ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4500 (אשמח למחיר זול יותר). 1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כרגע הוא CTR אבל אני מתכנן לקנות מתישהו LCD אבל לא עכשיו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Starcraft 2 AC2 Crysis ומשחקים חדשים שיצאו בשנה שנתיים הבאות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. צריך צורב DVD זול. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא כרגע אבל יהיה …
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מחשב מאוזן ומקסימום תועלת מהתקציב לצורכי גרפיקה של תלת מימד וגם דו מימד ואני גם לעיתים משחק ברשותי כבר מסך דל 24 עם פאנל vps ככה שאין צורך במסך. המסך טוב ועושה את העבודה סך הכל. כמו כן יש לי לוגיטק mx518 רק במידה ויש עכברים טובים משמעותית ממנו ובמחיר משתלם אזי ניתן לשקול גם רכישת עכבר. לגבי מקלדת הבנתי מקריאה כאן בפורום שעדיף מקלדת מכנית. כרגע יש לי מקלדת ישנה וחבוטה שמשמשת אותי על תקן מקלדת זמנית אחרי שהמקלדת האלחוטית שלי שבקה חיים. למרות זאת המקלדת היא בסוף סדר העדיפויות וניתן להוציא אותה מהתקציב אם היא לא נכנסת ומאוחר יותר ארכוש מקלדת ראויה. על מנת להיות מובן ומסודר יותר כדרוש הנה פורמט הפורום לדרישות המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני אנימטור וגרפיקאי ומתחיל ללמוד בקרוב תלת מימד וקומפוזיטינג. אני צריך שעם המחשב אוכל לעבוד בכול השלבים והתהליכים של עבודה בתלת מימד: מידול, אנימציה, רינדור וכו', כמו כן צריך להתאים לקומפוזיטינג עריכה וגם להמשיך עם אנימצית דו וגרפיקה. תוכנות לדוגמה שאעבוד איתם: תוכנות adobe, autodesk ואני יודע שיהיו בעתיד עוד תוכנות. 1. תקציב מקסימלי 4K. אפשר ורצוי לנסות לחסוך. אם אין ברירה אפשר לחרוג מהתקציב. השקט חשוב בסולם 8 צריך לכלול מערכת הפעלה windows ואופיס הגירסה לא משנה לי. צריך להרכיב את המחשב בחנות. לא משנה לי איזה חנות. אני גר בתל אביב אך לומד בירושלים ויכול לאסוף גם משם אם צריך. יש מסך גודל HI221 רזולוציה מקסימלית 1050X1680 אך צריך מסך נוסף לעבודה בתלת מימד. יש צו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,תוכנות,גלישה,צפייה בסרטי HD וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר שיהיה כמה שיותר איכותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + סרטי HD - המשחקים יהיו על מסך 22'' וסרטי HD יהיו על מסך 40'' FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לדוג…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050,אני אחליף אותו לFHD בקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5000 ש''ח , עם חריגות בתקציב עד 500 ש''ח . אני צריך אותו בשביל משחקים כבדים .ללא ציוד היקפי . אני צריך צורב DVD עם המחשב . לא חשוב העיצוב והקירור במחשב כ''כ .ללא מערכת הפעלה . ללא צרכים מיוחדים . תודה מראש , .
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בVisual Studio אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק בהגדרות גבוהות אם אי פעם יהיה לי קצת זמן... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פרנסה, Visual Studio, SQL Server, MySql, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה ו3D shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5800 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים, עריכת סאונד ואינטרנט. א) תוכנות עיקריות ספציפיות: cubase sx תוכנת עריכת סאונד הדורשת מעבד חזק וזיכרון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: crysis 2. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) : מקלדת טובה, עכבר סטנדרטי. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה …
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מבוסס אינטל במחיר של 6-6.5K המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי פרט לעכבר ומקלדת. המחשב ישמש למוזיקה ולמשחקים (יותר למוזיקה). צריך שיהיה במחשב 2G זיכרון וכרטיס מסך שיספק משחקים לשנים הקרובות. דרך אגב לכל אלה שירוצו ויציעו AMD אני יודע ומכיר את כל הויכוח הגדול הזה אך בכל זאת אני רוצה Intel. אם אפשר לבנות את המפרט מ-KSP זה יהיה עדיף. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6400 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים [/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?[glow=red,2,300]G15[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?[glow=red,2,300] לא צריך צורב יש לי כמה[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300]מה שטוב[/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? [glow=red,2,300]חשוב קירור ולא משנה לי אם הוא יהיה רועש[/glow]7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]לא[/glow] 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה?[glow=red,2,300]לא חשוב[/glow] 10. האם מתוכנן OC?…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חוזר אליכם פעם נוספת לבניית מפרט מקצועי למחשב. רכשת כבר בעבר בהמלצתם 2 מחשבי עבודה חזקים למקום עבודתי (הרבה תודה לYairZ וBit !) ועכשיו הגיע הזמן לדאוג למחשב אישי בשבילי, אני עובד כיום על מחשב מבוסס q9550 מלפני 6 שנים אז מדובר מבחינתי בקפיצת מדרגה רצינית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, מוזיקה, גיימינג, גרפיקה (photoshop, maya) עריכת וידאו בפרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במיד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתבנו לי מפרט ב6K ללא חריגה בכלל עם מסך 19" LCD טוב, מעבד כפול ליבה - חובה 2 ג'יגה ראם - אם יהיה אפשר לדחוף, אשמח .. אם לא, אז 1GB מקסימום, ובעתיד הקרוב אני אשדרג ל2 שתי הארדיסקים גם חובה. מינימום 80 ג'יגה ו160 ג'יגה. מארז טוב, ששקט כמובן גם קירור בנפרד למעבד, שיהיה חרישי לחלוטין למה המחשב הזה למוזיקה ויצירה בקיובייס ועריכה של אודיו והשאר צורב די וי די איכותי. לגבי המעבד, אני מעדיף מעבד כמה שיותר חזק, E6300 או משהו בסגנון, ואם אפשר אפילו יותר חזק לא משנה ממש עם זה מאינטל או AMD, העיקר שיהיה חזק לשימושים שלי כרטיס מסך שימו כל אחד, לא משנה איזה, המחשב מיועד רק למוזיקה בלבד. לא משחקים, לא בטיח. מוזיקה יצירה ועריכה, קצת אינטרנט פה ושם שיהיה אבל לכרטי…
-
- 49 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 15 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבריה אם אפשר קצת עזרה בבניית מפרט באיזור ה 2000 שקל זה לילד בן 11 לא משחק משהו כבד.. משחקים קלילים... יש לו מסך lg 17 אינץ lcd תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, גמיש עד 6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים ועבודות משרדיות. רצוי שיהיה חזק מספיק להרצה של סימולטור (לפיתוח אפליקציות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב שקט זה בונוס משמח, לא כל כך חשוב לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-