עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Hi. I think I want to replace my desktop with a strong laptop for everyday use. It's just much more simple and needs less maintenance. I want it to be strong (i5 or i7) with a 64GB-128GB SSD for the OS and more,+ at least 500GB-640GB HDD for movies and a minimum of 4GB RAM (though I'd prefer more). I also want it to have a decent GPU, so if I feel like playing MW3 or crysis I would be able to run it fluidly (however, low graphic settings will be enough, but a low FPS won't be acceptable). Screen's size should be around 14-15.6 inches. Weight shouldn't be too heavy so if I travel I could take it with me, but it doesn't need to be super light (though that'd be nice). * מטרו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AtomiX,

אני מעוניין בקניית מעבד לוח אם וזכרון ב 3000 שקל מיועד למשחקים תנו לי אותה בהצעות תודה. edit : video card also ;]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1372.35 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1473.49 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-94 CPU Cooler for PIV [ ¤ 299.94 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 649.93 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM LG 16…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כותרת מוזרה לא? אני מעוניין במערכת בעלות של 3500 גג .ויש כמה תנאי בסיס... 1. amd כנראה יהיה 2000 2. כרטיס קול onboard . 3. ddr 333 ושיהיה 256 מגה 4. הצורב הכי זול שאפשר לקנות. 5. כרטיס בינוני גבוה ( radeon9000 מינימום geforce 4 ti 4400 ב 1300 מקסימום!) 6. שדום 3 יעבוד איתו. 7. לוח עם תמיכות טובות. 8. אין חשיבות לצבע מארז או לצורה, רק שיהיה מרווח.... איזה לוחות אם מצוינים ולא יקרים אתם מכירים? אני עשיתי רשימה כזאת amd xp 2000 256 general ddr 333 לוח gigabyte מצויין כולל כל התמיכות האפשריות כמעט. (אין לי כח לחפש את השם המדויק) וכרטיס קול 6.1 onboard צורב 24 של Lg מארז עם usb מקדימה. geforce 4 ti 4000 של leadtek ב 1200 בערך זה יהיה אידיאלי. אלא שזה חורג ב 300 שקל ממה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3% ? אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ו כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים HD משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים HEADSET מקלדת ועכבר לא מכוערים! ושהיו אלחוטיים! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב וכונן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Talon,

שלום, אני שמתי עין על המכשיר הזה: HP Pavilion TX2620 מה שקרץ לי במיוחד זה שיש לו TABLET עיקר השימוש במחשב זה ללימודים, האם אני יכול באמצעות ה TABLET לכתוב כמו במחברת רגילה בשפה העברית? ומה דעתכם על המכשיר? אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zvi0005,

שלום יש לי מחשב נייד HP Pavilion דגם שעשוי מאלומיניום מבחוץ. הבעיה שמורגש זרם חשמלי כשנוגעים בו. האם זה מסוכן למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HilaX3,

שאלום, אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב. יש ברשותי מחשב נייד של DELL, (של אמא שלי) ואני רוצה לקנות מחשב נייד יד 2. השאלה שלי, האם המחשב שאציג עוד מעט, עולה בביצועיו על מחשב הדל (שאציג גם)? אני קונה אותו ב-1000 ש"ח. ומאוד מאוד חשוב לי לדעת האם בכלל זה משתלם לי, כי הDELL מבחינתי קצת צולע, ואני דיי זקוקה לקצת יותר ביצועים. [זה התקציב שיש לי. 1000 ש"ח, ומאוד קשה לי להשיג כסף ולכן חשו בלי לקנות את המחשב הנכון, בסכום הזה. ואני רוצה לדעת אם זה ישתלם לי] [glow=red,2,300]מחשב הנייד של הDELL :[/glow] General Features: Color: Black Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2 GHz processor 3 GB DDR2 SDRAM (supports up t…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אבא שלי קנה אתמול מחשב נייד של VISION יד שנייה בן 10 חודשים נראה במצב מצויין, ב2300 שקל . הנתונים הם : מעבד 1.5 INTEL CELERON זיכרון -512 כרטיס מסך מובנה הארד דיסק 80 ג'יגה כרטיס רשת אלחוטי מה אתם אומרים שווה תהשקעה ? או שלהחזיר את הכסף? ויש אולי מחשב אחר שאפשר לקנות בסכום הזה? הוא צריך תמחשב רק לעבודה עם מסמכים, גלישה באינטרנט ,ההאזנ למוזיקה וצפייה בתמונות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by poco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3, Star Wars: Battlefront, Fallout 4, Assassin's Creed: Syndicate -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תודה רבה על זמנכם ועל העזרה! אשמח לעצות למחשב נייד ללימודי עיצוב, הנה הפירוט - מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 עד 4.5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודי עיצוב - תוכנות אדובי , תלת מימד כמו - Autodesk Fusion. Keyshot, Rhinoceros --- דורשים כ.מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן אחד מספיק , לא חייב עם מ. הפעלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחפש המלצה למחשב נייד למעצבת פנים תקציב עד 6K ש"ח 1. מה התקציב המירבי? 6,000 ש"ח. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצורך עיצוב פנים, בעיקר תוכנת 20-20, מאפשרת לשרטט ולייצר הדמיות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omery000,

אהלן! רציתי לקבל חוות דעת כמה שווה המחשב שלי פחות או יותר כרגע כדי שאוכל למכור אותו.. מפרט: מעבד - Intel I5 2500K קירור מים למעבד - Antec Khuler H20 620 לוח אם - Asus P8Z77-I Deluxe זיכרון - G.Skill 8gb DDR3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2gb כונן - Patriot Pyro 60gb SSD ספק כוח - Seasonic S12II-620Bronze מארז - Fractal Design Node 304 תודה רבה וחג שמח!

16. Started by shuki7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, אפשרי חריגה במידה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית עם תוכנות אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN PRO, אין צורך באופיס 8. האם…

17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים למשל elden ring או cyberpunk2077 ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך יקנה בנפרד, כנראה RTX3080 שארכוש בארה"ב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

18. חבר טוב ביקש ממני לבנות עבורו מפרט עד 4K ללא מסך,נטו מארז ללא תוספות מסביב. קצת על הבחור : צלם ועורך גרפי משתמש בפוטושופ וב-LIGHTROOM גיימר. KSP Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray Scythe Katana 3 Gigabyte H77M-D3H s1155 Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Antec GX700 Original Rugged Case סה"כ: ₪4200 בניתי 2 מערכות נוספות מ-TMS אותו הדבר בעיקרון TMS I Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 95W ליבת נחושת - עד Intel Original LGA115…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by doryeshua22,

לא חושב לבצע אוברקלוק לפחות בההתחלה. השקט דיי חשוב לי. רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש על 1920X1080 עם ההגדרות הכי גבוהות חשוב לציין שברשותי מסך BenQXL2420T שמגיע ל120HZ בגלל זה הרשתי לי לבנות מפרט חזק. דעתכם ? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 430 ₪ - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 640 ₪ - SSD Samsung 840 Pro Series 128GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 840 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 750W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 160 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hy…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…

25. שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.