ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב הכולל מארז, השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ושימושי מדיה [שכל מחשב גיימינג בסיסי יכול להסתדר איתם כמו לראות סרטים, להוריד תכנים וכדומה]. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000, מעוניים להקדיש מתוכם עד 700 שקל לציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, כמובן אשמח לשמוע את האופציות וכמה ההבדל רציני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- כל מ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהבדלים. אם 500 ש"ח יהוו הבדל מהותי, אעדיף לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך מעוניין להוציא יותר מ3.5K, אבל במקרים יוצאי דופן של 200-100 ש"ח שישתלמו, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WoW כרגע, אבל אני מעוניין שכל משחק שארצה לשחק בו ירוץ בהגדרות גבוהות במידה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא מסך....ללא רמקולים...רק עכבר ומקלדת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מערכת מחשב לגיימינג איכותי כולל מסך. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 9,000 ש"ח סה"כ. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מסך 24"~, מקלדת+עכבר אלחוטיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. …
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי פה מפרט מצויין לפני כשבועיים, אבל תנאי ההתחלה השתנו, אז אשמח למפרט חדש. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני חוזר שוב אחרי גיבוש תקציב יותר גבוה. אשמח להצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לתכנות פשוט (פייתון, visual …
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי החדש, באטלפילד 4, אססין קריד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל AMD 3500, 6600GT, 1GB GIGABYTE, 250GB(kashiah), Asus (אני יודע שלא רשמתי הרבה דברים, אבל זה מה שאני זוכר) בכל אופן הבאתי את המפרט הזה כדי שתביאו לי מפרט למחשב החדש הרבה יותר חזק, טוב ומהיר התקציב שלי נע בין 5000-5800 פרטים שאני רוצה לברר לפני - מזה ליבה כפולה או מרובעת(מה יותר מומלץ, מכל הבחינות) אני מעדיף AMD(מה יותר מומלץ ולמה) דברים נוספים - צורב - יש צורך. מסך - אין צורך. רמקולים, עכבר ומקלדת - אין צורך. והדבר האחרון - המפרט : ) תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעל מעבד קונרו עד 6000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 2500 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV , Combat Arms , Call Of Duty ,).... אני צריך כרטיס מסך טוב , 4GB RAM מינימום , Intel I3 ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך.... הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 אבל אפשר להוריד גם ל HD רגיל כלומר 720 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך המלצות לגיימרים, מחשב נחמד שאפשר להפעיל בו משחקים ושיהיה שימושי לטווח ארוך, מסך כבר יש . ואני רוצה להריץ משחקים ושיעבדו. ורצוי שגם יריץ Red Alert 3 תמיד רציתי לשחק. אבל לא חייב בכל מקרה. תודה רבה!ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט לגימינג עד 3800 ללא מסך וללא ציוד היקפי. שיעלו משחקים ברמה גבווה כמו call of duty 6 , far cry וכל המשחקים עם הגרפיקה הגבווה . שהכריס מסך יתמוך ב full hd מכיוון שהמסך שלי הוא full hd אם יש צורך בכך אני לא מבין בזה . להריץ סרטים במסך בגודל 23 אינצ' באיכות FULL HD. מקום הקניה אינו כ"כ חשוב כי אני קונה מספק תודה ושבוע טוב
