ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום, מפרט מעודכן, תודה רבה! אשמח לעזרתכם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר קבוע ל-2 מסכים: מסך מחשב סטנדרטי 24-25" ב- VGA/DVI + מסך טלוויזיה 65" LG 4K ב- HDMI. על המחשב להריץ בקלות פורמטים של 4K. יציאת ה- HDMI תהיה מחוברת לרסיבר של Yamaha 5.1. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לסטרימיניג, השימוש הוא די ביתי: אינטרנט, אופיס (יתכן מצב של ריבוי ק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיך שקט במסגרת תקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית. 9. האם יש בקשות מיוחדות…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי תקציב של כ:2,000 שח +/- אני רוצה לקנות מחשב (ללא מסך) שישמש אותי ל: * הורדות * צפייה בסרטים * עריכת סרטוני וידאו (בתוכנה פשוטה כמו כמו videoMaker של מיקרוסופט) לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL. אני כן צריך דיסק גדול לפחות 160GB. תודה מראש הדון האחרון
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח לדודתי המבוגרת. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד, וצפיה בסרטים באיכות בינונית. יריץ Windows. יחובר למסך ''19. חשוב שהמארז יהיה קטן וקל בשביל הנוחות ושהיא תוכל להרימו. אם המארז יהיה יפה זה בונוס נחמד. יש ציוד היקפי, צריך רק מחשב. צריך קורא DVD, ולכן אני לא קונה NUC. המחשב צריך שישאר לעבוד שנים קדימה ולא יתיישן מהר. אני מוכן לשלם יותר כדי שהוא יחזיק ליותר זמן. לדעתי אין צורך להשתמש בכל התקציב כדי לקבל מה שאני מבקש אז עדיף לחסוך. התקציב לא כולל מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט. צריך 2 חיבורי USB מקדימה. לא צריך דיסק גדול במיוחד. כולל הרכבת מחשב. עדיף חנות בהרצליה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינ…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב שולחני לבית, שיריץ (בעתיד) את Windows Vista וישמש בעיקר לטובת עבודה אינטנסיבית ב-Office, גלישה באינטרנט ודואל, מעט עריכה גרפית (Photoshop), מעט תכנות (JAVA ועוד), מעט צפייה בסרטים ומעט מוסיקה. כאמור, מסגרת התקציב היא 5,000 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי, אם כי אשמח למצוא מערכת מתאימה במחיר נמוך מעט יותר. מאז הפעם האחרונה בה רכשתי מחשב עברו לא מעט שנים, לכן ביליתי כמה שעות טובות בקריאת המדריכים באתר זה ובמקומות אחרים. הנה כמה נקודות מרכזיות: 1. מעבד ולוח אם - ממש לא חשוב מבחינת שהמעבד יהיה הכי מהיר או הכי חדש בשוק. גם אין לי קשר רגשי עמוק ל-Intel או ל-AMD. אני מעוניין במעבד שיתמודד יפה עם Vista ו-Office 2007 ושיתן יחס עלות/ביצועים טוב. מה מומלץ? אני מש…
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מפרט אז אני מעלה כאן את השאלה הוא מתבסס על מפרט שמופיע באתר אייבורי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9575 אני אעתיק לכאן: מארז מארז איכותי CASECOM + מאוורר 90MM (לא 80MM) ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC מעבד Intel® CoreTM i3 3220 3.3GHz Ivy Bridge …
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב חדש, אינני מבין יותר מדי במחשבים אז אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי לכרגע הוא 3100, אני מעוניין בלנצל את כל התקציב אבל מעדיף שלא לחרוג ממנו. השימוש שלי במחשב יהיה בעיקר למשחקים. המסך שיש לי כרגע הוא מסך dell שהרזולוציה שלו היא 1920*1080. המשחקים שאני מתכנן לשחק בסה"כ הם משחקים כמו far cry 3, arkham city mortal kombat x וכו... אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד לבין הגדרות בינוניות לגבוהות. כפי שנאמר בכותרת, אין צורך בציוד היקפי. ואין צורך בקורא דיסקים. לא ממש חשוב לי כמה רעש יעשה המחשב. לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני מעוניין שהמחשב יורכב לי בחנות ומבקש חנויות באיזור המרכז/ צפון. תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).autodesk maya תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מיינקראפט,ואו,bf3/4,tp2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1:100,000,000 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow,minecraft,BF3 ועוד (הרבה) משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (נראה לי שזה זה,אם לא תקנו אותי).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח למה התכוונתם. 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב מחשב לגלישה באינטרנט לאנשים זקנים לא משהו רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שיהיה לפחות 1TB 3. האם יש צורך בציוד הקפי זורם. אפשר אולי שני מפרטים 1. עם מסך מקלדת+עכבר 2. רק המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך כלום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור בכפ"…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי כולם שאלתי כבר לפני זמן-מה, אך לא קיבלתי מענה.. ולכן החלטתי לנסות שוב. ברצוני לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאחסון של הרבה מידע שיש לי, בין השאר חומר וידיאו שיש לי שמאוד חשוב לי. התקציב מאוד גמיש. המחשב ישמש בעיקר לאחסון ואולי לחיבור המחשב לממיר דיגיטלי/טלוויזיה בעתיד וכך לצפייה ישירה של הטלוויזיה במחשב ושל המחשב במסך הטלוויזיה (הייתי רוצה להוסיף בעתיד כרטיס טלוויזיה) הקאצ' העיקרי - נפח האיחסון - אני רוצה לחבר לו דיסקים קשיחים פנימיים בסדר גודל התחלתי של 6-4 טרהבייט, עם אופציה להוסיף עוד בעתיד. כמובן שמאוד חשוב הספק ורכיבים איכותיים שלא ישרף לי פתאום משהו.. =/ שאר המידע הרלוונטי, כתוב מטה... