ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪347 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 TI 2GB GDDR5 OC WITH BORDERLAND 2 GAME Coupon כמות: 1 - מחיר: ₪1853 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core2Duo E7200 2.53Ghz 775 לוח אם:Gigabyte P35C-DS3R זכרון:2GB (2x1G) DDR2-800 Kingston דיסק קשיח:250GB 7200 SATA2 Hitachi 16M כונן אופטי:SuperMulti DVDRW x20 LG כרטיס מסך:GeForce 8500GT 512MB PCIx16 כרטיס קול:AC97 128bit 6channels o/b רשת:10/100/1000 NET (ADSL ready מארז:ATX CASE 400w כל זה ב2400 ש"ח.. עכשיו בעיקרון המחשב הוא לצורך משחקים סרטים גלישה צ'אט וכאלה.. עכשיו הדברים היחידים שאפשרי בשבילי לשנות זה מעבד וכרטיס מסך לגבי הכרטיס מסך חברים שלי אמרו שאפשר לקבל משו יותר טוב... אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ב1000 ש"ח, אפשרי משו ב600-700 , 800 גג (אם בכלל רצוי לשדרג). אני גם לא גיימר מטורף, פשוט כרטיס מסך שאם שווה להשקיע עוד 100-200 ש"ח ולקבל תמורה הרבה יו…
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי עכשיו מחשב נייד מדגם lenovo הדגם : Lenovo 3000 N100 TY0FVIZ והוא כולל: CPU Intel Core Duo T2450 2.0GHz Memory 1024MB (2x512MB)667MHz HD 120GB Display WXGA Anti-Glare 15.4inches (1280X800) GPU Intel Graphics Media Accelerator 950 Optical Device DVD/RW MultiBurner DL Wireless Intel PRO 3945ABG ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מה hp דגם: DV6412 תודה (קניתי אותו ב4000 את הlenovo)
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
ראיתי במפרטים שצריך RAID אבל לא ממש ברור לי למה ואם זה חיוני או הכרחי. כמו כן חשובים לי : אופציה לשדרוג. מעבד AMD אופציות OC שקט. (פחות קריטי) מה אומרים ? אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זיהיתי מכירה של מחשב נייד חדש שלא נפתח , שנקנה השבוע ואפילו במחיר נמוך ב 10 אחוז ממחירו ההתחלתי בוואלה שופ. הרי היום ניתן להחזיר מחשב שלא נעשה בו שימוש לחנות תוך 14 יום , אז מה הקטץ' פה ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיוקדש למשחק UT3 . מפרט מחשב ב4000+ ניתן לחרוג בהחלט. מיועד למשחקים שיצאו כגון UT3 , CRYSIS ועוד... נא לא להביא חרא מפרטים! תודה רבה! כולל מסך שלא נכלל בתקציב... בערך מסך LCD טוב מאוד שלא יעלה הרבה ושיהיה שווה את זה. אני מעדיף שהמעבד יהיה 6.0 GHZ + . לשים דגש על הקירור , כרטיס מסך ומעבד INTEL!. מעבד אינטל חובה! ליבה כפולה! או שיש לכם רעיון יותר טוב .. אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב שיש בעולם לתקציב הזה! אז קיצר תסבירו לי על כל חלק וחלק למה שמתם אותו... תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כאן מפרט יש בערך 5 וחצי אלף כולל מסך.. רציתי לדעת אם יש משהו שאני סתם מבזבז עליו כסף או שאפשר לשפר משהו.... מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1400ש"ח לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1100 ש"ח זכרוןDDR2 1024MB 667MHZ CL5 CORSAIR 670ש"ח דיסק קשיח160GB WD 350ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 512MB PCIe Pine XFX 700ש"ח מסך מחשבLCD L1732TQ LG אינטש 17 1400ש"ח אני לא סגור על הכרטיס מסך אני שוקל להחליף ל7600GS .. ותוכלו להציעה לי על המארז וספק כוח..
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש התקציב מצומצם אני יודע, אבל זה מה יש. עקרונית המחשב מיועד למשחקי מחשב. התקציב אמור לכולל בתוכו מסך. תודה רבה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני ממש התלהבתי מהלאפטופ של LENOVO (אם אני לא טועה) השיקה שאפשר להוציא את המסך והוא הופך לטאבלט עם ANDROID 3 וכשמחברים בחזרה הוא WINDOWS 7. אז א - מישהו יודע מתי הוא יושק ? ב.בחזרה למציאות - האם יש לאפטופ שיש לו מסך מט , מעבד I5 , לפחות 3GB של RAM , עדיף עם כרטיס מסך מתקדם (לא מובנה) שיש לו מסך מולטי טאצ' ורזולוציה של לפחות 1366*768 - וכמובן עדיף שיהיה קל משקל ויציאת HDMI. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב אמור לכלול: זכרונות 1GB 667Mhz, דיסק 160GB sata II, צורב דיוידי, מקלדת עכבר רמקולים ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 950 ש"ח). בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד, הלוח והמסך , את סכום 3500 ש"ח , איזה מפרט היית ממליץ? יש דבר כזה? להזכיר, לא מדובר בגיימר, כמעט ולא משחקת במחשב (לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחקת בפיפא), לא מחפשת לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם ההבדל ביניהם שווה את התוספת מחיר? השימושים יהיו בעיקר אינטרנט\ VPN+NXCLIENT\אופיס.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט מאוד ורק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (עבודה משרדית?), משחקים - לא מאוד כבדים (Overwatch, league of legends לדוגמה), אבל אשמח להיות מסוגלת להריץ משחקים יותר כבדים אולי על הגדרות פחות גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו שלא יבלוט יותר מידי בכיתה? (: 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - צריך לכלול מערכת הפעלה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מה דעתכם על המחשב הבא: מעבד:INTEL E6320 לוח :GA-P35-DS3 זכרונות: 800MHZ 2*512 KINGSTONE כרטיס מסך: ASUS 7300GS 256MB המחיר 2600: מה דעתכם מה כדאי לשפר (התקציב זה עד 2500)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי! חבר שלי מתכנן לקנות מחשב בתקציב של בערך 3000-4000 ש"ח, אם צריך יותר אפשרי. מטרות המחשב: הדברים הרגילים + תיכנות (בעיקר Visual Studio).. אין צורך בכ.מסך חזק מדי, אבל יש צורך בכ.מסך בינוני ומודרני. עיקר משחקי המחשב שהוא מריץ הם אסטרטגיות וקווסטים. צריך בנוסף רמקולים ומקלדת. הראד דיסק לפחות 500 גיגה אבל כמה שיותר יותר טוב מעדיף AMD - אלא אם אתם יודעים משהו שאני לא יודע... העיצוב לא חשוב מדי, עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. בחדר שלי בדרך כלל חם אז יש צורך שהקירור יהיה בהתאם, כדי שלמחשב לא יהיו נפילות מחום ודברים כאלה.. אין העדפה לחנות מסויימת.. אשמח לעזרה חברים! תודה רבה, רן.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ה התקציב המקסימאליג4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד אפשר לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון איכות המחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות שיהיה לי שימוש בהם בתור סטודנט אוטוקאד, ווטארקאד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע סטודנט אז צריך לשימוש של לימוד התוכנה, לא מאמין שאעשה בזמן הקרוב פרוייקטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אשמח לעזרה קטנה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?הצגת מצגות,גלישה באינטרנט, office -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רצוי מסך בסביבות ה14-15 אינצ', חייב מסך מגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 המלצות למחשבים ניידים 1 ב11000 והשני ב9500 זה דחוף לי מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-