עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by msa90,

שלום חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מארז אבל היה לי דיי בעיה בעיניין המעבד אז החלטתי לקבל הצעה מלאה מפה תראו אני רוצה שיהיה כרטיס מסך חזק לא יותר מדי 8800 מספיק אני חושב אבל סוג טוב שיהיה זיכרון שיהיה 2 גיגה מהירות 667 לפחות אפשר גם 667 לוח שיהיה עם כניסות PCI ועכשיו אני רוצה שתרכיבו לי מחשב טוב כולל מאוורר טוב ומומלץ תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by itay145,

מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים חדשים כמו Call of duty ומשחקים עם אכויות דומות שיוכל לסחוב לי את המשחקים על איכויות גבוהות בצורה טובה ומהירה. אין צורך בציוד הקפי, המסך שלי הוא 24אינץ אם יהיה אפשר לא לחרוג מהתקציב זה יהיה מצויין . שקט המחשב -6 . אין צורך בOC והכי חשוב לי שאני יוכל לסחוב באכויות גבוהות משחקים חדשים גם עוד חצי שנה ויותר (אם זה אפשרי) אין בעיה שתעשו את המפרט בRSM (כמו שאתם נוהגים לעשות) תודה מראש :]

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Leopardo,

מומלץ שיהיה Core Duo... מחשב לגיימינג ממוצע ועבודה .... תודה לכולם :-)

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by aviatan7,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לגרפיקה, תודה מראש על העזרה שלכם! זאת ההודעה הישנה שרשמתי לפני מספר שבועות אולי זה יעזור לכם גם להבין מה אני צריך: (למרות שמאז התקציב גדל) http://hwzone.co.il/community/threads/547180-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-3-5K-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F?p=4912581&highlight=aviatan7#post4912581 דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by chenrp,

לא משנה לי חברת המסך. רצוי מערכת של אינטל. OC לא חשוב כמעט. על המארז אני סגור : ANTEC 300 HD לא צריך מעל 350GB. כרטיס מסך חשבתי על 9600GT או 8600GT. אני לא רוצה 9800GT וכו' כי אז צריך ספק חזק. מקלדת ועכבר לא נדרשים כלל. וגם לא FLOPPY DISK. זיכרונות DDR2 מספיק. אין צורך ב DDR3. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by boni,

הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Seaninho10,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח (אפשרי חריגה קלה..). אני לא מתכנן OC והצרכים הם דיי בסיסיים: אני לא איזה גיימר, אבל משחק משחקים שדורשים כרטיס מסך דיי טוב, אינטרנט, מוזיקה (יש לי כבר רמקולים וסאב וופר) וזהו למעשה, אודה לעוזרים ולתומכים...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. היי, אני זקוק למפרט של מחשב בשביל אמא, שהשימושים שלה במחשב מסתכמים בעיקר בגלישה באינטרנט ואופיס. לדעתי המחשב המינימלי שקיים בשוק היום יסדר יופי את הדרישות שלה, אבל אני מאוד לא מעודכן ומעדיף להתייעץ פה.. התקציב הוא לא באמת פקטור, זרקתי 1500 ש"ח כהערכה גסה של כמה מחשב כזה אמור לעלות בעיני, אבל אם לצורך העניין מחשב כזה צריך לעלות 1000 או 2000 זה יהיה סוף העולם... אין שום צורך בציוד הקפי או במערכת הפעלה וסביר שהמחשב לא ישודרג במי יודע כמה שנים הקרובות/רחוקות... כתושב ראשל"צ אני מעדיף מפרט מskypc אבל אם זה מאוד קריטי בימינו אני פתוח גם לשמוע מפרטים ממקומות אחרים.. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -AC BLACK GLAG, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by qman32,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  16. היי חברים, אני צריך עזרה עם מפרט כיוון שלא מצאתי מפרט מתאים בלוח המפרטים, המעבד שיש לי ביד הוא 3770K, ואולי לוח אופציונלי dz77re-75k של אינטל (שיכול לקנות ב ~1000 שקל), אבל רק אם אתם ממליצים עליו, (ברשת קראתי ביקורות לא משהו). ביעקרון אני צריך המלצה ל- 1. לוח אם שיתאים למעבד, מה דעתך על הלוח שרשמתי ואיזה לוח סביר+ יתאים לי. 2. זיכרון(16 גיגה) 3. כרטיס מסך למשחקים בינונים (SC2, FIFA וכו' ) לסדרות וסרטים כבדים. 4. ספק כוח מתאים למערכת אין דרישה מיוחדת לחלקים תומכי OC. התקציב שלי ל-4 החלקים הדרושים הוא בסביבות 2500-3500. כמו כן אשמח להמלצה על מסך איכותי בתקציב של ~2000 שח(כרגע יש לי דל 22 ורוצה שידרוג ל 24). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. Started by shedon,

לעבודה משרדית בעיקר, אולי קצת למשחקים. צריך לתמוך בחלונות פתוחים רבים, כולל OUTLOOK (שכבד אצל כי יש המון הודעות נכנסות), חלונות OFFICE, חלונות EXPLORER, תוכנות שיתוף קבצים ותוכנות שונות למיניהן (משרדיות), לפעמים שפות תכנות כמו C++ וכו אבל לא בד"כ. מספר נקודות: 1. האם כדי לקנות קונרו עכשיו או לחכות חודש-חודשיים לסבב הבא אחרי DEBUGGING? 2. האם כדאי OC? אם כן איפה כדאי ללמוד איך עושים? האם זה משפיע על האמינות? 3. חשוב לי שיחזיק לפחות שנתיים. 4. לא צריך מסך. תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, חבר מתכנן לחבר שלושה מסכי 24" Dell U2412M למחשב שלו בעלי חיבור DVI ו-DisplayPort. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח. חוץ מזה יהיה למחשב שימושים משרדיים בסיסים ולא צורך בעוצמה. העדפה לחנות שבמרכז (גוש דן פחות או יותר) חוץ מזה אין דרישות מיוחדות - אין תוכנות ספציפיות, לא לגיימינג, ללא מערכת הפעלה, ללא ציוד היקפי, ללא חיבורים מיוחדים (חוץ מחיבורים למסך). כל עוד זה לא מחייב אין אפשרות לחריגה מ2000 ש"ח ואם אפשר לחסוך אז לחסוך מהתקציב. תודה רבה, עומר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המחשב הולך להחליף מחשב D2C מיושן שכבר לא עובד הכי טוב בלשון המעטה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100-200 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סרטים ובעיקר autocad map 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. אם יכנס בתקציב, אז רמקולים באיזור עד ה-100-150 ש"ח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז, אבל כן צריך ספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, כמובן עדיף שקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K באוויד ופרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נתחיל בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות בFHD, פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה אינטנסיבית בסביבות פיתוח שונות (חלונות, לינוקס). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assassin's creed, GTA, CRYSIS, far cry, diablo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימד אני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרוש בגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם. כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה. השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדית החלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך. תודה לכל העוזרים. שלומי

25. אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים