ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (ניתן לתשלום באשראי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבטדה משרדית כבדה, הרבה חלונות פתוחים (צריך הרבה ראם), שליטה מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיהיה SSD וכונן נוסף עם נפח גדול (עדיפות ל1 טרה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב נייד שיהיה בין 15.6 אינץ ל17 אינץ, שמשקלו יהיה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300שקל אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים(לא משהו מיוחד שימושים יום יומיים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,GTA,FIFA,NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ של דל,1080x1920hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות,גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). STEAM VR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי VR מכל הסוגים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב לחבר שלי מחשב למשחקים, מבוסס אינטל, עם מסך (17 אינץ) במקסימום 6000 ש"ח בבקשה אם למישהו יש מפרט שיכתוב אותו כאן, תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512Mb 400MHz Twinmos x2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 200GB SATA II 7200RPM 8MB Teac/SONY 1.44 Philips 16x48 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 Altec Lansing ATP3 2.1 4575NIS מKSP... אגב למישהו יש המלצה לספק טוב שיחזיק את המערכת הזאת ? לא מתוכנן OC.. וכנראה שאני יקנה samsung 793df או איזה 19" יד שנייה כי נמאס לי מהPROVIEW שלי.. אהה, וכנראה שאני יקנה DIAMONDBACK, איך אפשר בלעדיו :silly: עריכה: ספק לא יקר.. משהו זול וטוב שיחזיק את המערכת יציבה בלי בעיות ועוד משהו, עזבו אותכם מחיר ויכולות OC.. מבחינת יחס ביצועים\אמינות מה עדיף ? ADATA או TWINMOS ?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג תמחשב שלי. אין תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה לבזבז יותר כסף מאשר אני צריך. ולגבי הלוח ABIT IS7-E, האם יש לו SATA וסאונדסטורם כי זה מאוד חשוב לי. מי יותר טוב? מקסטור או ווסטרן, אני מדבר על עדיפות ראשונה שזה ביצועים עדיפות שנייה שקט. למי יש ביצועים הדוקים יותר A-DATA או סמסונג? חשוב לי שאני יגיע ל-200FSB באוברקלוק (למעבד מכפלה של 18). בכל מקרה, אני יעביר מהמחשב הראשון את המעבד אינטל פנטיום 2.4, CD52 ופלופי. זה המפרט ללא ציוד היקיפי שחשבתי עליו, האם מישהו מציע שינויים אחרונים? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler 169.97 ¤ ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard 515.00 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ Cl…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח (100 יותר או פחות זה לא נורא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שאפשר, מסך וכרטיס מסך למשל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, 100 ש"ח לפה או לשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים, סרטים/סדרות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, שפות תכנות, Office, Photoshop. תכנות שאצטרך בעיקר ללימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמה ישוחקו על המחשב. GTA 4, Heroes 6, Fable 3, Dungeon Siege 3 -מהי הרזולוצ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התקציב מנוצל כראוי והוא לא מבוזבז על רכיבים לא הכרחיים אז לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קל וחומר, אם אפשר לבנות מפרט פסיכי יותר בעוד 500 שקל אני אספוג את המכה, עד 7000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל שיהיה טוב גם לתוכנות גרפיות וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, COD, שיחזיק משחקים חדשים שעתידים לצאת... -מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
r400 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בזמן האחרון מחשב חזק וטוב בתקציב של עד 4000 למטרות של הורדות ,סרטים והרצה של יישומים רבים במקביל. לאחרונה די נסגרתי על הדגם הנ"ל שמפרט ניתן לראות כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3907 רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, האם מישהו התנסה במחשב זה? בנוסף, האם מישהו מכיר את סוג הרמקולים שיש לו (Altec Lansing )? האם הם סבירים? עוד דבר - ראיתי בחנויות שונות שרשום משקל שונה למחשב (2.2, 2.3, 2.5) איך ניתן לדעת מהו המשקל? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת מחשב בתקציב של עד 4500. המחשב מיועד לשימוש באופיס,אינטרנט, ועבודה עם תוכנות שרטוט כגון AUTOCAD - צריך מעבד יחסית חזק. כמו כן אני מעונין בכרטיס מסך טוב עם התוכנות הנ"ל + חייבת שתהיה לו יציאה לכרטיס טלוויזה ללא מסך. שיבוא עם מקלדת כרטיס קול כרטיס רשת ושאר הדברים הקטנים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני חסר ניסיון בתחום ובדילמות בבחירת חלקים נכונים ואמינים כולל הספק של המוצרים, אשמח למפרט מקצועי של מערכת מחשב עם המגבלה שמצויינת הנ"ל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים חזקים. הערה: ברשותי מסך 22" של סמסונג T220P רזולוציה 1920X1200 FULL HD . דגשים :השאיפות שלי מהחשב: לוח אם -אמינות עם אופציה סבירה לשדרוג עתידי של מעבד ,אופציה ל GPU מקבילים ,אופצית שדרוג זכרון ו RAID וכ"ו. מעבד- מתלבט בין מעבד 4 ליבות עם תדר נמוך לבין מעבד 2 ליבות עם תדר גבוה. כרטיס גרפי - שיתמוך למסך שהוזכר , יריץ משחקים כמו CRYSIS בגרפיקה מעל הבנונית וכמובן אופציה עתידית ל SLI . זכרונות -שאיפה ל 4G במהירות טובה ספק -אמין ושקט שעושה את העבודה. מארז- לא חשוב הי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד משומש. האם יש לי דרך לבדוק אם הסוללה תקינה? בהנחה שאין לי דרך כזו - ונניח ש"נפלתי" עם הסוללה. כמה תעלה לי סוללה חדשה? והם זה מסובך להרכיב אותה לבד?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש מפרט מחשב ב6000 ש"ח כולל מסך, השימוש העתידי נמצא בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט זה לבנאדם שעובד הרבה עם מוזיקה על המחשב (מוזיקאי מן הסתם) וגם למשחקי מחשב. athlon xp 1700 gigabyte 7vax maxtor 60gb 7200 ata-133 radeon 9500pro 128MB ddr 256MB 333MHZ -אין לי מושג איזה חברה עדיף- floppy 1.44 cd-rom sony X52 כרטיס קול -לא יודע מה כדאי, פה צריך עזרה- כונן DVD pioneer X16 plextor 40/12/48 מקלדת+עכבר ג'נריים -אלא אם כן יש לכם המלצות- מארז אני לא יודע מה צריך, מה כדאי. גם במסך צריך קצת עזרה אין צורך ברמקולים, המחשב מחובר ישירות למערכת סטראו אם יש לכם תוספות שינויים משהו... מקסימום 5000 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט: מעבד Intel Q6600 G0 + קירור Tunic tower לוח אם Asus Maximus כרטיס מסך 460 GTX Gigabyte 1gb זיכרון 2*2 Ocz Reaper 1066 + 2*2 GSkill 1066 הארדיסק 2 טרה Western Digital green ספק Gigabyte Odin 800w (הראשון, למיטב ידיעתי, בעל בקר מתח/זרם/הספק וטמפ' חיצוני, בחיבור USB) צורב Dvd של LG מארז משופצר מאוד Lexa NZXT עם 6 מאווררי Silverstone 12 מבוקרי rpm ובנוסף 2 מנורות פלוריסנט כחולות המחשב בערך בן 7 שנים ואין אחריות על אף אחד המרכיבים. מחירים משוערים כשנקנו כחדשים עם אחריות: מעבד שעלה כ1500 שקל לוח אם שעלה כ1200 שקל כרטיס מסך שעלה כ1200 שקל לפני 4 שנים בערך זיכרון ocz שעלה כ500 שקל לפני כ6 שנים זיכרון gskill שעלה כ500 שקל לפני כ5 שנים מארז שעלה כ500 שקל מאוורר למארז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד להיות הראשי בבית ולכן צריך להיות רב תכליתי, עמיד לאורך זמן ועם ראיה קדימה. השימושים הם בעיקר: אופיס, אינטרנט, צפייה במדיה ב-HD אונליין ותכנות של web development. מאפיינים צדדיים אך חשובים בשבילי הם: חיבור HDMI, כרטיס WIFI ויציאות USB 3 בקידמה ובחלק העליון של המארז. חשוב לי מאוד גם אחריות ואמינות של החלקים. בנוסף, אני מתכנן בהמשך להוסיף אולי עוד 4GB זיכרון והארד דיסק SSD 120GB. להלן המפרט שהורכב דרך TMS הכולל מחיר של כל חלק ואת הסכום הכולל: 1. CPU = 973 > > Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray > > 2. CPU COOLER = 130 > > Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 > Scythe Katana 4 SC…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להזמין השבוע בחנות tmsfox מחשב עריכה. המחשב יצא לי הרבה מעבר לתקציב(התקציב המקורי היה 7300שח) ולכן אני רוצה ממכם אישור סופי לפרט עם הצעות לגבי הרכיבים. אני מתלבט בין: Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ל- coolermaster v8 (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) אני מתלבט בין: GIGABYTE GA-EX58-UD5 ל- GIGABYTE GA-EX58-Extreme (כול הצעה אחרת תתקבל בברכה) בזכרונות ובספק אין לי מושג מה לבחור פשוט בחרתי לפי המחיר, אז בזה אני צריך עזרה. מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1461 מארזים Cooler Master COSMOS S RC1100 Full Tower Case ¤875 ספקי כח Corsair …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט שבניתי לחבר שקונה בשבוע שבועיים הקרובים רציתי לדעת שהמפרט סבבה ואין לו שום בעיות תאימות כל שהן תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 261 לוחות אם: Gigabyte B550M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: ANTEC Gaming Case NX300 White כמות: 1 - מחיר: ₪ 216 ספקי כוח: Corsair 650W CV650 PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG S…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-