עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני חוזר אליכם פעם נוספת לבניית מפרט מקצועי למחשב. רכשת כבר בעבר בהמלצתם 2 מחשבי עבודה חזקים למקום עבודתי (הרבה תודה לYairZ וBit !) ועכשיו הגיע הזמן לדאוג למחשב אישי בשבילי, אני עובד כיום על מחשב מבוסס q9550 מלפני 6 שנים אז מדובר מבחינתי בקפיצת מדרגה רצינית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, מוזיקה, גיימינג, גרפיקה (photoshop, maya) עריכת וידאו בפרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במיד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. אני צריך שתבנו לי מפרט ב6K ללא חריגה בכלל עם מסך 19" LCD טוב, מעבד כפול ליבה - חובה 2 ג'יגה ראם - אם יהיה אפשר לדחוף, אשמח .. אם לא, אז 1GB מקסימום, ובעתיד הקרוב אני אשדרג ל2 שתי הארדיסקים גם חובה. מינימום 80 ג'יגה ו160 ג'יגה. מארז טוב, ששקט כמובן גם קירור בנפרד למעבד, שיהיה חרישי לחלוטין למה המחשב הזה למוזיקה ויצירה בקיובייס ועריכה של אודיו והשאר צורב די וי די איכותי. לגבי המעבד, אני מעדיף מעבד כמה שיותר חזק, E6300 או משהו בסגנון, ואם אפשר אפילו יותר חזק לא משנה ממש עם זה מאינטל או AMD, העיקר שיהיה חזק לשימושים שלי כרטיס מסך שימו כל אחד, לא משנה איזה, המחשב מיועד רק למוזיקה בלבד. לא משחקים, לא בטיח. מוזיקה יצירה ועריכה, קצת אינטרנט פה ושם שיהיה אבל לכרטי…

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 15 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by LD21,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  6. אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום חבריה אם אפשר קצת עזרה בבניית מפרט באיזור ה 2000 שקל זה לילד בן 11 לא משחק משהו כבד.. משחקים קלילים... יש לו מסך lg 17 אינץ lcd תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, גמיש עד 6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים ועבודות משרדיות. רצוי שיהיה חזק מספיק להרצה של סימולטור (לפיתוח אפליקציות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב שקט זה בונוס משמח, לא כל כך חשוב לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חברה! אני מתחיל בסמסטר הקרוב ללמוד מדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי חזק לשימוש יומיומי לתקופת התואר. אפרט הכל גם במפרט למטה אבל אשמח לרשום גם בכלליות פה כדי להעביר את השאלות שלי וללמוד על הדרך! השימוש העיקרי יהיה תכנות בתואר מדעי המחשב אבל כמו כן גם לגיימינג בינוני ועריכת סרטים פה ושם בSony vegas.. מקווה שאוכל למצוא מחשב שאהיה מרוצה ממנו בתקציב הנ"ל. שאיפה שלא יהיה מחשב של 3שעות בטרייה בלי הטענה, בכל זאת.. לימודים ונוחות. אשמח לכמה שאלות על הדרך שיעזרו לי: 1) מה ההבדל בין כונן דאטא לSSD? הבנתי שהSSD יותר מהיר, אבל בחלק מהמחשבים יש נניח 256GB SSD ועוד טרה DATA.. אם הSSD מהיר יותר לא ארצה לשים את הכל עליו? מה השימוש של כל אחד במת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, בן דוד שלי מהולנד צריך מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם פריהנד. הוא לא אמר לי מחיר אז החלטתי למצוא שתי מערכות. אחת ביצועיסטית- אבל בלי להשתגע במחירים ואחת עם יחס עלות/תועלת מקסימלי. מכיוון שאין לי מושג ירוק בפרינהד או במחשבים לעריכה גרפית- אתם מוזמנים להגיב, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. דרוש מפרט בין 2000 - 2500 ש"ח לשימוש כללי ולגרפיקה כולל מסך התקציב המקסימלי הוא 2500, עדיף לחסוך, אא"כ יש צורך ביותר מזה. המחשב יהיה לשימוש כללי, לעריכה גרפית illustrator וכדו', אולי גם תיכנות. (בתכל'ס אני עושה בו הכל...) יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ישנים, אם זה לא יקר עדיף חדשים. עדיפות לשקט ברמה סבירה ( 5 נשמע לי סביר ). אני לא מבין באוברקלוק אם כדאי אלמד את הנושא... אני יכול להרכיב את המחשב לבד. עדיפות לחנות באזור פ"ת ראש העין. עדיפות לאפשרות שדרוג. תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אני מזמין ביום שישי את המחשב שלי אז אני צריך להכין מפרט...אחד ב4K ואחד 5K אם אפשר. המטרה העיקרית של המחשב היא הרצת משחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) לא מתוכנן OC. * חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים שיוצאים עכשיו על הגדרות טובות מאוד ושיהיה מחשב לטווח ארוך. (אני לא מדבר על ה Crysis המפלצתי הזה) * המסך שלי הוא 22אינצ' של Dell איך זה ילך עם ה88GT ? * אני מתכוון לחבר את המחשב למסך LCD 32" יש למישהו ניסיון עם זה ? איך האיכות עם ה88GT ? * חשוב לי נושא הקירור * חשוב לי שהמארז יהיה יפה, אלא אם כן זה יוריד בביצועי המחשב. תודה מראש לעוזרים, [glow=red,2,300]Levcog[/glow]

