עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by LiL Gangster,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל, אבל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20 אינץ' 1600*900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת חדשים ויותר ישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by moshe1x,

שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nati.menash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…

5. המחשב מיועד לילד בן 12 בערך למשחקים 1. התקציב כ 4000 ש"ח 2. המחשב מיועד למשחקים 3. ללא מסך אך עם עם שאר הציוד ההקיפי 4. לא דרוש כרטיס קול ייעודי (מובנה מספיק) 5. אין העדפה לחברה או חלקים מסויימים 6. אין צורך בעיצוב מיוחד, אם יש עדיף מארז עם גישה נוחה יחסית 7. מערכת הפעלה חוקית והרכבה במעבדה דרושים לא מתוכנן OC, והמחשב מיועד למשחקים מהשנה האחרונה ואפשרות להתאים לשנה קדימה.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  6. בשעה טובה ומוצלחת החלטנו לקנות מחשב חדש!!! אני מסתכל בפורומים שלכם כבר כמעט חצי שנה ואני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד מהמקצועיות והעזרה שאתם מעניקים פה למקשים... לכן החלטתי גם לבקש את עזרתכם. (אני יודע שזה יצא קצת ארוך אבל אני מקווה שתוכלו בכל אופן לעזור לי). חלק א - המפרט המפרט שברצוני לקנות חייב לענות לדרישות הבאות: * כל המפרט חייב להכנס בתקציב של עד 4500 ש"ח בלי חריגות. * על המחשב לכלול את כל הרכיבים חוץ מציוד הקפי + צורב. * הדרישה הגבוהה ביותר שעל המחשב יהיה לעמוד בה היא משחקים (שעלולים להיות כבדים). * המפרט צריך להיות מחברת TMS (פרטים בהמשך). * בתקציב הזה לפי מה שידוע לי לוקחים מעבד אינטל ואכן לשם השאיפה * אין צורך ביותר מ 250 GB בדיסק הקשיח (למרות שלא נראה לי רלוונטי ל…

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. Started by baraksol1,

חברים אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, התקציב שלי כרגע הוא בסביבות 7-7.5K. הוא לא מיועד ל OC ולא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע. המחשב גם חייב להיות מסוגל לעמוד ברשת של 220V אבל גם של 110V המארז חייב להיות כזה שנוח לקחת אותו ולעלות איתו במדרגות (חלק מהעבודה שלי) מסך LCD חובה, לפחות 19' אם אפשר להמליץ לי על מפרט מתאים, ללא מסך ועם מסך, אני מודה לכם מראש לגבי הדרישה של 220/110, זה דרישה די קריטית ואי אפשר להתפשר עליה

10. היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by CyborgRAT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by dorratz,

שלום רב, שלום רב, אני צריך מפרט למשחקים ב-10000 ש"ח. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח 80GB כונן קומבו(DVD וצורב משולב) מארז אני לא צריך מסך או כל ציוד הקפי.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by faxE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by gilzissu,

ניסיתי לחפש פה אבל כל פעם היה משהו קטן שלא התאים למה שאני צריך. אני אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט בתקציב של עד 4500 (אם זאת חריגה של 50 או 100 שקל זה שטויות). השימוש העיקרי הוא משחקים. ללא מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. שלום לכולם, קיים מעבד- intel core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח kFiR91
    Started by אורח kFiR91,

שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. שלום, לאחר חמש שנים של חוויות המחשב הקודם שלי נפטר מזקנה ולכן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב בעיקרו מיועד למשחקים, כי יש לי הרבה מה להלשלים. התקציב הוא עד 4500-5000 שקלים באשראי, פחות או יותר באזור הזה. אין צורך בציוד היקפי כגון מסך, מקלדת וכ'ו. כונן DVD יש לי, אך מדובר באחד מלפני 3 שנים ככה שאני לא יודע אם יש צורך להחליף. לגבי העדפה לחברה באמת שאין לי מושג, לכן אני שואל כאן. כמו כן, דברים כמו עיצוב המחשב חשובים לי פחות, העיקר הביצועים. התקנה והרכבה כל עוד היא לא חורגת מהתקציב למה לא? יחסוך לי כאב ראש, כי אני לא מבין כלכך בעניין. כל עוד המחשב חזק OC לא מתוכנן. חשוב לי, שהמחשב יריץ לי משחקים כמו שצריך גם בעוד שנה +. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by tal.t,

היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. שלום אנשים! אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח המפרט לא צריל לכלול מערכת הפעלה והרכבה. אבל כולל ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) וכולל כונן פלופי! כמו כן לא כולל מסך!! תודה ניר

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by Ivgi720,

שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם , כמו שצויין המחשב הוא סלוני (HTPC) ולכן כדאי שיבוא עם מארז אסטטי, לא חייב כרטיס טלויזיה אבל אם נכנס במסגרת התקציב אז זו תהיה תוספת נחמדה, כמובן שנדרשים עכבר ומקלדת אלחוטיים, ברצוני לציין שיש ברשותי מחשב שמריץ משחקים על המסך (COD4 COD5 CRYSIS WARHEAD וכו') בהצלחה מרובה, אך סרטי HD לפעמים קטועים כלומר Frame Rate נמוך מאוד, והמפרט שלו הוא: p-35 ep35c ds3r 2G corsair 800Hz c2d 6400 8800 GT Antec 430 WD 750 & 500 השאלה שלי היא כזו: אם לדעתכם ה frame rate הנמוך הוא תוצאה דרישות חומרה לא תואמות, אשמח למפרט תואם, ואם לא האם עדיף לקנות שוב את אותו המפרט ובכסף שאחסוך ניתן לקנות מארז וציוד היקפי יותר טוב? תודה רבה לכולם Bull

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  25. ציוד היקפי לא חובה. שיהיה לפחות GIGA זיכרון פנימי כרטיס מסך טוב יחסית ומעבד ולוח אם טובים. אני סבור שאפשר להרכיב מפרט מעולה ב3000 אבל המקסימום הוא 3500. השימושים: משחקים קלים מבחינה גרפית, אינטרנט וקצת פוטושופ ודומיו. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.