עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, היתי פה לפני הרבה הרבה זמן. מאז שהתגייסתי אני בכלל לא מעודכן בכל מה שנעשה בתחום החומרה, החלטתי להתעדכן בגלל שאני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב ואחרי שעשיתי סקר שוק קטן לא הבנתי בכלל מה קורה בתחום. יש לי כמה שאלות: למה כולם ממליצים על המעבדים 1.86duo האלה אם יש כבר 3.0 ghz? מה זה הדור החדש או משהו כזה? הסבירו לי בבקשה. כי ראיתי שהדרישות של הרבה ממשחקים הם 2.5 + ghz. כמו כן אני מעוניין במפרט למטרת בידור בעיקר, אני לא עושה אוברקלוקינג ולא עושה עיצוב גראפי, משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט זה כל מה שמעניין אותי. אני מוכן להגיע ל3500 -4000 ש"ח, זה דל יחסית לתקציבי הענק שאני רואה פה לצערי. לא צריך מסך,לא מעוניין ב 160 ג'יגה אם זה יחסוך כסף בגלל שאני לא מתקין הרבה דברים. מ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי כבר את החלקים האלו: AMD ATHLON XP 1600 + FAN WD 40GB 7200RPM 8 MB Micron 256MB PC266 DDR Triplex Gf2Ti 64MB DDR ומה שאני צריך זה רק לוח אם ומארז מתאים לשאטל. ותגידו יש אפשרות שאני הראה את השאטל על המסך של הנייד?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן חברים, אני חדש פה, מצטער אם אני לא פועל לפי טופס או משהו פשוט זה למטרת שדרוג, במידה וצריך טופס בשביל להשאיר את האשכול בגדר החוקים-אערוך בשמחה. המפרט הנוכחי שלי כבר בן 5 שנים +- והוא מתחיל להראות אותות שהוא רוצה להתחדש . המפרט הנוכחי הוא: Amd phenom II x4 3.0hz 940 A790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX 2x2GB OCZ Reaper 1066 HPC Edition Dual Channel Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD ‏500GB 7200RPM, 16MB‎ ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎ ‏3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU)‎ Enermax ‏MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎ מסך 24" DELL U2412M IPS 16:10 אני רוצה לשדרג אותו מכמה סיבות- ה 4870 לא ממש סו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by X - DreaM,

CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [579 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [775 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 NANYA / Micron Original Memory - [434 NIS] 1 Hard Disc : Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD - [459 NIS] 1 Video Card : S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 64MB DDR Video Card - [993 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [56 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 - [138 NIS] 1 CD/DVD-RW : Sony 32/10/40 Retail CDRW + Soft - [347 NIS] 1 Monitor : 17'' CTX PL7 Monitor - [776 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [41 NI…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב, אני צריך לרכוש מחשבים עבור המקום עבודה, אני קונה ממקום ספציפי מחשבי מותג IBM/LENOVO אנחנו חברת ביטוח גדולה ועובדים כאן בו זמנית עם הרבה תוכנות של החברות ביטוח, חלקן באינטרנט וחלקן DOS (בוזונובה) בנוסף לעבודה רצופה ביישומי האופיס כגון: אקסל,וורד,ואווטלוק. כמובן שגם גולשות באינטרנט ושומעות מוסיקה ורואות סירטונים. אני מחפש מפרט חזק, שיריץ את כל החלונות הפתוחים בלי בעיה, קירור טוב למארז, מקום סגור עם הרבה אבק ולא הרבה חלונות. צריך נטו מחשב, בלי מסך וציוד הקפי המחירים המפורטים למטה הינם למחשב עם מערכת הפעלה ללא אופיס. ולא כוללים מע"מ.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום.. עד עכשיו אם רציתי לאפס לוח אמ למשל סיסמא או משהו כזה אז ההיתי מזיז את הגאמפר של ה COMOS והכול היה מתאפס עכשיו יש לי משחב נייד של ACER רציתי לשאול איך אני עושה זהות במחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by okinawa,

שלום חברים. הלונובו S100 העגלה שלי מראה סימני גסיסה כבר כמה חודשים אז החלטתי להתחיל לחפש משהו חדש. הקדשתי לכל העסקה עד 3000 עם גמישות קטנה והתחלתי לחפש. בחיפוש קצרצר בזאפ של נייד עם לפחות 8gb ram, 256ssd ומעבד i5 או i7 מדור חדש יחסית המחירים בושה (לפעמים כמעט כפול מהמחיר שבאמזון!) והמבחר דל ביותר. זה פשוט לא משתלם ולא בא לי לשלם לעוקצים האלה שקל. אמרתי נראה מה יש באמזון ובאמת שיש כמה הצעות נהדרות שם, כולל משלוח ומכס. יש את האייסר ניטרו 5 https://www.amazon.com/gp/product/B086KJBKDW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A133XRPP18G6HD&psc=1 יש את האסוס vivobook 15 https://www.amazon.com/ASUS-F512JA-AS34-VivoBook-i3-1005…

8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 ללא חגיגה! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים! שיעבדו על HIGH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ' 1650*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TheWingedKiwi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות …

10. Started by hag911,

אני רוצה לקנות מחשב לOC ואני מתלבט בקשר לספק,זכרונות,ולוח אם שה-OC יהיה כמה שאפשר.... בסביבות 3800-4000 שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415 415.00 מחק LOGITECH מקלדות LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 180.00 180 180.00 מחק ASUS M.B FOR INTEL ASUS COMMANDO (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 AUDIO+DTS GBLX2 1145.00 1145 1145.00 מחק INTEL CORE 2 QUAD INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1557.00 1557 1557.00 מחק LG מסכי LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1288.00 1272 1288.00 מחק OCZ DDR2 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 635 635.0…

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DanteRev,

היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ras81,

שלום -------------------------------------------------------------------------------- שלום אני אשמח לקבל כל הצעה לגבי מעבד (בכיוון של AMD 3000) לוח אם, מארז זכרונות ומאוררים אם צריך (בקיצור הכל חוץ מהרד דיסק, כרטיסי מסך וקול.) המחיר הוא סביב 3000-4000 אני לא מבין בעסק הזה של הלוחות אם והמארזים כ"כ ואני מעוניים במשהו שיוכל לתמוך בעתיד בעוד שיפורים ותוספות זה המפרט שהצלחתי להרכיב בינתיים בעזרת אנשים אחרים, מה אתם אומרים? AMD ATHLON 64 3000+ BOX ¤1,200.00 EPOX 8KDA3J AMD64 ¤670.00 COMPUCASE CI-6919 WHITE ¤440.00 GEIL 512mb 400MHz DDR with cooler - X2 ¤1,360.00 סה"כ 3,670.00 תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם! צריך נייד לאבא שלי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס אינטרנט וכו'). כמובן חשוב שיעבוד חלק וזורם.. בעיקרון אני לא מבין בניידים כך שלא יודע לפרט יותר מדיי (כפי שאתם רואים בשאלון למטה). הדגשים החשובים הם: שיהיה יחסית נוח לקריאה ותפעול (זה לאבא), אם אפשר זמן סוללה סביר זה יהיה טוב, וחשוב: התקציב כולל מערכת הפעלה! תודה רבה חברים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע בדיוק אך בוודאי שלא יהיה קטן במיוחד. זה בשביל אבא..עדיף ממוצע או ג…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אנשים, אני מבקש עזרה וחוות דעת מכם. אני מחפש מחשב בסביבות ה-6500 ש"ח. יש לי כיוון שאני חושב שהוא בסדר, אבל הוא לא מושלם. אני מבקש עזרה מהמבינים. אני מחפש מחשב עם אפשרות ל Overclocking, אני לא משתמש במחשב לגרפיקה או משחקים, לכן כרטיס מסך לא משמעותי מבחינתי. אין צורך במסך או ציוד נלווה. אלה הדברים שיש לי כרגע. אשמח לתיקונים שיפורים והוספות (אין לי מארז וספק שאני סגור עליהם). * תודה רבה חבר'ה* מעבד ------- Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ------- AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800 זיכרונות -------- Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך ----------- GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח ---------…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by elis02,

מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים בזווית רחבה ובאיכות טובה. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים בארץ. (כמו שבאסוס שאוספים מהבית) המחיר כולל מע' הפעלה שאמורה להיות מותקנת על המחשב. העדפה לקניה בKSP כיוון שזה קרוב לבית ואנחנו ביום רביעי הולכים בתקווה לקנות כבר. *ניתן במידת הצורך להעלות קצת את התקציב בכ500 שח.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by thasson,

ערב טוב, אני בכיוון של שדרוג ה Dell Ultrasharp 24 (המסך העיקרי מבין שניים) למסך גדול יותר. המטרה של המסך היא גיימינג (Dirt, FIFA, BF, COD, SniperElite) ולימודים (קריאה של הרבה טקטס). הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי Alienware AW3418DW: 1. האם יש מישהו מהחברים שעבר למסך זה ממסך מסדרת Ultrasharp של DELL (להבנתי דיוק הצבעים בסדרת Ultrasharp עולה על מסך זה). האם ההבדל מורגש? 2. האם יש מקום כלשהו בו אוכל לראות את המסך בתצוגה? אני פחות אוהב את העניין של להשקיע סכום כזה במסך בלי לראות אותו לפני כן. אין לי בעיה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ. 3. האם מישהו כאן בעלים של מסך זה ויש לו תובנות/הערות לגבי המסך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Nikor,

שלום רב לכולם, אני מעוניין ב HTPC עבור צפייה בכבלים + בתכני HD + הקלטה של תוכניות + וגלישה באינטרנט. בנושא המפרט חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5K-E/WIFI-AP ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31109 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤449 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112D מארז כולל ספק Antec …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המחשב הנוכחי שלי הוא בן 9 חודשים. מאז שרכשתי אותו לא היה לי צורך לבקר בפורומי החומרה השונים וכעת, משהיצצתי בחזרה אני רואה שההמלצות דומות מאד למה שרכשתי! מן הסתם, מוצרים חדשים נכנסו לשוק אך עם זאת ההתקדמות - כלומר מה שביכולתי לרכוש היום בתקציב זהה - איננה משמעותית כפי שציפיתי... המפרט שלי מבוסס על הקומבו Athlon 3200/NF4/6600GT שעד היום נחשב up-to-date באופן יחסי! בהסתכלות אחורה, מסתבר שהרכישה שלי באה בתזמון מושלם - בדיוק כשלוח ה-NF4 הראשון נחת בארץ ואני הייתי בין קוניו הראשונים יחד עם 6600GT PCI-e ו-Athlon Winchester 3200. היום הרכיבים ירדו ב-1000 ש"ח, שהם 1/6 מהמחיר ששילמתי. הרכישה כמובן בוצעה בגלל "צורך השעה" ולא בגלל תכנון מוקדם, כך שאיני יכול לקחת קרדיט... האם לדעתכם ה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by PuG3o6,

System Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E4800 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) לא זוכר בדיוק איזה לוח אם יש לי נראה לי P43 יש לי 4000שח לבזבז איפה אתם מעדיפים שאשדרג? חשבתי ללכת על ה HD5970 אבל מפחד שהמעבד יעשה לי צוואר בקבוק ? מה ספק כוח הרצוי לכ.מסך הזה ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים