עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CyborgRAT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by dorratz,

שלום רב, שלום רב, אני צריך מפרט למשחקים ב-10000 ש"ח. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח 80GB כונן קומבו(DVD וצורב משולב) מארז אני לא צריך מסך או כל ציוד הקפי.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by faxE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by gilzissu,

ניסיתי לחפש פה אבל כל פעם היה משהו קטן שלא התאים למה שאני צריך. אני אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט בתקציב של עד 4500 (אם זאת חריגה של 50 או 100 שקל זה שטויות). השימוש העיקרי הוא משחקים. ללא מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. שלום לכולם, קיים מעבד- intel core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח kFiR91
    Started by אורח kFiR91,

שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  8. שלום, לאחר חמש שנים של חוויות המחשב הקודם שלי נפטר מזקנה ולכן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב בעיקרו מיועד למשחקים, כי יש לי הרבה מה להלשלים. התקציב הוא עד 4500-5000 שקלים באשראי, פחות או יותר באזור הזה. אין צורך בציוד היקפי כגון מסך, מקלדת וכ'ו. כונן DVD יש לי, אך מדובר באחד מלפני 3 שנים ככה שאני לא יודע אם יש צורך להחליף. לגבי העדפה לחברה באמת שאין לי מושג, לכן אני שואל כאן. כמו כן, דברים כמו עיצוב המחשב חשובים לי פחות, העיקר הביצועים. התקנה והרכבה כל עוד היא לא חורגת מהתקציב למה לא? יחסוך לי כאב ראש, כי אני לא מבין כלכך בעניין. כל עוד המחשב חזק OC לא מתוכנן. חשוב לי, שהמחשב יריץ לי משחקים כמו שצריך גם בעוד שנה +. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by tal.t,

היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. שלום אנשים! אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח המפרט לא צריל לכלול מערכת הפעלה והרכבה. אבל כולל ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) וכולל כונן פלופי! כמו כן לא כולל מסך!! תודה ניר

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by Ivgi720,

שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם , כמו שצויין המחשב הוא סלוני (HTPC) ולכן כדאי שיבוא עם מארז אסטטי, לא חייב כרטיס טלויזיה אבל אם נכנס במסגרת התקציב אז זו תהיה תוספת נחמדה, כמובן שנדרשים עכבר ומקלדת אלחוטיים, ברצוני לציין שיש ברשותי מחשב שמריץ משחקים על המסך (COD4 COD5 CRYSIS WARHEAD וכו') בהצלחה מרובה, אך סרטי HD לפעמים קטועים כלומר Frame Rate נמוך מאוד, והמפרט שלו הוא: p-35 ep35c ds3r 2G corsair 800Hz c2d 6400 8800 GT Antec 430 WD 750 & 500 השאלה שלי היא כזו: אם לדעתכם ה frame rate הנמוך הוא תוצאה דרישות חומרה לא תואמות, אשמח למפרט תואם, ואם לא האם עדיף לקנות שוב את אותו המפרט ובכסף שאחסוך ניתן לקנות מארז וציוד היקפי יותר טוב? תודה רבה לכולם Bull

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. ציוד היקפי לא חובה. שיהיה לפחות GIGA זיכרון פנימי כרטיס מסך טוב יחסית ומעבד ולוח אם טובים. אני סבור שאפשר להרכיב מפרט מעולה ב3000 אבל המקסימום הוא 3500. השימושים: משחקים קלים מבחינה גרפית, אינטרנט וקצת פוטושופ ודומיו. תודה.

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, אני צריך רק את המארז ומה שבתוכו. לא מתוכנן OC. מסך כרגע 19 ומתוכנן 22 בשנה הקרובה. אשמח לקבל הצעות מ-KSP בגלל שהחנות קרובה אלי ויש לי ניסיון איתם, אבל זה לא חובה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. דרוש מפרט למשחקים כבדים, ב6K כולל ציוד הקפי מקלדת, עכבר (אפשר סט אלחוטי של מיקרוסופט) ורמקולים(2.1 - לא חייב משהו מפציץ שתיהיה איכות מספקת), מסך 22". אני אישית מעדיף מTMS.. עוד דבר, אני מעדיף שתביאו מעבד 4 ליבות (+OC) וקירור למעבד חזק, לוח אם עם אפשרות לSLI (כמו Asus P5N-D) ספק עם הספק גבוה בשביל לפתוח אפשרויות שידרוג קלות יותר בעתיד. מארז גדול ומאוורר, עדיף כמה ששקט (אמור להיות באותו החדר עם עוד מחשב..) כונן קשיח של 1TB זיכרון 4GB לא פחות. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by VortexD,

מסך אני מתכנן על 2007WFP כרטיס מסך 8800GTS אוברקלוק קטנטן אם אפשר שהמפרטים יורכבו מחנויות באזור הצפון תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by kobiperez,

שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד (5 שנים) שהפסקתי לשחק אני מעוניין לחזור לתחביבי הישן. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב שיאכל את כל מה שאני אזרוק עליו. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים אין לי פרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש ספק HEC 400 TRT יש HD 160GB WD SATA בעקרון לא מתוכנן OC אבל שתהיה אופציה לOC קטן המסך הוא LCD 32 TOSHIBA HD READY ברזולוציה של 1366X768 חשבתי על המפרט הזה: Intel Pentium Dual-Core E2160 1.8GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU Tray ¤399 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 ¤990 GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 ¤512 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2302 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ הקטע שהוא רוצה מארז יפה עם חלון ולדים וכדי להשאיר עוד תקציב למארז השאלה אם 3850 עם 256MB יספיק למסך הזה או שלא כדאי להתפשר בזכרון של הכ.מסך?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by roy_4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Ubuntu,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מקסימום בלי חריגות משמעותיות 3500 שח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ו פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך לעריכה גרפית, תקציב: 1000 שח. נוטה לכיוון 2333SW של SAMSUNG כי יש לו פאנל TFT, תגידו לי אם זו בחירה נכונה. כעיקרון המסך צריך להיות 22" וזה דגם ספציפי שחשבתי עליו. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך שום דבר מ…

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים