ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שאני בניתי מה דעתכם? המפרט נועד לOC בינוני למעבד ואולי בעתיד לכרטיס מסך. האם המסך טוב? אני לא בטוח לגביו,האם המארז טוב, יש אלטרנטיבות? כנראה יקנה אותו בשבועיים הקרובים.... מחכה לתגובות ;D זהו המפרט: 925 Intel Core 2 Duo E6320 647 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 405 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 494 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 3,184 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E כרטיסי מסך 179 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים 366 מארז ללא ספק NZXT Apollo מארזים 646 ספק כח Antec Neo 500W ספקי כח 130 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 1,645 מסך מח…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני יומיים השיקה לנובו את ה-T400s, שתמונות ומיני-ביקורות עליו דלפו כבר בתחילת החודש. קישור לשתי הביקורות הכי טובות ומקיפות שמצאתי עד כה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5097 http://www.thinkpads.com/2009/06/22/review-lenovo-thinkpad-t400s/ בהחלט נראה כמו אחד המחשבים היותר מעניינים שיצאו בשנים האחרונות בסדרת Thinkpad ובכלל. יש לו כמה יתרונות מוחצים וביניהם: * מסך 14" רחב ברזולוציה גבוהה, ומשקל נמוך של 1.8 קילו! המחשבים היחידים שאני מכיר במשקל נמוך יותר בגודל 14" הם חלק מדגמי Panasonic Toughbook. אפילו מחשבי 13" כמעט תמיד יהיו כבדים יותר. * קל ודק, אבל ללא התפשרות על ביצועים (מעבד רגיל לכל דבר, לא Low Voltage). * תומך בתחנת עגינה, מה שלדעתי היה חסרו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם קיים מחשב נייד במשקל נמוך (ultrabook) עם SSD סוללה בעלת 6+ תאים זיכרון 8GB ו..מעבד מהסדרה M בעל תדר עבודה של לפחות 2.5 ghz? בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני חושב שמדובר פה על תקציב בשמים לכזה דבר תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות כרטיס גרפי EVGA GTX 1070 GAMING SUPERCLOCKED 8G ב 1600 ש"ח. (חדש לגמרי ארוז באריזה עם ניילון מחבר של אחי , במקום המחיר של 2100 ומשהו ש"ח בארץ) עכשיו יש כמה אנשים שאמרו לי שיש שמועות , שהכרטיס נשרף , יש בו פגם או משהו בסגנון... רציתי לשאול האם זה נכון , כי באינטרנט קראתי בפורומים של EVGA שהבעיה היא בכרטיס של FTW ולא SC. רציתי לשאול מה דעתכם ? ומה אתם יודעים על זה? והאם לקנות את הכרטיס ב1600 , או שלשלם עוד 700 ש"ח בשביל דגם אחר של GTX 1070 מחברה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום עם I3 דור2 ו2GB RAM. סוחב בקושי במישור. משחק קצת CSS רוצה לנסות אולי CSG או GTA5. הפרטים בכותרת, צריך רק מחשב בלי ציוד. עדיף מKSP כי יש להם סניף בעירי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כמו הכותרת, מחפש מפרט למחשב נייח עד 7000 שקל למטרת גיימינג לא כולל מקלדת/עכבר/מסך/רמקולים ואם אפשר גם המלצה על חנות באזור תא/הרצליה (והסביבה) אגב המחשב בשביל חבר. תודה רבה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשמע הזוי אני יודע אבל אני רציני - אני רוצה להישתדרג בלפטופ התקציב בכלל לא מוגבל ואפשר אפילו במחיר 10 אלף אפילו יותר ! אין לי בעיה אם יש את הדגם בארץ או בחול - ולא אני לא רוצה אפל ! המטרה היא: גיימיג, בידור, להשוויץ, עליונות בחומרה (גם אם זה לחודש בלבד) הבהרתי את עצמי? גודל המסך 15-17 אינץ זה מספיק בקיצור אני רוצה את הכי טוב - לגבי משקל הוא פחות קריטי (ואני לא מצפה לנייד כבד רצח) אני מאוד אשמח להמלצות בנושא ולדעת מאיפה להתחיל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, במידה ומתאפשר אף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשדל שלא אך ניתן לחרוג עד 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL GTA etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 (24) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מהארץ (ישראל) * תקציב:4500 * יש מצב לחריגה תלוי במה תציעו * מטרות המחשב? לדוגמה: (עריכה/גרפית\גיימינג\אינטרנט ואופיס\מוזיקה\סרטים\תיכנות\לימודים) * גודל המסך? 15ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מומלץ (לא חובה) * בלוטות? מומלץ (לא חובה) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? מומלץ (לא חובה) * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי.. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשרויות נוספות במחשב: שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה שיחזיק להרבה זמן לא יעשה בעיות שיתאים …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חזק למשחקים. בניתי מפרט מכמה המלצות שקיבלתי מחברים ומכמה שבפורומים פה, מבקש ביקורת. לא מתוכנן OC, ולא שדרוגים עתידיים מעבר לרם או דברים שכל לוח אם בסיסי מספק. