עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by omri123,

שלום לכולם ברשותי המחשב עם המפרט הבא CPU:E8400 GPU:ATI Radeaon HD 4830 Mutherboard: GIGABYTE EP43-DS3L HD: Seagate ST3500320AS 4GB RAM DDR2 מסך סמסונג 2253 השימוש העיקרי זה משחקים\פוטושופ ופרימייר. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קצת ולכן החלטתי להתחיל מSSD 840 EVO. האם אני עושה צעד נכון או שכדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך דווקא או משהוא אחר? אני לא הולך להוציא אלף ש"ח עכשיו אבל מפה לשם לשדרג עם הזמן. אשמח לשמוע את דעתכם, כולל תוכנית שידרוגים עתידית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Avi Belchatovski,

אני מחפש כבר לא מעט זמן נייד חזק יחסית במחיר סביר ודיי נסגרתי על האסוס 550JK, הייתי באייבורי והנציג שם אמר שהמחשב הזה הוא חזק מאוד ואין לי צורך בכזה מעבד והציע לי את ה-15.6 Lenovo IdeaPad Flex2 59420635, על פניו נראה טוב, מגיע עם אחלה כרטיס מסך וכונן SSD וזול יותר ב400 שקל (הציע לי הנחה מהמחיר שרשום באתר) אבל לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ואני לא בטוח, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by lordon,

הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by wcw,

מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס (מחשב ללימודים לא צריך משהו למשחקים) * גודל המסך? 14-15 (עדיפות ל14 אלא אם כן יש ב15 עם משקל נמוך) עדיף שהיה מאט אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיפות לפחות מ2 ק"ג אך אפשר לחרוג קצת מעל ה2 ק"ג אם המחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות בשימוש אינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה אבל מתכוון להתקין עליו SSD ולהשתמש בכונן בתור כונן חיצוני * כונן אופטי? עדיף לא,סתם מעמיס משקל חשבתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23089 ולשים לו את הSSD הזה http://ksp.co.il/?uin=23931 כך שבסה"כ הכל יוצא הכל כמעט 4000 שקל חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק להרב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by .AloN,

היי היי, אני מחפש בכל רחבי הרשת חוות דעת על הדגם X55LA-DB51 של Asus ולא מוצא אף לא אחת.. אולי מכאן תבוא הישואה? http://www.amazon.com/ASUS-X555LA-DB51-15-6-Inch-Laptop-Black/dp/B00LO3JZZS על הנייר נראה אחלה מפרט לנייד עם שימושים פשוטים יחסית, לדעתי בכל אופן..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Zuf333,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גראפיקה עם כל התוכנות העדכניות ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בפוטושופ, פרמייר, אפטר אפקט, מאיה, 3DMAX וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי, מסך רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. היי פרסמתי פה לפני כמה חודשים אבל בגלל ענייני לימודים לא קניתי את המחשב בסוף. אני רוצה מפרט מעודכן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 3, DCS וכל משחק אחר שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by haranza,

לHP G6- i5 m series 6gb ram 750gb hdd original win7 home premium original charger המחשב בן שנתיים בכמה יהיה אפשר לתמכר אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, פרסמתי פה אשכול לפני כשבוע את הבקשה שלי והומלץ לי על thinkpad של לנובו. (מייצגים בערך את המפרט שרציתי מבחינת גודל מסך, מעבד, נוחות, יכולת גרפית סבירה) מצאתי שתי דגמים של הthinkpad : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080&cf=zap http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5745 מה שתכלס חשוב לי זה כרטיס מסך טוב (לא טוב מדי), מעבד תומך, מקלדת נוחה וwifi. באותו תחום מחירים ראיתי גם 2 מחשבי hp עם מפרט יחסית דומה, מעט יותר נחותים במהירות הארד דיסק (לא קריטי לי) ואולי בביצועי כרטיס מסך): http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=14232 http://fre.co.il/items/267363 מה עדיף? (נוחות וביצועים) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by yosi b,

המארז פאנטום 530 שחור עם חלון במצב טוב (יש טיפונת שריטות) הלוח הוא z87 asus rog maximus formula המעבד 4770K מצויין שכמעט ולא עבר אוברקלוק ( וגם הקצת שהיה היה קל ועבר בלי ארועים מיוחדים) כמו"כ קורר תמיד בקרורים הטובים בשוק (מים של קולר מאסטר ואוויר של נוקטאה) הזכרון הוא 4X4 GB של קרוסאייר Vengeance Pro 2400MHz בצבע אדום הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי)150 gb(סיגייט) וקירור חדש באריזה של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 . תודה. כל הרכיבים (למעט הקשיחים) בשימוש כשבעה חודשים בלבד. וממילא באחריות - באייבורי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות, הרבה crawlers שרצים במקביל, עיבוד של קבצי מידע בגדלים של מספר ג'יגות עם יותר מדי טאבים פתוחים ברקע. * גודל המסך? 17.3 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע כל כך מה ההבדל, משהו שירגיש כמו מסך רגיל של מחשב (יש לי samsung bw2233 אם זה עוזר איכשהו). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח ש FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה, לא חובה מוארת אבל זה לא יכול להזיק אם היא באה ככה. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך …

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by ninjadude333,

היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים, אינטרנט, תכנות (סטודנט למדעי המחשב)! עריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3/14 , מעדיף מסך מגע למרות ההשתקפות. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל: פחות מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 256 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. *חשוב לי מאוד האיכות בנייה של המחשב והחומרים ממנו הוא עשוי, שמהחשב יהיה ברמת ניידות גבוה, מעדיף i7 ,זיכרון ram 8 גיגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בתכני FHD בחיבור לטלוויזיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 14. לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות לערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 אם אפשר יותר אז מעולה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב: עד 3500 תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by golanbendor,

היי למישהו יש מושג אם מוכרים את המחשב בארץ? לא מוצא בשום מקום מוכר...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Idan Ente,

אני מחר אהיה באילת ואני מעוניין לקנות מחשב שיתאים לי ללימודים באוניברסיטה (ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, מוזיקה וזהו) אני מתלבט בין שני דגמים של HP https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12512,11620 אשמח לדעת מה עדיף ביניהם ואף חוות דעת אישיות שלכם במידה ויש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח גם לשמוע תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Tarnegolz,

המחשב הזה: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e5540-lt-rd33-7408-%D7%93%D7%9C-1 מתכוון לקנות SSD ולהתקין עצמאית (אני מעריך תוספת של עוד 300 ש"ח). כמו כן, אני מודע לכך שזה בלי מערכת הפעלה - אני זכאי לקבלה חינם מהלימודים. סה"כ יוצא באיזור ה-3800. השימוש הוא מחשב ללימודים (מדעי המחשב, אז ישמש לעבודות תכנות) ועבודה "יום-יומית" (אינטרנט, איזה סרט פה ושם וכו')... כמו כן, רציתי לשאול ספציפית על הרזולוציה - 1600x900.. לא יצא לי לראות את הרזולוציה הזאת במחשבים יותר מדי.. יש לזה סיבה? האם עדיף להתעקש על ה-1920 ? (לדעתי יש דגמים שמוכרים ברזולוציה הזאת)

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by asaffklein,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים