עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotem_o,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמובן לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית ,רנדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6 ו CC פרמייר מאיה After effects cs6, cc פרמייר cs6, cc Indesign cs6, cc Illustrater cs6, cc FreeHand cs6, cc AutoCAD 3D Max Studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

2. שלום רב, אני נמצא כרגע בארה"ב רציתי לבנות מפרט מחשב בתקציב של 1000$ ללא ציוד הקפי, אני צריך את המחשב לעבודה עם גרפיקה ואנימציה, תוכנות אשר אני משתמש בהם 3d Max 2009, After effects CS3, flash, Maya, V-ray, Z-brush מה שאנ חשבתי במפרט מבחינת רכיבים זה: מעבד - AMD 955 PHENOM II X4 לוח - ASUS M4A79T Deluxe זיכרון -DDR3 1600 6GB(2X3GB דיסק קשיח - 1TB כרטיס מסך - מתלבט בין SLI ל CROSSFIRE רצוי שבמחשב יהיה קירור טוב, ומחשב שקט ללא מערכת הפעלה, הרכבה עצמית. ביצועים של OC גבוהים מאוד, מחשב מיועד רק לעבודה עם תוכנות כבדות של גרפיקה ואנימציה. תודה

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב ומסך, עדיפות למסך 22", אבל עם רזלוציה רגילה ולא FULL HD כי זה מיותר ומכביד במשחקים. אפשר לחרוג עד 200 שח במקרה הצורך. השימושים סטנדרטים למחשב בייתי, משחקים(כבדים, לא בהכרח על הגדרות גבוהות, ולכן גם מעדיף שהמסך יהיה ברזלוציה רגילה), סרטים, אינטרנט וכו'.. אין צורך בשאר ציוד הקפי מעבר למסך. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ns,

אהלן, אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 ורוצה לקנות בקרוב מחשב שיריץ לי אותו הכי חלק שיש כולל אנטיאליאסניג ואנטיסרופיק 16 וכל הפילטרים שיש. אז מבחינת תקציב לא נראה לי שתהיה בעיה אבל חשוב לי שהוא ירוץ הכי טוב שאפשר . תודה . לא כולל מסך מקלדת ועכבר.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך כמובן... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 200 שקל פחות או יותר, אם זה ממש חשוב, אפשר גם טיפה יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט ואופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לנו מסך 17". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות …

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by nir9832,

1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב …

13. דרוש מחשב כולל מסך בעיקר לגיימינג, גלישה בנט ושימושים טיפוסיים בסגנון.. חשוב שהמחשב יהיה עמיד ממבחינת הספק, איכות חלקים ועמידות. אני יודע שהתקציב נמוך למדי, כך שאני לא מצפה לאיזה HIGH END. אז ככה, רצוי DUAL CORE איכותי כלשהו, הבנתי שהQUAD לא ישתלם לי בגלל חוסר הניצול שלו בינתים ופרט לכך, התקציב שלי לא מספיק.[עדיפות לאינטל] כונן קשיח 320GB,אין צורך ביותר. בנוגע לכ.מסך, בניתי על איזה 9800GT שאמרו לי שהוא חבל על הזמן, מה דעתכם? [יש לי עדיפות לNVIDIA 4 ג'יגה זכרון נראה לי אופטימלי. יש לי סט רמקולים 4.1, יש לוח אם עם כ.קול מובנה שיתמוך כראוי ב4.1? בניתי על מסך 20' רחב, אבל חבר שלי ממליץ לי בחום על יותר מזה, לדוגמא 22'..טוען כי ההבדל מטורף ותוספת המחיר שווה את זה. השתכנעתי, כך …

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. אנסה את מזלי שוב, אשמח מאוד לעזרה שלכם. 1.מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסותולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו- Light Room. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין :-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watch Dogs וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג למסך אחר. -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ori and the blind forest ,BioShock Infinite,PRAY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: LG W2353V-PF - LCD monitor - Full HD 1080p - 23" Dimensions (WxDxH) 21.9 in x 7.8 in x 16.4 in Aspect Ratio 16:9 Native Resolution Ful…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. Started by *R.S,

המחשב של חבר שלי שווק חיים קיצר הוא צריך מחשב חדש כמה שיותר מהר הוא צריך רק חומרה (מארז ותכולתו - יעני בלי ציוד היקפי, מסך וכדומה...) אבל בלי כוננים של דיסים/דיסקטים אין ממש דרישות מיוחדות תקציב 3000 שקל מחנות בחיפה! (רק בחיפה) פנדה / נעה / מרדנית / k.s.p .... הוא לא משחק במשחקי מחשב אבל צריך שיהיה לו כרטיס מסך נחמד... כי הוא פעם ב... משחק (לפעמים שכשבא לו...) שיהיה לו 80 / 120 GB מקום ו 512 / 1024 MB (רצוי ה1GB) לא מתוכנן OC !!! ככה שאפשר גם סתם לוח אם של intel (אם אפשר להכניס לתקציב e6300 אז טוב מאוד) הוא לא צריך מארז מעוצב וכדומה ככה שיהיה לו מספיק COMPUCASE 6A19 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני מעוניינת לקנות מחשב ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם.:-) אני צריכה מחשב ללימודים,אינטרנט, וסרטים שאני מורידה הרבה. חשוב לי שזה יהיה מחשב טוב מבחינת מהירות עבודה, אבל לא צריכה משהו משוכלל למשחקים כי אין לי צורך בזה. מבחינת מחיר- כמובן שעדיף לי כמה שיותר זול. לא צריכה מקלדת וגם לא מסך. אז מה אתם אומרים? תודה לכל מי שיענה.:-)

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. בלי ציוד נילווה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by אמיר בושרי,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיעבוד עם 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אם יש מארז…

21. Started by snail22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כותרת

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by Niros7a,

שלום לכולם, אני חדש פה, הגעתי לפורום הזה כי המליצו לי עליו. אמרו לי שיש פה אנשים רצינים שיכולים לעזור לי לבנות מחשב שמיועד למשחקים אז בבקשה אני צריך את העזרה שלכם, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב-משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המחשב צריך להריץ משחקים של היום היום כמו coh2,bf3,cod וגם שיריץ משחקים שיצאו בעתיד כמו bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה, טרי, הרגע יצא מהתנור. אני מבקר פה הרבה בזמן האחרון מאז שהתחלתי להתעניין במחשב חדש (סוף סוף אושר התקציב בממשלה) וחייב לכריז: אתר אחד המקצועיים בארץ, פשוט אין מילים! ועכשיו לעיקר: מחפש מחשב למשחקים חדשים שיעלו בקירוב ברזולוציה 1050X1400 (לא חייב CTYSIS ב-HIGH למרות שזה גם לא אפשרי). בנוסף אני מחפש לעשות OC לא מטורף בעתיד הלא רחוק ורוצה מפרט עם פוטנציאל ל-OC לא גדול. לאחר סקרי שוק רבים והשוואות הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 1295nis קירור למעבד: ZALMAN CNPS8700 LED 259nis לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R 627nis זיכרון: G.SKILL 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 4-4-4-12 298nis כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 8800GT 512MB 1243nis דיסק קשיח: W.D …

• 7 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.