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום תקציב עד 7500 בלי להתקמצן. דרוש לעבודה עם תוכנות פוטושופ, אילוסטריטור, פלאש, אוטוקאד, רבאיט ומספר תוכנות 3D לחישובי תאורה והדמיות. המחשב דרוש למשרד עיצוב כך שיהיה בשימוש כל הזמן. לפעמים דרושות מספר תוכנות זמינות בכל רגע נתון. דרושה מערכת הפעלה. WIN7 PRO לא דרוש מסך. יש אחד 22" של סמסונג (P2370) אין צורך ברמת רעש נמוכה. לא מתוכנן OC באיזור תל אביב דרושה אפשרות לשדרוג עתידי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לצרכי עריכה גרפית (בעיקר עריכת תמונות בפוטושופ). מדובר במארז בלבד, ללא ציוד הקפי וללא מסך. הסכום שאני יכול להשקיע נע בין 2,000 ל 3,000 ש"ח, תלוי בתמורה למחיר. הדברים שחשובים לי שיהיו במחשב - מהירות עבודה גבוהה, נפח דיסק גדול. אם אפשר גם שיהיה מחשב שקט מעוצב נחמד על הדרך - למה לא. אשמח לשמוע הצעות. בתודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור במשך כ7 שעות רצוף כל יום. התקציב הוא 3k. ניתן לחרוג מעט מהתקציב, אולם אם זה לא משנה בהרבה בביצועים אז שיהיה זול יותר מ3k. מעוניין שיהיה 8GB זיכרון פנימי. השקט לא חשוב. לא מתוכנן אוברקלוק. לא מתוכנן שדרוג עתידי. אין צורך בחיבורים מיוחדים אם זה מייקר את המחיר, צריך רק את החיבורים הבסיסיים. העיקר שהמחשב יעשה את העבודה כמו שצריך. אין צורך במסך וציוד היקפי.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב אני מחפש לחבר מחשב עם מסך 19 אינץ שטוח שמתאים לגרפיקה (מעבד דואל קור צריך?) וגם שיריץ משחקים עדיפות לזיכרון 2 גיגה תקציב :6000 רק מחשב ומסך תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חברים שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מערכת לידידה שמתעסקת עם גראפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא פוגע בביצועים לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אפשר עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (ספק כוח (TR2 430W) צורב, דיסק קשיח, כ.מסך). 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, נכון לעכשיו בעיקר CS5 ו CS6, יכול להיות עוד תוכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לימודים ובעתיד פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת ואולי רמקולים פשוטים. אין צורך בעכבר, המחשב יחובר למסך Dell U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHDD, יש כבר SSD 256GB מוכן להרכבה המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, לא קריטי אבל עדיף …
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מעוניין לבנות שני מפרטים אופציונלים, אחד זול סביב 3000 והשני יותר יקר סביב 4000 כאשר בסוף אחליט על איזה מהם ללכת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (ראה למעלה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות מתמטי, עיבוד נתונים נומרים על קבצים גדולים, עריכה גרפית 2D, שימושים ביתיים שונים כולל סרטי HD, לא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mathematica (תדיר, יש תמיכה בריבוי ליבות), פוטושופ ותוכנות 2D דומות (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5-6 אלף (תלוי בSSD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד פוטושופ, פלאש, מיה, אנימציה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,AC3, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש את כל הציוד ההיקפי לפני שעזבתי את הבית דאגתי לטפח את המחשבים התקציב הוא כ 2000 שקלים (ניתן לסתות לכאן ולכאן) (BTW, אפשר להוציא מחשב יותר זול מ 2K? כמובן לא סלרון ודברים כאלה..) כאמור, המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, סרטים מוסיקה וצריבות (מה כבר זוג הורים בני 50 עושים עם מחשב?) הערות: לקחת בחשבון לנסות לבנות מפרט לטווח ארוך מאוד.. אני לא יכול לעלות בראשי עוד הערות לבניית מחשב לזוג הורים.. עריכה: הנה מצאתי משהו: חיבורי USB קדמיים 8) אתכם התודה אענה מידי על שאלות נוספות
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברים, מדובר בעבודה קשה בC++ הדורשת הרבה חישובים בהמשך לאשכול הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164626) אני יודע לבחור את המקלדת והעכבר שאר הדברים. אני זקוק לעזרה בלוח+מעבד+זיכרון. אין עדיפות למעבד אבל לוחות של ASUS וGigaByte יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך עד 100 שקלים~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה/תרגול על VM-PLAYER/WORKSTATION כ 4-5 תחנות בכל פעם. וכמובן אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת ׁ(הכי פשוטים שיש - העדפה לאלחוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ONBOARD יספיק בהחלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-