עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן חברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב: משחקים, (אני משחק WoW זה הכי חשוב לי). במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: World Of Warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית 22WIDE -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שואף לגבוה אך בינוני יהיה מצוין 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. שלום, לצערי מת המחשב הישן שלי ואני רוצה להוציא ממנו את הכרטיס מסך שהוא Sapphire 7850 ו2 הארדיסקים שאחד SSD. אשמח להצעות למפרט עד 2000 בלי שני הפריטים הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים, אבל פחות משנה כי כבר יש כרטיס מסך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב? כ2500 2. מטרות המחשב? משחקים פשוטים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים\סדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך את כל הדברים הבסיסים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא אני לא מבין בזה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא קריטי בכלל 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?משחקים ממש פשוטים ולא חדשים לילדים קטנים.

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  6. היי בעוד כשבוע אהיה באילת, מעוניינית לרכוש מחשב נייד. בעיקר עבור כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, גיבוי מסמכים ותמונות. תקציב עד 2500 פלוס מינוס. מצרפת את השאלון 1. מה התקציב המירבי? 2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, חריגה של כ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גיבוי תמונות ומשחקים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. היי אני דיי noob בבניית מחשבים, אז רציתי לקבל את הביקורת שלכם על המפרט הבא: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪277 Enermax NAXN 500W , יחידות 1 ₪326 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 Westren Digital 3TB 64MB Green WD30EZRX, יחידות 1 ₪880 Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪857 Asus P8H67-V B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪639 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪233 Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba, יחידות 1 ₪77 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3528 מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט \ צפייה בסרטים. ניסיתי …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ותכנות WEB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls, World Of Warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בmatlab וצפייה בסרטים וסדרות. חשוב לי שאיכות הצפייה תהיה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). די תדיר. יש לי מחשב בעבודה אבל ייתכן מאוד שאצטרך לעשות דברים גם בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים, צורב ומסך. עדיף מסך די גדול. לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, חושבים שכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק אופיס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2, דיאבלו 3 (שטרם יצא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא ACER AL1717 הוא בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיפעיל בצ…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by questionman,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב-גלישה,סרטים ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-FIFA12,NBA,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר בתקציב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי ש…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by asmon,

כרטיס מסך לא יקר אבל שיריץ בדרישות בינוניות לפחות כל משחק שיצא בזמן הקרוב...(אולי 8500) בעתיד אני כבר ישדרג. וHD בסביבות 300 ג'יגה לפחות.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by laland,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by david7885,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 3.3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב יעשה בו שימוש של גלישה רגילה באינטרנט, סרטים באיכות גבוהה, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,fifa 16, משחקים שיצאו בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by DrStyle,

אהלן, מחפש מחשב אמין שיעבוד בצורה טובה וחלקה ושיחזיק לאורך זמן .. הייתי מבין פעם בתחום אבל הכל השתנה והתעדכן 10 פעם לכן אני סומך עליכם שתעזרו .. המחשב ירוץ עם מסך T220 (1680X1050) ,בעקרון אין למחשב מטרת גיימינג, אך אשמח שאם ביום בהיר יתחשק לי לשחק במשחק מסוים, אוכל לעשות זאת ברמה מינימאלית- ממוצעת לפחות.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תכנות ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ותכנות בvisual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by Kitt0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by PriorTak,

הי אני צריך בבקשה המלצה למפרט... תקציב של עד 4500 שקל (אין לי בעיה לשלם במזומן, אני יודע שיש חנויות מסוימות שכך זה זול יותר אצלן...) המחשב ישמש לגיימינג כבד, סרטים ועריכה גרפית (פוטושופ ומאיה). לא נדרש מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר. אני מתכוון להעביר מהמחשב הקודם שלי את ההארד דיסקים, אז לא חובה לשים, חוץ מזה שעכשיו הם כל כך זולים שזה כבר לא חוסך ממש. הHD הישנים שלי הם 5 יחידות בנפח כולל של 1.6 טרה בייט, אז חשוב שהלוח יתמוך... כמו כן יש לי ווינדוס חוקי (XP...) אז לא צריך להביא. אם זה משנה משהו בבנית המפרט, אני מתכוון לקנות בעתיד (עוד חודשיים-שלושה) את הT240 של סמסונג, אז מן הסתם שהכרטיס הגרפי יתמוך ברזולוציה שלו...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום וברכה אני מחפש מפרט לצורך עבודות גרפיקה, אני משתמש בתוכנות פוטו שופ אילוסטרייטור ואין דיזיין, וקצת קורל ופלאש, אני יוצר קבצים גדולים וכבדים ואני משתמש בהרבה תוכנות וקבצים באותו זמן באופן כבד וקבוע, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט שיתאים לי לצרכים הנ"ל. תודה בנוסף אשמח להמלצה על חנות בירושלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים