עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nuker,

שלום, אשמח לקבל הערכה למחשב (נייד) הישן HP Pavilion dv6-1330ej. מפרט כאן ובנוסף פחות חשוב אך כיוון שלא נרכש בארץ אשמח לדעת את שוויו בשוק , Sony Vaio VPC-SE190X (נייד) מפרט: INTEL CORE i7-2640M @ 2.80 GHz 8.00 GB RAM 500GB HARD DRIVE 15.5" BD-ROM GPU:integrated intel hd 3000+ AMD Radeon 6630M 1gb

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by tood24,

[h=1]היי חבריה[/h]מחשב מיועד לאינטרנט ו-HD ללא מערכת הפעלה במחיר של 1500-1600 ש"ח זה מתאים ואיך איכות לנובו? תודה נתונים: גודל מסך: 15.6 דיסק קשיח: 500GB SATA III זיכרון: 4GB DDRIII 1600MHz חיבור סאונד: אודיו+מיקרופון 3.5MM חיבורי וידאו: HDMI, VGA חיבורים: 1XUSB 2.0, 2XUSB 3.0, חיבור רשת RJ45 כרטיס גרפי: Intel HD Graphics 4000 מהירות זיכרון: 1600Mhz מעבד: Intel Core i3-3110M 3M Cache, 2.40 GHz מערכת הפעלה: FREE DOS משקל: 2.5 ק"ג כולל סוללה נפח זיכרון: 4096MB סוג זיכרון: DDRIII סוג מסך: מסכי LED רמקולים מובנים: רמקולים סטריאו 2.0 שפות במקלדת: עברית, אנגלית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amig,

אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון witcher 3 וכל משחקי ה fps החדשים‬‏ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי 24 ברזולוציה גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש סביב 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * אשמח לhdmi, bluetooth, כניסת cd-dvd * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין לי מושג בסוגי הכוננים, אשמח למקום איחסון רב * חשובה לי אחריות מספקת, שמעתי דברים טובים על האחריות של dell * תקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים ברגע שתצא הסדרה החדשה של מעבדי אינטל עם תושבת X99. אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים. תודה רבה מראש, מעבד- Intel i7 5820k LGA 2011-3 Six core 3.3GHz 15mb cache קירור למעבד - Corsair Hydro SeriesH110 280mm Etreme Performence Liquid Coller לוח אם - ASrock X99 Extreme4 LGA 2011-3 זכרונות - G-Skill F4 16GB (4x4GB) DDR4 2400Mhz CL-15-15-15-35 1.2V דיסק קשיח - Sandisk 240G-G25 240GB Extreme Pro SATA3 דיסק קשיח - Western Digital 1TB Caviar Black מארז מחשב - Corsair Obsidian Series 900D super tower כרטיסי מסך וספקי כוח יש לי כבר: כרטיס מסך 1- Sapphire Toxic R9 280X 3GB GDDR5 כרטיס מסך 2- Sapphire Toxic R9 280X 3GB GDDR5 כרטיס מ…

• 21 תגובות
    • 17.2k צפיות
  9. Started by stojakovic,

תקציב 6000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית! (אולי קצת סרטים..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומטה.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI , VGA * Bluet…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  10. שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  11. למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-150 ש"ח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דגניה ב' 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Chen Benziman,

אהלן. בקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים הראשנה שלי ואהפוך לסטודנט מן המניין, וכרגע אני מתלבט בין 2 אופציות. חשוב לציין שהדרישות שלי מהמחשב זה בעיקר שיהיה מהיר עד כמה שניתן שויוכל להריץ היטב יישומים שחשובים לסטודנט כמו תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'. אני לא מתכוון להריץ על המחשב משחק אחד, כך שיכולות גרפיות פחות קריטיות. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים בעיקר, אבל אם יש לכם הצעה מעניינת במסגרת התקציב עד 3500-4000, אז מוזמנים להציע. אופציה 1: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14440 אופציה 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14642 איזה מהם יתן לי מהירות גבוהה יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5500 אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל אין צורך בציוד הקיפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? סביר -5 6. הא…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by eliad83,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eliad83,

מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב NZXT Phantom 530

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Gilgamesh,

* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  21. Started by roei86,

שלום לכולם. חברה שלי היא מורה, ובמסגרת עבודתה היא לוקחת את המחשב הנייד לב"ס שימושה האישי והלימודי (העברת מצגות, הזנת ציונים וכו' וכו') מעצם העובדה שהיא צריכה לקחת אותו כל יום הצורך המרכזי שלה הוא משקל, משמע שיהיה קל. בנוסף חשוב לה זמן סוללה ארוך ושיהיה מסך בגודל סביר (לא 11") שיהיה נח לעבודה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה! * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, ומדי פעם צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? רצוי 13.3 או אפילו 14 (ומעלה כמובן) * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אני מניח שזה יהיה לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? האישיו הרציני - כמה שיותר קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? כן. רצוי סוללה שתחזיק הרב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בקשה אני רוצה מחשב שיהיה חזק מאוד בעיקר עבור עריכת וידאו (Premier, אולי Avid) ועריכת סאונד (שאוכל לחבר קלידים וכד' ולהשתמש בתוכנת עריכה כמו cubase). מפרט כרטיס עריכת וידאו כרטיס מסך וכרטיס קול טובים(!) לעריכת וידאו וסאונד מעבד חזק לוח אם טוב ספק כח זיכרונות 16 או 32 שלושה הארדיסקים: SSD של 120 + 2 הארד דיסקים של 2 טרה. צורב דיוידי מגרה נשלפת להארד דיסקים מארז טוב שיגרום למחשב לא להתחמם והאם יש צורך בחומרה נוספת? התקציב שלי לזה הוא בין 7 ל-9 אלף (לא כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך, שבכוונה לא כללתי פה. רק עבור המארז). השמח לקבל מפרט אם מחירים ושמות היצרנים. בתודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  23. Started by avieini2,

היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. Started by yre1972,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט + HD + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by לינדור,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים