ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
-
אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל. או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס. כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? ישמש לנער בן 15 ללימודים, תכנות, משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי רזולוציה גבוהה אבל לא בכל מחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. בשביל חבר אני מחפש מפרט בכ-2000 ש"ח (כולל מקלדת, רמקולים, מסך, עכבר), אתם יכולים לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה הכרחי (אני מניח שזה יהיה, אבל אם לא, מעולה) מטרת המפרט היא רק לעבודה במסנג'ר - שיחות ווידיאו בלבד. שום דבר אחר (ז"א, VGA מובנה יהיה בסדר גמור למשל). מהן הדרישות? עכבר Trackball כנראה, כי מדובר במפרט לחולת פרקינסונס אם הבנתי נכון. מסך גדול (17" לפחות כמובן) וברור **וכאן הערה קטנה - האם מומלץ לקנות מסכים יד שניה? כי אני אשמח לקבל 19" במקום 17"**. מצלמת אינטרנט בסיסית ביותר, אבל סבירה. בכיף אני גם אקנה Bundle כלשהוא ואוסיף עליו חלקים אחרים אם זה ייצא משתלם יותר... בעיקרון יש לי עדיפות לקנות בחנות Glob-Net רק בגלל שאני קונה מהם עוד מחשב ממילא וכך יהיה יותר נוח לקח…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Athlon 64 3200+ @2.5ghz DFI nForce4 Ultra-D G.Skill 2GB HZ @ 250Mhz 3-4-3-8 eVGA 7800GT 256MB Viewsonic VP930 אני מעוניין לשדרג אותו למטרת משחקים. רציתי לשמוע את דעתכם - האם יספיק שדרוג של השילוש (מעבד,לוח וזכרון) או שחייבים לשדרג את הכ.מסך? המשחקים ששברו את גב הגמל הם Crysis Warhead ו CoD WaW שפשוט לא רצים כמו שצריך בהגדרות תצוגה סבירות (על 1024X1280 עם פילטרים מינימליים).
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט הבא : סדרת HP Pavilion החדשה עם Windows Vista מצויד בטכנולוגיה ובתכונות איכותיות כדי לספק ביצועים מעולים במחיר משתלם. מעבד Intel Core 2 Dou 2GHz , זיכרון 1GB DDR2, דיסק קשיח SATA 320 גיגה,כרטיס גראפי מקצועי Geforce Vista Premium ,. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 1GB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 7500 LE TorboCache זיכרון גרפי: 256MB Dedicated & up to 512MB עם טכנולוגיית PureVideo (יציאת VGA/DVI, TV-out) כונן אופטי: Double Layer ± R/ ± RW- ו DVD SATA DVD RAM תומך בטכנולוגיית LightScribe (פטנט ייחודי של חברת HP - צריבת תוויות/כיתוב/תמונות בלייזר על גבי התקליטורים) קול: High Definition Audio 7.1 קורא 15 …
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הותיק שלי. למזלי הגדול השגתי מספר חלקים במחיר נמוך מאוד ועל כן אני מעונין בעזרתכם על מנת להשלים את הפאזל. החלקים שרכשתי הם: Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX בנוסף לשני כונני SSD X-25M שינוחו להם ככל הנראה ב RAID. המחיר היה נמוך משמעותית ממחיר השוק אז אל תדאגו עכשיו למה אני זקוק, אני זקוק לשאר הרכיבים להם אני מעונין להקציב כ 4500 שקלים (כולל 6GB RAM). אני מאוד אוהב את הציוד של DFI ולכן אשמח לראות מפרטים שיכילו לוח שלהם. בנוסף על המחשב להיות שקט דיו (אני לא פנאט אך בכל זאת). כמו כן מקלדת + עכבר + HEADSET, להם אני מקציב כ 1500 שקלים. מידע נוסף: אני אמשיך להשתמש במסך ה 22" שלי ברזולוציה של 1680 על 1050. בנוסף ע…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ למולטימדיה-גימיינג בינוני ומצאתי את המחשבים הבאים שעומדים בדרישות שלי * מטרות המחשב מולטימדיה-גימיינג * גודל המסך 17.3 * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i767w7h+gtx570 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i787w7h+gtx+570m http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+aspire+v3+771g+73618g1tmakk http://www.noteboo…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב?3000 אפשר לחרוג קצת אבל רצוי מאוד שלא... 2. מטרות המחשב?בעיקר משחקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?עד כמה שידוע לי [זה לא בשבילי] צריך מקלדת עכבר רמקולים ואם אפשר גם צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מסך! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא..אבל רכיבים טובים כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא תודה!
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי אני צריך להחליף את המחשב שלי ואישתי התלהבה ממחשבי ALL IN ONE בדקתי ודווקא המחירים שלהם לא יקרים משמעותית ממחשב רגיל. איך הם יחסית למחשבים סטנדרטיים? ראיתי פירסום באייבורי של מחשב ב 3550 ש"ח. עם המפרט הבא: מה אתם אומרים? תודה מראש ערן ולל מקלדת ועכבר אלחוטיים מחשב Lenovo דגם 300-23 F0BY002JIV מעבד Intel® Core™ i5-6200U Processor 2.3GHz מסך "23 1920x1080 LED Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 920A 2GB זכרון 8GB DDR4 דיסק קשיח…
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מעבד AMD 3800 לוח אם ASUS:M2A -VM HDMI או GIGABYTE M55 SLI-S4 AM2 או GIGABYTE GA- M55S-S3 מה עדיף מבין שלושתם...?!?! זיכרון KINGSTONE 1GB דיסק קשיח WD 160 GB 7200 RPM צורב LG GSA H42NK מסך LG L194WT 5MS MSI מארז HEC COMPUCAS CI-6A21 + ספק PS -05 BIG FAN 400W או EZCOOL 400W+ JSP-TECH H H550D- MID TOWER בהנחה שאני לא קונה כרטיס מסך- הלוח אם הנ"ל עונה על הצרכים שציינתי או שיש צורך בלוח אם יותר איכותי מישהו יכול להסביר לי האם יש הבדל ומהו...בין שני הפתרונות למארזים הנ"ל תודה רבה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:59:14 מישהו.... בבקשה????!!!???
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד, והיא זקוקה לנטבוק כלשהוא. בעבר, רכשתי S12 של לנובו (מבוסס אטום), שעשה עבודה יפה. קטן, קל, זמן סוללה סביר במחיר מעולה. יש אלטרנטיבות למחשב כזה היום? אין דרישות מיוחדות למעט מסך 12".
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC צורב:LG GSA-H10A DUAL L כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB( יש כמה דברים ששינינו למשל הזכרון קרוסייר ולא של GEIL והלוח אם אחר לא זוכר בדיוק אבל קצת יותר יקר עלה 1100 משהו כזה כל המחשב עלה 9800 כולל מע"מ)
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא במחיר נפילת ביצועים - לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח פלוס מינוס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד, עריכת וידאו, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר: 3Dmax, Zbrush, Vegas, Premiere, Photoshop, Lightroom, Matlab, Visual Studio, Eclipse... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא בטוח, אני מניח שמשחקים חדשים על איכות בינונית/גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב לאחיין שלי שהוא בן 10, כלומר שלא יהיה שום OC בשום צורה ואופן - אין שם אף אחד שמבין במחשבים ויוכל לטפל בו. התקציב הוא בשביל המחשב בלבד - ללא מסך ו/או ציוד הקפי אבל כולל הרכבה. השימוש היחיד של המחשב הוא למשחקים. הוא לא ממש מבין בגרפיקה - כלומר שמבחינתו לא משנה אם המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגדרות בינוניות, מבחינתו זה אותו הדבר, אבל היינו רוצים שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר זמן ללא שדרוג - כלומר שגם עוד שנתיים הוא עדיין יריץ את המשחקים החדשים, פשוט על הגדרות נמוכות.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף אוגוסט אני טס לסינגפור וברצוני לקנות שם מחשב נייד. בדקתי מחירים והם פחות או יותר כמו בארה"ב, משמעותית פחות מישראל. הדאגה היחידה שלי היא האחריות. אני מעוניין להרחיב את האחריות לשנתיים או שלוש ורוצה שהיא תהיה מקיפה כלמר גם על תאונות שברים וכו'. הייתי רוצה לדעת איזו חברה בארץ ואיזה יבואן מספק אחריות טובה ביותר על ניידים, כולל מעבדת תיקונים בארץ והכל. אין לי העדפה לחברה ואיכות האחריות תשפיע על הכל. לאחר שאקבל תשובה על האחריות, אשמח לקבל ייעוץ גם בנוגע לדגם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 3500 ש"ח למסך, למחשב ולציוד היקפי בסיסי, אם אפשר לחסוך אז עדיף ורצוי מאוד לא לחרוג. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחק מעט במשחקים, בנוסף לא חשוב לי במיוחד להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. העיקר שהמשחק ירוץ טוב בלי בעיות על הגדרות בינוניות+, ניתן להתפשר כדי לא לחרוג מהתקציב. בעיקרון הציפיה העיקרית שלי מהמחשב היא להריץ את Diablo 3 כשהוא יצא. אני חשבתי על מסך 19" אבל אם אפשר או כדאי לקנות מסך אחר אז אשמח לדעת. OC- לא הולך לעשות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש,ההשקעה שעל הכוונת היא 3000 ש''ח ללא ציוד הקפי. למטרות עריכה גרפית בפוטושופ\לייטרום + פרמייר(עריכת וידאו), ואפשרות לשחק משחקים בכיף, אני לא גיימר כבד אבל רוצה להנות גם מזה... נעזרתי בחבר , שאגב עובד בחנות מחשבים מוכרת,הוא הציע לי שתי אפשריות , אני סומך עליו ועל הידע שלו אך רציתי לברר אם יש הצעות נוספות, והאם מחירים אלו בם טובים. אם למישהו יש אלטרנטיבות אשמח לשמוע ואשמח אם יהיה הסבר קטן לבור שכמותי בנושא. אלה המפרטים: " המפרטים שאמרתי שאני אציע לך, לעריכת וידאו+קצת משחקים הנה האופציות מפרט 1, קצת חזק יותר לעריכת וידאו, אבל פחות במשחקים- מעבד: Intel Core i5-760 זכרון: kingston hyperX DDR3 1600mhz 4GB דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA2 (לפי מה …
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים (לא צריך את הכרטיס הכי חזק כי צריך שיהיה גם מסך טוב..) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי ללא הארד דיסק(עם יציאות על לוח האם IDE) ללא צורב\כונן אופטי. המערכת צריכה לכלול: מעבד לוח אם מארז ספק זכרונות-2 GB כרטיס מסך מובנה על לוח האם יציאות IDE
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-