עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…

2. היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. שלום, חבר רוצה מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עד 4000 שח. אין דרישות מיוחדות למארז אבל עדיף משהו שנראה טוב ואיכותי. אשמח להצעות. תודה לעונים. . מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by kfirsad121,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Premiere - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rise Of The Tomb Raider (כשיצא), GTA V, Battelfield Hardline, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עבור משחקי מחשב עד 5K. מצורף השאלון לבניית מפרט המחשב. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לא ניתן תרשמו לי את המפרט הכי זול שתמצאו בהתאם לשימושים אלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, משחקי FPS כגון FARCRY5,משחקי ספורט וכו' -מהי הרזולוצי…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by solzi7x,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים וצפייה בסרטי HD, כמובן שזה לא אמור להוות בעיה או שיקול לפי דעתי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך בציוד היקפי כלל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צאיך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?קשה לבטא במספרים, השקט חשוב, לא על מחיר הביצועים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן אולי קטן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הר…

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - dragon age 3, lords of the fallen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 27 אינץ׳, 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. שלום רב לכולם! אחרי זמן ארוך מכבר עם הלפטופ הזקן שלי אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר ליום-יום אבל עם גיימינג קל (שכולל CS בגירסאותיו, TF2, Combat Arms וכו'..). התקציב שלי כרגע עומד על 2200 עם חריגה של 200+-. אעדיף לנצל כמה שיותר את התקציב למחשב שישמש אותי רבות. יש לי מסך בבית של Philips מדגם 202E עם רזולוציה של 1600X900 שבו קרוב לוודאי אשתמש: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754772 את הציוד ההיקפי לא לקחת בחשבון- יש לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני לא מתכננן שום אוברקלוק. עד כמה חשוב לי השקט - כמה ששקט יותר טוב, אבל זה בונוס מה שכן אני רוצה במחשב הוא כונן קשיח של 1TB לא פחות ולא יותר כרטיס מסך שיהיה מתאים לגיימינג קל / שימוש יום-יומי. זיכ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Aeon,

היי, אני זקוק למפרט ב-4 אלף ש"ח, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג והקלטת גיימפליי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dxtory להקלטת גיימפליי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Left 4 Dead 2, DayZ (Arma 2 Operation Arrowhead). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? כמו שכתוב בכותרת 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא, אלא אם זה ממש קריטי וייתן שדרוג משמעותי בכל אופן לא יותר מ-4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג, אבל גם צרכי יום יום משרדיים (לא עריכה של מסמכים או תוכנות גרפיות כבשות) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, skyrim, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר כולל מסך, בעדיפות ל-23 אינץ', זה משהו שאפשר לקצץ בו (תכלס, אני כבר שנים עובד על מסך 15 אינץ' של …

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חברים זקוק למפרט מחשב לבן דודה שלי (בן 16) תקציב: 5000 ש"ח דרישות: גיימינג כבד, שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ ועוד) הוא ביקש מעבד I7 9700k וכרטיס מסך gtx1660ti של asus rog strix בתכלס אנחנו לא מבינים הרבה ונשמח לשמוע תובנות/הצעות חדשות אם הן רלוונטיות אין צורך במסך,מקלדת,עכבר וכו'. לא צריך אורות למחשב או כל גאדגט/תוסף אחר. *במקרה, קרוב משפחה שלנו יורד השבוע לאילת (יום חמישי 1.2) אם זה עוזר, אחלה. לא פעם ראשונה פה אז תודה רבה מראש, אשמח למפרט ראוי בהקדם. מחכה לעידכונים! 😀 ציטוט

18. מחשב גיימרים בעיקר עבור: Battlefield 3, Crysis 2, Rage רזולוצית משחק רצויה 1920x1080 או גבוהה יותר ציוד היקפי בשימוש: מסך - LG IPS236V, גודל 23" שימוש באוזניות - Triton PC510HDa קונפיגורציה רצויה: מחיר מסגרת – 7000 ש"ח א. כרטיס מסך – GTX 580, 3GB On board memory (עם אפשרות עתידית לחיבור שני כרטיסים) תוצרת nvidia ו-chip-set של ASUS ב. מעבד – Intel I7, תצורה ??? ג. לוח אם - ??? ד. זכרון – לפחות 8MB וסוג ??? ה. כרטיס קול 5.2 או טוב יותר- ??? ו. כונן קשיח – 1TB תוצרת וביצועים כגון RPM וכו' - ??? ז. צורב ??? ח. מארז עם עם חיבורים קדמיים ט. תוספות - רק במידת הצורך ??? י. שדרוג עתידי: לוח אם, מעבד וכו' ש…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by CZSDF,

שלום ברצוני לקנות מחשב גימינג התקציב בין 4Kל3K עם ניצול כל התקציב אם יש צורך בחריגה אז עד 500ש"ח המחשב צריך לשמש אך ורק לגימינג שיעבודה על האיכות הגובה ביותר כמו BF3 על האיכות הגובה ביותר (הולך לצאת BF 4 אז גם אם אפשר על הבוהה ביותר ) ללא צורך בציוד הקפי יש לכלול את כל הרכבים אולי רק לא צורב בלי אוברקלוק ללא שום תוכנות אני מתכנן לקנות מסך תומך FULL HD באיזה חנות אפשר להשיג במחיר זול והאם החנו IVORY אמינה ? מתכנן לקנות בהווה האם כדי לחכות למעבדים חדשים או להשקיע עכשיו ?? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by CZSDF,

מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by yafa,

שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה דיגיטלת - מזדמן(תחביב) AFTER EFFECT, PHOTOSHOP, ETC…. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(COD, Battle Filed, Etc….) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. 1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך

• 1 תגובה
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.