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- אבל גמיש! מאוד! א) האם לנצל את כל התקציב א…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לדעת את כל האופציות, אבל אם אפשרי להגיע ל-3,000 הכי אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים והקלטות ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AC החדשים למיניהם, קרייסיס, באטלפילד, כל מני כאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי על e 6600 לוח: p5b deluxe איך ? יש יותר טוב? כ. מסך: x1900xt מה לגביו? ספק: 400W liberty הוא מספיק חזק? תנסו להרכיב לי מחשב סביב המרכיבים האלה יכול להיות שהם לא משהו אז תנסו להרכיב לי משהו טוב תודה לעונים איך זה? Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2200 ¤ 1 ASUS P5B Deluxe 1350 ¤ 1 CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII 900 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 495 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7900GT 256MB PCI-E 2000 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY2 ZS PCMCIA 640 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1300 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® EX 110 260 ¤ 1 Logitech® Marble® Mouse 140 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10985 מחיר כל תשלום: 10985 מחיר סופ…
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. התקלקל לי המחשב לפני למעלה מחודשיים. אני צריך לקנות מחשב חדש, ולעשות זאת, לפני שאשתי מורידה לי נבוט בראש, על כך שאני מושך את הקניה יותר מדי זמן. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC7200_lg&cfm=A37875BB או לקבל הצעה למפרט (אשמח לאחד מבוסס אינטל ואחד מבוסס AMD). תשובות לשאלות: מה התקציב? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( משחקי אסטרטגיה ישנים, אני חושב שכרטיס מסך טוב, שמובנה על לוח האם יכול להתאים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. (למרות שהמחשב בקישור למעלה כולל מסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלש…
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח מוכן להשקיע עוד 500 ש"ח לשימוש ביתי בעיקר למשחקים ללא מסך, צורב וציוד נלווה אני מחפש תמחשב הכי טוב שיש במחיר הנל תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, אודה למפרט מחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח עבור אינטרנט,אופיס, משחקים פשוטים באינטרנט. ללא ציוד היקפי רק המחשב. חנות מהמרכז באזור פ"ת מצוין. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נוסף לבית, כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט. כמובן תוכנות אופיס ותוכנות בסיסיות. אין צורך בכרטיס מסך מטורף. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 2500 שקל, יש אפשרות לחריגות קטנות. אין צורך בכונן דיסקטים. ציוד היקפי נדרש מקלדת ועכבר (לא חובה). לא מתוכנן אובר קלוקינג או משהו בסגנון. השקט חשוב אבל לא עד כדי כך, 6-7. אין צורך במערכת הפעלה. ההרכבה בחנות חיונית ואף הכרחית. תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב גיימינג 11k, אבל… It’s complicated. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב2 פעימות, פעימה ראשונה עכשיו כשיצא דור 8 של אינטל, ופעימה הבאה כשישוחררו כרטיסי מסך חדשים באיזור אמצע 2018: בפעימה הנוכחית בתקציב 4k אני צריך מעבד (i7 8700k), לוח, ספק, זיכרון, ואם נדרש אז גם SSD חיבור M.2 כי שלי ישן בחיבור סאטא וכל מה שאתם חושבים שעוד נדרש (פרט לכרטיס מסך וציוד היקפי) פעימה הבאה בתקציב 7k תכלול כרטיס מסך ומסך 4k המחשב שלי התקלקל ואני מתכוון לקחת ממנו: מארז NZXT TEMPEST ישן אבל במצב טוב - לא מוצא סיבה להחליף כונן קשיח SSD SATA של 128 2 טרה HDD מקלדת עכבר ואוזניות של rezer. אז בנוגע לפעימה הנוכחית: 1. ת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למפרט הבא אבל קצת מבולבל מכל האפשרויות. קודם כל זה המפרט: מעבד: intel i5 2400 כרטיס מסך: gigabyte gtx460 זכרון: 2x2gb או 1x4gb ספק כח: 500w אני צריך לבחור לרכיבים האלה לוח אם כמה שיותר זול אבל עדיין בגבול האיכותי. נגיד עד 350 שח. או של asus או של gigabyte מכיוון שאלה החברות שהספק שלי עובד איתן. אין לי צורך בכניסות מיוחדות או חיבורים מיוחדים, משהו סטנדרטי לחלוטין. אולי רק usb3 לעתיד. המחשב מיועד לשימוש אישי, אני משחק רק משחק אחד (והרבה) שהוא Starcraft 2 אז חשוב שהמשחק יפעל טוב בביצועים כמעט הכי טובים. חוץ מזה המחשב הוא לשימוש יום יומי אבל חשוב לי שהוא ירוץ כמו טיל. תודה מראש, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5-6K אפשר לחרוג אם מדובר בהבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, וצפייה בסרטים לפעמים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-