ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר לעבודה משרדית אך הייתי רוצה להתקין בו משחק PES למשל, אין צורך בציוד היקפי, השקט לא חשוב, מעדיף עם מערכת הפעלה עדיפות לXP. אשמח לקבל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תקציב עד 5000/6000 שימוש ביתי ולימודי, סטודנטית להנדסת תוכנה מחשב חזק שאפשר בקלות להרכיב עליו וירטואל משין כמו אובונטו לא כבד מ 2 קילו קניה מיידית, דחופה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב הנה הפרטים: 1. תקציב של 5000 ש"ח, ניתן לחרוג לא בהרבה. 2. מחשב גיימינג בעיקר, גם לתוכנות קצת כבדות, משחקים כבדים כמו FSX ו-Crysis. משתמש לשם משחקים בבית, לא למשרד, אבל חשוב שיהיה חזק. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: רזולוציית מסך 1200X1680, משחקים כבדים שדורשים מפרט טוב מאוד. אשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. צריך מפרט מלא, לא חסר. 5. לא מפרט חלקי, מחשב שלם. 6. חשיבות שקט - 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק, אני לא מתמצא בעניין הזה. 8. מערכת הפעלה לא הכרחית, אבל אם כן אז WINDOWS 7 64 BIT. 9. אין חנות מועדפת, אזור מגורים - הרצליה, תל אביב והמרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה עם מערכת קירור טובה וחלקים שמתאימים אחד לשני, ושאורך חייו יהיה ארוך. 11. …
-
- 47 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1.התקציב המקסימאלי כמו שנכתב בכותרת 2500 ש"ח א.ניתן לנסות לחסוך אך לא ניתן לעבור סכום זה 2.שימושי המחשב: גלישה באינטרנט,הורדת מדיה וצפייה HD א.רצוי שגודל המסך שיחובר למחשב יהיה 20 או 21.5 במידה והתקציב מאפשר זאת, אם לא אז מה שהתקציב כן מאפשר... ב.לגביי הרזולוציה אין לי העדפה בנושא, רזוצ' סטנדרטית ותו לא... ג.לא יודע אם זה מגיע כדבר בסיסי על הכרטיס מסך אך יציאת hd לטלויזיה\צג 3.יש צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים ), הכל צריך להיות מאוד מאוד בסיסי... 5.שקט ברמה 5 מקס' 6.ללא oc 7.אין צורך בתוכנות\מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אם ניתן לרכוש את המחשב מ ksp\ivory. 9.אין בקשות מיוחדות ולא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב. *המחשב מיועד כמו שכתבתי בתחילת הנושא לאדם שלא…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מארז אבל היה לי דיי בעיה בעיניין המעבד אז החלטתי לקבל הצעה מלאה מפה תראו אני רוצה שיהיה כרטיס מסך חזק לא יותר מדי 8800 מספיק אני חושב אבל סוג טוב שיהיה זיכרון שיהיה 2 גיגה מהירות 667 לפחות אפשר גם 667 לוח שיהיה עם כניסות PCI ועכשיו אני רוצה שתרכיבו לי מחשב טוב כולל מאוורר טוב ומומלץ תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים חדשים כמו Call of duty ומשחקים עם אכויות דומות שיוכל לסחוב לי את המשחקים על איכויות גבוהות בצורה טובה ומהירה. אין צורך בציוד הקפי, המסך שלי הוא 24אינץ אם יהיה אפשר לא לחרוג מהתקציב זה יהיה מצויין . שקט המחשב -6 . אין צורך בOC והכי חשוב לי שאני יוכל לסחוב באכויות גבוהות משחקים חדשים גם עוד חצי שנה ויותר (אם זה אפשרי) אין בעיה שתעשו את המפרט בRSM (כמו שאתם נוהגים לעשות) תודה מראש :]
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מומלץ שיהיה Core Duo... מחשב לגיימינג ממוצע ועבודה .... תודה לכולם :-)
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לגרפיקה, תודה מראש על העזרה שלכם! זאת ההודעה הישנה שרשמתי לפני מספר שבועות אולי זה יעזור לכם גם להבין מה אני צריך: (למרות שמאז התקציב גדל) http://hwzone.co.il/community/threads/547180-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-3-5K-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F?p=4912581&highlight=aviatan7#post4912581 דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא משנה לי חברת המסך. רצוי מערכת של אינטל. OC לא חשוב כמעט. על המארז אני סגור : ANTEC 300 HD לא צריך מעל 350GB. כרטיס מסך חשבתי על 9600GT או 8600GT. אני לא רוצה 9800GT וכו' כי אז צריך ספק חזק. מקלדת ועכבר לא נדרשים כלל. וגם לא FLOPPY DISK. זיכרונות DDR2 מספיק. אין צורך ב DDR3. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח (אפשרי חריגה קלה..). אני לא מתכנן OC והצרכים הם דיי בסיסיים: אני לא איזה גיימר, אבל משחק משחקים שדורשים כרטיס מסך דיי טוב, אינטרנט, מוזיקה (יש לי כבר רמקולים וסאב וופר) וזהו למעשה, אודה לעוזרים ולתומכים...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט של מחשב בשביל אמא, שהשימושים שלה במחשב מסתכמים בעיקר בגלישה באינטרנט ואופיס. לדעתי המחשב המינימלי שקיים בשוק היום יסדר יופי את הדרישות שלה, אבל אני מאוד לא מעודכן ומעדיף להתייעץ פה.. התקציב הוא לא באמת פקטור, זרקתי 1500 ש"ח כהערכה גסה של כמה מחשב כזה אמור לעלות בעיני, אבל אם לצורך העניין מחשב כזה צריך לעלות 1000 או 2000 זה יהיה סוף העולם... אין שום צורך בציוד הקפי או במערכת הפעלה וסביר שהמחשב לא ישודרג במי יודע כמה שנים הקרובות/רחוקות... כתושב ראשל"צ אני מעדיף מפרט מskypc אבל אם זה מאוד קריטי בימינו אני פתוח גם לשמוע מפרטים ממקומות אחרים.. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -AC BLACK GLAG, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-