ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
המפרט הנ"ל יהיה בעיקר לשימוש למשחקים הורדות ופיתוח. חשוב שהמשחק יריץ משחקים כמו ביושוק בהגדרות מקסימליות בלי בעיות וגם סטארקרפט 2 שיהיה לוח אם אינטל מקורי P-G33 1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 2048MB DDR2 800MHZ KINGSTON כ.מסך - FX 8500GT/DVI/HDTV 512M ד.קשיח - 320GB SATA II 16M כונן - SAMSUNG/NEC DVDRW X18 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+ע.אופטי העלות שלו 3000 ש"ח. שווה? התקציב שלי הוא עד 3500+- לא יותר מדי מעל הסכום הזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות שרשור בפורום אחר (מארזים וספקים) אני מבקש עזרה בהמלצה על מפרט למחשב משרדי שקט במיוחד. הייתי שמח גם אם מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה את המחשב מורכב לפני שקונים אותו בשביל לוודא שהוא באמת שקט - יש לי כמה ניסיונות רעים עם מוכרים שאמרו שהמחשב הולך להיות שקט אבל בסוף הוא לא היה כה שקט. הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא יודע איך לבחור קומבינציה של ספק כוח\מעבד\לוח אם שיחדיו יגרמו לכך שהספק כוח יפעל בשקט. מנסיון שלי המאווררים של המארז עצמו ושל המעבד לא מאוד מרעישים וניתן בקלות להחליף אותם לשקטים חדשים, כך שהבעיה המרכזית שלי היא המאוורר של ספק הכוח. אני גם יודע מנסיון שאותו ספק כוח ממש יכול להרעיש בצורה שונה כשהוא מחובר למחשבים שונים, ולכן אני צריך המלצה למפרט…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אודה לחוות דעת למפרט גיימינג הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/6de1umgz למשחקים כמו: call of duty, gta האם המסך של דל יחד עם המפרט הנל יספק את הסחורה? http://ksp.co.il/?uin=22432 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברים והחברות היקרים אני רוצה לרכוש לשני הילדים לפטופ, בעיקר ללימודים הילדים בכיתות ה ו-ז שימושים - אופיס, אינטרנט, יו-טיוב... תקציב 1500 ש"ח (אפשר גם פחות אבל לא רוצה להשקיע מעבר) חשוב שיהיה אמין, שלא ישבר בקלות (בכל זאת, ילדים...) מסך נוח, לא פחות מ14 אינץ' שישאר רלוונטי גם עוד שנתיים - שלוש (אולי עם שדרוגים קלים בעתיד) שלא יהיה כבד מדי, לא אמורים לשאת אותו מחוץ לבית אבל בטח ירצו לעבוד כשהוא על הברכיים. מתכוון לנצל את בלאקפריידי כדי לרכוש מאמאזון, אז אשמח ללינק רלוונטי, מאמין שיכול לחסוך ככה ולשדרג באותה עלות, אבל לא חובה, אפשר לרכוש גם בארץ.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ4000-6000 ש"ח. מה שחשוב לי בעיקר זה שילוב כמה שיותר מוצלח בין מהירות, יכולת לעבוד על מספר משימות במקביל מבלי שהמחשב יגמגם ( לדוגמא פוטופשופ + וורד + אקסל + שניים-שלושה דפדני אינטרנט עם כמה טאבים פתוחים, לא תוכנות כמו אילוסטרטור, עריכת וידאו, cad וכו'), תמורה למחיר, נוחות וגם מראה (למרות שזה טיפה פחות חשוב). מבחינת גדול מסך, אני בעיקר מחפש דגם עם מסך של 13-14 אינץ. לא כל כך חשוב לי דברים כמו איכות מצלמה ואיכות רמקולים. אחרי כמה שעות של בדיקות עושה רושם ששלושת הדגמים האלו יכולים להיות דגמים פוטנציאליים: HP EliteBook 830 G5 3JW95EA Acer Swift 3 NX.GY0EC.005 HP Pavilion 14-c…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה המפרט הזה שווה: Intel Pentium II 400Mhz MB: MSI 6119 BX 256mb 133mhz sdram WD 6.4GB Floppy 3.5" CTX 17" Microsoft Optical USB Mouse Nividia Riva TNT2 M64 32mb + משקפי תלת מימד של ELSA (לא משהו) מקלדת נחמדה... מארז ATX MIDI TOWER כרטיס קול : CREATIVE AWE 64 cdrom 52x max PCTEL Platinum 56.6kb V.90 Modem זהו בלי רמקולים. ניסיתי לפרט כמה שיותר שהמחיר היה פחות או יותר מדיוק.. אל תגדו פחח ענתיקה אני משחק קאנטר-סטרייק בסבבה :AR15: ! עם WIN XP PRO עובד מהר ויציב. אני כנראה ימכור את זה למישהו שאני מעריך שהוא רק יתכתב באיי סי קיו, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק קצת קאנטר ו icy tower... אני לא רוצה לזרוק לו סתם מחיר כי אין לי מושג כמה לקחת! ואחרי זה לראות שזה יותר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי להשיג את המפרט הבא ב4000 ש"ח אצל חבר: CPU : Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1151.52 ] 1 Motherboards for Intel : Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 540.77 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 298.1 ] 2 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 685.33 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 474.46 ] 1 Networking : Intel 10/100 LAN Card [ ¤ 182 ] 1 Speakers : Creative SBS370 2.1 Speakers [ ¤ 258.88 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt [ ¤ 204.38 ]…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+( WITHOUT COOLING) במעבד, במקום המאוורר שבא איתו, אני רוצה לשים את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5213 Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard a-data 500ddr (1024, 2X512) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1104&products_id=6124 ואני יירצה לעשות לו אוברקלוק, יילך סבבה האוברקלוק או שאני יריח שרוף? אה ושכחתי, אני גם צריך כונן קשיח!!! 80 ג'יגה בבקשה!!!! עצות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 128MB 1,015 ש"ח Thermaltake 430Watt W00069 PFC 360 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח DFI NF4 SLI INFINITY 880 ש"ח סה"כ 4,635 ש"ח מ KSP זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 425 2 850 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 270 1 270 מארזים? Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 620 1 620 6375סה"כ מה דעתכם.....???? סה"כ 6433 ובכן.....? מה דעתכם....?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים אני רוצה שתגידו לי במיוחד איך הכרטיס מסך והאם צריך לשנות משהו או להוסיף תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהצבנתי אותך ושגעתי אותכם בזמן האחרון אז היום הזמנתי יום רביעי הוא רק יזמין את החלקים מהספקים אז אני עוד יכול לשנות AND DUAL CORE STEP E6 3800 ASUS A8N-SLI PREMIUM SAMSUNG 2X1024 533MHZ LEADTEK GF7800GT 256MB EXTREAM MAXSTOR 250GB 16MB 7200 DVD NEC X 16 מאורר BIG TYPHON מסך VIRWSONIE 19" VP930 WINDOWS XP 64BIT ENERMAX EG701 AX 2.0 Noisetaker 600W SLI מארז יש לי בבית אם אתם לא מבינים מה חסר מחיר 13000 מה יש לכם להגיד
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מעבד - I7 X980 EXTREME לוח - GigaByte UD9 זיכרון - GSKILL - 1333 24GB כ.מסך 1 -GAINWORD 580GTX SLI כ.מסך 2- GAINWORD 580GTX SLI דיסקים קשיחים : 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - מ. הפעלה 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - עבודה סה"כ 4 דיסקים SSD 256GB VERTEX 4 OCZ מארז - TERMALTAKE COSMO FULL TOWER ספק כח - TERMALTAKE +80 1200W תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות: AMD 4500+ ASUS M3A78-EM (AMD 780G) HDMI - mATX 2X 1GB samsung 800mhz ddr2 ספק 420W של TT מארז של TT HD 320GB של WD צורב LG המחשב הוא בעיקר לאנטרנט, עבודות משרדיות, וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא איך הביצועים של הכ. מסך שעל לוח האם ? והאם הוא משתמש בזכרון RAM שעל הלוח אם ? אם כן, לא כדאי לקחת 4 ג'יגה כדי לשפר את הביצועים ? ועוד שאלה, אני משאיר את האופציה לקנות כ. מסך בהמשך אם אני לא אהיה מרוצה מזה שעל הלוח. האם ספק 420W יספיק או שאני אקנה מעכשיו 470W ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני סגירת העסקה על מחשב דאל סטודיו.. אלו הנתונים: (רק שאני מוסיף זיכרון של 4giga במקום 2G כמו שכתוב במפרט..) http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm אז רציתי לבדוק איתכם פעם אחרונה מה דעתכם עליו.. ביקורות טובות רעות.. תקלות ששמעתם שיש בו ועוד כל מיני דברים לפני הקנייה.. שאלה נוספת שלי היא אם הוא יהיה מספיק טוב בשביל להריץ לי משחקים כמו GTA IV /COD4.. לא חייב על האיכות הכי הכי הכי גבוה אבל שירוץ על איכות נורמלית בלי להתקע ובלי גרפיקה מגעילה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד נוסף למחשב נייח בבית: לעבודה בחוץ וניהול משרד מרחוק (אי מיילים, שיחות צ"ל מהיר - מעבד חזק, איכות בניה טובה מאד (עמיד בתנאי שטח לא אופטימליים), נוח לעבודה, windows xp, יעיל אמין ונוח, למס' שנים קרובות, אחריות ושירות טובים רזולוציה טובה, יכול להיות מסך 14 במקום 15.4, אם זה משפר את שאר המרכיבים משמעותית, באותו תקציב עובדת על דו מימד הוצע לי המפרט הבא: dell latitude d830' יצרן : Dell סדרה : Latitude D830 נותן האחריות : Dell Israel 1-809-444688 אחריות : שלוש שנים מערכת הפעלה מ. הפעלה : Windows Vista Business שפת מערכת הפעלה : ממשק אנגלי מעבד סוג המעבד : Intel Core2 Duo מספר המעבד : T9300 מהירות שעון (GHz): 2.5GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 6…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרה בנוגע למפרט הבא, הוא למשחקים, אינטרנט, סרטים ולימודים. מעבד: Intel Core2Duo E8400 3.0GHZ קירור: Zalman לוח אם: Gygabyte INTEL P43 SATA-II PCI-X16 דיסק קשיח: SEGATE 500GB SATA-II 7200RPM 32M זכרון: INFINITY Dual Channel DDR-II 4GB 800MHZ כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 1GB HDMI PCI-X16 Zalman כרטיס קול: 7.1 Channel Surround sound O\B צורב: LG DVD-RW X20 Dual layer מארז: Colosrsit ATX 3 Fans + 450 EZ-Cool True Power מסך: Asus VK222U מה אתם אומרים? מה לשנות? לגבי הזכרון אני לא בטוח, לא מכיר את החברה.. חשוב לי שהלוח אם יתאים לזכרונות, יש הרבה בעיות עם זה... תודה מראש..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-