עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by reggaewithdoli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך אם המשמעות ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אבל לא להשתולל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי, משחקים MID-range א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD, גלישה ומשחקים קלים כגון SIMS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Shiker,

שלום חברים, אני צריך מפרט לחבר שיהיה מבוסס AMD עם לוח אם של ASUS המארז שיוכל להכיל בעתיד כרטיס מסך כגון 8800 GTS/X זכרונות לפחות 2 גיגה כרטיס מסך x1950 הארד דיסק מינימום 200 גיגה אם אפשר יותר אז יותר. אם אפשר להכניס מקלדת אלחוטית גם יהיה טוב לא צריך עכבר, רמקולים ומסך. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  4. חבר שלי עובד אינטל אז הוא השיג את ה7700K במחיר עובד, והוא רוצה להלביש עליו עכשיו מפרט שלם כי הוא מתחיל ללמוד לתכנת בJAVA. התקציב המקסימלי שלו 2.5K, בואו נגיד 3K אם ההפרש בביצועים מצדיק את זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, הוא קמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בJAVA, אחסון תמונות של הילדים, והזרמת סרטים לטלוויזיה (בעתיד בטח 4K). שאלתי אותו אם הוא ישחק, הוא אמר: ״מקסימום קאנטר סטרייק״ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

5. אהלן, כמה דגשים לפני שאני מתחיל המחשב לשימוש גיימינג וצפייה בסרטים. כמו כן המחשב מחובר לטלוויזיה 51 אינץ' פול HD. לא קראתי את השאלון אז אני אכתוב פה כמה דגשים קטנים לפני שאני מתחיל ^^ יש לי סט רמקולי םסראונד LOGITECH Z5500 שאני ממש רוצה להוציא מהם את מירב הביצועים (יקר בכל זאת) אז אם לדעתכם יש צורך בכרטיס קול ניתן להוסיף ולחרוג בעד 500 שח בעבורו מראש אני אומר, אם כדאי ושווה לחכות חודש חודשיים בשביל רכיבים חדשים (פעם הייתי מעורב בעניין היום פחות לצערי מפעת זמן), אם יוצא דור חדש או משהו בסגנון אז תגידו מראש ואני אפרסם בעוד הזמן הנתון ולעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"…

• 34 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

7. שלום דרוש מפרט ב 3000 ש"ח עם חריגה של -200-100 ש"ח דרישות: 1) מעבד אינטל 2( אחריות מוצרים שלוש שנים כולל ספק 3) חנות מראשון לציון (עדיפות לסקאי פי סי) 4) האם כדאי מעבד E8400 או Q6600 עם אוברקלוק? נא להסביר 5) אוברקלוק יתכן בעתיד 6) ישנו מסך lg w2042t בגודל 20 אינץ' תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by TAsraf,

הוא רוצה מעבד מבוסס Core 2 Duo לפחות 2GB זיכרון בלי כרטיס קול בלי מסך עם כרטיס מסך נחמד עם 2 יציאות DVI זה חשוב בכל זאת יוצר אתם יודעים הוא עובד עם 2 מסכים פלוס נחמד יהיה אם הכרטיס מסך יהיה חזק למשחקים בינונים ועוד מס' דברים שאנני זוכר הארדיסק 250GB.. אה ובלי ציוד הקפי והצעת מחיר מTMS / KSP / כל חנות אחרת בצפון שקרובה לעכו לא בחיפה.. קריות מקסימום

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by davp,

כאמור אני לא צריך מסך איתו, אני צריך אותו עם הדברים הבאים: אני רוצה מארז מהדגם הבא: RaidMax Scorpio 868 אני לא מבין במעבדים ולוחות אם אז מה שתתנו יהיה טוב. כרטיס מסך: Radeon 9600pro 128M -DVD (רגיל, לא משולב עם CD) -צורב CDRW -HD של 80 גיגה לפחות... (120 עוד יותר טוב...) -מקלדת רגילה, עכבר אופטי חוטי... (רגיל) שימושים במחשב: משחקים, המון אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים), סרטים. דוד

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rotemshapira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. שלום לכולם, כבר פרסמתי הודעה דומה לפני חודש אך ייעצתם לי לחכות עד שייצאו המעבדים החדשים וגם להגדיל את התקציב שלי מ5K ל6K. אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

13. Started by ofirgrisaro,

. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם. בחנתי את המפרטים המומלצים ושמתי לב להמלצות השונות למעבד AMD לעומת אינטל. אני תוהה מה עדיף לשימושים שלי מבחינת יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמעבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000. אפשר גם בפחות אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. המחשב יעבוד בחדר 24/7. 6. האם מתוכנן או…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Ido Wallach,

מחפש מכונה כמה שיותר חזקה לגיימינג בתקציב של 2000 ש״ח

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לשימוש במשרד ביתי (וקצת אקסטרא). במקור התכנון היה לכוון לאיזור ה- 2000 ש"ח, אבל נראה שנצטרך להשקיע יותר. צירפתי מפרט שבניתי ב- KSP, נעזרתי באחת ההודעות שראיתי כאן בפורום, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שונה, או לדרכים לקחת מפרט דומה בזול יותר. באופן כללי היה חשוב לי לקחת מעבד טוב יחסית (4 ליבות), SSD מספיק גדול כדי לשים עליו את מער' ההפעלה, ומארז שלא יתחמם יותר מדי. והכי חשוב - מחשב שיהיה רלוונטי לפחות 4-5 שנים (אולי עם שדרוגים בדרך). הערה: אין צורך ביותר מדי מקום אחסון מכיוון שעל המחשב הנוכחי יש פחות מ-100 גיגה תפוסים ולא נראה שזה הולך להשתנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי בהרכבת מפרט לדרישות הבאות. מיקום החנות לא קריטי. במידה ואני חי בסרט והתקציב ממש לא מתאים אשמח לשמוע את דעתכם... (כמו כן אם אתם ממליצים להוסיף משהו שלא רשמתי) 1. תקציב: 3000 ש"ח במזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, הורדות, עריכה גרפית דו מימדית, תכנות. 3. ציוד הקפי: מסך 20/22, מקלדת ועכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: כל השאר. 5. העדפות: אולי למעבד 5200 (לא הכרחי) 6. קירור ועיצוב: מארז יפה אך לא מצועצע מדי עם כניסות USB נגישות. 7. מערכת הפעלה, הרכבה או התקנות: לא. 8. צרכים מיוחדים: מותאם לעבודה עם תוכנות כגון Visual Studio, Eclipse, Flex Builder ודומיהן. מותאם לעבודה ממושכת מול המחשב …

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by פבלו,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב שייעוד העיקרי שלו הוא לגיימינג וגם לעריכת וידיאו וסרטים. כמובן שאני רוצה שהמחשב יעשה גם את כל הדברים הרגילים שמחשב עושה, כמו גילה באינטרנט וכל השאר, אבל זה הרי כל מחשב יכול לעשות. אבל אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד ויוכל להריץ משחקי מחשב בלי שום בעיה ועם כמה שפחות רעש מהמחשב עצמו. בנוסף לזה, בתור עורך וידיאו וסרטים, אני רוצה שהמחשב יהיה גם חזק מספיק להריץ תוכנות כמו AVID וגם יאפשר לי לערוך סרטים בראש שקט. אני מעוניין לבנות את המחשב בצורה הכי נכונה, ולמרות שהתקציב המיקסימאלי שלי הוא 6,000, אני מוכן לשלום יותר אם יהיה צורך. שוב, אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים כמו GTA (לדוגמא) בצורה חלקה, אבל אני גם מעוניין שהמפרט יכלול רכיבים שיתאימו את ה…

• 57 תגובות
    • 7k צפיות
  20. Started by maoros,

תקציב:4700ש"ח מטרות המחשב :למשחקים כמו NFS FIFA Hitman וכדומה וגם לICQ מסנג'ר ואינטרנט כמובןם לא דרוש ציוד הקפי. צריך צורב . ולא אני לא צריך מערכת התקנה חוקית ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avner_100,

שלום !.. אני מחפש מחשב סביבות 5000, ללא מסך למשחקים, סרטי hd .. ואניטרנט 2G זיכרון, 320G דיסק קשיח תודה!!.. אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו להפיק את הטוב ביותר בסכום הזה.. שוב תודה לעוזרים !!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי חבר'ה תעזרו לי לבנות מחשב חזק למשחקים מבוסס על מעבד AMD64....

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by Yanai_Gaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין, העיקר שיענה על כל הדרישות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר בפחות אז פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - מוזיקה, סרטי HD ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  24. היי, לאחר שקראתי לא מעט הודעות בפורום אני עדיין לא מצליח לגבש דעה לגבי מפרט: המחשב כ"כ הנראה יעמוד בסלון ויחובר פלאסמה 50" או LCD 42" (כרגע גם דילמה, אבל כ"כ הנראה יהיה LCD בגלל החיבור למחשב ובעיות צריבה...) המחשב ישמש לסרטים וגם משחקים כבדים. 1. על המארז להראות יפה! 2. דרוש מארז גדול (הכוונה לא למארז של לוחות MINI ו LOW PROFILE וכל השטויות האלה, אלה מארז שיהיה מספיק מאורר ויתמוך בכרטיסים בגודל רגיל) 3. מארז שקט (אני מתכנן ללכת על קירור פסיבי (כנראה Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2 ) 4. מעוניין במעבד אינטל בלבד 5. מתלבט בין צ'יפסט של אינטל ל NVIDIA 6. זקוק לספק איכותי ושקט 7. מחיר מקס' למערכת הוא 7000 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by Avicohen99,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים