עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nikosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. Started by Yuval Levy,

שלום חברים, המחשב ישמש לקולנוע ביתי וצריך להיות מסוגל לנגן קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K ו-HDR בצורה חלוקה. 1. מעדיף לנסות לחסוך ובהתחשב בזה שבעיקר הורדתי פריטים ממפרט של 3K, אני מאמין שגם אפשר. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח. 2. המחשב יתחבר למגבר Denon AVR-X1200W שתומך ב-4K ובפורמטי אודיו רבים ואליו מחוברים רמקולים של Tannoy. 3. המחשב יתחבר -כרגע- למסך Samsung UA58H5200AR ברזולציה של 1920x1080 אך ייתכן ובעתיד הקרוב המסך יוחלף ל-4K. 4. אין צורך בציוד היקפי - יש כבר מקלדת משולבת מעולה Logitech K830. 5. השקט חשוב בסולם של 1 עד 8: 6 (מניח שהרמקולים יגברו על רעש מהמחשב). 6. לא מתוכנן אובקרקלוק. 7. צ…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  4. שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  5. זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rad,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. אחרי שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי זוחל ומתיישן החלטתי לשדרג אותו: כרגע המפרט שלי הוא זה: HP Pavilion a6420.is Pegatron Benicia mainboard Mid-Size ATX Intel Core 2 Duo e4600 2.4ghz 2gb DIMM DDR2-666 NVIDIA Gefore 8500 GT WD Caviar 320GB המפרט כמעט זהה לזה שמוצג כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01479758&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3728844#N859 4 אני רוצה להחליף את ה motherboard ואת המעבד + להתקין זיכרון DDR3 4GB, בנוסף להתקין Corsair GT Series 60GB SSD שכבר קניתי עליו תהיה המערכת ההפעלה וה-WD הישן ישמש לאחסון. מסקירה קצרה שעשיתי, קיבלתי את הרושם שעדיף לקנות כבר מעבד Core i5 ולא את i3 או שאולי אני טועה. בכל אופ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. דרוש שידרוג - אני משאיר: מארז הק + ספק 400W , צורב DVD , דיסק קשיח(160 גיגה) יש לי מסך 19 די חדש (סמסונג 971P) , מקלדת, עכבר וכו' דרוש לוח + מעבד + זכרונות, אולי קרור ? ו כרטיס מסך שיוציא 2 יציאות בו זמנית אחת לצג ואחת לטלויזיה. אני מעדיף אינטל. לא בונה על OC שימושי המחשב בעיקר הם: לכמה חלונות אופיס במקביל ( וורד+אאוטלוק+ אכסל) ביחד עם אקספלורר - אינטרנט, ביחד עם צפיה בסרטים. לפי התשובה אדע אם אני בתקציב, או שיש צורך גם בשידרוג התקציב, או אולי יהיה עודף להחלפת דיסק? בתודה מראש י.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by Ramusus,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6, עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לשימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, למידה... התקציב הוא עד 3,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב שתהיה יציאת HDMI, על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אך לא נחוץ. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי פשוט: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by QV88,

אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!

13. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני צריך מפרט לשימוש יומיומי ומשחקים מדי פעם. -אין עדיפות לחברות כלשהן ברכיבים. -עדיפות למעבד מרובע ליבה. -עדיפות לכרטיס מסך סביר+ אם אפשרי. -המחשב צריך להחזיק לכמה שנים לכן נחוץ לנצל את כל התקציב(אפשר לחרוג טיפה אולי ב-300 שקל) -ייקנה בירושלים, עדיף חנות שנותנת את המחיר הכי טוב. (אני מכיר רק KSP ו-P-SEE, אם יש לכם עוד הצעות אל תחששו) תודה מראש! עריכה: ניסיתי לבנות שני מפרטים, אפשר חוות דעת עליהם?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  15. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. היי , אני רוצה להרכיב מחשב אשמח לכל עזרה... שימוש : יומיומי - רגיל , תכנות בקומפיילרים (בעיקר VS 10) , אפשרות לשחק בפיפא 2012 מסגרת תקציב : 3000 - גמיש דרישות / העדפות : מעבד - אינטל מינ' 4 ליבות פיזיות לוח אם - אינטל או גיגה ביט (נוטה לצ'יפסט P67) מארז - ??? כרטיס מסך - ATI או NVIDIA בנוסף חשובה לי מידת הרעש שתיווצר , השאר לשיקולכם המקצועי

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by zoozoo,

שלום רב לחברי הפורום, אני מתקשה להרכיב מפרט שיענה על הצרכים המגוונים שלי (המפרטים באתר לא בדיוק מתאימים). רצ"ב השאלון ממולא ואחריו כמה שאלות שעלו אצלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב די "פתוח". סכום של 6,000 ש"ח (ללא מסכים) נראה לי מספיק, אבל אם יש בכל זאת צורך - אפשר להרחיב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש בעיקר את התמורה הכי טובה לכסף, וממש אין הכרח לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית "כבדה" מאד. הכוונה לעבודה על שני מסכים גדולים, עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל (לרבות וורד עם הרבה…

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. לא דרוש שום ציוד היקפי, למעט צורב DVD. אפשר כמובן לרדת מהתקציב, לא לעבור. השימוש במחשב הוא בעיקר משרדי. קצת סרטי HD, ואולי משחקים לא משהו רציני. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט! לא יתבצע OC. חשוב מאוד שאופצית השדרוג תיהיה פתוחה. רצוי 4GB RAM ובנוסף יותקן עליו WINDOWS 7 בנוסף אני כבר לא מעודכן במה שהולך היום אבל ראיתי ששוב ממליצים על AMD, המעבדים החדשים שלהם באמת טובים?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שלום לכולם, אני ואישתי מחפשים לקנות מחשב עבודה חדש, בתקציב של עד 3000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, אבל נשמח להוציא פחות. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) ולפיתוח תוכנה (אקליפס, אולי קצת מטלב). חוץ מזה כנראה שנשתמש בו למחשב הורדות (יריץ איזה jdownloader או utorrent ברקע). צרכים מעבר: - אופציה לחיבור לשני מסכים. - שקט כמה שאפשר בעלות סבירה. מתוכנן שהמחשב ישאר פועל רוב הזמן. - חיבור wifi (אני מניח שזה די סטנדרטי) בשביל הרשת הביתית שלנו. - הרד דיסק גדול. חשבנו על 2TB. ליתר בטחון, אני ממלא את השאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח בלי ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא ל…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by petagoras,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by petagoras,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד ככלי עבודה למתכנת. אני רוצה לחבר שני מסכי 23 אינץ'. אמור להריץ הרבה אפליקציות וטאבים של הדפדפן במקביל (בעיקר:MS VS, Eclipse) בנוסף אמור להריץ עוד מערכת הפעלה על Virtual Machine בשעת הצורך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך... אשמח לגמור את זה ב-1,200 ש"ח או אפילו פחות, אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (כולל צפייה בסרטוני HD), יישומי OFFICE ו... זהו. בקיצור, שימושים בסיסיים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא (אם ממש חשוב אז 200-500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקמת שרתים,מחשבים וירטואליים,גלישה,צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.