עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.

2. Started by ebg,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה4,000, יכול להגיע עד גג 5,000 אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות עריכה בתוכנות של אדובי, פוטושופ ובעיקר פרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15.6 רוצה שהמסך יהיה גדול 7. האם האם יש צורך לכלול …

3. Started by Elad1409,

שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב עד 3500 (ניתן לחרוג) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪ אפשר לחרוג. כמובן שאם אפשר בפחות, עדיף! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (NBA, FIFA). המחשב ישמש כ"שרת" לאחסון סרטים באיכות גבוהה + ישמש לניגון סרטים באיכות גבוהה (4k HDR full blueray) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)?כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 7 מ-10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

4. Started by RJ1,

אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, בשעה טובה, בחודש הקרוב נעבור לבית חדש. בבית יהיו 3 יחידות בחדרי ילדים, ו-2 בחדר עבודה. כול הבית מרושת בכבלים שמחברים את כול החדרים. השאיפה: ליצור רשת בבית לכול המשפחה, כאשר העמדות הראשיות יהיו בחדר עבודה ולילדים יהיו יחידות קצה. האם זול יותר יהיה לבנות כול מחשב כיחידת קצה? או שבחדרים יהיו רק מסכים וציוד הפעלה? היחידות של הילדים צריכות לדעת להיות תחנות עבודה וכמובן להריץ משחקים. דרישות מינימליות לתחנות קצה: Intel Core i5 4 GB or more GeForce GTX 560M 1920X1200 מסך (יש ברשותי 3 מסכי דל "24) חשבתי לקנות 3 כאלה: https://hwzone.co.il/חלונות-10-באריזה-קטנה-מיני-מחשב-עדכני-של/ א…

6. שלום לכולם אני מנסה לבנות מחשב גיימינג ואודה לכל מי שיתן לי עליו חוות דעת אני לא מחפש את המחשב הכי חזק וטוב אבל כן משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים (bf3, guild wars2, witcher 2 ) עם גרפיקה טובה ובלי בעיות. המחיר המקסימלי הוא עד 5000 הנה המפרט שיצא לי ביינתים. עדיין אין לי מארז ואשמח לקבל הצעות. מעבד AMD Phenom II X6 1100T Black Edition Boxלוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB GDDR5 PCIe ספק כוח Seasonic S12II 520W קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כונן קשיח WD Caviar Green WD10EARX 3.5" 1TB 64MB SATA3 זכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX X 2 כונן Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD תודה לכולכם הנה השאלון . מה התקציב המקסימאל…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. * מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחשב לצרכים: אקדמאים/משחקים/משרדי 3300 ש"ח הרכבתי משהו- תנו חוו"ד בנוסף, האם צריך קירור נוסף למעבד? כ.מסך? מארז? האם הספק מספיק לכל המערך שבחרתי והאם המערך שבחרתי בהרכח נכון לתקציב. דגש חשוב מאד על קור, אבל לא צריך להיות קיצוני. משהו שקט וקריר בקיצור. תודה! מחיר MB75MAE33 MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 ₪311 C16G1600C9XX Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 ₪530 VTX3-25SAT3-120G OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB ₪517 R777OC1GD Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OC ₪716 CORE-3000-BLNW FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד ₪600 C3220T Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray ₪580 סה"כ: ₪3254

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by darkingxx,

אני התלבט בין 2 מחשבים דומים בס"כ כשהמעבדים שונים האחד הוא מהסידרה החדשה סנדי ברידג' והאחר מהסידרה הקודמת, השאלה שלי היא עד כמה מורגש שיפור הביצועים של הסנדי ברידג' ובמה זה מתבטא?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by orelzion,

אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by LAUSER,

שלום לכולם 1.איך המפרט הבא נראה לכם? 2. האם כדאי להחליף את הקירור של המעבד ל ALPPINE 775 PRO ? (המחשב נמצא בחדר עבודה ואני לא צריך שיהיה שקט לגמרי) Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz LG X22 SATA DVD Asus nVIDIA EN9600GT/HTDI/512M PCIe COMPUCASE 6C11 BLACK NO PSU ספקי כוח‏ Jewel 550 - SP-ATX-550WTN-PFC סה"כ - 2606 חנות - אייבורי תודה ליאור

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי עד הסכום הזה. התקציב שלנו לא גדול. יש לנו מסך כבר. מחפשים מחשב שיתן את המקסימום בביצועים, אני יודע שאי אפשר להביא מפלצת במחיר כזה אבל שיהיה הכי טוב שאפשר. יד2 יהיה אידיאלי? כי לא מצאתי משהו טוב. מה אתם מציעים לעשות? יש העדפה שיריץ משחקים... גם אם זה על הגדרות נמוכות זה בסדר. פשוט את הכי טוב בתקציב.

13. צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

14. היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tapas10,

שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by juda,

שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב לעבודה עם אודיו/מידי בתקציב של 3.5K המחשב ישמש ליצירת מוסיקה והקלטה של אודיו עם תוכנת קיובייס (גירסא 7) המחיר לא כולל מערכת הפעלה או ציוד נלווה, רק מחשב נטו. הדרישות שיש לי כעת הן : * 16GB זיכרון * דיסק קשיח 2TB * ממשק Firewire של - Texas Instruments (עבור כרטיס קול חיצוני) לא זקוק למחשב שקט אלא סטנדרטי. אשמח להמלצה על רכיבים שיתאימו למטרה שלי מבעלי נסיון. עדיפות לרכישה בחניות אייבורי/KSP תודה רבה לכולכם ויום טוב!

17. Started by Gigiben,

שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by barch,

מה התקציב המקסימאלי? 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשרד אדריכלות, מיועד לעריכה גרפית שעוסקת בהמון תלת מימד ומולטיטסקינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). google sketchup , chief architecture, archicad , autocad , vectorworks architecture, revit, vray, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

19. Started by SUBX2,

1.7GH מעבד זיכרון 256 40 GM GE FORCE 2 MX 400 שידרוג עד 2000 שח

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי, קודם כל - תודה רבה מראש על העזרה שלכם כאן. זה פשוט נהדר! תקציב: 8K, אפשר לחרוג. אפשר גם לא לנצל אותו. שימושים, מהתדירות הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר: גלישה וכו' תיכנות כבד (DB, שרת וכו' רצים לוקאלית) יצירת מוסיקה (פלאגינים כבדים) עריכת וידאו - מעט מאוד, מספיק לי FHD, רוצה שיהיה נוח אבל לא אכפת לי, למשל, לוותר על preview באיכות גבוהה ציוד היקפי: אין צורך יש לי 3 מסכים, מעוניין לחבר 2 מהם, יתרון אם אוכל לחבר את השלישי (הוא ישן ומתחבר רק RGB) אבל זה ממש לא קריטי לי רכיבים קיימים: מארז Fractal Design, נדמה לי שזה R4 אבל אני לא זוכר את הדגם הספציפי. נרכש לפני 3-4 שנים והו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול בין 4.5 ל 5.5 אבל יש אפשרות לחרות למקרה שזה מאמת ישדרג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו (לעתים קבצים מאוד גדולים) וגרפיקה, קבצתי אקסל כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD ועוד כונן 1T , על הכונן SSD יש ווינדאוס 7 השאלה עם המעבדים ורכבים בכלל עובדים עם זה עם לא אז דרוש כונן SSD לווינדאוס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב נמצא בסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Blue Eyes,

שלום, בפעם האחרונה שביקשתי מפרט עזרו לי פה מאוד ואני בא לפה פעם נוספת להתייעץ בקשר למפרט לקרובי משפחה שלי. אני צריך הצעות למפרט למחשב בסיסי שישמש בעיקר ל - - תוכנות צ'אט (מסנג'ר, ICQ, סקייפ) - גלישה - הורדת ושמיעת שירים - יישומי Office לא צריך מחשב חזק מידי, אני רוצה משהו פשוט לשנתיים. החלקים שאני צריך : - לוח אם (עדיף כזה עם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים) - כרטיס מסך - מעבד (עדיף AMD) - צורב - כונן דיסקים - כונן דיסקטים - זכרון 512 - מארז (לא משהו מצועצע) - כונן קשיח (הנפח יקבע לפי המחיר הכולל, אם יצא יקר מידי אז אני ארצה כונן עם נפח קטן יחסית, אם יצא זול אני יקח עם כונן עם נפח גדול יותר) אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, המפרט הבא הוא בשבילי, ואני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כמו HEROES 5, PES6 וכו'.. ) וגם לאינטרנט ( כל דבר. כולל תיכנות ), אני מעוניין במחשב עם ביצועים שכמובן יתן לי לעבוד עם כמה תוכנות כבדות ביחד (פלאש, פוטשופ, אימיול,דיסי ++ וכו'.. ) זהו המפרט שקיבלתי: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9147 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 430.00 ¤ 1 430 ¤ 1 6228 GlacialTech 120mm Fan 46.00 ¤ 1 46 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1098.00 ¤ 1 1098 ¤ 3 2443 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 46.00 ¤ 1 46 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 345.00 ¤ 1 345 ¤ 5 9020 Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.