עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למעצבת פנים (אוטוקאד וכו') כאשר בשק הדרישות יש: * מעבד Core i7 * ssd 250gb * 16gb ram * כרטיס גרפי הולם * אחריות (3 שנים? אבל שלא נזדקק...) ושירות טובים אשמח לקבל המלצה על מחשב כזה (התקציב סביב 6-7 אלף - אפשר יהיה למתוח קלות). וכן אשמח לשמוע גם על חנות טובה שממנה אפשר לקנות מחשב שכזה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. התקציב הנוכחי שלי למחשב הוא 11 אלף שקל, (כולל מסך מחשב של 4K, לא משנה לי הגודל.) אני רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=20056. אני מעוניין להריץ במחשב שאני הולך לקנות כל דבר, ממשחק לתוכנה. אשמח לדעת אם בתקציב הנ"ל ניתן להשיג משהו יותר טוב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Nachman Ben Harush,

היי חברים אני מעוניין להשתדרג ולהקים עמדת גיימינג בדירה שלי. מה דעתכם על המסך הזה? מסך HP חבר שלי אומר שהוא יכול להשיג לי את המסך הזה במחיר טוב. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by originall,

אני משתמש במחשב נייד Acer Aspire 5742-6682 שנקנה לפני קרוב ל-3 שנים. בימים האחרונים החלה להופיע הודעה מטעם מערכת ההפעלה (Windows 7 64bit) בנוסח "שקול להחליף את הסוללה" כאשר לוחצים על האייקון של הסוללה. לפי HWMonitor הבלאי של הסוללה עומד על 62% ולפי BatteryInfoView על 38.2%. לפי האתר של Microsoft ההודעה הזו מופיעה כאשר הקיבולת של הסוללה היא 40% או פחות. האם יש צורך לבצע כיול לסוללה? אם כן, כיצד מבצעים זאת? לחלופין, האם יש להחליף את הסוללה? אם כן, איזו סוללה נדרשת, מה העלות שלה וכיצד מבצעים את ההחלפה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהי עיצוב פנים עם התוכנה DILIX3D. הדרישות מינימום שלה מבחינת מחשבים נייחים הם: מעבד- מעבד בעל ליבה כפולה במהירות 2.2 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה זיכרון - 2 ג'יגה-בייט (GB) ל- windows xp' 3 ג'יגה בייט ל - windows vista דיסק קשיח - 1 ג'יגה-בייט של שטח פנוי כרטיס מסך - אנ-וידיאה ג'י פורס 8800 GT (nvidia ge-force 8800 gt) ומעלה תצוגה- רזולוציה של 768*1024 ומעלה הנתון העיקרי שקשה לי להשוות אותו מעולם הניחים לניידים הכ. מסך. אז איזה מחשב אני אוכל לקחת בתקציב הזה שלא יאכזב מבחינת ביצועים ? והאם התקציב ריאלי או שצריך להשקיע יותר ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by edena,

היי,אני מתחילה ללמוד בחודש הבא משפטים במכללה ומחפשת המלצה למחשב נייד,המלצה על גודל,חברה וכו'. אין לי מושג בנושא ולכן אשמח לכל שיתוף בידע שלכם! תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yaniv76,

שלום. כרגע המפרט שלי הוא : q6600 2.40GHz 4g ram 64bit gtx260 הלוח אם שלי אני לא יודע אבל הוא ישן(ממתי שקניתי את המשחב-ארבע שנים ככה) עכשיו, מאז ששידרגתי לוינדוס 7 הביצועים שלי(FPS) ירדו בלפחות חצי. אני ככה קרוב לשנה ונשבר לי מזה..אני חייב לשדרג מעבד ואולי לוח אם גם. אמרו לי פעם שבגלל שהלוח אם שלי ישן אני לא יוכל להשים את המעבדים החדשים כמו i5 וAMD ואלה. אז המליצו לי על Q9400 אם אני לא טועה שהוא ה Q הכי חדש. אבל הוא דיי יקר,הוא עולה יותר מכל i5 והביצועים שלו פחות טובים. מה עדיף ? לשדרג לוח אם כדי שאני יוכל להשים i5?(צריך המלצות ללוח אם ומעבד טוב) או שפוט יותר משתלם לי להשאיר את הלוח אם הישן ולהביא q9400 שעולה בערך 1000 שקל. התקציב שלי הוא 1200 כולל חריגה. תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MaorSwan,

מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ranrubin1,

איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by liordavid,

המפרט: מעבד Intel Q6600 G0 + קירור Tunic tower לוח אם Asus Maximus כרטיס מסך 460 GTX Gigabyte 1gb זיכרון 2*2 Ocz Reaper 1066 + 2*2 GSkill 1066 הארדיסק 2 טרה Western Digital green ספק Gigabyte Odin 800w (הראשון, למיטב ידיעתי, בעל בקר מתח/זרם/הספק וטמפ' חיצוני, בחיבור USB) צורב Dvd של LG מארז משופצר מאוד Lexa NZXT עם 6 מאווררי Silverstone 12 מבוקרי rpm ובנוסף 2 מנורות פלוריסנט כחולות המחשב בערך בן 7 שנים ואין אחריות על אף אחד המרכיבים. מחירים משוערים כשנקנו כחדשים עם אחריות: מעבד שעלה כ1500 שקל לוח אם שעלה כ1200 שקל כרטיס מסך שעלה כ1200 שקל לפני 4 שנים בערך זיכרון ocz שעלה כ500 שקל לפני כ6 שנים זיכרון gskill שעלה כ500 שקל לפני כ5 שנים מארז שעלה כ500 שקל מאוורר למארז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אני מעוניין בחוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד להיות הראשי בבית ולכן צריך להיות רב תכליתי, עמיד לאורך זמן ועם ראיה קדימה. השימושים הם בעיקר: אופיס, אינטרנט, צפייה במדיה ב-HD אונליין ותכנות של web development. מאפיינים צדדיים אך חשובים בשבילי הם: חיבור HDMI, כרטיס WIFI ויציאות USB 3 בקידמה ובחלק העליון של המארז. חשוב לי מאוד גם אחריות ואמינות של החלקים. בנוסף, אני מתכנן בהמשך להוסיף אולי עוד 4GB זיכרון והארד דיסק SSD 120GB. להלן המפרט שהורכב דרך TMS הכולל מחיר של כל חלק ואת הסכום הכולל: 1. CPU = 973 > > Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray > > 2. CPU COOLER = 130 > > Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 > Scythe Katana 4 SC…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: (לא מצפה להגדרות גבוהות) League of legends, MMORPG games, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך (בין 22-24 אינץ") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית (לפי התקציב), אם אפשר יותר אז בכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן חבר'ה... אני צריך את עזרתכם,בניתי מפרט באתר TMS והייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליו... הצעות שיפור אם אפשר מבלי לחרוג בתקציב( 6300שח). http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:12706:1/6:12975:1/2:12810:1/4:12424:1/5:8459:1/3:12712:1/9:12791:1/20:11269:1/11:12120:1/12:8506:1/10:12710:1/18:12996:1/ תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. * מטרות המחשב? Autocad, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. לא חייב SSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Maximus VI Gene LGA1150 Core i3/i5/i7, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ISRAEL3571,

המלצה למפרט בסיסי לעבודות משרדיות אינטרנט מחשב ביתי מינימום דרישות אך גם חזק,עם נפח של 300-500 gb אם יש מחשבים מוכנים מחנויות גם מצויין תקציב של אלף שקל אפשרות חריגה 100 200 (אם אפשר למצוא משהו במחיר הזה שאולי יריץ משחקים חלשים מה טוב, אם לא לא נורא.) חשוב לי אבל שהמחשב ישמש להרבה מאוד זמן ויותר חשוב שזה, גם אם המחשב יהיה עמוס מפוצץ בדברים שיעבוד מהר. * מצטער שלא שמתי טופס אני פשוט מהנייד ועושה לי בעיות באינטרנט. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by thedoar,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, autocad 2010 * גודל המסך: לפחות 15 אינצ'. לא משנה אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך: לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: לא קריטי, מעדיף לא יותר מ-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3-4 שעות עבודה על סוללה אם אפשרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שיהיה בצבע כסף או לבן. שתיהיה אחריות לשלוש שנים. מעדיף לא לחרוג מהתקציב ביותר ממאה ש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by orelzion,

אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by puppygozes,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, חריגה של 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, קריאת מיילים, משחקים ישנים (קלפים, באבלס וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב במידה וחינם 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.

21. Started by ebg,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה4,000, יכול להגיע עד גג 5,000 אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות עריכה בתוכנות של אדובי, פוטושופ ובעיקר פרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15.6 רוצה שהמסך יהיה גדול 7. האם האם יש צורך לכלול …

22. Started by Elad1409,

שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב עד 3500 (ניתן לחרוג) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪ אפשר לחרוג. כמובן שאם אפשר בפחות, עדיף! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (NBA, FIFA). המחשב ישמש כ"שרת" לאחסון סרטים באיכות גבוהה + ישמש לניגון סרטים באיכות גבוהה (4k HDR full blueray) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)?כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 7 מ-10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

23. Started by valorien,

שלום חברים. אני זקוק למפרט חזק ככל שתוכלו לתכנן לטובת עבודה גרפית בעיקר. יש צורך במסך CRT 17 אינץ' ואין צורך בציוד היקפי כלשהו. בעיקרון אני נוטה חזק לטובת AMD אבל הצעות רלוונטיות הכוללות מעבדי אינטל יישקלו גם הן בכובד ראש. המפרט הולך להירכש בשבוע הבא עלינו לטובה. תודה רבה לעוזרים. מכל מלמדיי השכלתי.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yedidya88,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ומה צריך לשדרג בו הוספתי גם את אפשרויות השדרוגים אז מי שיכול לרשום לי המלצות לשדרוגים אני מתכנן לבצע את השדרוגים הבאים: ספק כוח: ל600w, שדרוג לזיכרון: (Kingston/Ceon 4096MB (4GB DDR3 1333MHz, שדרוג לכרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB אשמח לדעת גם אם השדרוגים לא נחוצים או שצריך עוד כי לפעמים אם משדרגים משהו צריך לשדרג גם דברים אחרים זה המחשב לפני השדרוגים: אינטל Core i5 750 לוח אם Gigabyte צ'יפסט P55 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך GeForce 210 512MB (המחיר כולל השדרוגים שרשמתי הוא 3300 אשמח לדעת אם זה מחיר טוב) תודה רבה לכולם הנה המפרט באתר אייבורי (יותר נוח לקרוא מאשר פה) http://www…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.