ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין במחשב לפינת משחקים/טלוויזיה שיהיה פעיל ברצף להרצת משחקים באיכות גרפיקה גבוהה, גלישה באינטרנט ונגינת סרטים לטלוויזיה אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/ תודה חנן
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לפורום. אני מקווה שעמדתי בסטנדרטים של נושא תקין, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן... בכל אופן, אני כרגע גר בארה"ב, ואני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב להרכבה עצמית (אני שוקל להזמין את הרכיבים מ- newegg, למשל). אני כבר מעט לא בקיא בכל החידושים האחרונים ובכל המגמות האחרונות, ולכן אני אודה לכם מאד על כל עזרה והצעה. אמנם מדובר בהרכבה ראשונית, ועדיין אין לי אפילו דגמים של רכיבים שאני מעוניין בהם, אבל אני מקווה שעל סמך ההצעות שלכם אני אוכל לגבש מפרט הולם. המפרט הדרוש הוא בתחום ה- 1200$, כשחריגות לשני התחומים יתקבלו בהבנה (ננסה לא לחרוג מה- 1500$, ברשותכם). יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים), כאשר רמקולים ייתכן ואני אקנה בשלב מאוחר יותר. שימושי המערכת העיקריים: 1. עריכה גרפית בינו…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Tomb Raider, FIFA, Rome II Total War ובתקווה כל משחק טוב בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Syncmaster 2450 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בסביבות ה4500 ש"ח (ניתן להתגמש במידת מה בלית ברירה) למשחקים. אני משתמש כבד, אבל אני משחק פחות בFPS ויותר בMMORPGS, כך שהוא פחות תובעני בגרפיקה (המשחקים הכי כבדים על המערכת שאני משחק הם בסגנון Assassin's Creed). הייתי רוצה, במידת האפשר, מחשב שיספק אותי לכמה שיותר שנים, ויש סיכוי שאצטרך לכלול במחיר מסך, ואם זה אכן המצב אני מחפש מסך שטוח ורחב למטרת צפייה בסרטים. אני לא מבין מספיק במסכים בשביל לתת ספציפיקציות יותר מספקות...אני חדש לעולם החומרה. שום ציוד הקפי אחר לא נדרש. לא צריך לכלול מחיר תוכנה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.... רשמתי פה הודעה לפני כשבוע-שבועיים אבל דברים השתנו ואני צריך מפרט חדש ;D... אז ככה... מפרט ב-6000 ש"ח לגיימינג (כמו שרשום בכותרת)... דברים ספציפיים שאני רוצה שהמפרט יכלול: - מסך LCD '19 בניגודיות של 1:3000 - רמקולים מקלדת ועכבר סטנדרטיים (לא משהו מפוצץ) - מעבד של אינטל 6600... - לוח אם של ASUS או INTEL (שיכיל כרטיס קול וכרטיס רשת) - קירור למעבד ולמארז זהו... חשבתי במקום האינטל 6600 ללכת על 6750.... אז אם אתם חושבים שראוי לשנות אז תשנו...
