ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב …
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
דרוש מחשב כולל מסך בעיקר לגיימינג, גלישה בנט ושימושים טיפוסיים בסגנון.. חשוב שהמחשב יהיה עמיד ממבחינת הספק, איכות חלקים ועמידות. אני יודע שהתקציב נמוך למדי, כך שאני לא מצפה לאיזה HIGH END. אז ככה, רצוי DUAL CORE איכותי כלשהו, הבנתי שהQUAD לא ישתלם לי בגלל חוסר הניצול שלו בינתים ופרט לכך, התקציב שלי לא מספיק.[עדיפות לאינטל] כונן קשיח 320GB,אין צורך ביותר. בנוגע לכ.מסך, בניתי על איזה 9800GT שאמרו לי שהוא חבל על הזמן, מה דעתכם? [יש לי עדיפות לNVIDIA 4 ג'יגה זכרון נראה לי אופטימלי. יש לי סט רמקולים 4.1, יש לוח אם עם כ.קול מובנה שיתמוך כראוי ב4.1? בניתי על מסך 20' רחב, אבל חבר שלי ממליץ לי בחום על יותר מזה, לדוגמא 22'..טוען כי ההבדל מטורף ותוספת המחיר שווה את זה. השתכנעתי, כך …
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אנסה את מזלי שוב, אשמח מאוד לעזרה שלכם. 1.מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסותולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו- Light Room. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין :-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watch Dogs וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג למסך אחר. -לאילו הגדרות גר…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ori and the blind forest ,BioShock Infinite,PRAY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: LG W2353V-PF - LCD monitor - Full HD 1080p - 23" Dimensions (WxDxH) 21.9 in x 7.8 in x 16.4 in Aspect Ratio 16:9 Native Resolution Ful…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי שווק חיים קיצר הוא צריך מחשב חדש כמה שיותר מהר הוא צריך רק חומרה (מארז ותכולתו - יעני בלי ציוד היקפי, מסך וכדומה...) אבל בלי כוננים של דיסים/דיסקטים אין ממש דרישות מיוחדות תקציב 3000 שקל מחנות בחיפה! (רק בחיפה) פנדה / נעה / מרדנית / k.s.p .... הוא לא משחק במשחקי מחשב אבל צריך שיהיה לו כרטיס מסך נחמד... כי הוא פעם ב... משחק (לפעמים שכשבא לו...) שיהיה לו 80 / 120 GB מקום ו 512 / 1024 MB (רצוי ה1GB) לא מתוכנן OC !!! ככה שאפשר גם סתם לוח אם של intel (אם אפשר להכניס לתקציב e6300 אז טוב מאוד) הוא לא צריך מארז מעוצב וכדומה ככה שיהיה לו מספיק COMPUCASE 6A19 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם.:-) אני צריכה מחשב ללימודים,אינטרנט, וסרטים שאני מורידה הרבה. חשוב לי שזה יהיה מחשב טוב מבחינת מהירות עבודה, אבל לא צריכה משהו משוכלל למשחקים כי אין לי צורך בזה. מבחינת מחיר- כמובן שעדיף לי כמה שיותר זול. לא צריכה מקלדת וגם לא מסך. אז מה אתם אומרים? תודה לכל מי שיענה.:-)
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיעבוד עם 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אם יש מארז…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, הגעתי לפורום הזה כי המליצו לי עליו. אמרו לי שיש פה אנשים רצינים שיכולים לעזור לי לבנות מחשב שמיועד למשחקים אז בבקשה אני צריך את העזרה שלכם, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב-משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המחשב צריך להריץ משחקים של היום היום כמו coh2,bf3,cod וגם שיריץ משחקים שיצאו בעתיד כמו bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה, טרי, הרגע יצא מהתנור. אני מבקר פה הרבה בזמן האחרון מאז שהתחלתי להתעניין במחשב חדש (סוף סוף אושר התקציב בממשלה) וחייב לכריז: אתר אחד המקצועיים בארץ, פשוט אין מילים! ועכשיו לעיקר: מחפש מחשב למשחקים חדשים שיעלו בקירוב ברזולוציה 1050X1400 (לא חייב CTYSIS ב-HIGH למרות שזה גם לא אפשרי). בנוסף אני מחפש לעשות OC לא מטורף בעתיד הלא רחוק ורוצה מפרט עם פוטנציאל ל-OC לא גדול. לאחר סקרי שוק רבים והשוואות הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 1295nis קירור למעבד: ZALMAN CNPS8700 LED 259nis לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R 627nis זיכרון: G.SKILL 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 4-4-4-12 298nis כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 8800GT 512MB 1243nis דיסק קשיח: W.D …
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכולים למצוא עד 3000 שקל ללא מסך.. הדרישה היחידה היא שהמחשב יכלול מעבד של INTEL ולא של AMD כמו במפרט של המשחקים במדור מפרטי מחשב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב למשחקים כבדים+מסך בתקציב עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי ללא כונן קשיח ללא ספק ומארז וללא כונן CD <את כול אלה יש לי> לא מתוכנן שום OC!!!!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1) תקציב: 5k אשראי 2) מטרות: משחקי מחשב מרובי משתתפים באינטרנט 3) ציוד היקפי: א) מסך 22' 2ms ב) אוזניות גיימינג ג) עכבר + מקלדת - תקן סטנדרטי 4) לא מפריע: א) כ.קול מובנה ב) כ.רשת מובנה 5) לא צריך: א) כונן אופטי 6) שקט: לא להגזים, אין לי בעיה לקצת רעש. שקט מהרגיל. 7) מעוניין ב OC 8) מערכת הפעלה: Vista Basic English 32 Bit 9) צרכים מיוחדים: החדר שלי מתחמם בקיץ, לכן ארצה קירור סביר של המחשב כרטיס מסך שיריץ WOW חלק על מסך 22' אני מצטער אם המסמך נראה מאוד טכני וחסר תוכן. תודה רבה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תקציב: עד 10,000 ₪. אפשר לנצל הכל, אך לא לחרוג. שימושי המחשב: עריכת וידאו: Sony Vegas Pro פיתוח תוכנות: Visual Studio Android Studio משחקים: Just Cause 3 ,GTA V - להגדרות גרפיקה ורזולוציה מקסימליות עם FPS 60 המסך שיהיה לי: דגם: Panasonic TC-50CX600U רזולוציה: 2160×3840 גודל: "50 ציוד היקפי: אין צורך. שקט: אין צורך, 1 Overclock: לא מתוכנן. הרכבת מחשב בחנות: יש צורך. מערכת הפעלה/Office: אין צורך. אזור מגורים: צפון תל אביב. החנות צריכה להיות קרובה לבית, אבל אפשר גם לקנות מחנות במרכז תל אביב. רכישת המחשב: ככל הנראה תתבצע בשבוע שבו יהיה את המפרט הטכני השלם. בקשות מיוחדות: צריך מעבד חזק בשביל Android Studio, ורצוי שיהיה כמה שיותר חדש. צריך כרטיס מסך חזק. רצוי מבית Nvidia. צריך…
-
- 32 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט כולל מסך עד 3000 שח גם של אינטל וגם של AMD תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-