עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600-700 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש cs5.5 ,ai -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 צגים של 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 10! 6. האם מתוכנןאוברקלוOC)? אם כן איזה : כן! בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד ב 4K (מסך כבר קיים samsung u28d590d) מיועד גם לעריכת וידאו (השימוש העיקרי גימינג ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the witcher 3/ gta 5 /metro last light/battlefield 4 בקיצור מכול הבא ליד (: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

4. Started by sagiv,

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו תודה וסוף שבוע נעים

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by sap2221,

- המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם - B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד - intel quad 3470, socket 1155 core i5 6mb זכרון - crosair 2x4GB (8gb) ddr3 1600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה סה''כ מחיר - 2760 ש''ח אז ככה : 1 - זה שווה את המחיר? 2 - את הכרטיס מסך אני קונה לבד , אם אפשר תציעו לי כרטיס מסך , אני מחפש משהו טוב למשחקים הכבדים שיש ושיצאו …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני בשלבי רכישת מחשב לפי המפרט המשרדי/ביתי המחוזק כולל ציוד הקפי שהומלץ כאן, אבל לא כל הרכיבים קיימים בחנות TMS בה תתבצע הקניה. להלן הדרישות: 1. מה התקציב? כ- 3,300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? Win7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? HDMI, USB3, WIFI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא להלן המפרט שנבנה בחנות. אודה לעזרתכם בבדיקתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי. להלן המפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי ? 3500 2. מה שימושי המחשב ? מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, הורדות), חיבור HDMI ל LED TV למטרת צפייה בסרטים, תכנות ואולי משחק אחד (מנג'ר 8) ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא, בנוסף אין צורך ב HDD מכיוון שיש לי כבר 3 TB מהמחשב הנוכחי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. ככל הנראה ארכיב אותו בעצמי אלא אם כן אוכל למצוא מחיר טוב של כל הרכיבים בחנות אחת (בעל נסיון בהרכבת מחשבים) CPU: Intel I5 1155 3570K - 1095 - http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i5-3570k-340-6m-lga1155-tray Motherboard: GIGABYTE B75-D3V - 414 - http://ww…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. מצ"ב המפרט אותו בניתי, אשמח לקבל חוות דעת. לגבי הזיכרון - נאמר לי ב-TMS כי כדאי לקחת את ה- בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 במקום את ה- DDR 3 8G (4Gx2) 1600 Kingston HyperX Black Kit, בו בחרתי קודם. האם כרטיס המסך שבחרתי מומלץ לשימוש שלי? והאם המארז מומלץ? לא שמעתי על החברה הזו מעולם. מה לגבי ספק כוח? יש צורך לקנות? [TABLE=width: 620] [TR] [TD=width: 100%]ע.מ. 513702191 תאריך: 15.02.2015 שעה: 17:39[/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz …

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  10. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. שלום חברים, בניתי לי מפרט בהשראה של מפרט שחבר הכין לי והייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת ובמידת הצורך תיקון או שינוי של חלק מהחומרה שבחרתי. המפרט הוא: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57c2db34aa759 מעבד: 1099 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 349 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1329 ₪ - * חדש במבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty מארז: 329 ₪ - Corsai…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…

13. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, תיכנות, קידוד וידיאו קל, צפייה בסרטים(HD, 4K) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו, netbeans ושלל IDE's למיניהם(פרנסה), HandBreak (מידי פעם) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פיפא, NBA, משחקי פעולה למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מסך מחשב "27,…

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Stream , Virtual Machines ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Battlefield 4 , League of Legends , GTA . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500, לנצל את כולו ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד מאוד, סרטים, מוזיקה ותכנות קל. רזולוציה של 1080P על הגדרות סופר גבוהות לכל מה שיצא בשנה-שנתיים הקרובות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, OC כבד לכרטיס המסך ולמעבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, רק הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן. …

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. זה המפרט שאני הכנתי: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12380 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11987 כונני SSD: OCZ OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III ML…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המחשב מיועד לתכנות ובעיקר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. אשמח למפרט שיספק אותי ב3-4 שנים הקרובות... לא מתכוון לעשות OC, אין צורך בציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא, בעיקר מתלבט לגבי כרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪729 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 - מחיר: ₪383 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield …

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  19. שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש, יש לי מחשב סביר לגמרה אבל אני חושב על לקנות חדש ולתת את הישן לאחותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (BF3) ו בתדירות 3DMAX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1920X1080 מסך SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ,DVD, HDD 5.…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ובעתיד משחקים קלים שיהיה שקט ומאוד מהיר. מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעבודה משרדית, סרטי HD שימוש בפוטושופ ואולי בהמשך משחקים לילדים בני 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

23. Started by zoom427,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך התיכנון היה בכלל לקנות במקס,2.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בתיכנון ללמוד מדעי המחשב+ניהול רשות+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מכונות וירטואליות..,JAVA.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DARKS SOULS,ASISSIN CREED 3 GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 ,1920על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי AAA כגון The Witcher 3, GTA V, Assassin's Creed וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, אולי בעוד שנה-שנתיים 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים