי (15.4).
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב בתקציב כמה שיותר מינימלי - אם אפשר אפילו לרדת מ3k זה עדיף. המחשב יהיה למטרת תכנות, נמצא בחדר השינה ואולי בעתיד למטרת עריכת אודיו כך שהשקט חשוב. כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא מתכוון לשחק משחקים) וכמובן אופק שדרוג. אני מודע לכך שהמעבדים החדשים יגיעו בחודש חודשיים הקרובים, ואני לא פוסל לחכות עד אז. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5k עד 3k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + אופציה לעריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K (פלוס מינוס) על מנת לשחק משחקים כבדים (שיריץ מהר משחקים עם גרפיקה מעולה). אני לא מבין באוברקלוקינג ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לגבי ציוד הקפי, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים (מתלבט אם שווה לקנות אלחוטיים), רמקולים חדשים (מתלבט אם ללכת על סראונד) אבל אני לא יודע אם שווה לקנות מסך חדש כי יש לי מסך 19 אינץ' full_details=1'>samsung syncmaster 913N אין לי העדפה לחברות מסוימות (בכלל). נושא הקירור חשוב לי ונושא השקט חשוב לי עוד יותר. מערכת הפעלה אני כבר אתקין בעצמי, כנראה XP. הערה: החשיבות הכי גבוהה מבחינתי זה לכך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (בלי לקרטע), למשך כמה שיותר זמן. אם דרוש תקציב נוסף על מנת לעמוד בדרי…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב של גיימר שיוכל להחזיק גם משחקים כבדים ויש לי בסביבות ה4000 שקל לבזבז... בניתי לעצמי שני מפרטים שעולים 4.6 אלף שקל ואני ממש אודה למי שיעזור לי להחליט איזה מפרט עדיף, הCORE I5 או הCORE 2 QUAD? הכי חשוב איזה חלקים מיותרים וטובים מדי בשביל המחשב ואיזה חלק שווה לשדרג על מנת שהמחיר יצא כמה שיותר קרוב ל4000 שקל. מחשב ראשון - 2QUAD מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS…
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה המפרט עליו חשבתי: מעבד Core i7 3930K קירור מים למעבד Corsair Hydro H100 לוח Gigabyte GA-X79-UD5 (שמונה חריצי זכרון לצורך אפשרות לשדרוג עתידי, תואם מעולה להאקינטוש) מארז Fractal Design R4 זכרונות 32 גיגה כלשהם (4 סטיקים של 8 גיגה) - האם לקחת 1600 או 2400 MHZ? SSD - נוטה לכיוון שתי יחידות של Transcend 720 256GB שיעבדו בSTRIPE. מקבל ציון טוב כאן: http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html ספק- שמתי עין על SeaSonic 860W Platinum-Series Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת- Logitech solar k750 מסך Dell U2713 2560X1040 צורב: לא קריטי, אולי אקח כבר צורב BD-RW כי המחיר שלהם די ירד. כמה התלבטויות: 1. האם כדאי להחליף את המעבד והלוח לצ'יפסט 1155 כי ההוצאה הנוספת בכסף (ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך-מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מעט משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-סדרת ה FM וסדרת ה CIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישרת כתחנת עבודה. צריך: עיבוד מקבילי, ghz גבוה, HD עם זמני גישה מהירים. רצוי: יציבות למרות OC מאסיבי. אם המחשב יכבה לאחר חמישה ימי עבודה מאומצים, ובסוף אאלץ לבטל את ה-OC - נכשלנו. לא צריך: כרטיס מסך. להלן התשובות הרגילות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג. עד 2K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תיכנות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? תקציב 11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר CS6 בעיקר וגם עריכת סאונד עריכה של הרצאות ומעט אפקטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 50 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, לצורך שדרוג של מחשב עריכת וידאו ישן של חבר, אני מעוניין להרכיב לו מפרט וזקוק לעזרתכם. ניסיתי להתייעץ לפני כמה שבועות ואמרו לי לחכות לירידת