עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itaybill,

אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  2. שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מסוגל להריץ מכונה וירטואלית באופן חזק ומהיר (כיום זה ספציפית בשביל פיתוח לאנדרואיד, אבל גם בכללי, אם אצטרך להריץ עליו לינוקס וכאלה). מבחינת שאר הדברים - הצרכים שלי מינימליים יחסית. אשמח אם יהיה מסוגל גם להריץ משחקי מחשב בסיסיים כמו דוטא (לא משחקי מחשב חדשים), וכמובן, שיכלול שימושים משרדיים - אינטרנט, אופיס וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, למעט אולי מסך אם יש הצעה טובה כלשהי (אני שוקל לעבור ל2 מסכים)…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. לא רלוונטי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 1500-200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוכן לשמוע את כל ההצעות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לשמוע את כל ההצעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב הרכבה, WIN 7 אפשר בנוסף לתקציב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בת"א, מעדיף חנות באזור המרכ…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!

8. אז ככה אני צריך מחשב שקט ככול שניתן המשחקים הם בעיקר mu nfs fifa וכ"ו לא כל כך משחקים כבדים הייתי אומר לא צריך יותר מ320G בהתחלה חשבתי על 4G ראמ אבל לא יודע אם יש צורך ממשי כרגע לא צריך רמקולים צורב צריך מסך - לא יודע אם אני יתחבר ל wide כל כך אז מסך 19 איכותי נראה לי אופציה טובה יותר לוח אמ - אין לי צורך ברייד או בכל פונקצייה אחרת רק שיהיה אמין oc- המשחב כנראה יקנה מtms וחשבתי לתת להם לעשות oc ...כמובן לא משהו מפלצתי אז לקחת את זה בחשבון מקלדת - לא יותר מLogitech molimedia ועכבר יש לי כבר g5 אז תודה מראש

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אפשרות חריגה של 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Web. ברגיל מריץ חצי מיליון טאבים בשניים-שלושה דפדפנים נפרדים, PHPStorm, מכונה וירטואלית אחת או שתיים שמריצות Ubuntu Server (LAMP). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD או כונן קשיח (מועברים מקיים). - המארז הנוכחי שלי הוא P182, ואני יכול להמשיך להשתמש בו, אבל אשמח לשמוע המלצות גם על מארז חדש. אני אוהב עיצוב סולידי כמו של ה-P182 או סדרת…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by Mr-Snow,

שלום רב לכולם... אז ככה, מעוניין לקנות מחשב ולהרכיב עצמאית, לא חשוב מאיפה. אשמח לקבל המלצות. 1. תקציב: 3000 ש"ח מזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים ובטלויזיה, הורדות, תכנות, עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים כבדים 3. ציוד הקפי: מסך 20'-22', מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: שאר הדברים שלא רשומים 5. העדפות: אני חושב ללכת על מערכת מבוססת E5200 6. קירור ועיצוב: אין העדפות 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך 8. צרכים מיוחדים: 9. שקט: שיהיה שקט 10. OC: לא הכרחי 11. משחקים: שנים לא שיחקתי אז קשה לומר, כנראה GTA ומשחקי יריות

12. כותרת, תקציב: 9000-9500, הבקשה היחידה שהחנות תקבל במזומן וצ'קים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כולל כרטיס מסך נפרד, מארז, ספק, מקלדת, עכבר, מסך, DVD. צורב לא חובה - אבל אשמח להמלצה, מעבר למסגרת התקציב הספציפי הזה, במידה וזה כן יהיה רלוונטי. רצוי כמה שיותר קרוב ל-2,000 ורק אם אין ברירה, או שמדובר ביתרון משמעותי ביותר, אז עד 2,500. תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. עם מסך (רצוי מאוד LCD) ,כונן DVD, צורב (רצוי DVD), עכבר+מקלדת (לא אלחוטיים) וכו' שימושים סטנדרטיים (צריבות, גלישה באינטרנט וכו'), אך עם זאת, חשוב מאוד שיהיה מוכן למשחקים עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל. חשבתי ללכת לכיוון של סמפרון 754, אבל אשמח לקבל עיצות לכל כיוון אפשרי שייתן את המקסימום בתקציב הנ"ל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by lexsus,

שלום אני מעונין לקנות מחשב ואני עדין מתלבט המון איזה ולכן אני זקוק לעזרה שלכם .... המחשב יהיה מיועד בעקר למשחקים לדרישות הכי גבוהות שיש מחשב חזק נורא למשחקים וגם שיהיה מחשב טוב לעריכה האםמ ספיק 2 ליבות? ללא oc מסך 19 אינץ ללא ציוד היקפי ! אז עכשיו שני מפרטים שאני מתלבט בבקשה תעזרו לי ואם יש מה לשפר ולתקן תאז תעזרו לי לפי מה הבנתי ה- e8500 טוב יותר במשחקים ובכללי מה- 940 phenom? מפרט 1: AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1295 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA780G-UD3H AM2, יחידות 1 ¤530 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1740 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤335 http://www.tmsfox.co.il/produc…

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  17. שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. חברים נכבדים שלום רב דרוש מפרט למחשב כדלקמן: עיקר הייעוד של המחשב הוא שימוש באינטרנט ובמשחקים שאינם דורשים את הרמה הגראפית הגבוהה ביותר: פיפא 2012, FM 2012 וכו'. יש לקחת בחשבון שהייתי מעוניין שהמשחקים יעבדו ללא בעיות גם בטווח סביר בעתיד. תקציב של 2.5K, אין צורך בציוד היקפי. כמו כן, רציתי לדעת היכן מומלץ לרכוש את המחשב ובכלל על אילו בעלי מקצוע אמינים ומקצועיים הייתם ממליצים באזור המרכז/שרון (במידה שלא נהוג בפורום למסור מידע כזה בפוסט, הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי בהודעה פרטית). תודה רבה על הסיוע.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך מפרט כמו שרשמתי בוכתרת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. MATLAB באופן כבד לפרנסה, הרצת מטריצות של 30*300 אלף תאים! 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך בסביבות 24" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לפי דעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  20. מעבד לוח אם זכרון דיסק קשיח צורב דיוידי כרטיס מסך מארז ספק כח שיהיה מקורר היטב ושקט כמה שיותר תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תרכיבו לי בבקשה מחשב עם מעבד של אינטל, המחשב לא אמור לכלול כונני דיסקים ודיסקטים, כרטיס קול כרטיס מסך ומסך

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי תקציב של 2600 ש"ח בערך, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, המחשב עצמו אני קונה בלי כונן אופטי, ובלי דיסק קשיח והוא אמור להריץ משחקים, ולצפות בסרטים באיכות HD. והנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ₪594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7400 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 1024MB DDR3 PCIe ₪714 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4851GD3VB מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪154 כמות:1 http://www.sky…

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by elioz5,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש בזכות העזרה שלכם (המפרט בצד ימין), ובאתי כדי להתייעץ בעוד אחד אבל למשחקים לדוד שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100, רק אם באמת יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (Full HD) אינטרנט וכל זה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Need for speed, GTA, Battlefield 3 ועוד כל מיני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.