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 דיסקים קשיחים: We…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 (ללא מסך) - אולי ארכוש מסך DELL U2515 בנוסף - בסימן שאלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ווירטואליזציה + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPERV (כבד) ,GNS3 (כבד), משחקים (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג - XPLANE , BF, COD וכיו"ב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אמא של חבר רוצה לקנות נייד בתקציב של 1700 שקל ומסך 15'. מן הסתם השימושים הם משרדיים לחלוטין. היא ראתה את ה- Lenovo G550 במחיר הזה. האם המחיר משתלם למכשיר? מעבר לזה, אשמח לשמוע עוד עיצות ודעות לגבי מכשירים שונים, בהנחה ויש משהו יותר מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם..אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב למשחקים בשביל אחי.ושהמחשב שיריץ משחקים כבדים כמו שצריך כי כשאני קניתי את ה 9600xt שלי אני רוצה להגיש שלא ממש נהניתי ממנו מהרגע הראשון שקניתי אותו :-\ המפרט לא יכלול עכבר,מקלדת,רמקולים ומסך המפרט יכלול צורב וסידירום בנוסף להכל.המפרט ינוע בין המחירים 4000-4500 ולא יותר. ואם החלטתם ללכת על מפרט מבוסס amd אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי על המעבד ועל הלוח..איך הם?האם הם טובים? ובאיזה רמה הם נמצאים בשוק. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חבר הולך להביא לי בקרוב נייד מחו"ל. לאחר התלבטות קלה החלטתי ללכת על ה-Thinkpad X61 - מחשב קל מאוד, עם מוניטין מצוין, וכרגע גם במבצע ובמחיר טוב. אבל זה משאיר כמה שאלות - ראשית, האם לקנות את ה-X61 או את ה-X61s? הראשון בא עם מעבד חזק יותר, Core 2 Duo T8300, והשני עם מעבד שאמור לחסוך חשמל, Core 2 Duo L7500 LV. שנית, על איזה כרטיס רשת ללכת? ברירת המחדל היא ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ, אבל אפשר לשדרג ל-Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro). יש סיבה לשדרג? שלישית, מה זה בדיוק Wireless WAN, והאם גם כאן כדאי לשדרג מברירת המחדל של Verizon Sierra CDMA2000 ל-AT&T? רביעית, על איזה גרסה של הויסטה ללכת? ברירת המחדל היא Hom…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon 64Bit 3000+ Venice BW-E6 + Thermaltake TR2 - Motherboard: ABIT KN8 Ultra (נמצא אצלי כבר) Memories: Twinmos 1024mb DDR400 CAS2.5 (512x2) (נמצא אצלי כבר) Graphic Card: PowerColor Radeon X800GT 256MB GDDRIII 256Bit + DVI + TVOut HDD: Samsung 160GB SATAII 7200RPM + EverCool HDD Cooler SHDC-A DVD+-RW: Nec 3540A *Black* Monitor: Samsung 730B 17" 8ms DVI Case: Sunbeam Samurai *Black* + 80mm generic fan PSU: FSP 350W (FSP350-60THN) Speakers: Altec Lansing ATP3 (נמצא אצלי כבר) Floppy: Nec 1.44 *Black* (נמצא אצלי כבר) Mouse: Gigabyte 800DPI Optical Mouse *Black* USB Keyboard: Clicker *Black&Silver* (נמצא אצלי כבר) Gamepads: Spee…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1x Sager NP9377 (Clevo P377SM-A) Display: 17.3" FHD 16:9 "Matte Type" Super Clear Ultra Bright LED Anti-Glare Screen (1920x1080) Processor: Sager - 4th Generation Intel® Haswell Core™ i7-4810MQ (2.8GHz - 3.8GHz, 6MB Intel® Smart Cache) Ram: 8GB DDR3 1600MHz [1x8GB] Dual Channel Memory Graphics Video Card: NVIDIA® GeForce™ GTX 870M (6.0GB) GDDR5 PCI-Express DX11 [user Upgradeable] Primary Hard Drive: 1TB 7200RPM [sATA II - 3GB/s] Camera: Integrated Digital Video Camera Memory Card Reader: Internal 9-in-1 Card Reader (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/MS Duo) Optical Drive Bay: Remove DVDRW Drive and Install Optical Bay Hard Drive Caddy Only Sound Card: Sound Blaster…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CPU Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1063.89 ¤ Motherboard Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 773.82 ¤ Memory Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory 279.85 ¤ X2 Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 498.43 ¤ Video Card Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card 1619.9 ¤ Floppy Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 51.4 ¤ CD-ROM Asus x 52 116.82 ¤ Keyboard Microsoft Internet Keyboard 83.49 ¤ Speakers Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 578.91 ¤ Case Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד Asus X54C - סוללה טעונה במלואה - האם לנתק הנייד מהמטען(חשמל) או להשאיר מחובר - ישנו מנגנון עוקף שמונע קיצור חיי הסוללה ? אשמח לתשובה ברורה! תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4670B[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1090[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MD2V[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪245[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]SST-RL04-650[/TD] [TD=width: 45%]בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider[/TD] [TD=width: 10%, a…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-