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לשלושת השנים שיבואו לאחר הרכישה, לפי הבנתי עדיף לא לקנות משהו מפלצתי כרגע, אלא לקנות משהו טוב ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ער…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, פעם ראשונה שלי פה. לפני כמה ימים גנבו לי את המחשב ונאלצתי לסגת לשימוש במחשב עתיק למדי, כך שאני רוצה להשיג מחשב חדש כמה שיותר מהר. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000-3500 שקל, פשוט אין לי להשקיע יותר. אני משחק יותר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים מFPS, ככה שאני לא צריך לרוב דברים שיכולים להחזיק את המנוע הגראפי שמריץ את היקום, אבל אני כן רוצה שדברים כמו דראגון אייג' (ולמען האמת במיוחד דרגון אייג') לא ישהקו לי על הגדרות גבוהות (גם אם לא הכי גבוהות שיש). יש לי הנחה של עד 30% על כמעט כל החלקים תודות לזה שאבא שלי עובד עם היבואן, אבל זה יחסי לאיזור, ככה שאני לא בטוח כמה זה משפיע בסופו של דבר. 3500 זה ממש הגג שלי, ואני אעדיף לא להגיע אליו. מעבר לזה, אני בשירות לאומי, ככה שאין …
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, ושוב המון המון תודה על העזרה. יש לי כמה דרישות חדשות מאז ההודעה הראשונה, החלטתי לפתוח נושא חדש, אני מקווה שזה בסדר. בקשה נוספת - אם יש משהו בפורמט ההודעות שלי שדורש שינוי / אם יש לכם בכלל משהו לומר לי - אנא אמרו לי. (תודה!) לעניינינו! להלן רשימת הדרישות המקורית, (השינויים החדשים מסומנים בכוכביות***). Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each ***motherboard - תומך PCI express אלא אם כן יצאו סלוטים חדשים שלא שמעתי עליהם לכרטיסים שהמחירים שלהם בסביבות ה 1500ש"ח keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive graphics card*** עדיף כמובן כרטיס ל PCI express ורצוי 250MB זכרון עם כמה שיותר פו…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין במפרט מחשב לשימושי BI, תחקור נתונים ומשחקים. 1. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 200 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב תחקור נתונים מקבצי DB ואקסל ענקיים, תכני HD משחקים (מתכנן על BF3) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר +מקלדת (הסט הכי טוב שניתן להשיג ב 100-150 ש"ח - אין צורך באלחוטיים) 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט/הצעה צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G לפחות. מעבד I5-2500K, לוח ASROCK PRO3 Z68, 8GB זיכרון בסיסי, ספק כח עם אחריות ל 5 שנים, מארז ENERM…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ומסך 22 אינץ' האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס (לא לקנות) והרכבת מחשב. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הדרום תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, בגדול אני מחפש לחסוך כמה שיותר בתקציב, המחשב משרדי ויפעיל את הדברים הפשוטים ביותר מבחינת אינטרנט/תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הכי בסיסיות שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 1700 אבל אפשר לחרוג עד 2000 גג ללא ציוד היקפי וללא מסך. המחשב מיועד ללימודים אינטרנט וסרטים שאני מוריד הרבה. הכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר לעבודה ואין צורך שיהיה למשחקים. ושיהיה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בנוסף אני צריך גם צורב. אם אפשר אני מעוניין לקנות בסקיי פי סי אז שיתאים לחלקים שיש להם.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט וגם קצת לעריכה גרפית בסיסית. מסגרת תקציב: 2,500 ש"ח לא כולל מסך ושאר ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אני מעוניין במחשב משרדי טוב, לא חובה לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית בלבד, אופיס, גלישה אינטרנטית, חשבשבת וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - חשבשבת ותוכנת ניהול מלאי, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית, כמו כן לצפיה בסרטי DVD באיכות טובה, עדיף מעבד אינטל.... תודה לכל הממליצים ...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים כלליים ווידאו HD. המחשב מיועד לשימוש של המשפחה אני מחפש מחשב שבעיקר יחזיק כמה שנים טובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת …
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט בשביל חבר שלי, הוא בעיקר משתמש בתוכנות office וגולש באינטרנט, לא משחק במחשב בכלל. הוא צריך גם מסך, 19 או 22 ואת כל המסביב: צורב, עכבר, מקלדת וכ"ד. לגבי המחיר- רשמתי 3500 אבל אם אפשר בפחות אז סבבה ואם צריך יותר אפשר להתגמש. נקודה חשובה- מאוד קריטי לו שהמחשב יהיה שקט אז חובה לכלול מאוורר גדול ושקט.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4500 - 5000 ש"ח. חשובים לי מספר דברים: 1. מסך 15 אינץ'. 2. משקל של עד 2.5 או 3 קילו. 3. תאימות להתקנה של מערכת הפעלה ubuntu. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-