ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם... אז ככה, מעוניין לקנות מחשב ולהרכיב עצמאית, לא חשוב מאיפה. אשמח לקבל המלצות. 1. תקציב: 3000 ש"ח מזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים ובטלויזיה, הורדות, תכנות, עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים כבדים 3. ציוד הקפי: מסך 20'-22', מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: שאר הדברים שלא רשומים 5. העדפות: אני חושב ללכת על מערכת מבוססת E5200 6. קירור ועיצוב: אין העדפות 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך 8. צרכים מיוחדים: 9. שקט: שיהיה שקט 10. OC: לא הכרחי 11. משחקים: שנים לא שיחקתי אז קשה לומר, כנראה GTA ומשחקי יריות
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כותרת, תקציב: 9000-9500, הבקשה היחידה שהחנות תקבל במזומן וצ'קים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל כרטיס מסך נפרד, מארז, ספק, מקלדת, עכבר, מסך, DVD. צורב לא חובה - אבל אשמח להמלצה, מעבר למסגרת התקציב הספציפי הזה, במידה וזה כן יהיה רלוונטי. רצוי כמה שיותר קרוב ל-2,000 ורק אם אין ברירה, או שמדובר ביתרון משמעותי ביותר, אז עד 2,500. תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עם מסך (רצוי מאוד LCD) ,כונן DVD, צורב (רצוי DVD), עכבר+מקלדת (לא אלחוטיים) וכו' שימושים סטנדרטיים (צריבות, גלישה באינטרנט וכו'), אך עם זאת, חשוב מאוד שיהיה מוכן למשחקים עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל. חשבתי ללכת לכיוון של סמפרון 754, אבל אשמח לקבל עיצות לכל כיוון אפשרי שייתן את המקסימום בתקציב הנ"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב ואני עדין מתלבט המון איזה ולכן אני זקוק לעזרה שלכם .... המחשב יהיה מיועד בעקר למשחקים לדרישות הכי גבוהות שיש מחשב חזק נורא למשחקים וגם שיהיה מחשב טוב לעריכה האםמ ספיק 2 ליבות? ללא oc מסך 19 אינץ ללא ציוד היקפי ! אז עכשיו שני מפרטים שאני מתלבט בבקשה תעזרו לי ואם יש מה לשפר ולתקן תאז תעזרו לי לפי מה הבנתי ה- e8500 טוב יותר במשחקים ובכללי מה- 940 phenom? מפרט 1: AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1295 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA780G-UD3H AM2, יחידות 1 ¤530 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1740 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤335 http://www.tmsfox.co.il/produc…
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חברים נכבדים שלום רב דרוש מפרט למחשב כדלקמן: עיקר הייעוד של המחשב הוא שימוש באינטרנט ובמשחקים שאינם דורשים את הרמה הגראפית הגבוהה ביותר: פיפא 2012, FM 2012 וכו'. יש לקחת בחשבון שהייתי מעוניין שהמשחקים יעבדו ללא בעיות גם בטווח סביר בעתיד. תקציב של 2.5K, אין צורך בציוד היקפי. כמו כן, רציתי לדעת היכן מומלץ לרכוש את המחשב ובכלל על אילו בעלי מקצוע אמינים ומקצועיים הייתם ממליצים באזור המרכז/שרון (במידה שלא נהוג בפורום למסור מידע כזה בפוסט, הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי בהודעה פרטית). תודה רבה על הסיוע.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט כמו שרשמתי בוכתרת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. MATLAB באופן כבד לפרנסה, הרצת מטריצות של 30*300 אלף תאים! 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך בסביבות 24" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לפי דעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מעבד לוח אם זכרון דיסק קשיח צורב דיוידי כרטיס מסך מארז ספק כח שיהיה מקורר היטב ושקט כמה שיותר תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תרכיבו לי בבקשה מחשב עם מעבד של אינטל, המחשב לא אמור לכלול כונני דיסקים ודיסקטים, כרטיס קול כרטיס מסך ומסך
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2600 ש"ח בערך, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, המחשב עצמו אני קונה בלי כונן אופטי, ובלי דיסק קשיח והוא אמור להריץ משחקים, ולצפות בסרטים באיכות HD. והנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ₪594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7400 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 1024MB DDR3 PCIe ₪714 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4851GD3VB מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪154 כמות:1 http://www.sky…
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש בזכות העזרה שלכם (המפרט בצד ימין), ובאתי כדי להתייעץ בעוד אחד אבל למשחקים לדוד שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100, רק אם באמת יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (Full HD) אינטרנט וכל זה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Need for speed, GTA, Battlefield 3 ועוד כל מיני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל, אבל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20 אינץ' 1600*900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת חדשים ויותר ישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בן 12 בערך למשחקים 1. התקציב כ 4000 ש"ח 2. המחשב מיועד למשחקים 3. ללא מסך אך עם עם שאר הציוד ההקיפי 4. לא דרוש כרטיס קול ייעודי (מובנה מספיק) 5. אין העדפה לחברה או חלקים מסויימים 6. אין צורך בעיצוב מיוחד, אם יש עדיף מארז עם גישה נוחה יחסית 7. מערכת הפעלה חוקית והרכבה במעבדה דרושים לא מתוכנן OC, והמחשב מיועד למשחקים מהשנה האחרונה ואפשרות להתאים לשנה קדימה.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטנו לקנות מחשב חדש!!! אני מסתכל בפורומים שלכם כבר כמעט חצי שנה ואני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד מהמקצועיות והעזרה שאתם מעניקים פה למקשים... לכן החלטתי גם לבקש את עזרתכם. (אני יודע שזה יצא קצת ארוך אבל אני מקווה שתוכלו בכל אופן לעזור לי). חלק א - המפרט המפרט שברצוני לקנות חייב לענות לדרישות הבאות: * כל המפרט חייב להכנס בתקציב של עד 4500 ש"ח בלי חריגות. * על המחשב לכלול את כל הרכיבים חוץ מציוד הקפי + צורב. * הדרישה הגבוהה ביותר שעל המחשב יהיה לעמוד בה היא משחקים (שעלולים להיות כבדים). * המפרט צריך להיות מחברת TMS (פרטים בהמשך). * בתקציב הזה לפי מה שידוע לי לוקחים מעבד אינטל ואכן לשם השאיפה * אין צורך ביותר מ 250 GB בדיסק הקשיח (למרות שלא נראה לי רלוונטי ל…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, התקציב שלי כרגע הוא בסביבות 7-7.5K. הוא לא מיועד ל OC ולא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע. המחשב גם חייב להיות מסוגל לעמוד ברשת של 220V אבל גם של 110V המארז חייב להיות כזה שנוח לקחת אותו ולעלות איתו במדרגות (חלק מהעבודה שלי) מסך LCD חובה, לפחות 19' אם אפשר להמליץ לי על מפרט מתאים, ללא מסך ועם מסך, אני מודה לכם מראש לגבי הדרישה של 220/110, זה דרישה די קריטית ואי אפשר להתפשר עליה
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-