עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים פשטים (אינטרנט וכד') בתקציב של עד 900-1000 ש"ח (לא כולל מסך) נכנסתי לאייבורי ולKSP וראיתי 2 מפרטים שתואמים למחיר שלי, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לכל אחד מהמפרטים ומה שווה יותר לקנות. כמובן שאם יש לכם הצעות לבחור את החלקים לבד עד הסכום הרלוונטי, אשמח לשמוע אותם. KSP: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוח אם: FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זיכרון: DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata שאר הדברים OnBoard מארז: ATX MIDI + PSU המחיר: 910 ש"ח אייבורי: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם MSI G31M3-F 160GB S…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by avi1231231900,

השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Lev-UFO-Child,

:-[

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם אפשר גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD עדיף להיות יותר באזור של ה-5000 תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by erjerjerj,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בסיסי וזול (1000+) לאחי. שימושים: גלישה\נטפליקס\office\זום (לא אמור לשמש למשחקים) דרישות נוספות: חנות ברחובות - למקרה ואצטרך לממש אחריות על משהו. ראיתי את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 אבל הוא בן חצי שנה ולא הצלחתי להרכיב אותו בדיוק בחנויות ksp, ivory (אין tms ברחובות) אשמח לקבל לינקים עדכניים למפרט כזה בחנויות הנ"ל. תודה

7. Started by dp86,

שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…

8. Started by MUSHROOM2354,

אני לקראת הסוף של קניית החלקים לשדרוג המחשב שלי. המחשב שלי הולך להיות כזה בסיום: מעבד: i9-7920x או ה7940. אני עוד לא בטוח מי מביניהם(זה החלק היחיד שעוד לא קניתי כי אין לי כרגע כסף) לוח אם:X299 TAICHI XE כרטיס מסך:TITAN XP 2017 זיכרון:64 GB ספק כח:EVGA 1050 מסך: viewsonic VP2780-4K אלה הם הרכיבים המשמעותיים. אם אתם רוצים לדעת על עוד רכיבים,אני אכתוב.

9. Started by PriorTak,

אבא שלי מעוניין להפטר ממחשב נייד ישן (בן כ7 שנים) ולקנות נייח במקום. נתקלתי במחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21011 האם הוא סביר בהשוואה מול מחשבים דומים? כמו כן שמתי לב שיש מס' רכיבים שלא כתוב הדגם הספציפי. האם כדאי לבצע איזהשהוא שדרוג במחשב? אשמח לתגובה, תודה.

10. שלום כעובד אינטל יש לנו "מבצע" ואנחנו יכולים לרכוש את ה NUC מדגם NUC8I5BEHFA1 ב565$. לא מצאתי את הדגם הזה באמזון או בארץ, מצאתי רק את הדגם NUC8I5BEH. מה ההבדל ? זה המפרט של מה שמציעים לנו ב NUC מאינטל : Processor Intel® Core™ i5-8259U Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz) Pre-installed Operating System Windows® 10, 64-bit* Memory 1x 4GB DDR4-2400 Intel® Optane™ Memory 16GB Intel® Optane™ Memory (pre-installed) Graphics Intel® Iris® Plus Graphics 655 Storage 1TB HDD (…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שיוכל להחזיק את התוכנות הבאות כמו שצריך: Microsoft Visual Studio 2005 ואולי גם 2008 אם יהיה לי תקציב, SolidWorks (אין תקציב, גירסת סטודנטים ) כולל תוכנת אלמנטים סופיים כמו קוסמוס, Matlab Steinberg Nuendo + כמה תוספים שלה, ועבודה סבירה בפוטושופ ואילוסטרייטור במקביל, עד עכשיו הדגם שחשקה נפשי בו היה Hp DV5 1190ej עד שקיבלתי בשורה שהבטריה שלו לא תחזיק יותר משעה במצב עבודה, אין לי בעיה לראות דגמים מכל חברה, אבל להשתדל לא לחרוג אם אפשר מתחום ה7500 שקלים עד 8000 שקלים. אני צריך בטריה של שעתיים וחצי לפחות, כשכמובן שהמשקל לא יהיה בשמיים, 2.5 נראה לי לגיטימי, בהנחה ואני אקח איתי בתיק כמובן מטען וספר או משהו ככה שבכל מקרה זה יגיע לאיזה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

13. Started by orel80,

1) תקציב: עד 3000. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר ללימודים, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים (לא כבדים מידי בסגנון FM15) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * האם יש צורך ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eyal1506,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. אין לי העדפה ל-AMD או INTEL, כיום יש לי AMD. כן יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהי…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי כרגע מסך CRT 17 INCH אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים היי אנד בלי OC חשבתי לעצמי עם כול החדשנות של DX10 ביצועים וכו כאשר אף אחד לא יודע באמת מה יהיה על DX10 בעתיד חשבתי על המפרט הבא או דומה לו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1755 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 480 1GB TwinMOS 2 810 Noisetaker EG425P-VE 420W 1 365 סה"כ 3410 ללא כרטיס מסך 8800 אני מקבל מחשב מאוד מאוד חזק E6600 2GB זיכון וכרטיס מסך O/B אשר ישמש אותי למשחקים עד שיוודע מחירי DX10 וביצועים ביתר וודעות וגם יהיה ירידת מחירים ואז כדאי מאוד לקנות כרטיס מסך יעודי 8800 או יותר טוב לאותה תקופה כרגע על פי המפרט הבא אשחק על כרטיס מסך O/B עם 256 מב מן הזכרון הרא…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה. יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי. אז אני אשמח לעזרתכם!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד עבור אחותי ייבוא מ ארה"ב עד 900$ המחשב ל צרכי אינטרנט וקצת מדיה המחשב אמור להיות קל ומסך 13 אינץ' והכי חשוב לבן חשבתי על לנובו מה דעתכם ?? האם נטבוקים יכולים להיות בקטגוריה עם מסך 13 אינץ' אנא תשובתכם המהירה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Pribary,

כרטיס מסך: 2GB gigabyte geforce gtx 650 זיכרון: 8x2 זיכרון קשיח: SSD 128 ו 1 טרה רגיל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש מפרט (ההורים קונים ליומדלת 20) למשחקים נטו! מחשב חזק עם הרבה זכרון מעבד מצויין וכרטיס מסך שיחזיק לי להרבה מאוד זמן, ברצוני לעבור גם לויסטה,עם אפשר גם הארד דיסק עם הרבה מקום אבל אחד,אין צורך ב2,כמובן בלי מסך! ניתן לעלות ל4500,אבל בבקשה לא להשתדל לא לעבור :) עם אפשר גם בחנות במרכז משחקים וסרטים ,תודה רבה רבה.

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם,מה דעתכם על המפרט הזה? מיועד בעיקר למשחקים. האם 4 גיגה זיכרון זה בזבוז כסף? בשלב הראשון אני לא מתכוון להתקין Vista.אולי בהמשך... הערות יתקבלו בברכה , תודה! אותו מפרט בKSP הגיע ל4460 שח. ב-skypc קצת יותר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤459 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tando,

היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by itzik990,

אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.