עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בנייד שלי, מותקנים שני כרטיסי מסך: אינטל 4600 ו-Geforce 750M. שניהם מוגדרים ומתפקדים. כיצד ומדוע הם עובדים יחדיו? מדוע אחד מהם לא מנוטרל? האם הם משתמשים ביכולת מצטברת? משימות שונות? אשמח למידע בנושא.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פורסם במקביל בפורום תמיכה טכנית (מקווה שזה תקין) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק לים, אך אני בודק אולי יש דברים שלא ניסיתי / כיוון שונה שלא חשבתי עליו. דברים שנוסו עד כה: * בדיקת HD. * בדיקת זכרונות, החלפת זכרונות. * עדכון BIOS. * החלפת משחה תרמית על המעבד ועל הכרטיס הגרפי. * בדיקת תקינות המאוורר וניקוי בלחץ אוו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by doryeshua22,

לא רוצה אוברקלוק , חשוב לי היה השקט , מיועד לגיימינג כבד BF4 CALL OF DUTY GTA WOLFINSTEIN אשמח לחוות דעת. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1345/1318 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 467/458 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yuvalg,

אני יכול לקבל את אחד מהדגמים הנ"ל של LG בהנחה משמעותית (בערך 3K ש"ח). הם נראים לי דומים מבחינת המאפיינים וה-L228 נראה לי עדיף בגלל המסך הגדול יותר (15.4" לעומת 13.3" ב-L228). אשמח לדעתכם. האם הדגמים הללו מומלצים והאם יש אופציה משתלמת יותר במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום ! זוהי ההודעה הראושנה שלי כאן בפורום ואני מאוד מקווה שתעזרו לי. אני גר בארה"ב , ואני מעוניין לקנות מחשב חדש - חזק ואיכותי, למטרות משחקים ועיבודים גרפיים טובים. אני לא מעוניין במחשב "הכי" טוב, אלא במכונה שתתן לי שקט נפשי ל 3-4 שנים הבאות. אז הלכתי ל COMPUSA ונתנו לי שם דף כזה, עם פרוט של המפרטים שהם בונים במיוחד, עם חלקים נפרדים של חברות שונות עכשיו , ההצעה הראשונה היא יקרה מעט , וזהו המפרט שלה (התכוונתי להחליף את כרטיס המסך ל 9600 ולהוסיף 50 דולר) סה"כ הצעה 1 - 1299 דולר ! להלן AOpen Mid-Tower QF50A Black 300W PS Front USB 2.0 & Audio- ASUS P4PE/R/L/1394/SATA w/USB 2,0 10/100, RAID, 5.1 sound - Intel Pentium 4 2.66(B)Ghz 478 Pin 533Mhz FSB w/ Fan - …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+( WITHOUT COOLING) במעבד, במקום המאוורר שבא איתו, אני רוצה לשים את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5213 Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard a-data 500ddr (1024, 2X512) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1104&products_id=6124 ואני יירצה לעשות לו אוברקלוק, יילך סבבה האוברקלוק או שאני יריח שרוף? אה ושכחתי, אני גם צריך כונן קשיח!!! 80 ג'יגה בבקשה!!!! עצות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחפש מפרט טוב למחשב סביבות 11K(אפשר לחרוג) בעיקר לעבודה יומיות אך גם משחקים. לא יתבצע במחשב OC. רק מחשב+מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. מסך LCD 19'' - נראה לי שאני מעדיף שהמסך לא היה רחב, כי לצורכי סרטים יש לי טלויזית LCD שמתחברת למחשב. אשמח לקבל הצעות גם לAMD וגם INTEL. בעקרון לי יש עכשיו AMD אבל יש מין העדפה בבית לINTEL. המון תודה, ניב...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יום חמישי רציתי להתקין ווינדוס ויסטה , הלכתי לאתר של HP כדי לראות איזה דרייברים קיימים. ראיתי שיש עידכון ביוס כדי להתאים את המחשב לויסטה . תוך כדי העדכון קיבלתי מסך כחול והמחשב לא נכבה, הייתי צריך לנתק את החשמל ואת הסוללה. אחרי שכיביתי אותו, ניסיתי להדליק אבל לא עלה כלום. אחרי בדיקות בפורומים באינטרנט מסתבר ששידרוג ביוס בניידים של HP רוב הסיכויים לא מצליחה והמחשב מת . רק מחר אני ישלח את הנייד למעבדות שלהם ואני מקווה לא יעלה לי כסף.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by fire121,

שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים (ברשותי מסך "19 באיכות טובה), קראתי מספר פוסטים בפורום, ולהלן מספר שאלות בנושא : 1. נכתב לא אחת, שאין טעם להשקיע למעלה מ 5,000 ש"ח במחשב מסוג זה, האמנם ? 2. במפרטים המומלצים, יש את המפרט הבא בתקציב של 7.5K, האם אין זו סתירה לסעיף הקודם ? (בהנחה והתשובה היא שאין טעם) http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 3. אשמח לדעת מי מרכיב את המפרטים המומלצים, האם אלו מנהלי פורום זה ? 4. רוב בהמפרטים באתר זה נבנים ב SkyPC ו TMS, אני מניח שהנ"ל הוא מכיוון שנוח לבנות באתרים הללו מפרטים ולהעתיקם לפורום, אך האם יש בפורום גם נציגים של חנויות כאלה ואחרות ? (אני יודע שחובה עליהם להזדהות...) 5. אשמח לקבל המלצה למפרט המתואר בכותרת ההודעה, תודה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה פוטושופ אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ אוטוקאד שימוש תדיר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500, מעדיף שלא לחרוג, אלא אם מדובר בעיסקת המאה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים, קצת גלישה. המחשב מחובר לטלויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). יש כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי אני גר בניו יורק וברצוני לחזור לשחק במחשב (חורף פה מטורף) בתקציב שלי מאוד נוח בסביבות ה $7500 כולל ציוד ומסך מה שחשבתי INTEL 9900K BOARD? MEMORY? 2080TI HARDDRIVE? POWER SUPPLY? MOUS?E ?KEYBORAD HEADSET WITH MICKROPON? DISPLAY ASUS ROG SWIFT PG35VQ 35" 21:9 Ultra-WQHD 3440x1440 2K Resolution 200Hz 2ms מה שאתם חושבים זה סוג של מחשב חלומות שלי אחרי 10 שנים הפסקה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by liortash,

היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ShaySolomon,

שלום, ברשותי מחשב נייח שנרכש לפני 3 וחצי שנים. אני מעוניין לשדרג אותו/להחליף רכיבים שעלולים להתקלקל עקב בלאי. אציין שאני משתמש במחשב לצורכי עריכת תמונות בפוטושופ ושימושים כלליים. מצ"ב המפרט של המחשב. אשמח לעצות, תודה!

18. Started by xZiPeR,

אוקיי .. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הוא לא מתכנן OC בכלל .. מסך לא משנה אם CRT או LCD .. אפילו עדיף CRT... הוא בעיקר משחק ועושה עבודה משרדית ... גלישה באינטרנט וכאלה .. כמו שאמרתי בכותרת .. התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח כולל הכל .. אולי חריגה של 50 שקל מקסימום .. תודה רבה לכולם ..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by beldasara,

אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kingroei10,

לאחר התלבטויות רבות והשוואות מחירים שארכו כ-10 ימים,קניתי את המחשב החדש שלי.המפרט שלו מפורט בדיוק בתמונה הבאה:http://www.fastup.co.il/images/6464304.pngהכרטיס מסך שם מחוק קצת אז הוא : Palit Nvidia Geforce GTX550 TI 1 GB הצורב הוא סטנדרטי של חברת סוני(DVD כמובן) מיותר לציין שכרטיס קשת וקול הם מובנים. כל השאר מפורט לפרטי פרטים בתמונה.אשמח לקבל חוות דעת,איך המחשב והאם הוא שווה ביחס למחיר.המחיר הוא 3500 שקלים ב-10 תשלומים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך דגם\שם\מפרט למחשב נייד בסביבות ה5000~ המחשב מיועד למשחקים, ספורט בעיקר, אבל גם עבודות אופיס. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eshtul,

אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.