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, צפייה בסרטים ואופיס אבל יכול להיות שפעם ב.... ארצה איזשהו משחק קליל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ממש בקושי אולי משחקים שלא דורשים יכולות גרפיות מיוחדות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes 6 נגיד מצריך הכי הרבה גראפיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 24" נר…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Nighthawkkk,

שלום, יש לי חבר שעובד בעבודה וכל מה שהוא רוצה זה מחשב טוב שהוא יכול לחזור מהעבודה לשבת עם קפה/בירה, לראות איזה סרט HD שיעבוד טוב דרך המחשב ולגלוש בחדשות פייסבוק ואימיילים. לכן, אם תוכלו לבנות לו מפרט למחשב הוא יהיה מאושר. תקציב: 2000שקל. לא לא לחרוג ביותר מ 100-200 שקל שימושי המחשב: סרטי HD, גלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אביזרים שנדרשים: עכבר, מקלדת אלחוטיים. אביזרים שלא נדרשים: מסך, רמקולים. שקט: לא ברמה קריטית אבל לא ברמה שיחפור. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס או באף תוכנה לצורך העניין (אנו נתקין הכל). עדיפות לקניית המחשב ב KSP. תודה רבה לכל העוזרים, מצטער על החפירה כתבתי במדוייק לפי מה שביקשו בחוקים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק למשל Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. היי, המחשב הינו לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט, סמכים....(לא משחקים). מערכת הפעלה ואופיס יש לי בנמצא (חוקיים למי שתהה) ולכן אוכל לחסוך בנקודה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 כולל מסך של 21 אינצ' (אם יש הנחת מזומן מה טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכ- 200-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אבל ברצוני לקנות גם מסך HD 21 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר עם עדיפות לאלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ben060,

מכיוון שנעלו לי את הטרד הקודם אני נאלץ לפתוח חדש. אני מחפש מחשב טוב למשחקים בתקציב די נמוך. בין 4000 - 4500 שח חשוב לציין כי זה כולל מסך LCD חשבתי על המפרט הבא פחות או יותר E6300 - 1100 NIS GIGA BYTE 965P S3 - 950 NIS TWIMOS 1GB 667MHZ - 650NIS PX7600GT - 850NIS נשאר לי 1000 שח שלשם נכנס רק מסך. מה עושים במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE MASTER COLLECTION, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Nircc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3D/120HZ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3/CODMW3/3D/120HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 ברזולוציית FHD מן הסתם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום רב! דרוש מפרט בכ K1 - K1.5 למשחקים/גלישה נכנסתי למדור מפרטים אך אבקש עזרה מכיוון שהמחשב מיועד בעיקר לילד בגיל 8 ואולי תוכלו לכוון אותי יותר טוב. צריך עזרה בבניית המפרט הנ"ל למעבד ללא ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה של ילד בן 8 - משחקים לא ברמה גבוהה (בלשון המעטה) ושימוש של שאר בני הבית - גלישה באינטרנט בעיקר המחשב לא אמור לעבור שדרוג מסיבי בעתיד ולא מתוכנן אוברקלוקינג ללא חריגה בתקציב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.