עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0 אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:) וסרטים ומוזיקה יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית) * גודל המסך? 13~14" * משקל רצוי? משו בסביבות ה2~2.5 קילו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה לי …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק עד 200 ש"ח ומדפסת משולבת פקס + דיו צבעוני נוסף עד 400 ש"ח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Ariel234156,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל באילת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית- Indesgin Photoshop illustrate 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. במחשב חדש, חזק, האם עדיף הארד דיסק אחד גדול - 4T או שניים של 2T? מדובר בהארד דיסק לאחסון, למחשב יש הארד דיסק של SDD נפרד עבור מערכת ההפעלה והתוכנות. היה לי דיסק של טושיבה, שמת אחרי חודש וחצי בערך. אשמח להמלצות על הארד דיסקים. תודה!

5. בעיקרון אני יודע מה אני רוצה, אבל יש לי כמה התלבטויות קטנות, ותמיד טוב לשמוע עוד דעות. לא צריך כרטיס מסך (GTX960 4GB עובר דירה), הארד דיסק כנ"ל, ולא צריך צורב. לשימוש כללי ופה ושם גיימינג FHD 60FPS. סביר שבעתיד אשדרג מסך וכרטיס מסך. אין תקציב מוגדר, יותר לכיוון המה הכי משתלם כרגע. סטודנט אז לא להגזים. חשבתי על זה: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 975 לוחות אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 424 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red CMK16GX4M2A2133C13R כמות: 1 - מחיר: ₪ 665 …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Dorange,

סתם בשביל הכיף, להלן המפרט: מעבד: core i7 - 920 קירור למעבד: thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte ex58-extreme זכרון: 12gb מחולק ל2gb*6 בערוץ משולש (tripple channel), מדובר בDDR3 בתדר 1333MHZ עם צלעות קירור. מאיץ גרפי: readeon HD4870x2 עם 2gb של vram אחסון קשיח: 2x1TB caviar green במערך raid0 + שני דיסקים קשיחים (500GB , 1.5tb) לגיבוי פנימי. קיים גם תא קדמי להכנסת דיסק קשיח בלייב של thermaltake. צורב DVD של ASUS בקרת מאווררים קדמית עם 4 חיישני חום פנימיים ומסך בקדמת המארז עם שליטה על מהירות מאווררים ותצוגת טמפרטורה. מארז HAF932 של COOLERMASTER ספק כח: corsair TX850 טמפרטורות מEVEREST: כמה שווה העסק הזה? (למחשב יש כבר כמה שנים בקילומטראז' אבל הוא שמור ברמה גבו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי כרגע מסך SONY SDM-HS95 שהוא כאמור 19''. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש והיא ראתה את ההצעה הבאה באינטרנט ומתלבטת אם לקנות: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7699845 היא סטודנטית והשימושים היחידים שלה במחשב יהיו אינטרנט וכתיבת עבודות. ההצעה הזו שווה? ואם יש לכם להציע משהו אחר טוב יותר עד 2500ש"ח אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי חברה. יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. יש לי וינדוס 8. i7 של asus. בזמן האחרון החלונות הפתוחות על המחשב מתחילות להתחלף בינם ולבין עצמם בלי שאני נוגע בהן. זה מאוד מעצבן... אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא למחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח: מארז: Gigabyte MIB T5140 לוח אם: Asus AT3N7A-i זיכרון: Corsair/OCZ 2*1GB CL5 עם קירור פסיבי דיסק קשיח: WD3200AAKS צורב: Asus DRW-24B1ST הדילמה היא שהמארז מגיע עם ספק כוח חיצוני של 60W ואני חושש שההספק של הספק לא יספיק כדי להפעיל את המחשב בצורה תקינה. האם החששות שלי מוצדקים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Kitzony,

שלום אנשים אוקי אמרתי לכם שאני יחזור באוקטובר בקשר למפרט אז כחה אסור לי לחרוג בשקל אפילו הדיף שיהיה פחות יש לי חשיבה ל SLI בעתיד מפרת לגרפיקאי חשיבה לOc חשבתי על רפתור אולי אבל זה לא כל כך מסתדר לי עם המחירים. ללא ציוד היקפי חוץ מרמקולים 7.1 0 3158 Antec Super Lanboy Aluminium Case 520.00 ¤ 1 520 ¤ 1 7208 NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 270.00 ¤ 1 270 ¤ 2 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 3 7296 Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 320.00 ¤ 1 320 ¤ 4 121 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 540.00 ¤ 1 540 ¤ 5 7021 DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1320.00 ¤ 1 1320…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני בונה מפרט לחבר שלי ב- 7000 ש"ח. המטרות שלו הוא משחקים ושמיעת מוזיקה בעיקרון. 1100 הולך למסך של ויוסוניק va172 או משהו כזה (זה שהיה בידיעות אחרונות) ועוד בערך 700 אולי יותר לרמקולים creative i-trigue 3300. ככה שנשארו 5200 ש"ח למחשב עם עכבר ומקלדת. הצעתי לחבר שלי את ה- 6600gt כיוון שהוא רוצה כרטיס לשנתיים בערך ואז לקנות איזה mid-end חדש שיצא אז(זאת אומרת שהוא צריך ספק חזק אני חושב). חשבתי על משהו כמו: Amd athlon 62 bit 3000 winchester מעבד nforce 4 של ג'יגה בייט (הרגיל, לא האולטרה) לוח אם geforce 6600gt של איזו חברה כלשהיא (לא נראה לי שצריך את זה עם האוברקלוק כי הוא יחליף כרטיס עוד שנתיים אבל מה שנראה לכם) W.D 160 GB Sata הארדיסק Logitech MX 510 עכבר Genius KB-21E (סתם …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1 x inS_MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 47.08 ש"ח 55.56 ש"ח 1 x inS_ASUS CD-ROM X52 121.64 ש"ח 143.53 ש"ח 1 x inS_PINE FM-3621-21 (ESS2818) 56K - PCI 82.40 ש"ח 97.23 ש"ח 1 x inS_WD 40GB-8MB-7200RPM ATA100 396.30 ש"ח 467.63 ש"ח 1 x inS_256MB TwinMos DDR PC2700/333 211.88 ש"ח 250.02 ש"ח 1 x inS_PowerColor RADEON 9100 - 64MB DDR - OEM 372.75 ש"ח 439.85 ש"ח 1 x inS_AMD Athlon XP 1700+ Tray 309.97 ש"ח 365.77 ש"ח 1 x ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 533.63 ש"ח 629.68 ש"ח 1 x inS_COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 278.58 ש"ח 328.73 ש"ח סך כול ההזמנה: עלות הפריטים ללא מע"מ: 2,354.24 ש"ח מע"מ: 423.77 ש"ח ללא משלוח (ללא משלוח, אגיע לקחת): 0.00 ש"ח …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by unitech,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by lior1111,

טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב ACER Aspire V3-572G-7609 מפרט מהאתר הרשמי: http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MNJAA.002 על פניו, המפרט שלו נראה לא פחות ממושלם, ואני מעוניין מאוד לקנות אותו. מישהו יכול להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו? אני מצפה ממנו מן הסתם להתמודד יפה עם משחקים בין היתר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש. המטרה לקנות מחשב איכותי שמתאים לצרכים שלי עם תקציב המינמלי ביותר הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, כמדיה סנטר, לעריכת וידאו ביתית לעתים, למשחקים ולתכנות(סטודנט למדעי המחשב). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- המחשב ישמש להרצת משחקים בכ-100 שעות בשנה. משחק עתידי שהמחשב ידרש להריץ אותו יהיה כנראה gta v, בנוסף למשחקי אסטרטגיה איכותיים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- עד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by שועל האש,

של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום ,צריך את עזרתכם לבניית מפרט עם בסיס טוב ,שבו לא ייכלל מסך,לא צורב,ולא מקלדת. כרטיס המסך שיהיה פשוט ,לצורך שידרוג בקיץ להחלפה בכרטיס מסך מפלצתי. אז מחכה להצעות מפרטים שלכם,תודה!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KoDkOd,

היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה משרדית,לימודים,גלישה. מסך 13'. חשוב לי יציאת HDMI ויציאות USB (אם SS אז מה טוב). קראתי ביקורות על הDELL V131 והתלונה העיקרית שלו היא על הצג ,אישית לא יצא לי לראות אותו. ישנם אלטרנטיבות אחרות בשוק בטווח מחירים הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.