המחירים ולמעבדים החדשים של אינטל (6320-6420), אז הנה, חיכיתי. ובכן, יש ברשותנו כרטיס טלויזיה ישן (AGP) שאפשר עוד להשתמש בו, אבל הייתי שמח אם מישהו יכול להציע כרטיס מתאים שיכנס בתקציב - או לפחות להגיד בכמה צריך למתוח את התקציב (4000 ש"ח) כדי להכניס כרטיס כזה. מה דרוש: 1. מארז+ ספק 2. מעבד (חשבתי על ה-E6420 החדש, אבל אולי כדאי כבר ללכת על E6600 שמחירו ירד עכשיו? האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? לא מתוכנן OC) 3. לוח אם (שימו לב להערה על כרטיס ה-AGP הישן, אשמח גם להצעות הכוללות רכישת כרטיס חדש כדי לא להכניס לוח עם יכולות מפוקפקות רק ב…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1 ¤1,100.00 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 1 ¤580.00 EPOX 8RDA3+ REV 3.2 1 ¤550.00 MAXTOR 80/7200 SATA 8MB 1 ¤450.00 PPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1 ¤1,385.00 LG X52 1 ¤100.00 כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case 1 ¤300.00 מקלדת חלונות KB-833 1 ¤32.00 MICROSOFT WHEEL OPTI PS2/USB 1 ¤60.00 HEC 300ART 1 ¤180.00 LS-23 400W 1 ¤40.00 LG F700B 1 ¤930.00 הכול מסתכם ב-5775 טיבין ותקילין... איך לפי דעתכם אפשר להוריד לכיוון איזור ה-5000 בלי לפגוע בביצועים...(אי אפשר להוריד את החומרה ההיקפית) אם אי אפשר ... תנו מפרט חלופי שיהיה בערך אותה רמה ... תודה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות פורום Hwzone, אבי זקוק למחשב נייד חדש לאחר שהקודם שבק חיים. אני די חדש בכל העניין של מפרטים לניידים, אז עימכם הסליחה אם אני אומר דברים מפגרים דרישות: מהיר WiMax צריבה(אולי צריבת DVD גם?) צריך להריץ בעיקר יישומי אופיס פשוטים, אבל קבצים ענקיים(למשל מצגת של 400 שקופיות מפורטות מאוד בפאוור פוינט) ולכן דרוש בעיקר מעבד טוב וזיכרונות טובים, אין צורך להשקיע בכרטיס גרפי מעבר למשהו שיריץ Icy Tower. תקציב: סביבות ה5000 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
דרושה תחנת עגינה לHP ELITEBOOK 8460 הגעתי למסקנה שאני צריך תחנה כי אני רוצה לעבוד עם מסך חיצוני+מקלדת+עכבר אלחוטי... לא נוח לחבר גם מסך גם עכבר גם מקלדת וגם חשמל בכל פעם... יש תחנה תחליפית? (המקורית עולה הון!) תודה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בניתי מפרט ב-2.7K שמכיל מעבד, זכרון, לוח אם וכרטיס מסך. המחיר הסופי שאני רוצה לעמוד בו הוא 3500 +- כלומר 800 ¤ יותר. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32640 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2681¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הייתי רוצה לדעת: 1. האם המפרט הזה יהיה שקט? 2. איזה ספק כוח אני צריך? אשמח לדוגמאות…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
8) שלום לכולם 'אשמח לקבל חוות דעת מנומקות על המפרט הבא: מעבד: intel q6600 step g05 לוח: asus striker 2 formula זכרון: Crucial Ballistix DDR2 800 PC2-6400 - 4 GB קירור מעבד: big typ 120 vx כרטיסי מסך: evga 9800gtx 512mb x2 in sli מארז: antec 900 ספק: antec neopower 650 blue
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לעצתכם. אני ובת זוגי עובדים כאנימטורים עצמאיים, במתכונת של סטודיו קטן. המחשבים המקרטעים שלנו כבר בני 4-5 שנים, וכבר נעשה די מתסכל להריץ עליהם פרוייקטים כבדים.הגיע הזמן להחליף. בעיקרון אני זקוק לשני מפרטים כשהמשותף להם (והתכונה החשובה ביותר) זה שיהיו מסוגלים להריץ פלאש (תוכנת אנימציה וקטורית,דו מימד.) במהירות הגבוהה ביותר ולהתמודד עם קבצים כבדים מאד. מעבר לזה ישנם הבדלים קטנים באופן השימוש המיועד – לצורך העניין בת זוגי תצטרך גם לערוך על המחשב (פרמייר) ולהתעסק עם פוטושופ ואני אשמח מדי פעם להעלות איזה ולראות אותה מסתכלת עלי בגועל בזמן שאני טובח בחפים מפשע. (גיימינג, בקיצור). GTA לגבי התקציב - השאיפה שלי היא לייעד לכל הענ…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-