עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תיקנתי את ההודעה, עכשיו זה טוב לחוקים? 1)תקציב- 3000 ש"ח 2)שימושים- משחקים קלים עד בינוניים, גלישה באינטרנט ,הורדה וצפייה בסרטים ו virtual pc 3)ציוד היקפי-לא. 4) דברים מיותרים- כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5) האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,מעבד- intel 6) נושא הקרור/עיצוב לא משנה רק שהחלקים לא יתחממו יותר מידי. 7) לא צריך מערכת הפעלה, ושיכלול הרכבת מחשב. 8) צרכים מיוחדים: לא. 9) האם חשוב שקט? סביר. 10) האם מתוכנן OC? לא. הערות מיוחדות: האם המעבד מגיע עם מאוורר (בלי תוספת)? כרטיס מסך- שלא יקרטע על 22". כרטיס קול ורשת-מובנה על הלוח. שיחזיק כמה שנים. ותרכיבו מפרט זה בחנות שנמצאת באזור חיפה והמפרץ, לא איבורי.....

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  3. 1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  4. אני קצת התבלבלתי אז אני אחדד את מבוקשי: מחשב חזק ויציב עד כמה שניתן בתקציב (חריגה של 200-300 אפשרית) חשוב לי קדם כל היציבות של המערכת (לוח אם זכרון פנימי ומעבד) ושהכרטיס מסך יהיה ממוצע לא פחות בטח שלא יותר

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  5. כמה שיותר זול יותר טוב. לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, צורב DVD, צורב, כונן CD, כונן FLOPPY. בקיצור: מעבד לוח אם כרטיס מסך מארז ספק כוח דיסק קשיח זיכרון (עד 4500 ש"ח) אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חזקים שדורשים מחשב חזק (ל-3 שנים פחות או יותר). תודה רבה מראש.

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by diablo4u,

תקציב - 4000 ולא מעל! מטרות: שגרה (גלישה באינטרנט מוזיקה וכאלה), וקצת עריכה (solid). אופציות: כונן קשיח שיהיה 120 או 160 מה שנכנס בתקציב אבל לא פחות מ120. שיהיה sata. צורב דיוידי - רק אם אפשר במסגרת התקציב. ציוד הקפי - לא צריך. ואין העפדה לחברות מסוימות. חברה זה לחבר וזה די דחוף. אני ממש מקווה שתעזרו למרות שהרבה זמן לא הייתי פה. תודה מראש ולאחר מכן. עוד דבר אחד: שתהיה חנות עם שם ועם אחריות.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Tal14,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים! Amd! תקציב:4,500 ש"ח בלי מסך,עכבר,מקלדת,מדפסת,סורק וכל אלה! רק המחשב עצמו!! (עדיף שיהיה מארז יפה וטוב!) כולל צורב DVD

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. הי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. שלי כבר מקרטע, ואני גם ככה מייעד אותו לדברים אחרים עכשיו. איזו חומרה צריך? 1. מארז. 2. לוח אם. 3. זיכרונות. 4. מעבד. 5. איוורור (הן למארז והן למעבד). 6. ספק. צריך כזה שיאפשר לי להוסיף חומרה בעתיד. איזו חומרה לא צריך? 1. מקלדת. 2. עכבר. 3. מסך. 4. דיסק קשיח / SSD. 5. רמקולים. 6. מדפסת. איזו חומרה אופציונאלית? 1. כונן CD - אוכל להסתדר בלי, אך רצוי שיהיה עם במידת האפשר. [מקווה שלא שכחתי שום דבר ברמת החומרה. אם שכחתי משהו - אשמח אם תעדכנו]. שימושים? 1. עבודה רבה עם מכונות וירטואליות. 2. עבודה עם …

