עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב - 3-3.5K. שימושים - בעיקר אינטרנט, לימודים, שיוכל לעמוד בטאבים רבים פתוחים במקביל ובחלונות רבים של word, powerpoint וכו' במקביל, שיריץ יוטורנט בלי בעיה ויוכל לנגן סרטים 1080 בלי בעיה. OverClock - לא. ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים - יש, לא צריך לקנות. אני גם חושב להעביר את ההארדיסקים למחשב החדש. חנות מועדפת - KSP. - חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט, בסולם 7-8, כל דבר קטן מפריע לי לישון ואני נוהג לישון עם מחשב דלוק, חשוב מאוד שיהיה שקט! כמו כן, אולי כדאי שיהיה SSD כדי שהדברים יעבדו יותר מהר (כדאי 250 או מספיק 120?). אני מתכוון לרכוש את המחשב בנתניה, אז אני מניח שמקומות כמו KSP, TMS וכו' זה סבבה (יש לי ניסיון רק עם KSP) ואני ארצה שהם יעבירו את ההארדיסקים הקיימים למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by feffer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש …

3. Started by Snir David,

שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  4. Started by BOSS610,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל רק אם באמת מביא שיפור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 , CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312 HM , רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, [גם תכני HD] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד, פשוט ש'ירוץ' ולא ייתקע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  6. 1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. שלום וברכה. אני מחפש מחשב למשחקים נכנסתי למדור מפרטים וראיתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137991&section=293&peri=0 אני צריך מחשב עד 3000 שקלים אפשר לחרוג עד 500 שקלים בעיקר למשחקים . המפרט משום מה נראה לי טיפה מיושן וחיפשתי עוד מפרט במדור ולא מצאתי משהו מדויק כמוהו לדרישות שלי אני אודה לכם מאוד אם תרכיבו לי מפרט מתאים . ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. מחפשת מחשב לעריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). אין צורך במסך מקלדת ועכבר. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). העבודה היא עם קבצי HD לרוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. הא…

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, 100 ש"ח לפה לשם לא יהרגו אותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינטצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3200 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 עד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה,משחקים בקטנה,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) משתמש כבד, עובד הרבה עם vmware ,GNS3 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 14 ו GTA בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות -גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yuda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (ללא הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא לפיתוח לרשת ובניית אתרים. מעבר לכך המחשב מתפקד גם כמחשב ביתי רגיל, כלומר עבודות משרדיות, קצת סרטים, ומשחקים לא כבדים מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות הכבדות העיקריות הן Dreamweaver ו-Photoshop, אבל אין הרבה עבודוןת חישוביות אינטנסיביות באף שלב. מצד שני, המאפיין העיקרי של העבודה הוא המון אפליקציות פתוחות יחדיו, לפעמים עשרות (חלקן …

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים

14. Started by nosfertu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד לעריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas. שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס וגלישה). 1. מה התקציב המקסימאלי - 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 3700 גג. 2. מה שימושי המחשב - עריכת ווידאו עם sony vegas ושאר השימוש הוא סטנדרטי (גלישה ואופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש תדיר sony vegas. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - צורב בלו ריי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד ל * מטרות המחשב? עריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas,שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס, גלישה וסרטים). * גודל המסך - 15.6 אינצ' * משקל רצוי - אין הגבלה מיוחדת (סטנדרט). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - תמיד טוב אך לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - אשמח ליציאת wire fire אך לא קריטי. * בלוטות - לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 גיגה. * כונן CD/DVD? צורב - כן צורב. * כונן Bluray - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי עם 3 שנים אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. ישנו מפרט שקיבלנו מksp דגם asus k53sc-sx532…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  17. Started by oz4225,

התקציב המקסימאלי? 3500 אם חריגה של מקסימום 100 ש"ח המחשב מיודע למשחקים כמו gta iv או far cry ו bioshock וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדות בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכונן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשר לרכוש מחנות אייבורי או ksp בלבד עם עדיפות ל אייבורי 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכ…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בייחוד, שיהיה בנוי להריץ משחקים שייצאו גם עוד שנתיים, גם אם לא על ההגדול הכי גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, SC2, WOW וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, כך שזה בהחלטתכם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר להוציא בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. היי, אני עובד עם תוכנות כגון פוטושופ ואילוסורטרייטור, כמו כן, פותח המון המון המון חלונות בזמן גלישה אודה לכם אם תוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, רק אם זה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

21. שלום, אשמח לקבל הצעה על מחשב לשימוש משרדיים, חשוב שיהיה חזק ומהיר בהפעלת במחשב ובשימוש שוטף. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס,אינטרנט,שמיעת מוזיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P …

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר לפעמים עבודה גרפית ואולי בעתיד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4; nba 2k14; fifa 14; cod ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fhd 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by matizami,

אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yarinyc,

1.תקציב המקסימאלי-3,800 שקל א)לנצל את כל התקציב(אבל שיהיה על דברים רלוונטים אם לא חייב אז לא לשים) ב) לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: סרטי HD ,גיימינג א) ב)משחקים שצריך שירוצו על המחשב: leauge of legends(מקסימום הגדרות), call of duty ghosts(הגדרות בינוניות ומעלה), battlefield 4 (הגדרות בינוניות ומעלה) -רזולוציית מסך- 1920X1080 מסך- 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?שיהיה כונן SSD בשביל המערכת הפעלה ו 1TB הארדיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 6-7 שיהי שקט לא צריך משהו מוגזם 6. האם מתוכנן אוברקלוק: בלי אוברקלוק 7. לכלול הרכבה בחנות ובלי מערכת הפעלה 8. אין העדפה ל…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by jamesi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים