עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by udilbaz,

יש לי כאן מפרט יש בערך 5 וחצי אלף כולל מסך.. רציתי לדעת אם יש משהו שאני סתם מבזבז עליו כסף או שאפשר לשפר משהו.... מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1400ש"ח לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1100 ש"ח זכרוןDDR2 1024MB 667MHZ CL5 CORSAIR 670ש"ח דיסק קשיח160GB WD 350ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 512MB PCIe Pine XFX 700ש"ח מסך מחשבLCD L1732TQ LG אינטש 17 1400ש"ח אני לא סגור על הכרטיס מסך אני שוקל להחליף ל7600GS .. ותוכלו להציעה לי על המארז וספק כוח..

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  5. מעוניין לרכוש מחשב חדש התקציב מצומצם אני יודע, אבל זה מה יש. עקרונית המחשב מיועד למשחקי מחשב. התקציב אמור לכולל בתוכו מסך. תודה רבה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אני ממש התלהבתי מהלאפטופ של LENOVO (אם אני לא טועה) השיקה שאפשר להוציא את המסך והוא הופך לטאבלט עם ANDROID 3 וכשמחברים בחזרה הוא WINDOWS 7. אז א - מישהו יודע מתי הוא יושק ? ב.בחזרה למציאות - האם יש לאפטופ שיש לו מסך מט , מעבד I5 , לפחות 3GB של RAM , עדיף עם כרטיס מסך מתקדם (לא מובנה) שיש לו מסך מולטי טאצ' ורזולוציה של לפחות 1366*768 - וכמובן עדיף שיהיה קל משקל ויציאת HDMI. יש דבר כזה ?

7. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. המחשב אמור לכלול: זכרונות 1GB 667Mhz, דיסק 160GB sata II, צורב דיוידי, מקלדת עכבר רמקולים ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 950 ש"ח). בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד, הלוח והמסך , את סכום 3500 ש"ח , איזה מפרט היית ממליץ? יש דבר כזה? להזכיר, לא מדובר בגיימר, כמעט ולא משחקת במחשב (לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחקת בפיפא), לא מחפשת לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by talisman,

האם ההבדל ביניהם שווה את התוספת מחיר? השימושים יהיו בעיקר אינטרנט\ VPN+NXCLIENT\אופיס.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. מחפשת מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט מאוד ורק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (עבודה משרדית?), משחקים - לא מאוד כבדים (Overwatch, league of legends לדוגמה), אבל אשמח להיות מסוגלת להריץ משחקים יותר כבדים אולי על הגדרות פחות גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו שלא יבלוט יותר מידי בכיתה? (: 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - צריך לכלול מערכת הפעלה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dudu2683,

אני קונה מחשב חדש מה דעתכם על המחשב הבא: מעבד:INTEL E6320 לוח :GA-P35-DS3 זכרונות: 800MHZ 2*512 KINGSTONE כרטיס מסך: ASUS ‏7300GS 256MB המחיר 2600: מה דעתכם מה כדאי לשפר (התקציב זה עד 2500)

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. היי! חבר שלי מתכנן לקנות מחשב בתקציב של בערך 3000-4000 ש"ח, אם צריך יותר אפשרי. מטרות המחשב: הדברים הרגילים + תיכנות (בעיקר Visual Studio).. אין צורך בכ.מסך חזק מדי, אבל יש צורך בכ.מסך בינוני ומודרני. עיקר משחקי המחשב שהוא מריץ הם אסטרטגיות וקווסטים. צריך בנוסף רמקולים ומקלדת. הראד דיסק לפחות 500 גיגה אבל כמה שיותר יותר טוב מעדיף AMD - אלא אם אתם יודעים משהו שאני לא יודע... העיצוב לא חשוב מדי, עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. בחדר שלי בדרך כלל חם אז יש צורך שהקירור יהיה בהתאם, כדי שלמחשב לא יהיו נפילות מחום ודברים כאלה.. אין העדפה לחנות מסויימת.. אשמח לעזרה חברים! תודה רבה, רן.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by alkob,

ה התקציב המקסימאליג4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד אפשר לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון איכות המחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות שיהיה לי שימוש בהם בתור סטודנט אוטוקאד, ווטארקאד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע סטודנט אז צריך לשימוש של לימוד התוכנה, לא מאמין שאעשה בזמן הקרוב פרוייקטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. שלום חבר'ה אשמח לעזרה קטנה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?הצגת מצגות,גלישה באינטרנט, office -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רצוי מסך בסביבות ה14-15 אינצ', חייב מסך מגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by the godfather,

שלום אני צריך 2 המלצות למחשבים ניידים 1 ב11000 והשני ב9500 זה דחוף לי מאוד תודה

17. Started by Avivc4,

שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח VS2010 - סולושינים כבדים ומורכבים + איקליפס משחקים וסרטי HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש תדיר אין צורך במסך חדש קיים מסך 22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + ניתן להתפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך הכל קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב קיים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום לכולם , מחר אני מזמין מחשב שעיקר העבודה איתו תהיה משחקים ועריכת ווידאו. חשוב לציין שאני לא קונה AMD מכל סוג שהוא והזיכרון חייב להיות 1 ג'יגה. המחשב לא יעבור OVERCLOCK כך שלגבי הזיכרונות אין צורך למשהו מיוחד רק שיהיו עם תזמונים סבירים. אז ככה : PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1100 ¤ 1 EPOX 4PDA5+ 680 ¤ 1 - מגיע עם באנדל עשיר במיוחד ותומך בכל מה שצריך מבחינתי. OCZ 400mhz DDR 512MB +HS 685 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 480 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1175 ¤ 1 - כולל VIVO LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 240 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 350 ¤ 1 ENERMAX 350W PS 370 ¤ 1 MICROSOFT EXPLORER WIRELESS 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6255 אני מ…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב nuc של אינטל עם מערכת הפעלה win10 למטרת צפייה בסלון בסרטים,סדרות ומשחקים כמו FIFA18,NBA2K ומשחקי יריות ומירוצים . איזה דגם אתם ממליצים ? האם להוסיף זכרון+הארד דיסק בקיבולת גדולה ? איזה מפרט אתם ממליצים ?

21. Started by shlomoreuven,

יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  22. שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by demultiplexer,

ארבעה מחשבים לעבודה משרדית, אני חייב להיות בטוח שהמפרט הזה טוב כי אני לא קונה את זה בשבילי. AMD SEMPRON 3000+ AM2 BOX ASUS M2V-TVM MICRON 256MB 533MHZ DDR2 נוסיף אחר כך אם יהיה צורך. WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII TITANS 450W שחור FRONTIER - אני יודע שהוא גרוע מה במקומו ? MAG 778 AH WINDOWS XP HOME EDITION HEBREW WINDOWS XP PRO HEBREW LG 52X32X52 BLACK Logitech Internet Pro Keyboard Black OE MICROSOFT MOUSE OPTI BASIC USB WHITE

24. Started by saarsa,

ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fuck off,

http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER אז מה דעתכם על המחשב הזה והאם הוא שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.