עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל הניתן בגבולות התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3800 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים והייתי רוצה המלצה למפרט למשחקים מבוסס אמד (939 עם פיסי אקס..), עד 4500, עדיף אנפורס. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by spooky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים וצפיה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, arma, assasins creed, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש …

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by edenpk,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שכל המשחקים החדשים והכבדים ירוצו עליו חלק בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

7. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by etlsh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש קלות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות + משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). java etc לא משהו מטורף... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר דברים כמו heroes of the storm/heroes of newerth-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום אני חדש פה הגיע הזמן לקנות מחשב חדש המחשב שלי כבר לא סוחב אז הנה הפירוט של מה שאני צריך.. (שלא תגידו שאני לא קורא חוקים חח) לא מתוכנן OC , ללא מסך וציוד היקפי, מתוכנן בעיקר לאחים שלי אבל גם לאמא שלי בשביל עבודה משרדית ככה שצריך את הכונן דיסקטים הדפוק הזה. הסתובבתי קצת בפורום אז דברים שאני רוצה ללכת עליהם בטוח זה הדברים הבאים-- מעבד- QUAD 6600 כ.מסך 8800GT נראה לי יהיה טוב זיכרון פנימי 2G לפי מה שהבנתי 667 יהיה מספיק כי לא מתוכנן OC הארד דיסק- 320 למרות שתכלס גם 250 זה מעל ומעבר צורב DVD- לא מבין מזה שיהיה זול... ספק- הבנתי שצריך משהו של 450W הקושי העיקרי שלי זה בחירה של מארז וספק (וגם קירור אם צריך או לא) תעזרו לי לבחור ספק טוב ומארז טוב (במארזים אני בכלל…

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  11. שלום, הרבה זמן לא הייתי פה! פעם עם מישהו זוכר ביקשתי מפרט! הייתי אמור לקנות מחשב אבל התעודה שלי לא הייתה מספיק טובה(היה חסר לי נקודה)אז אבא שלי לא קנה לי.. עכשיו השגתי מספיק כסף ויש לי 4,000 ש"ח משלי אז התקציב הוא 4,000 ! ללא מסך,ללא צורב,וללא מקלדת עכבר רמקולים וכו'.. המחשב מיועד למשחקים,הורדות וקצת וורד ואינטרנט... תודה..

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן! אני צריך המלצה למפרט חזק למשחקים 'כבדים', שיריץ כמה שיותר דברים. צריך רק את הקופסא, לא צריך מסך ושטויות. המחשב לא יעבור שום OVERCLOCK. בתודה מראש חברים!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  13. אני משתמש במחשב בנוסף למשחקים גם באינטרנט, סרטים ומוזיקה - שימוש יומיומי. אין לי כל כוונה לעשות OC או להתעסק עם מודינג. אני לא רוצה מחשב מטורף, (התקציב גם לא מאפשר את זה במיוחד) אבל אחד שיחזיק כמה שנים טובות. עברתי כאן על כל מיני הצעות בפורום, וגם הלכתי לחנות מחשבים ליד הבית שלי ומשם הוצאתי מחירון. עד כמה שהבנתי מומלץ לקנות לצרכים שלי GF7600 GT, שבחנות עולה 860 שקל. לגבי מעבד, יש רשימה של שלושה דגמים של אינטל (כפולי ליבה,השאר לא ממש מעניין אותי) 2.6 ג'יגה שעולה 720 2.8 שעולה 820 ו3.2 שעולה 1300 לגבי AMD, יש רק דגם אחד שהוא כפול ליבה במחירון והוא AMD athlon 3800 ומחירו 1050 אני לא בדיוק יודע כמה כדאי להשקיע במעבד, וכמה ג'יגה הרץ מומלצים לצרכים שלי. זה הרי בכל זאת הפרש של …

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by StavBN,

1. התקציב הוא 4000 עד 4500 שקלים מקסימום. 2. מטרות המחשב היא למשחקים, להריץ על High את המשחקים הזמינים כרגע בשוק ושיהיו בעוד כשנה שנתיים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. העדפה לכרטיס מסך של ATI ולכונן קשיח של 500GB. 6. אם המארז יהיה מכוער אין לי בעיה, אני בכול מקרה לא רואה אותו. 7. אין צורך בהרכבה, אני מזמין ממקום שאני כבר מכיר והוא ירכיב לי, בנוסף, אין צורך במערכת הפעלה חוקית. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? אני משער שהכרטיס מסך ירעיש אבל אני עם אוזניות אז זה לא כל כך מפריע לי. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. משחקים, אולי בהמשך אני אקנה מסך של 1680 על 1050, לכן יש העדפה לכרטיס שיכול להריץ משחקים ברז' הזאת.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by treva42,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי כ-4 שנים שאני עם P4. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (Crysis, COD4, AC) ברזולוציה של 1024*1280. כנראה שלא אבצע OC, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל אני לא רוצה לחסום את האופציה הזאת לגמרי. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה וכו'. רצוי מאוד שיהיה שקט אך לא במחיר של פגיעה בביצועים. מחיר: עד 4500 ¤, אך אפשר חריגה של עד 500 ¤ אם זה יתן תוספת ביצועים משמעותית. המחשב ירכש ב-SkyPC ולכן אני מבקש שהמפרטים יהיו משם. אני מבקש שיהיה במפרט מעבד Quad, דיסק קשיח-חצי טרה, 4GB RAM, ומארז יפה וקריר שניתן יהיה לפתוח גם ללא מברג. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. שלום, כנראה בספטמבר(יומהולדת) אני אקנה מחשב חדש... השאלה שלי אם עד אז לא יהיו ירידות מחירים משמעותיות וכו... אם אתם ממליצים כן לקנות בבקשה שבמפרט יהיה גם מקלדת ועכבר ובלי מסך.. המחשב הוא בעיקר למשחקים ועריכה (לומד השנה עריכה עם תוכנות דיי כבדות) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by matonia,

אני צריך מחשב משרדי ומאותו מחשב לשדר רדיו! תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by djelectric,

חשוב שיהיה מבוסס ליבה Q6600... לעבודות תכנות ורינדור... חריגה של עד 300 שקלים.. *ללא כונן קשיח *ללא כונן אופטי *ללא ציוד היקפי אודה על הצעות

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב נייד. המחשב מיועד בעיקר לעבודות תכנות (אינטרנט,visual c# וכו'),ולעבודות וורד וכאלה(אין צורך להריץ משחקים בכלל!). מערכת הפעלה:xp/vista לא משנה. דיסק קשיח:לא צריך יותר מדיי מקום,מכיוון שזה אך ורק לעבודות תכנות (גם 40 גיג'ה יהיה מצויין). ניידות:רצוי שהמחשב לא יהיה ממש כבד אבל הוא גם לא צריך להיות במשקל נוצה. מסך:שלא יהיה מסך קטן. חשוב מאוד שהמחשב יוכל להריץ את התוכנות למתכנתים של מייקרוספט בלי תקיעות וכדומה(בצורה חלקה). אין דרישות מיוחדות נוספות. בקשר לתקציב:הכי נמוך שאפשר על פי הדרישות. אשמח להצעה למפרט,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. העדיפות היא לקבל לינק למחשב למכירה ולא להרכבה מחשב שיעבדו בו מעט משחקים כמו PES12, שישמש אותי להורדת וצפייה בסרטי HD, שירוץ טוב ושאוכל לבצע בו עבודה משרדית. התקציב 2.7 גמיש ממש מעט. אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה למסייעים!

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שלום לכולם, מחפש לקנות נייד לשימושים בסיסיים (אופיס אינטרנט סרטים). גודל מסך 14-15.6. חשוב שיהיה עם משקל נמוך, עד כמה שאפשר במסגרת גודל המסך והתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח, אפשר למתוח קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אלא אם ממש לא הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 אם זה ייתן הבדל ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בסיסית בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. צהריים טובים, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח. נשקול חריגה קטנה אם זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב עבור ילד בן 10. קצת אופיס ללימודים ואינטרנט. משחקים עד כמה שניתן. ברור שבתקציב הזה אין יכולות גיימינג מטורפות, ובשביל זה יש לו אקסבוקס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך 24 אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר בסיסיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. רק שלא יהיה טרקטור…

דיונים חדשים בפורומים