9. Started by sev0717,

היי אנשים, אני צריך הצעות למפרט בתקציב של עד 3500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים לא כבדים... אני צריך הכל (מסך, מקלדת עכבר וכו'...). תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. בקצרה :המטרה של הכול - למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם! הגיע הזמן (כעבור 5 שנים) להחליף למחשב חדש! ברצוני להיעזר בעצתם הטובה של מומחי האתר(: תקציב המחשב (לא כולל רמקולים+מקלדת+עכבר+מסך) בסביבות 3300 ¤. וכולי תקווה שמחשב זה ישמש אותי היטב (גם למשחקים) למשך 4 השנים הקרובות.. התוכנית כרגע היא לקנות: מעבד Q6600 - קנייה מחבר מעבד שהיה בשימוש 4 חודשים ב-700 ¤. לוח אם Dragontail של אינטל. 4GB של זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Patriot (או kingstone??) כרטיס מסך Radeon HD 4870! Codegen Briza 6097-C9 ATX 400w Silver Mid Tower Case Hard disk 512MB 7200RPM - Western Digital כונן DVD (משנה איזה בימינו?) נראה כמו חריגה מהתקציב? אני מתכנן להתקין גם XP וגם vista על המחשב על 2 כוננים שונים (כדי לנצל את מלוא יכולת הזכרון+כרטי…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oreyalm,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות קל(ויזואל סטודיו),אופיס..לא אצפה בסרטים במחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-ויזואל סטודיו ללימודים(c++ sql java) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא ידוע כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אם יש מ…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  14. היי, אני פחות או יותר מאוהב ב-Samsung 900X3A, אבל אני לא מכיר יותר מידי טוב את השוק נכון להיום. אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי (דל וסטרו 13") בלפטופ חדש מהסגנון הנ"ל. הדרישות: כמה שיותר דק וכמה שיותר קל, זמן סוללה כמה שיותר גדול - ולמרות שזה סותר את הנ"ל - מחיר כמה שיותר זול האם קיימים מתחרים לסמסונג הנ"ל שעוקפים אותו באי-אלו פרמטרים ממה שציינתי? כלומר, אותם נתונים טכניים (לא אכפת לי שיהיה למשל איטי יותר, מה שחשוב לי זה מה שציינתי מבחינת עובי משקל וסוללה) אבל זול יותר = מצויין או למשל אותו מחיר אבל קל/דק/זמן סוללה ארוך יותר = גם מצויין תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Googleness,

* מטרות המחשב? לסטודנטית, לעבודה באינטרנט, אופיס וכמובן מוסיקה וקצת סטרים. * גודל המסך? באזור ה15" לא מחשבי מיני למיניהם. * משקל רצוי? פחות מ10 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר. לא צריך 8 שעות אבל שלא ייגמר תוך שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? רצוי, אפשרי גם דונגל. אז לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: כמה שיותר זול עדיף גם בלי תוכנות ומערכת הפעלה כדי להוזיל יותר. תודה, לירון

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by itai_1813,

שלום לכולם. אני מחפש לאחיות שלי מחשב נייד, התקציב הוא 2800 ש"ח. אני יודע שהתקציב די מגביל אבל אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הטוב ביותר במחיר הזה. חשוב לי שיהיה במחשב: *כרטיס רשת אלחוטי מובנה. *מתאם BlueTooth מובנה. *לפחות 2 כניסות USB (אני מניח שיש את זה בכל מחשב ניייד). *והכי חשוב - שהמחשב יהיה עמיד ואמין. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. הנייד לחבר עבור עריכה גראפית קלה (פוטושופ ומצגות וכולי) 2 ג'יגה ראם חובה כול השאר לא יודע מה קורה בחלקים שלוש שנים אחריות ככה ושלא יעשה בעיות אשמח אם מישהו יעזור לי

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  20. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו ותלת מימדית * גודל המסך? 15.6' נראה אולטימטיבי * רזולוציית המסך? לפחות FHD וips * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין בעיה בנטול ssd כל עוד יש כונן אופטי שאפשר להעביר אליו את הכונן ולשים ssd בפנים. * כונן אופטי?עדיף ראה פוסט קודם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם מדובר בקנייה מחו''ל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אוהב את אסוס אבל לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 חזק (HQ) ', כרטיס מסך אנוידיה , חיבור פנימי sata3 (כדי לחבר SSD)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נייד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 1000 שקלים נוספים מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (SWTOR, WILDSTAR, DIABLO3 וכו') ותכנות. רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - 1920 על 1200 הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
    • 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. ראיתי את הרשמים של KUB בקשר ל DELL1520 עם ה 8600m וזה נראה לי מאוד רלוונטי.. השאלה אם למישהו יש אולי הצעה אחרת. **משקל המחשב הוא לא שיקול

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.